6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • RaSzTaH
    viszont talán szombaton játszottunk egy 4v4-et Donatus spectator volt szal ő látta, ellenbe: soul reaper, nymphora, jereziah, night hound / magyarul 3 healer+ mindig full manával / kb esélyünk se volt a gankek ellenére, cd-n healelték töltötték egymás manáját... mindenből tanul az ember :)
  • RaSzTaH
    jah igen ráadásul gearfüggő erősen, anélkül meg hullik és még menekülésre se túl jó az ultid...
    Ha már mindenáron túlélő tankot akarsz ami ráadásul minden esetben hasznos support is Accursed... nem sokan használják ki a képességeit a csapattársak megsegítésére sajnos... 5-6 sec CD-s shield ami sebzi is őket?! :)
    Tegnapi quad killünk: Krakennel bechargeoltam - szippantás - Plauge/glacius/forsaken archer ulti, kb 2 secig éltek ^^
  • RaSzTaH
    jó hero nem kétséges, de egy Null Stone-al hasznosabb.. pl. lefogsz vkit jön a stun/hex akármi buktad a lefogásod és máris haszontalan vagy a csapat számára, a CC-n kívül másra nem jó, kb electrican mellett kinyírják csapattagjaidat míg te bohóckodsz azzal h nem tudnak megölni szvsz...
  • Hugh Hefner
    jaaa, így már tiszta -.-

amúgy én sosem veszem ki. nagyon erős tank, de hiába tankolsz, ha a társaid semmit sem csinálnak... ára van annak, hogy nehéz megölni, a lefogása erős, de közben semmit sem csinálhatsz, úgy általában az a hős nem tud senkit sem megölni egyedül... csak bírja az ütéseket
  • donatus13
    electrician
  • Hegi90
    trician
  • Hugh Hefner
    nem látom a képet, elárulná valaki, hogy melyik hősről van szó? oO
  • donatus13
    500 as a grip range de könnyen szarrá lehet szívatni pl wich slayer, behemot, az ilyen stuner meg disable szét szed simán mondjuk akkor shrunkent teszek neki azt jólvan.Azért nehéz hős amúgy mert mindig mindenhol ott kell lenni ,hogy gyorsan meglegyél a sacc stone al különben késő aztán már véged. Kuldra, nullfire meg ilyesmi itemekkel is könnyen szét lehet szedni.Nem imba hős.
  • donatus13
    Amiket én játszottam bd ket sosem bannolták, plague az amit mindig bannoltak :D magmus tempest maliken ezeket mindig mondjuk én is rühellem őket.
  • D4v3
    Tényleg nagyon jó hős, ráadásul a lefogása pollywog két spellje után sztem a második leghosszabb CC a játékban, ráadásul gusztustalanul messziről magára tud szívni.
  • Hegi90
    Sokan szar hősnek tartják meg feleslegesnek

Azért van mindig kibannolva BD-ben
  • donatus13
    Sokan szar hősnek tartják meg feleslegesnek , amúgy az egyik legjobb tank a játékban ha jól használják csak sacc stone kell neki aztán frostfield.4 en nem bírtak megölni scout és devourer ultit is bekaptam egymás után a hpm et akkor vesztettem el amikor be stunoltam a wellbe:D:D szerintem best tank.
  • donatus13
  • Hugh Hefner
    még több ks-re -.-
  • SipKab
    a 3rd skill gankoláshoz jöhet jol illetve meneküléshez.. az ultihoz akár daggert is lehet venni de az amit nem értek h minek neki refresher orb??!!(recommended items)
  • D4v3
    Van 5 db meghívom, akit érdekel írjon!
  • donatus13
    Arra gondoltam össze kéne hozni egy amatőr 5 fős csapatot lenne jelentkező szerintem és akkor no stat os meccsekbe gyakorolnánk vagy akár egymás ellen :D
  • Zomil
    én egyenlőre pub szemmel nézem, arra jó :D
    majd ha komolyabb csapatos öldöklésre lesz lehetőségem, akkor lehet, h a véleményem is megváltozik :)

amugy szvsz pár gond a hőssel: a 3.skill a fákon átrohanó nem igazán lehet rendesen kihasználni, legalábbis ritkán van rá esély, az ulti meg melee ami elég nagy hátrány
  • RaSzTaH
    kentaur portnak jobban örültem volna
  • RaSzTaH
    más a véleményem... pub-ba jó, de teambe felejtős a rooton kívül nincs használható képessége a csapat számára, tankolni felejtő ami a szerepe lenne
  • donatus13
    Ez az új item nagyon király csomó hösnek marha jól jön vindinek szerintem kúrva jó.
  • Zomil
    kipróbáltam az uj hőst, hát lehet vele apritani rendesen :)
    persze egy értelmes csapat is kell mellé :)
  • Hegi90
    mint az utóbbi 3 játékban.
  • SipKab
    ja föleg ha 4 tard van a csapatodban
  • Zomil
    attól még nekem bejön az update :DD

viszont gondolj bele, igy még több free kill :D
  • Hegi90
    jön a téli szünet, 200%-kal több lesz a retardált!!!
  • Zomil
    atya világ iszonyat nagy ez a update :DDDD
    tiszta karácsonyi hangulat :D

ráadásul deadwood választásánál az a hang... :D
  • donatus13
    Engineer mostmár megint atom totál brutál lett ez az új hős is fasza :D
  • donatus13
    Version 0.1.61
    --------------
    General

- Added new in game command /gameinfo or /gi, using it prints information about the current game.
    - Fixed a few tooltips (such as the error about evasion in mock)
    - Tweaked recommended items
    - Fixed a crash when selecting the courier of a terminated player that had items left on it
    - Fixed item ownership exploits, rules are as follows:
    * Items/recipes are usable by the original purchaser, always
    * "Allowsharing" items are usable by team mates of the original purchaser
    * "Dropondeath" items lose their ownership when the carrying unit is killed, making them free for all to use (ally/enemy)
    * Items dropped by a "dropitemsondeath" unit (courier) retain their ownership
    * The "drop items" game option now removes ownership as if all items had "dropondeath"
    - Heroes who have ultimates that can be upgraded by Staff of the Master now list what is changed in the tooltip (Thread 34249)
    - Player colors now show up next to their portrait in the miniscoreboard when ingame (Thread 49135)

- Updated regional filter to include Europe - All, this query includes EU, DE, NL and UK locations.
    - Updated French Stringtables
    - Fixed "Balance Teams" button showing up times when it shouldn't
    - Fixed All/Team chat button working incorrectly in certain cirumstances

Items
    - Doombringer can no longer be sold

- New Item, Fenrir's Fang:
    +10 Strength
    +10 Agility
    +10 Intelligence
    +200 Max Health
    +150 Max Mana
    On attack, applies Fenrir's Bite to targets for 3 seconds. Fenrir's Bite slows attack speed by 10 and movement speed by 15%.

Components
    Major Totem (540)
    Major Totem (540)
    GlowStone (1200)
    Recipe (1200)
    Total Cost: 3480

- Frostwolf's Skull:
    * Recipe is no longer upgradable. Recipe changed to use:
    Fenrir's Fang (3480)
    Blessed Orb (2100)
    Recipe (570)
    Total Cost: 6150

Heroes

Deadwood

- A new Hellbourne Strength hero has joined the fight! Beware...

Behemoth
    - Fissure can now be cast on allied and magic immune units. Note that it will not damage or stun allies or magic immune units, you simply will be able to cast the skill in the target's direction

Corrupted Disciple
    - Overload will no longer instantly kill gadgets

Engineer
    - The Keg now has a fixed delay of 1 second between cast and impact time, regardless of distance thrown
    - Better synchronized The Keg's explosion with the push back and damage
    - The Keg now stuns targets for 1.25/1.5/1.75/2 seconds, increased from 1.25 seconds at all levels
    - The Keg will now knock back the Engineer if he is within the blast range. Note that this will not stun him
    - Steam Turret's damage type changed to Hero so the first shot doesn't do half damage anymore
    - Steam Turret's base damage increased by roughly 30%
    - Steam Turret's increased damage from items reduced to a 20% transfer
    - Steam Turret will now take 8 hits from creeps to kill
    - Steam Turret's default behavior will now be to attack heroes only, and it may be switched to target all regular attack targets (including buildings and creeps)
    - Tinker can now heal the Steam Turret through creep damage. Only Hero or Boss attacks will prevent the Steam Turret from being healed
    - Tinker, when used on allied siege units, will now cause that siege unit to take 1/3rd of normal damage (in addition to its previous effects)
    - Tinker, when used on enemy siege units, will now destroy that siege unit after a 2 second channel time, blowing it up and causing 50/75/100/125 Magic damage in a 600
    radius
    - Tinker now again increases the Attack Speed of the turret by 25,50,75,100
    - Fixed a bug causing the electrical fence to not disappear when the shield generator was destroyed before its duration ended

Forsaken Archer
    - Skeletal Minions will no longer attack powerups
    - While using Piercing Arrows, Skeletal Minions will continue to automatically attack nearby targets, however if no targets are nearby they will return to Forsaken Archer's position
    - Fixed Forsaken Archer's Splitfire to not reduce the damage of her other abilities
    - Fixed Forsaken Archer's first ability to not shoot arrows into the air before the projectile actually goes off

Hammerstorm
    - Fixed the weird animations when using items

Keeper of the Forest
    - Eyes from Tree Sight will no longer be drawn on the minimap
    - Fixed Keeper of the Forest's attack animation to not be so off

Mali Klause
    - Fixed a bug causing the cool down time of Sword Throw to be reset if the teleport portion of that skill is used

Pebbles
    - Fixed the weird animations when using items

Soulstealer
    - Lowered impact time of Demon Hand to .65 seconds (from .67 seconds)
    - Cast time on Soul Burst increased to 1.65 seconds (from 1 second)

Patch Note Coloring
    - We welcome the new buff and debuff coloring to the forum patch notes!
  • Zomil
    a játék megjelenését 2010 Q1-re irták, szoval sztem tavasszal fog megjelenni addig ráérsz megvenni :)
  • Hugh Hefner
    mennyi időm van még szerintetek megvenni a játékot?
  • D4v3
    És még csak most kezd majd beindulni a játék igazán. Tegnap írták a fórumon, hogy Deadwood az egyik új hős lesz az open beta előtt/open beta kezdésekor. Ergo talán már 1 hét sincs és akárki ki tudja próbálni a játékot. Fel kell készülni egy újabb retard és (reméljük annyira nem vészes) lag hullámra :(
  • RaSzTaH
    nah ja de a csilli villi effektektől az elején azt se tudtam hova nézzek ki mit csinál, mondjuk ez a 20. game körül már megszokható volt, most meg már természetes kb:) Múltkor felmentem Bnetre dotázni, végigszenvedtem a játékot mert nem vagyok leaver, de omg... nem tudnék még 1 játékot lejátszani, pedig több éven keresztül nyújtott kikapcsolódást:D szóval nekem a DoTA ha jellemeznem kéne ennyi HoN után, szürke, elavult, szar rendszerrel, laggos, DELAYes... :( nah de off :)
  • donatus13
    Annál jobb, elmennek az idióták, a fikázós parasztokat rühellem valahol el kell kezdeni a játékot , csak legtöbb ember még mindig nem képes felfogni ez nem a dota ez egy új játék régi alapokon és átdolgozott átvett hősökkel de attól még sok a new player és ezek a rohadmányok elveszik az emberek kedvét a játéktól remélem is ,hogy nem fizetnek takarodjanak is a picsába.Jó lesz ez a játék de el kell fogadni az új játékosokat is.Majd miután kiadták a játékot kiderül hányan leszünk én már ott leszek az biztos:D
  • Hegi90
    Nekem az ilyenekre külön accom van, úgyhogy mehetek énis...
  • RaSzTaH
    még valami lemaradt, a Fikázók nagy része még ezt szokta felhozni: a pénz, hogy ezért nem fizet ! Igen ezek azok a plyerek akik különböző free szervereken játszanak ggc v. kani stb...ergo a wc3+kiegért se fizettek :))
  • RaSzTaH
    tegnap sikerült kifogni egy két klános csapatot, megérezték a NoAB dolgot biztos... az egyikben folyamatosan arcoltak, hogy kb esélyünk sincs LoL aztán a 25. perc környékén fel is adták :o viszont volt egy PUG átlag 1700-1800 psrjük volt nah ellenük mi adtuk fel, akkor sajnos nem voltunk 5en csak 4en +1 magyar pug srác a nevét nem említem, de inkább hagyjuk miket csinált:o
    Remélem nagy lesz az érdeklődés a magyarok részéről a game felé - nem pedig csak a fikázódás fog menni amit gyakran olvasok különböző fórumokon: "na végre a sok noob divatjátékos elmegy HoN-ozni legalább letisztul a dota scene" :DDDDD vagy inkább fordítva :) -
    bár idő kell neki, hogy megismerjék és elfogadják, hogy bizony a dota(wc3) felett eljárt az idő és nem fog képes lenni megújulni oly mértékben mint ahogyan ez a játék...
  • donatus13
    én no statnak örülnék mert akkor én is tudok gyakorolni hősöket amik nem mennek annyira és akkor mindenki jól jár , ti tudtok pub stompolni mi meg gyakorlunk:D
  • RaSzTaH
    egész szép számban lenne jelentkező helyes, még1xer elmondom ellenfelet keresünk akár nostatos gameba:)
  • Facek
    Lehet enis mennek de en olyan 6 fele leszek elerheto :]