Heroes of Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
jah, csak oda nem tudsz scout wardot rakni...

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Hegi90
Én erre gondoltam

meg erre

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Valaki itt nemrég bétakulcs osztogatásról beszélt az Alienwarearena-n. De mégsincs róla sehol semmi hír. Most akkor fognak osztani vagy nem?

ToCsEk
ward scuttal, és ward wardal, remélem hasznos lesz valakinek.

3
4
5
6
7
8
9

Hegi90
FORDZS JA HED

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

én meg azt szeretem benne hogy: LETS ROLL THE DICE!
Hegi90
hát én eddig bármennyiszer voltam vele, mire kiraktam a mana regen, meg a disabler tárgyakat, addigra simán nyertünk 😄

én azt nem szeretem benne, hogy igazából ha már nem nagy gond neki a varázslás onnantól kezdve rengeteg tárgy kell neki, hogy egy használható melee hõst hozz ki belõle

Hegi90
ez a blacksmith egész jó 😊

ToCsEk
hát nem tudom, minde a csapaton múlik..
ha lestunnolnak vagy silencelnek ulti közbe akkor meg csak a szopás van 😄

Hát nemtudom.... Devouer aka. Pudge-val ebéd a scout meg a többi társa.. 😊
csak kb értelmetlen volt odairni h béta állapotban
ToCsEk
mi bajod tán nobokkal játszottál aztán el ks-elték a killjeid..
nem értem, 25perc alatt hogy tud lvl9en megmaradni a kibaszott noob axe..

tényleg béta állapot?? azta. ezt eddig nem is tudtam
ToCsEk
hm. nálam minden jó.
amikor elindul a game, jobb alsó sarokban írja a verziót 😊 jelenleg 0.1.47.1 a béta állapota 😊

hm, nem látok egy játékot sem... hol tudom egyáltalán megnézni, hogy melyik verziót futtatom épp? elég idegesítõ, hogy pár naponta át kell bújnom a fórumot, hogy most éppen mit basztak el az s2-nél. és most nem is találtam ott megoldást...

hmm ez mi?
dota clone?

May the force serve you well!

jah ennyire ,már mondtam ,hogy nem nagyon dotáztam honnét tudtam volna melyik az ?

van erre megoldás 😊
ToCsEk
hurá...

imádom a publikot mondtam már..?
kipickeli a faszláma a scoutot, játszani nem tud vele, felfeedeli pupetet...
--> lvl19 pupet lvl9 scout.. n1

Most néztem, ugye van a honleague, csinál egy versenyt. És nicsak:
Loda
szépet oszt a sven amugy😄
ToCsEk
lol te ennyire?......
Abaddon vagyis honban Accursed...
1000éve benne van.

accursed
jo volt, 4 str mellé pollyztam 😄, szépen forditottuk meg a szar lanelést.
ToCsEk
invoker az egy köcsög ribanc 😄
1. hogy néz ki
2. köcsög spelljei 😄 atom support 😄

nah most egy 14:2es gamet fordítottunk meg 😄
mondjuk végén 4srt nagyon adta.. de az elején ... :S 😄

Kael néztem még elég erõs heronak tûnik az invoker😄😄

Nekem wildsoul a kedvencem 😄 azzal néha elég jól megy ha jó stuner a társam

életbe nem toltam még azzal
nekem nem tetszik, jobb lett volna ha portolják a stormot 😊 azt imádtam
panda viszont imba ha jó kezekben van
persze tudom milyen király a ministun nem arról van szó.
ja pharao jo attól még, de az elsõ skillje alig ér valamit, dotába viszont elégé félelmetes. kösz a linket :o
http://dotaportal.hu/hoslista/hos/62
ToCsEk
oké
baraa

ToCsEk
bara az az imba disznó ami lámpást fog, imba ulti imba spell,

Én dragon knightot szeretném ide nagyon😊 amúgy, én nem nagyon dotáztam de azért próbálok belerázódni de nagyon utálom a sok parasztot aki állandóan ugat ha valami nem sikerül jól...

ja és tocsek ne olyan fos fotót csináljál mint amilyet szoktál hanem olyat mint az enyém.. normális endscreent.. többet elárul
barát az melyik?😛

http://heroes-ofnewerth.blogspot.com/
hag? a fast gyenge qop volt dotába a xar.. pharao is jo csak használni kell tudni öket
Egyébként én nem hallottam róla hogy azt akarnák csinálni. Az tuti hogy spectre lesz. Csak kis gond van a megírásával.
bara? fujj 😄, mondjuk én int mániás vagyok... Pl nézd meg dotána qop mennyire komoly pick. Itt meg hulla gyenge a hag. Pharao elsõ skillje is nagyon gyenge, a clockhoz képest. de még lehetne sorolni. De s2 dolgozik rendesen szerencsére.
barát fogják legközelebb kidolgozni, már várom kedvenc herom😊
hát ja, probáják a hõsõket verseny pickre is alkalmassá tenni. Azért volt ez a magebane rework. Pár hõsre ráférne még szvsz.
a magint azért pickeltem mert már ki akartam próbálni az uj skillet és mert itt volt értelme. persze alap h nem pickelem ki 3adik carrynak

a torturert meg ugy értettem h itt lenne xar pick

a codex meg arra jo hogy levadásszuk vele ellent, midgameba van értelme, lategame xar ott is már 50edik percben volt már mindekinek 2k hpja nemvolt sok értelme ezért kell megnyerni 35 percig
a pub gameket meg most nem jellemezném

a maginát ne oltsátok 340 creeppel inkább a nymphet 0-9-2-vel divine rapierrel(doombringer)
ToCsEk
mi mindig értelemsen pickelünk, nem úgy mint a sok faszláma nyomorék, vágod kihoz 4agit meg e1 intet... gg

amúgy az a "xar" torturer verseny pick...