6177
-
RaSzTaH #1491 nem játszunk em-et mivel cw-kre igyekszünk gyúrni
Tehát: normal/ap/no backdoor -
gab00r #1490 em vagy normal game lesz?
normalnal talán beugranék egy kicsit egy haverommal:) -
#1489 leszek* -
#1488 én szivesen megyek gyakorolni :)
majd irjatok rám hun channelen lesz -
RaSzTaH #1487 csak szerezz még pár ismit, igazából azért mondtam a statmenteset, mert ha többet is tolunk senkinek ne legyen az a baja, hogy rontja a statját stb... -
donatus13 #1486 Én jövök szerintem majd írok -
RaSzTaH #1485 Keresek 5 fiatalt/időst/fiút/lányt ellenfélnek gyakorló meccsekre, akár STATMENTESet... Akit érdekel és rendelkezik pár ismerőssel pm, akár ingame du. 4-5-től. Thx -
brmbel #1484 ha esetleg van még valakinek béta kulcsa az dobjon meg eggyel, előre is köszi -
donatus13 #1483 Hát én megnéztem ezt a deadwoodot itt vannak a skillek érdekes mondjuk nekem ez a fa kitépkedős szarság marhára nem jön be de hát ez van. -
RaSzTaH #1482 apropó én már a replayeket akarom... kb sose lesz benne:P -
donatus13 #1481 Nézegettem ezt a deadwoodot sztem totál fos :D nekem nem tetszik meg megkapta ezt a fa kitépkedős szarság skillt ami szerintem elég gagyi első hős ami nagyon nem tetszik és feleslegesnek tartom. -
RaSzTaH #1481 tegnap kíváncsiságból megnéztem magamat ladder-ben, kidobta a favourite heromat: Predator... igazából ahogy megnéztem mindenbe az volt nálam az első legtöbb választás/kill/dmg/assist stb... gondolom ez alapján nézi a rendszer:o
Viszont ez a rendszer jól tükrözi, hogy az ember mivel szeret játszani és miben is jó, pl. a scout/night hound pickereket alapból nem engedném be a teamembe :) noteamplaykarik... -
donatus13 #1480 Test Client Version 0.2.18-19 Patch Changelog
Size(updating from 0.2.17 - 0.2.19) : 6.23 Mb
Version 0.2.19
-------------
- Deadwood
* Note to testers: A lot of art and animations are him are still missing and the balance is not perfect, so feedback and bug catching will be important at this stage of testing. Enjoy your early version. :)
- Updated matchmaking for better client feedback about when games will and will not happen
- Doombringer can no longer be sold
- Updated French Stringtables
- Fixed Forsaken Archer's Splitfire to not reduce the damage of her other abilities
- Fixed Forsaken Archer's first ability to not shoot arrows into the air before the projectile actually goes off
- Fixed Keeper of the Forest's attack animation to not be so off
- Fixed a few tooltips (such as the error about evasion in mock)
-fix crash when selecting the courier of a terminated player that had items left on it
-fix item ownership exploits, rules are as follows:
* items/recipes are usable by the original purchaser, always
* "allowsharing" items are usable by team mates of the original purchaser
* "dropondeath" items lose their ownership when the carrying unit is killed, making them free for all to use (ally/enemy)
* items dropped by a "dropitemsondeath" unit (courier) retain their ownership
* The "drop items" game option now removes ownership as if all items had "dropondeath"
Version 0.2.18
-------------
- Matchmaking significantly updated
- Tweaked Ophelia and Tempest's recommended items
- Fixed "Balance Teams" button showing up times when it shouldn't
- Fixed All/Team chat button working incorrectly in certain cirumstances
Engineer:
- The Keg now has a fixed delay of 1 second between cast and impact time, regardless of distance thrown
- Better synchronized Keg's explosion with the push back and damage
- The Keg now stuns targets for 1.25/1.5/1.75/2 seconds, increased from 1.25 seconds at all levels
- The Keg will now knock back the Engineer if he is within the blast range. Note that this will not stun him
- Steam Turret's damage type changed to Hero so the first shot doesn't do half damage anymore
- Steam Turret's base damage increased by roughly 30%
- Steam Turret's increased damage from items reduced to a 20% transfer
- Steam Turret will now take 8 hits from creeps to kill
- Steam Turret's default behavior will now be to attack heroes only, and it may be switched to target all regular attack targets (including buildings and creeps)
- Tinker can now heal the Steam Turret through creep damage. Only Hero or Boss attacks will prevent the Steam Turret from being healed
- Tinker, when used on allied siege units, will now cause that siege unit to take 1/3rd of normal damage (in addition to its previous effects)
- Tinker, when used on enemy siege units, will now destroy that siege unit after a 2 second channel time, blowing it up and causing 50/75/100/125 Magic damage in a 600 radius
- Tinker now again increases the Attack Speed of the turret by 25,50,75,100
Forsaken Archer
- While using Piercing Arrows, Skeletal Minions will continue to automatically attack nearby targets, however if no targets are nearby they will return to Forsaken Archer's position -
gab00r #1479 nem súlyozzák sehogy. egyedül a HON oldalán látod, hogy milyen százalékban játszik valaki EM-et.
-
Hugh Hefner #1478 a statban az avarage xp/game meg avarage xp gain/min/game stat az súlyozva van valahogy az em miatt? vagy ha em-et játszom, akkor ezek folyamatosan nagyobbak? -
#1477 nah kicsit felspanoltam magam, úgyhogy először nyertem pebbles-el 6:3-al, aztán nyertem swiftblade-el is egyet, de úgy, hogy lv 3on már legendary voltam ( vagy ultimate warrior? vmelyik) :PPP A vége 8:0:4 lett. Jah, és mindkettőben nekem volt a legalacsonyabb a psr-em.... -
prau #1476 rasztah én is játszanék veled ha lehet >.< -
#1475 tuti, h az lesz -
gab00r #1474 ez elég jól néz ki. Hátha Centaur lesz az :) -
#1473 amugy tegnap került ki a modellje az egyik uj hösnek, deadwood a neve
itt van -
RaSzTaH #1472 Ezzel nem értek egyet :D, de ahogy írtad kivételek vannak, kanin rengeteg ismerősöm volt dota-ból kifolyolólag, persze tele volt idiótákkal hülyékkel leaverekkel stb.. de a válogatott gamekba nem volt se leave se hülye :) sőt kb 5-6 éve még annyi ember se volt kanin, átlag 80 plyer kb. így egy dota volt mindig kreálva, de az már az őskorban volt:)
Tegnap itt is sikerült összeakadnom 2 magyar sráccal akik szerencsére elég jól játszanak (sose dotáztak, csak gyorsan fejlődnek), úgyhogy én építgetem a team-et mire kijön a hivatalos változat Ranked play-el tudjunk indulni ligákban.
Bloodscalp se volt vészes amíg én játszottam (preBC), hogy utána mi történt az már mese habbal...
Az más kérdés, hogy legutóbbi mmo-ban (aion) kb. 2xer váltottam és a végén egy nemzetközi guildben kötöttem ki, hozzáteszem nézetbeli és játékbeli célok különbözése miatt...
U.I.: a WoW nagyon rossz példa, ott is megvolt a normális MAGYAR közösség, de elég sok hülye kattant rá, meg hát "divat" lett,könnyen megtanulható/elérhető nagy reklámmal, anyuci apuci megvette karácsonyra, szülinapra stb... ennek is betudható amiről Te beszélsz szvsz -
Hugh Hefner #1471 dotában minden németet és oroszt kirugtam azonnal. németet azért mert nem vagyok hajlandó németekkel játszani, német szót olvasni, oroszokat azért mert állandóan kilépkedtek és laggoltak. -
#1470 igazábol igenis és nemis :D
a helyzet az, h kicsi ország vagyunk, kicsit a netes közösség és az is inkább a fiatalabbak körében elterjedt, a netes kultura nem igazán nyulik vissza hosszu időre
ezzel szemben más külföldi országban sokkal nagyobb a netes társadalom, igazábol már az orszá lakosságának számábol kiderül ez, és náluk régebb óta elterjedt a net, ráadásul az idösebbek is tolják azért a játékokat, mig Mo-n egyenlöre "ciki", ha vki idösen játszik
amugy pl. a németek+oroszok szvsz vannak akkora gyökerek mint a magyarok :DDD -
Hugh Hefner #1469 szerintem aki már régebb óta játszik internetes játékokat, az rájött, hogy bárkivel, csak magyarokkal ne... nemzetközileg hírhedtek vagyunk arról, hogy mi vagyunk a legkulturálatlanabb játékosok, és ez ebben a játékban is kijön. nyilván kivételek vannak, de anno kani volt a fénylő csillag, wowban bloodscalp szerverről ment el minden külföldi miattunk (de annyira, hogy volt hogy a magyarságom miatt egy amúgy gyakorlatilag magyarmentes szerveren kiraktak csapatokból), itt is rengetegszer megbizonyosodott, hogy nem érdemes. ha már csapatban akarsz játszani, akkor érdemes nemzetközi csapatot összerakni, aki már tud annyira angolul, hogy képes relatíve folyékonyan beszélni, vagy egyáltalán úgy írni gyorsan, hogy nem kell gondolkodnia, az egyrészt idősebb, másrészt nem valami kőfejtő nettel, vagy valami idióta gólya baszott sok szabadidővel.
em-ről meg nem tudok beszélni, mert szinte soha nem játszom, de az hogy hol van sok retardált nem függ annyira szorosan attól, hogy em-e vagy nem -
btw az elsőt nem nagyon értem. Mondj egy embert aki ha felhúzza magát vmin, nem vörösödik el, nem kapkodja a levegőt, vagy nincs heves szívdobogása :D -
#1467 2.Specifikus fóbiák:
vérpisti fóbia :DDD -
RaSzTaH #1466 nem tudtam eldönteni nálad melyik igaz:
1.Általános szorongásos tünetek
Az alapvetően labilis idegrendszerű emberek a szorongató helyzetekben számos testi tünetet élhetnek át: ilyen az izzadás, az elpirulás, a szájszárazság, a vizelési inger, a szédülés, az émelygés érzése. Súlyosabb esetekben mellkasi fájdalom, heves szívdobogás, fulladásérzés kísérheti a stresszhelyzetet – ez utóbbi tünetek a pánikbetegség tipikus formájára jellemzőek.
A szorongás előidézhet alvás- és szexuális zavarokat is, és a falásrohamok mögött is jelentékeny tényező lehet.
2.Specifikus fóbiák
Majdnem minden ember életében vannak olyan élőlények, tárgyak vagy helyzetek, amiktől szívesen távol tartja magát. Betegségről akkor beszélünk, ha a szorongás olyan erős, hogy fóbiája tárgyától már azelőtt fél a személy, hogy azzal találkozott volna, és ha életében korlátozó viselkedéseket vezet be a fóbia tárgyának elkerülése érdekében, mely viselkedések akadályozzák megszokott életvitelében. Betegség esetén az egyén a szorongás tárgyával való találkozás esetén súlyos szorongást él át.
Leggyakrabban állatokkal, természeti eseményekkel ill. vérrel, sérüléssel, betegséggel kapcsolatosak az ebbe a csoportba tartozó fóbiák.
No oFFense! csak oltalak :)
-
#1465 Én azt hittem hogy én vagyok a helikopter... :-| -
#1464 Most komolyan, hogy lehetnek ilyen geciostoba emberek?????????
10 percig lent szarakodtak 3an a csapattársaim közül, nem öltek meg senkit, nem tudták lebaszni a kibaszott tronyot se, de engem meg az 4. csapattárasm szét szopatnak fent 3an. Mondom valaki jöjjön már a kurva isten bassszameg, azt mondja "miért?" hát basdzmeg már a bázisnál vannak lassan, ti meg nem jutottatok semmire 10 percen keresztül. Azt mondja, ez az én fail-em, meg hogy mi vagyunk a szarok. Hát persze, csak Lv 8as enginer meg NH aztán olyan kibaszott jól tud menni zephyr, fa, meg feltápolt zeus ellen, mikor még kb 0 sebzése van mindkettőnknek, fa meg healeli a többieket. Meg, még kitanít, hogy van olyan dolog, hogy harrassment, amit én nem csinálok. De kurvára csinálok csak kibaszott fölösleges ha healelik egymást 0 manából. Inkább kiléptem a gecibe....
Komolyan mondom hogy a gecibe lehet ilyen logikátlanul gondolkodni??? DE ŐŐŐŐK A PRÓÓÓK hát persze. Itt mindenki pró basszameg csak én vagyok a helikopter. -
StoneCold #1463 sziasztok, szeretnék kérni egy beta kulcsot, ha van még valakinek, azt nagyon megköszönném!
aiur999[kukac]freemail.hu
-
gab00r #1462 sztem az em itt sem, és dotában sem volt mérvadó. -
SipKab #1461 nem játszok emet de sztem ott sokakl kevesebb retard fasz van mint simában.. kikapok 4 ember közül 3 faszt akkor micsináljak.. persze én gyüjtöm akilleket játék elején de lategameban support nélkül nem tok alkotni semmit 5 ellen.
a kdr-em is leesett 1,8-ra:S
ja és még az emebrek is basznak rmk-t ha valaki esik..
be manner -
#1460 ma már nem, majd max éjszaka -
donatus13 #1459 Én felőlem nyomhatunk egy team matchet akár most is./j hun -
#1458 Hát ha én nem tudnék játszani olyanokkal akikkel tényleg össze lehet dolgozni, meg tudok beszélni dolgokat, vagy együtt jó párost alkotunk, én valószínűleg már rég nem játszanék vele. -
donatus13 #1457 Felesleges az egész freindlist meg minden :D én az összes embert letöröltem róla magyarokkal nem tudok játszani általában mindig kikapok egyedül most megint vissza tértem 1500+ ra nem is erőltetem a dolgot néha napján játszok egyet egyet magyarokkal de amúgy már nem , és ez így jó is.
Psr teszi tönkre az egész játékot ott van pl 1600+ stb multkor bejött egy jó szar k d a s meg szar psr es gyerek és 30 adik percbe annihalitiont csinált szóval ezek csak statisztikák de nem mond el mindent egy játékosról. -
#1456 Hát én vhogy mindig fel tudom húzni magam az emberi hülyeségen, vagy azon, ha tehetetlen vagyok egy helyzetben. Egyébként nem vagyok az a stresszes fajta, gyakran hiszik is miatta, hogy füvezek. -
RaSzTaH #1455 ebben viszont teljesen egyetértek veled. -
RaSzTaH #1454 nem kell a hiszti! :P én max asszonnyal veszek össze mikor rámszól hogy ne vágjam az egeret a falhoz, érdekes ő olyan nyugodtan tud meghalni a karakterével, példát kéne vennem róla:D
felvehettek engem is buddyba
ingame: RaSzTaH 2.1 KD -
#1453 statból nem jön le, ha valaki nem bír játszani az SD-zett hero-jával, vagy hogy mennyi idős (bocs de gyakran ez is számít), és egyebek. Egyébként igazad van lehet kreálni is. Ha majd csak az értelmesebb réteg fogja megvenni a játékot, akkor lesz is értelme a banlistnek. Így hogy a 10-15k európai playerből ki van bannolva 100 darab, nem sok értelme van.