6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • SipKab
    bekommentel valaki és leoltod grat.. sztem meg te nem lehetsz több 12nél
  • RaSzTaH
    ha lesz több karakter a játékban (mint mondtam régen kb 80 felett) akkor visszatérek játszani és gondolom akkor majd a blogot is karban fogom tartani :) de ez a jövő zenéje...
  • Omlás
    Sajnálattal hallom :(
  • RaSzTaH
    érdeklődés hiányában elhalálozott átmeneti időre ^^
  • Omlás
    Amúgy van valami működő magyar HON-os oldal ? Mert a fentebb szereplő blog eléggé halott :)
  • ToCsEk
    persze, magyarul írta :D
  • Omlás
    *statot
    need edit gomb SG !! :)
  • Omlás
    A staton én igazábol le**arom :) az a lényeg, hogy nyerjek (nyerjünk) hiába van pl 40/25 ös K D stat ha elbukjuk a mecset :D Persze legjobb ha nem vagy szénné kempelve és még befigyel a win is :)
  • Hegi90
    te talán érted miről beszél?
  • ToCsEk
    nem lehet mindenki akkora isten mint te
  • Hegi90
    te se lehetsz több 12nél :DDDD
  • Dns5000
    Én nagyon béna vagyok altalában 2-3 killem van meg 8-10 meghalok
    a multkor csináltam egy 7 killes 0 halálos gamát stun->első skill-> ulti
    Tuti kill. Meg ultival nagyon könnyü csapatban killeket csinálni.
  • Hugh Hefner
    mindig szanaszét szopat... vesz egy bottlet, meg a ghost marchert, és ha jó, akkor iszonyat... mondjuk nekem még sosem sikerült olyan jól kezelnem
  • Dns5000
    pyro is elég jó ha nincs láthatatlan
    iszonyat könnyű az elején killeket csinálni vele
  • Hugh Hefner
    choose wisely SCOUT

forsaken archer, chronos kb mindegyik játékban van. ha egy picit használják az agyukat tempest is gyakran előfordul
  • Lammer
    hat igen, dotaban sem rossz a faceless void, nezem itt is hasonlo... bar mondjuk a prok nem nagyon hasznaljak dotaban, de ez ertheto :)
  • ToCsEk
    xD late gameba verhetetlen kb :D
    bár néha fogható :D
    nyáron mikor nyomtam, sipkaval vagy petecz-el egy 1órás gameban legyőzték 4v5 ben :D
    lépnem kellett ezért lett 4v5 :D
  • Omlás
    Chronos egy bu*i főleg ha még skilles is a player aki használja. Igencsak eltudja venni az ember kedvét :) Jön zumbubi azt hátra lehet dőlni várni a resire :D úúúúútálom :P
  • ToCsEk
    mondat bárki bármit chronosnál meg opheliánál jobb hero nincs és nem is lesz
  • Lammer

itt a friss listan a plague rider vezet win rateben... megneztem a kepessegeit... hat igen Lich a dotabol csak mergezo stilusban... kábé... aaa ott sem imba, meg itt sem...
  • Omlás
    http://honstats.heroku.com/

Itt van egy kis statisztika.
  • donatus13
    Én mostanában legtöbbet, forsakent,razort,devourert,pyro, meg puppetet látom ezek közül valamelyik mindig ott van a meccsekben , talán még tempest is ide sorolható.
  • Soulstorm
    Főleg, hogy végre milyen egyszerű is last hitelni és denyzni egyaránt!
    Folyamatos és normális hős mozgások. Dotában még a full langmentes gameknél is szvsz nem volt annyira könnyű ezeket megcsinálni.
    Ja és hadd ne említsem meg megint a reconnect és a többi protectet.
    Sajnos DOTA-ban már sok a lamo és ált. nagyon kevés az olyan game, hogy 5v5-tel fejeződik be egy game.
  • Sheltem
    Pont ezért imádom fasztpikkelni
  • Hugh Hefner
    scoutut én azt vettem észre, hogy már senki nem veszi ki... ha kiveszi, akkor van, hogy valaki kapásból kilép, de az anyázás konstans. kivetette magából azt a szutykot.
  • Hegi90
    ha visszalapozol türelmesen párat, akkor ki volt rakva a hivatalos statisztika. Asszam a scoutot választják legtöbben, és a forsakennel nyerik a legtöbb meccset.
  • Lammer
    elso benyomasok ... ofkorsz ha szabad ;)

A jatek dinamikaja mintha kicsit fokozottabb lenne a dotahoz kepest. Egyertelmuen szep a grafika :) Amiket osszeraktam kedvenc caster/ganker oriasomnak, ugyanazok voltak :) A boltot meg szoknom kell, bar tetszik, hogy a receptes targyaknal kinyilik az osszetevo ag es ott kattoghat az ember... 2 frissitesbol megint 1x sikerult egybol bepoccennie(tudom beta, dolgoznak rajta)... vegulis jo jatek, dota uj kontosben... bar a 3ik skilljet meghagyhattak volna, ugy ahogy van(eredetiben craggy exterior)... bar lehet tul tapos igy is? :)

szoval jo lesz ez! en most pihentetem a tortenetet, mert a veglegessel tuti fogom tolni! addig is, jo jatekot a beta usereknek! :]

kivancsi vagyok amugy mik azok a herok amik "trendyk"... ertem en ezalatt, ha az ember megnez egy mostani top pro dota meccset, akkor van az a tizenpar hero ami felvalltva tuti szerepel a meccseken :)
  • Hegi90
    amíg ingyen van, addig butaság ilyeneket írni amiket te.
    Ha nem tetszik, töröld le és kész. Senki nem kényszerít, hogy játsz vele, és senki nem kíváncsi a sírásodra sem.
  • Lammer
    nem... te probalsz kotekedni, mert mertem beirni dota topikba, hogy legszivesebben lanon jatszunk baratokkal/ismikkel az idealis latency miatt stb... attol meg persze az ember kivancsi az ujdonsagokra es o" ker elnezest, ha meg mereszeli lepni azon pofatlansagot, hogy ki meri probalni az ujabb probalkozasokat eme jatekstilusban...

;)

(de ne offoljunk plz! privatba lehet anyazni engem... uff)
  • Hugh Hefner
    csak próbálok igazodni a nem túl bonyolult stílusodhoz
  • Zomil
    nálam is max 5 másodperc és már dobja is a listát :)
  • Lammer
    nyugi-nyugi! kivarjuk a ve'git :)
  • SipKab
    nemértem az embereket h miért sirnak h igy laggol ugy szaggat meg lefagy 5 secre, nincs balance stb stb.. ez még csak béta örüljetek neki h már most ilyen fasza kis game
  • Lammer
    lesz*rom.... nehogyma nekem kelljen ikszelgetni... default mukodnie kene, ez meg igy sajnos gyenge... majd a veglegest meglessuk...

ezt a stilust (vadaszpilotazast, meg lanos oltast) meg igazan befejezhetned ;) kosszike ;)

• donatus13
    Frissítésnél a lista megfagy ,de nekem ilyen 5-10 mp re szokott csak. Tudnak róla és dolgoznak rajta, elvileg nem sokára kész is , most jön a matchmaking meg most véglegesítik április 1 re kész lesz majd talán akkor jobban jársz.
  • Hugh Hefner
    hat igen, ez nem lan, itt a vadaszpilotareflexeid biztos zavarhatnak...

viccet felreteve dehogynem user error, meg ki is van irva, hogy talan hasznald a filtereket, es akkor nem fog ledogleni.
  • Lammer
    nah... kiprobaltam... uninstall...

gyerekek az normalis, hogy chatet valtok akkor a jatek befagy szinte??? vagy listat frissitek es halted az egesz jatek??? az elobb folytatta, most 2x nem (meguntam 1-2 perc utan)... hivtam mas cimbit, neki is ezt csinalta 2/3 aranyban...

(mielott jonnetek a user errorral... minden online es offline jatek csutka flawless, nem vagyok idiota a gephez... szakmam is infos :)

nah majd szoljatok, ha vegleges lesz :)
  • ToCsEk
    shit :/
  • donatus13
    Na megkérdeztem idejdert a chaten azt, mondta egyenlőre csak online lesz.
  • donatus13
    Nem tudom, én 5600 forint ba vettem meg ,szerintem nem nagy összeg , hogy lesz e cd változat azt nem tudom de meg kérdem a fórumon.