6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • Hugh Hefner
    most kaptam ki chronos+tempest+predator+hammerstorm komboval, leszophat a hon...
  • ToCsEk
    lehet már tudni mennyi lesz a game? itthon lehet kapni majd?
  • donatus13
    Nem akartok jönni egy Freindly no stat 3 v 3 ra? csak össze szedünk 6 embert a fórumról,azt akkor nyomunk egyet valamelyik map on.
  • donatus13
    Pont jókor , már majdnem kész, matchmaking hiányzik még belőle de nem sokára az is hozzá lesz adva,meg majd sok hős jön de az már csak az aprilis 1 kiadás után.
  • Lammer
    kivancsi vagyok a jatekra mar :)
  • Hugh Hefner
    nem is értem, ez a játék legjobb esetben is 40 ms-es pingeket produkál, hát hogy vetemedhetett az igazi nerd erre? még csak lan lehetőség sincs.
  • ToCsEk
    mi az a modi?
    én eddig nem tudtam, hogy az vagy :D
  • Lammer
    nagyon szepen koszonom skacok! :)

Donatus irt privit es mar elvileg kapom is meg! :)

[ez a hirtelen igyekezetet, hejjj... most aze' me' modi vagyok? ]

fomolyra korditva a szot, nagyon rendesek vagytok skacok!
  • ToCsEk
    3al tudok szolgálni még :)
    nyomd a mailokat.
  • Lammer
    skacok!

tud valaki beta ('neadjisten 2) kulcsot?
  • donatus13
    Pollywog új skin-t kap , nem egy nagy szám de itt levan írva minden.
  • angyal2232
    Hali lehet valahogy még béta kulcsot szerezni?!
  • SipKab
    milyen bug?
  • Hugh Hefner
    de van, úgy hívják hogy banlist

/banlist add name reason
    /banlist remove name
  • Dns5000
    nincs valami anti friend lista amire rátehetem a feedereket
    és jelezné ha azzal talákozok megint?
  • Nightwish006
    És mint mondtam megfelelő körülményekkel mind jó hős.
  • Nightwish006
    Ez az én magánvéleményem, nem kell így felháborodni:P
  • Hegi90
    lanen valami nuker kell mellé, aztán ownage
  • Hegi90
    hát nemtom, de én elég ritkán halok vele (persze egy jó csapat mindenre képes!), és általábn a legtöbb damage-et is én osztom ki. Kevés hero van, ami el tud futni előle, igazi carry gyilkos.
  • Hugh Hefner
    és lehet
  • Hugh Hefner
    ja, 20-ason
  • Santata
    Elég durva bug van a játékban, amit sajnos ki is használnak. 7 perc után lazán a 250et sebző cuccokkal rohangálnak. Egy időre hanyagolom a játékot.
  • SipKab
    föleg h elder parasitevel permabash befigyel... insanitarius mellé meg ott van behe hearth h visszatolja a reget, és akkor kábé állandóan be lehet kapcsolva :D persze lategame
  • Hegi90
    te miről beszélsz? 20ason már 2,9k hp-ja lehet egy szimpla vanguarddal, meg elég sok armorja a Frostburntől.... Alig lehet meghalni vele...
  • Hugh Hefner
    hát, elder parasite meg insanitarius sztem veszélyes kombó (pláne pestinek a repülésével) kergetni nagyon jól lehet vele, meg 1v1-ezni, de gankben bekap egy stunt, és 3 ütéstől megfekszik
  • donatus13
    Hello everyone!

I wanted to take the time to let everyone know that what we've been doing, what we're going to be doing, and what our plan is for open beta & retail release.

We've been developing and are working to finish the following:

1.) Automated Match Making
    2.) New Interface (We call it Front End 2.0 or FE2)
    3.) Art Polish
    4.) Gameplay Balance

Much of this stuff has been in the works for a while and progress has been great. We're getting near the end of having this stuff is a testable state.

Our plan is to do the following:

1.) Release a Beta Test Patch with the above mentioned *when it is ready*
    2.) Test & Fix & Patch (as many times as necessary) issues related to the above changes
    3.) Finalize and put patch into Beta Client
    4.) Go to Open Beta which will run for an unset period of time (we plan to release some new heroes during the open beta)
    5.) Release the game as retail requiring payment to continue to play at such time we feel Open Beta has run its course.
    6.) Continue to polish, improve, and create new content for HoN (this will include the eventual release of a Map Editor, SDK, New Heroes & Items & Maps)
    7.) ?????
    8.) Profit!
  • SipKab
    mond már h rampage hol szar? elején creepelni legjobban lehet vele, lvl7-töl gankolni lehet vele észnélkül frostburn elder parasitet kirakod neki kb akárkit lenyom...nameg insanitarius vangu behe hearth meg lategame itemek carrynak tökéletes lehet.. sok a magic még shrunken is belefér
  • Soulstorm
    Ált. Slither ellen nálam mindig bevált a Headress és az ultija sem ért sokat vele. :)
  • Hugh Hefner
    miért rosszabb mint a war3?

egyébként szerintem jelenleg a legidegesítőbb op hős slither. elsüti a kis spelljeit, és tökmindegy, hogy él-e vagy hal. 3 wardot egyszerre? hozzá a lassítás? meg a sima dotja? hát lol. az ultiról már nem is beszélek... nevetséges

chronos is szemét, de arra legalább ha az elején odafigyelsz, akkor nem para. zephyr szintén baszott erős. bár ma szarrá vertek vele, mert telewardozták az erdőnket, és 2 percenként jöttek gankelni, de az se történt volna meg egy értelmesebb csapattal. forsaken archer szintén nevetséges.

sok az olyan hős, ami nagyon balfaszbarát, és nagyon erős.
  • D4v3
    Sztem ez is játékos függő, nem egy embert láttam saját game-ben ill. replay-en, ahol egyértelműen a rohadt erős early gank és push power-je miatt gyakorlatilag 10-20 perc alatt akkora előnyük lett, hogy még csak raxx-ot se kellett leverni concede lett a vége.
  • Zomil
    akkor inkább már ophelia :D
    de ö is csak azért a legszarabb, mert hát hon nem épp a jó micromanagement-röl hires :)
  • Nightwish006
    Minden hero jó, ha jó kezekben van, és jók a körülmények (gondolok itt a felállásra), szerintem nincs olyan hős ami total használhatatlan. A legszarabb rampage, bár ha ellened van mindig pörög a perma stun...
  • Fbn Lx
    D:_AS?D_A:S
    jogos
  • donatus13
    Na a darklady az tényleg kegyetlen ,ha jól bánik vele az ember late game en chronos is lelehet vele darálni, iszonyat dmg lever.
  • SipKab
    armadon geciimba(igen imba) elején rax neki ringet midgame megvan bfury 150% manareggel kb halhatatlan mert ugy tudja spammolni a tüskéket meg slowot h ha nincs 50-es armorod akkor 5 sec alatt ledarál(én 3 herot nyomtam le vele egyedül) vanguval még kinyirni se lehet assault cuirass/demonic breatplate geciimba neki atkspeed ownage... mock meg behe heart meg ilyen lategame itemek amivel megszopat mindenkit.. persze ha van még hely frostplatet is lehet rakni neki.. 25% reduced dmg miatt kb egyik legjobb tank.. persze early game nem kell kiszopni és máris gg

minden herora lehet mondani h imba csak valamelyikre jobban:D
    szvsz darklady legimbább
  • Twetr0x

TOO BAD IT'S ME BLACKSMITH
  • ToCsEk
    amugy imbát kb minden herora lehet mondani ha pár szintel nagyobb a többinél, ledarál mindenkit :)
    bár az a főimba amikor 1hero veri be azonos szinten mind az 5 herot :D
  • Twetr0x
    néma hero.
  • ToCsEk
    hát nem tudom akkor mondj más szót a hallhatatlan herora :D
  • donatus13
    Jó azokkal a supportokkal amit ő kapott szerintem megtudjátok csinálni ti is.Meg az ,hogy akár kivel beszélek innen 60 hősből 59 imba , nem tudom miért ,mert az összes meccsemben ahol nincs leaver vagy ilyesmi simán lehet jó meccset játszani , csak ne legyen feeder a csapatban.De armadon pont az a hős ami marhára nem imba.