6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • Hugh Hefner
    lvl 1-en nincs még egy ilyen skill, ami ekkorát sebez. veszel neki egy csizmát, és ha jól csinálod midgamera olyan tárgyaid vannak, hogy halhatatlan vagy.
  • Hegi90
    hát szerintem meg még ígyis kurva gyenge az a skill. A skillek fele hat rá kb, ami tök értelmetlen.....
  • Zomil
    Swiftblade
    - Reduced Blade Frenzy cooldown from 30 to 30/28/26/24
    - Swiftblade is no longer disarmed while spinning at level 4 of Blade Frenzy
    * This includes attacking anything like heroes and units while spinning
    - Blade Frenzy now dispels all debuffs on start
  • Hegi90
    részletesebben?
  • Zomil
    szvsz a kövi balance patch-ben tul nagy buffot kapott swiftblade :S
  • zsakosfrodo2
    Hátőőő, nem örülnék ha így elpownolnák a seggem. De ez kib@szott jó volt. :D
  • ToCsEk

cheating
    yep

• Hegi90
  • donatus13
    buék
  • RaSzTaH
    előre is BUÉK és sikerekben gazdag HON-t!
  • Masakari
  • Sugam
    letöröltem nortont, nem volt elég , hogy ki volt kapcsolva : /, de nyomtam 5 game-t , kellet egy pár menet hogy tudjam hol vagyok : d. viszont nagyon tetszik, jó is ez az újitás mert régi dotától már hánytam annyit játszottam vele. ha legközelebb játszom feljövök chatre is, gorben néven játszom .
  • donatus13
    na mi volt a gondod?donatus néven vagyok belépsz a játékba /j hun a chatbe oda járunk sokan.
  • Sugam
    megoldottam a problémát, köszi . amúgy vista 32 bit
  • zsakosfrodo2
    Hát ez nem sikerült, majd most:

• zsakosfrodo2
  • Hugh Hefner
    perplexed ha jól tudom a tárgyhasználatot tiltja le
  • donatus13
    A perlexed és a disarmed az mit csinál disarmednél armortalan vagy? hát a másik?
  • donatus13
    Linuxod van vagy Windows od ? totál nem értem nekem ilyen problémám nem volt soha , több hálókártya van e a gépben? hamachi van e telepítve?
  • TurboX

háttér és betűszíncsere után:)
  • Hegi90
    nehéz kitalálni
  • Borgi
    ezekethol? :C
  • Hugh Hefner
  • Hegi90
    not bad

• Sugam
    játékot már 5 újra raktam. virusirtókat letöröltem az összeset, windows tűzfal ki van kapcsolva. elindítom a játékot sehol semmi update semmi, beirom logint vagy mind1 mit irok be , connection fail, mintha nem lenne netem kb ezt az érzést kelti. tech sup forumot már feltúrtam hátha találok megoldást , de konkrétan ilyen jellegű problémát nem írt még senki . . : /
  • donatus13
    Lehet ilyen képet csinálni oldalakra név alá faszák:))

Nem tudom mi lehet a problémád a nettel van valami baja, újra raktad már a játékot ?Vírusirtód milyen van? windows tűzfal kivan kapcsolva?
  • Sugam
    senki nem tud segiteni? :/
  • donatus13
    Em az egy vicc múltkor játszottam egyet csapatom fele feedelt is én chronossal voltam azt olyan 40 perc alatt már az összes cuccom megvolt és egyedül kinyírtam egy ulti alatt 3 at :D 18 3 al végeztem. Itemek ,geometer's bane , wingbow,elder parasite,staff of master, és még a savage mace 2400 as iteme is megvolt elég rövid idő alatt elég gyors az em game :D
  • Hugh Hefner
    1600 felett is akkora balfaszok vannak...

minap srác, 2.x -es kd ratio, 1650 körüli psr, kapásból kiveszi scoutot, wardot egyáltalán nem használta, csapat szinten semmit sem csinalt. feedelt is kicsit. ki is szoptunk persze.

90%-os em ratioja volt. ennyit er az em, meg a psr ugy altalaban
  • Hegi90
    inkább azt mondd meg, hogy mi értelme van slither ultijának, ha úgyis ledeny-olják az abból származó killek felét.
  • donatus13
    Amúgy kúrva szar ez az egész psr rendszer nem tudom miért nem harcolják ki,hogy töröljék ki a picsába, tök felesleges az egész,hiába ha valaki jól játszik 1600+ alatt csak noob game van ahova beállsz és nincs esélyed nyerni mert a noobok elbasszák az egész meccset-_-
  • Sugam
    nem , nincs tűzfal bekapcsolva , és semmi virusirtót nemhasználok
  • Hegi90
    tűzfal, router probléma (zárva van a port)... ?
  • hosid
    tuzfalad van? es nem tiltja le?
  • SipKab
    várj.. nekem is volt már ilyen
  • Sugam
    helló srácok

Egy kis segítségre szorulnék.Átnyálaztam már az official tech support forumokat megcsináltam már mindent amit lehet, de ez még mindig problémázik. Felrakom, elinditom játékot, normálisan fut. loginolnék be erre szimplán kiirja hogy login failure: connection failed. sehol 1 update, nem volt semmi. Kérdésem mit kéne csináljak ,hogy még is működjön?
  • Masakari
    meglátszik belőle hogy az archer mennyire op
  • Zomil
    Boldog Karácsonyt! :)
  • donatus13
    Boldog karácsonyt !
  • donatus13
    Csak nekem nem működik ?