6177
-
Dizson #1611 Köszönöm! Így mér azért könnyebb lesz. :) -
Hugh Hefner #1610 ja, recommended itemek ha nem vagy képben jók, de nem mindig érdemes készpénznek venni őket...
itt van pár guide, ami megkönnyítheti a dolgodat kezdőként:
melyik hős melyik DotA hős
az alapok, mit merre hogyan érdemes csinálni
még egy guide kezdőknek
HoN szótár
hősökhöz részletes guidek (nem venném ezeket se készpénznek, inkább taktikákat nézegess belőlük, mint item buildet, mert ezek jó része nem pubra készült)
szintén guidek, de ezek a staff által kiválasztott különösen jól megcsinált guidek
és egy kis statisztika, melyik éppen a legimbább hős, melyikkel legyél noobpicke : P -
SipKab #1609 a shopban a recommended itemek -
Dizson #1608 Itt nincs valami tutorial? Vagy esetleg h. milyen kaszthoz milyen cucc ajánlott? -
Hugh Hefner #1607 LoL-ban 5 lejátszott játékomból 4-szer nyertem, de totális alázással, HoN-ban kb a 10. játékomat nyertem meg... HoN-t nagyon sokan játszák, köztük nagyon jók is... szokj hozzá : )
jah, blinkkel a portal keyre utaltam, vagy a daggerre dotából... lolban a játékon kívüli szintlépések nem csak arra jók, hogy bekategorizálja az embereket, hanem kapsz hozzá pontokat amiket eloszthatsz, wow-szerű talentfára, meg alapskillekre, ha jól emlékszem mindenki választhat 2-t, vagy 3-at. ezek között van a blink, heal, invis, ilyesmi. gyakorlatilag balance az sehol, mert ezek neked tényleg semmibe sem kerülnek... -
Dizson #1606 Hát nekem ez LoL után egy kicsit durva. Simán szétszednek. :D -
donatus13 #1605 LoL ban skillként meg kapod ezeket és mindig veled lehetnek gondolom erre is utalt még :D -
donatus13 #1604 Portal keyre utal a blinkel. -
#1603 hogy mi? -
Hugh Hefner #1602 illetve nyilván itt is vehet mindenki healt blinket meg invist, csak nem 5 játék után kapod meg alapskillként... -
Hugh Hefner #1601 A League of Legends is, meg a Heroes of Newerth is a DotA utódja, csak a LoL-t elvitték egy igen más irányba, játékon kívüli fejlődési rendszer, mindenki kap blinket, mindenki kap healt, mindenki kap láthatatlanságot, ilyesmi. HoN-ban ilyen nincs, ez egy az egyben a DotA, ugyanaz a pálya (van pár új azért ha nem 5v5-t játszotok), a hősök nagy része ugyanaz, az egész játék mechanizmusa változatlan, ilyen téren nincs újdonság (jobb is, játszottam LoL-al is, nem jött be annyira, nem láttam a balancet). Viszont van benne sok újdonság, ami a DotA-ban a battle.net elmaradott rendszere miatt nem volt. Disconnect esetén vissza tud menni az ellenfél, van concede opció, hogy feladjátok a csatát, ha az ellenfél csak húzza az időt, számol többek között leave statisztikát, és lehet leaver mentes játékot csinálni, nem hostfüggő a játék, központi szerverek vannak, és még pár apróság. -
Dizson #1600 Jejeje! Regelek is. :) Eddig League of Legends-el játszottam, de most ezt is ki kell próbálnom.
Amúgy milyen a játék a DoTA-hoz vagy a LoL-hoz képest? -
SipKab #1599 http://www.heroesofnewerth.com/open_create_account.php
open béta -
#1598 megveszed a játékot, vagy kérsz valakitől bétakulcsot, akinek még van.
Vagy megvárod az open-beta-t. -
VLove #1597 Azt szeretném megkérdezni,hogy leszedtem a HoN klienst,de regelni meg nem birok.Vlaki elmondaná hogy lehetséges,hogy játszhassak vele?
Üdv: VLvoe -
D4v3 #1596 Azt nem tudom, kiléptem ezután egyből, nem is figyeltem, hogy az hogy változott. -
Hugh Hefner #1595 nymphora + demented shaman. 15 perc alatt vege volt a jateknak. lehetetlen megallitani oket az elejen -
#1594 str se ment 52600nál feljebb? -
D4v3 #1593 Nem csökkent a hp-ja már egy ideje, beállt ennyira és bármit csináltam nem ment feljebb se lejjebb. -
#1592 vigyázz mert mindjárt meg fogsz halni :\ -
D4v3 #1591 Tegnap unatkoztam kicsit... 1 millió hp-s Devorer :)
-
donatus13 #1590 hát ez nem ide:D -
donatus13 #1589 Hogy működnek ezek a rúnák a játékon belül ? ki kell választani őket vagy folyamatosan? -
hosid #1588 panda ulti is atmegy magic immune-on -
SipKab #1587 tempestet is le lehet abszni ha shrunkene van ha kivülröl castolja akkor pestilence devourer is lestunolja succu ulti is.. +biztos van még vmi (lehet nh cloud de nem biztos) talán pebbless chuck is megszakitja -
Hugh Hefner #1586 jahogyja -
donatus13 #1585 Arra gondoltam ,hogy a tempestnek van shrunkene. -
Hugh Hefner #1584 tempest ultija átmegy a shrunkenen... -
#1583 valkyire szarabb -
donatus13 #1582 Amúgy (szerintem) akit legjobban megtol a frostburn az a chronos :D kegyetlen erős vele elfutni nem nagyon lehet előle főleg ha bejön a bash is. -
donatus13 #1581 tempestet egy disable hero feleteti ahogy van kivéve ha shrunkenes igazából csapat felállás az egész csak ugye mindig úgy van ,hogy pl tank vagy support csak akkor ha valami rendes gyerek van a pub teambe azt bevállalja mert amúgy soha nem nézi senki ,hogy mit pickel az ellenfél csak ,hogy nálad legyen valami imba fos. -
Hugh Hefner #1580 hogy ebben a játékban milyen gusztustalan kombok vannak... tempest + hammerstorm (természetesen hack&slasshel, mi mással) az egész bagázst megette reggelire. aki esetleg kimaradt, és stunolhatta volna tempestet, azt silencelte és megette reggelire nighthound. a 4-0ás statomból lett 4-8 amint meglett tempestnek a portal, hammerstormnak meg a mask of madness. balance, yeah -
#1579 En emlekszek mikor anno MINDENKI s&y-t rakott MINDEN hosnek es vigan elvoltak vele(persze jokat rohogtunk egy-egy osszeallitason). En meg tobb hosnek ma is szivesen kiraknam, ha a helyzet olyan. Leginkabb az zavar hogy nem %-os lett a slow hanem egybol felmegy. -
#1578 -
#1577 -
Hugh Hefner #1576 na ennyi volt... az alap nubitem kombo a vanguard (talán helm of the black legion) és a hack&slash volt, és ezt méginkább csak megerősítették, alig van olyan hős ebben a kurva játékban, akinek ne érné meg kirakni azt a vackot, mostantól tényleg MINDENKI ezt fogja kirakni... gz s2games... -
donatus13 #1575 nincs attack speed levonás. -
#1574 köszi -
#1573 van attack speed -
donatus13 #1572 Új item kellett mert nagyon szar volt a régi slash and hack kb senkinek nem volt jó és azért nem is imba mert csak slowot okoz - attack speed nincs ami azért sokat számít.