Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem lesz értelmes játék értelmes pick és tárgyak nélkül, nah meg azt se rossz tudni melyik hero ellen mit és hoy milyen tárgyat kell venni...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"All the keys from the latest batch are gone now, however we'll be adding another 15,000 to the site late US time on Monday, September 28th.
Please come back and check the site again then."
Reg. után. Tehát mivel az amcsiknál még nincs est ezért várni kell. valószinûleg holnap reggel már mehet!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
jó kérdés, fogalmam sincs, szerintem összeadja de passz.. én scutnak csak kis burzit raktam még ( piros kard ) szóval nem tudom,
#456 jah csak az almák sajnálják a pénzt gemre, wardra és dustra, rajtam kívül nagyon ritkán vesz más, ezért nekem elég sokszor kell vennem.
#456 hiába van meg a skill ha faszláma a pick xD
felõlem esténként nyomhatnánk 21.30után, hétvége nekem teljesen kilõve, max vasárnap este jó
most is nyomtam denyával olyan gamet hogy huu..
úgy kezdõdik, souct vagyok, ward alap, beírom i go bot, elindulok föl, lerakoma wardot, megyek le erre a faszláma pudge nem lent van denyával mondom kurva anyád, írom neki takarodj már anyádba, nem csinál semmit, lerakom a wardot aztán elmentem fentre, eltellik 20perc, pro pudge 1:6, arachna 0.7 zsír..
pucge kilép, 5v4, 10perc mulva kb 35.10 az álás ,nyomjuk a concedet már vagy 10perce erre nem szavaznak, erre kilép egy viszonylag értelmes player, maradunk denyával meg arachnával, nyomjuk concede erre no, mondom anyád, megy midre, 1v5be legankolták, nem is tudom mit hitt majd õ lehozza xD azután kilép, majd benyomjuk 2en a concedet és íme egy csodálatos játék.
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
egyébként azért scoutnak is megvan a maga baja, az elején nagyon könnyû leölni. egyrészt ward, és nem nagyon tud mit csinálni, mert nagyon kevés hpja van, amúgy meg míg gondarnál meg lehetett csinálni azt, hogy bementél stealthbe, és megvártad míg lejár a cd, és egy ütés után visszatudtál menni stealthbe, itt ezt nem tudod bejátszani. az ultijához meg ugye látni kell, ami így viszont kb tényleg csak killstealre jó...
Beszéljünk meg egy idõpontot hétvégén akár vagy ma is és szedjünk össze egy 5 fõs csapatot és álljunk ki bárki ellen simán lehet nyerni Bilboo csapatával is nyertem egy meccset 30 % al a psr nem jelent semmit.
Scout könnyen kiszedhetõ nagyon gyenge a ricki is és madman is ahogy valaki vesz egy bound eyet oda vesz a láthatatlansága és így könnyû leszedni öket 2-3 ember egy pillanat alatt végez velük onnantól a csapat szét esik nem is szeretem scout van velem mert csak szívatják már mindenki ismeri a gyengéjét.Pestilence meg még jobb ellene mert ultija láthatóvá teszi.
madman ultija meg nevettségesen erõs, ver mindent...
amúgy scout tényleg nevetségesen imba, de le lehet gyõzni. 22/5-ben álltam, kikaptunk mert beverték a bázist egy pillanatig amíg nem figyeltem, de pl madman szanaszét szed, ugyanazt tudja mint scout, csak stunol is. nekem meg nem volt lehetõségem kirakni a stunt, mert a csupa str-es hero mellett ki kellett raknom egy csomó mindent ahhoz, hogy túléljek. de a végén szétkapja axet meg tinyt is egyszerre. nevetséges
i <3 hon.<#falbav>#falbav>
Ha valakinek van egy HoN beta kulcsa, amit nem használ, legyen szíves elküldeni, mert nem tudok sehonnan szerezni és nagyon szeretném kipróbálni a game-et!
Elõre is köszi!
E-mail : [email protected]
amúgy csak hülyültem, de látom te nem vagy vevõ rá <#rolleyes>#rolleyes>
support wild <#hehe>#hehe>

nekem kedven herom a tree 😊 ma délután nyomtam egy 10.1.15öt 😄
szétwardoltam mindent xD
LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)
csinálsz egy accountot, és ott megadod a beta keyt...
necro (soul reaper talán) nagyon durva, én mekasmot (nemtom) szoktam neki rakni, azzal az elején nagyon gyógyítsz, aztán agahnimmal (staff of master talán) szanaszét szeded a szétvanguardozott, hp-val teli axe-t.
rhastát bírom még nagyon, 3 ellenfelet tud kiszedni a csatából egyszerre...
Segítséget szeretnék kérni! Kaptam egy ilyen e-mailt de valahogy nem tudom aktíválni a kulcsot! Tudtok segíteni?
Ezt kaptam:
Dear xxxxx,
Contained within this email is your Beta Key used to create a Heroes
of Newerth Beta Account. You can redeem this key to create a Beta
Account at http://beta.heroesofnewerth.com
Key: xxxxxxxxxxxx
The NDA has been lifted so share as much as you like about this beta and spread the word.
Regards,
S2 Games
To unsubscribe from future mailings, visit http://www.heroesofnewerth.com/optout.php
A választ elõre is köszönöm!
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"