6177
-
#1771 armadon hero nagyon imba xD
15perc alatt mock-ot rakott neki sipkya xD,
ha van egy kis hpregje kb hallhatatlan hero :) -
D4v3 #1770 Arra ott van a retardált Armaddon, nem rossz hős, de elviselhetetlen a hangja (tudom, ki lehet kapcsolni.. de akkor is). Viszont most ez kb. a 6. hős, amiről kiadnak concept art-ot lassan jöhetne már valami update. -
#1769 nah ja franklin kalandjai xD
lassan minden állat lesz már xd
én valami tatut akarok vagy hangyász sünt :D
-
#1768 lol -
donatus13 #1767 Egy újabb concept art -
#1766 hazucc -
#1765 Azért ennyire nem volt vicces(: -
#1764 >:V -
#1763 EZ A MOD BASSZÁTOK MEG _ds:a_ds__sd-ds_:DAS:_DSA_DS_AS_DD_:AS_SAD_:DSA_:DS -
#1762 szerintem már csak annak nincs accountja, aki nem is akart :C -
D4v3 #1761 Ingyenreg még 10 óráig!
http://www.heroesofnewerth.com/open_create_account.php -
Dns5000 #1760 a jaték oldalárol nem tudom letölteni a replayeket
de a www.gamereplays.org on meg van rengeteg
na ezek vajon, hogy töltötték le? -
hosid #1759 http://www.youtube.com/user/honleague?blend=1&ob=4
itt eleg sok jo video van. Hero role, basic tutorial, guido to not sucking. ezeket erdemes megnezni -
Dns5000 #1758 na nyomtam egyet, hehe mennyi anyázást kaptam
nem ártana tudnia az irányítást legalább :P -
Dns5000 #1757 hmm game lista letöltésénél lefagy :S -
Dns5000 #1756 Jee már töltöm is.
Van valami gyorstalpaló leírás kezdőknek? -
aztech #1755 Nekem nagyon kellene beta kulcs, jelenleg több oldalon is láttam hogy osztogatnak de lemaradtam :(( esetleg ha van valakinek felesleges küldje el ide: [email protected] köszönöm szépen ! -
Nekrofil #1754 próbálnánk játszani,és amikor belépünk a szobába megáll a játék,egér megy de nem reagál semmire!másnál csinál ilyet?megoldás? -
Hugh Hefner #1753 um, igen, én szeretném a meglévő hon kulcsomat elcserélni egy megunt sc2-re : ) -
#1752 szerintem ő adna hon kulcsot :D -
#1751 megegyzetünk
küldön pm-ben az emailt :D, vagy egyáltalán hova küldik a meghívót? bneten, vagy eamilben?? -
Hugh Hefner #1750 hon betakulcsot cserélnék sc2-re : P -
Dns5000 #1749 bakker én is beta kulcsot akartam lejmolni de ketten is megelőztek :P
ha valaki megunta, irjon PMet pls :D -
Soulstorm #1748 Üdv
Küldtem egy meghívót a [email protected]. -
Kasya #1747 Sziasztok
LoL mellett ugy gondoltam kiprobálom ezt is...a kérdésem az lenne, tudna e vki kuldeni nekem egy béta kulcsot? Vagy hogy lehetne beszerezni?
A cimem: dmhh kukac t-email.hu
Segitségeteket elore s koszonom! -
donatus13 #1746 Matchmaking várható 1-2-3 héten belül. -
Santata #1745 Valami infó a következő patch-ről hogy mikor érkezik? -
donatus13 #1744 vinthianon van hon irc meg a hivatalos fórumon írnak mindig mindent. -
nasser666 #1743 Donatus, azt megtudnád mondani hogy az infókat honnan szedted a hősökkel kapcsoltban illetve azzal hogy mi fog még történni a kiadásig ? -
#1742 van 6 kulcsom esetleg akinek kellene :D -
donatus13 #1741 Nem, berakják a matchmaking et hibákat javítanak, ilyesmi. -
Hugh Hefner #1740 akkor most másfél hónapig faszverés? -
#1739 HoN will be launched on April 1st then. -
donatus13 #1738 Hős a kiadásig már nem lesz, most készül 7 darab a régi és a mostani bemutató képek alapján de azokat úgy döntöttek ,hogy kiadás után lesznek. -
Soulstorm #1737 Oké, köszi a választ, nem lenézni akartam a játékot ezért, hogy még mindig beta státuszban van, ugyanis a mai napig játszok vele..(LoL-el is egyaránt) aránylag aktívan. -
RaSzTaH #1736 persze olcsó, jó is, DE kevés hős = unbalanced game... nincsenek meg a counterek, ezt hiányolom... ha raknak még bele vagy +20 hőst akkor visszanézek addig nem hiszem, most úgyis itt a bf:bc2 :) -
RaSzTaH #1735 Egyszer kell megvenned a játékot, bár s2 games-t ismerve lehet előbb utóbb bevezetik a micropaymentes dolgokat, ugye az egyszeri bevételből nem biztos hogy fent tudják tartani a szerverek üzemeltetését stb...:P
Ingyen alatt pedig azt értem, hogy már megy kb 3/4 éve a játék de még mindig "beta" státuszban van, ergo egy kanyit se kellett fizetned, hogy tudj játszani EDDIG. -
Hugh Hefner #1734 én pont 2 napja vettem meg. én is hiányolok még hősöket, és nem egy-re férne rá egy alaposabb balance, de nem tudok mondani még egy olyan játékot, ami ennyire lekötött volna az utóbbi időben, és ráadásul még el is fut a pc-men. kihagyok egy bulit kb 30 dollárért. -
Soulstorm #1733 Mi az, hogy "ingyen"? :)
Mert azzal a kérdéssel, hogy fizetős lesz-e a HON, még mindig nem kaptam választ. -
RaSzTaH #1732 fél év ingyen béta?:) manapság azért is fizetni kell, szvsz elég kevés benne a hős még mindig, az ember azt gondolta, hogy azért megközelítik a 80-90-es karakterlistát kiadásig, addig hanyagolom is...