Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"1 idióta retardált fasz vagyok " - nem én mondtam 😉
"én kokk vagyok" - teljes mértékben igaz, de ezt se én mondtam 😊
úgyis fogsz még reagálni rá, mert igaz amit írtam rólad meg a kis haverodról, még valami?!😊
Lényegében petecz összefoglalta, csak kíváncsi voltam tudsz-e valami értelmeset kihozni ebbõl:
"60-70 apm-el tolom és jókat röhögök mikor meglátom a meccs végén hogy az ellenfélbe vannak ilyen 120,150 esetleg 200 apm-es emberek és iszonyat szar stattal végeznek."
Ahogy látom nem sikerült csak ilyen harmatgyenge oltogatások jöttek ki a parányi agyadból 😊
A pro starcraft játékosok azért tolják az apm-et fel már a játék elejétõl fogva hogy ha kell tudjanak reagálni gyorsan. Szerintem HoN-ban egy jó teamfightba pillanatok alatt kell gyorsan döntéseket hozni tehát ha bambán nézed a monitor akkor rosszul játszol, és ez látszik meg az apm-ben.
Természetesen van az hogy remek játékos vagy kevés apm-el hisz ha kell letudod reagálni a dolgokat és az is hogy 200as átlag apm nem azt jelenti hogy jól játszol.
Ez annyiszor ki lett itt már beszélve.
@Rasztah Látom nem változtál. 😄 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
apm:attól hogy kevés az apm-m mért vagyok balfasz? én nem vagyok idegbeteg hogy percenként(60 sec) 200 akat klikkeljek!igaz az elõzõbe nem írtam bele de nekem van a legkisebb apm-m a 10 ember közül,50%-ban nyerni szoktam tehát nem tudom hol a problémád a végsõ gyõzelmes beírásoddal?!(itt jön be hogy szart nem számít az apm ha én 60-70 apmmel képes vagyok nyerni akkor nekem ne gyere a magas apm az isten faszsággal)
magyarok:nem azt írtam hogy a magyarok mind kok fajtából valók csak azt hogy nem jó velük játszani,vannak kivételek nem azt mondtam hogy nincsenek!(és azt se mondtam hogy nincsenek jó játékosok a magyarok között)
az hogy kb havonta egyszer játszok hegivel valóban azt mutatja hogy 1 idióta retardált fasz vagyok én kérek bocsánatot ó a magasságos atyaúristen õ prósága rasztah!
Ellenpélda a másik hülyeségedre, én a legtöbb embert béta idején ismertem meg 90+%-a magyar játékos és nem a kokk fajtából való, ha nem zárkóznál el annyira a magyar játékosoktól te is belátnád hogy butaságot mondtál, szerintem meglepõdnél mennyi jó magyar játékosunk van aki még normális is, miközben te azt állítod hogy kerülni kell õket.
M1, igazából mindent elmondtál azzal hogy Hegivel játszol, innentõl a te véleményed is kuka.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Az meg hogy a magyarokat kerülni kell olyan szinten hülyeség hogy kezdõként hasznos ha valaki tud segíteni,alapvetõen viszont valóban kerülni kell a magyarokat ugyan úgy ahogy az oroszokat is(de a dánok meg a svédek se kuyták bár õk azért idegesítõek mert brutálul tolják).
Czdano: olvass guideokat, játsz, aztán úgyis belövöd magad egy "szintre" MMR-ben, ott meg úgyis olyan ellenfelekkel fogsz találkozni akik nagyjából veled egyszintûek tudásba (kb. 20-30 gamebõl már látszni fog)
Némelyik okostojás szokta itt mondogatni hogy kerüld a magyarokat (általában az mondja aki a magyarok is kerülnek), szerintem ne kerüld mert azért látom néha hun csatin hogy raknak össze premadeket, talán azzal jobb az élvezeti faktor mint randomhülyékkel játszani mégha szoptok is 😛
Kezdõ hõsnek ajánlottak: Flint, Defiler, Plague Rider, Thunderbringer, Armadon, Rampage, Pestilence, Blacksmith, Pollywog Priest, Arachna, Wretched Hag, Pyromancer.
Dota megfelelõjüket lásd kettõvel lentebb.
Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.
http://www.gamereplays.org/heroesofnewerth/portals.php?show=page&name=heroes-of-newerth-dota-hero-comparison
hon/dota hero összehasonlítás(melyik melyik),ettõl többet nem tudok magamból így este kipréselni:/
Valaki tudna mondani egy viszonylag könnyen kezelhetõ herot? Én valami zeus copyval mentem de egy puppet master kiszopatott 😄DDD Rohadtul nem ismerem a hõsöket ebben a játékban...
(és igen lehet oltani hogy a LoL milyen könnyû, tisztában vagyok vele ;( )
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
én kb. 1évet játszottam lol-al(kb. 1500+ lejátszott meccs), hon-nal többet, ha a bétát is beleszámoljuk...nem mennék vissza lol-ozni, a hon nekem jobban bejön, de a lol is elszorakoztatott és egy játéknak ez a célja 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a topik ismét igazolja önmagát <#idiota>#idiota>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Csak egy jót kellett volna nevetni, érdekes lolos haveroknak mikor mutattam, õk is röhögtek...
Amúgy amelett, hogy sok itt a szájkarate, ha beírsz valamilyen konkrét kérdést, akkor szoktak normális válaszok jönni.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
De elég már ebbõl a témából, ez nem a lol topik.
mellesleg runat barki tud venni ip-bol amit a meccsek utan kap minden jatekos es hat lvl 30-ig azert illo mar 1-2 runapage-t osszeallitani, en kabe egy eve lolozom es meg egy fillert nem koltottem ra megis van 5 full runapage-m es vagy 30 championom
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Fpocok:A runa nem akkor boost? azért szerintem az pl elég nagy elõny ha 1 alapból critezni nem tudó hõs lövi rád a critet.De lehet én vagyok hülye
(USA egyik legnagyobb - ha nem a legnagyobb - havi rendszerességû esport rendezvénye)
Reméljük ez rendesen felfuttatja a játékot, most hogy F2P lett.
Parasite Eve 2, best game EVER!