6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • sonic syndicate
    hívd elő a menüt, utána megjelenik, bugos
  • Dobronski
    ilyen saját magam kreált játékban csak egyszer lehet tesztelni? elsőnek volt, de mostmár nincs test gomb
  • Hegi90
    nálam is ugyan ez van.
  • Hegi90
    mennyi rizsa...
  • Viktor99
    A mai nap (tegnapi) fénypontja az volt hogy az egyik játékban a játék elején Nymphora kijelentette hogy ő azért sem fog couriert venni és hogy miért pont ő vegyen. Írtuk hogy ha már egyszer support karit választott legyen oly jó és vegye meg azt a szart. Valami szupercarrynek hitte magát szóval teamplay-0 próbált ks-elni, szóval jó arc volt.
  • sonic syndicate
    http://www.reddit.com/r/HeroesofNewerth/comments/j400l/an_s2_designers_viewpoint_on_f2peapwe_are_our/
  • ToCsEk

csak örülhetsz hogy ddosos időkből kimaradtál :D
    amúgy meg ott van lentebb a hivatalos szöveg, elbaszták, sokat akartak aztán fail, majd lesz fix előbb utóbb, a játszott meccseket meg 80%ban megadja javítás után,
    tudnám mire kell ennyi pénz s2nek nah meg mire költik :D:D:D::D
  • Dobronski
    ez a játék egy SZAR.
    ha veszítek, egyből sikerül elmentenie az eredményt, ha nyerek 10ből 9x nem sikerül!!!! nem túlzok.
  • Hegi90
    thx
  • sonic syndicate
    leave: játékszámtól függően ha megütötte a határt, akkor nem mm-ezhet, amíg le nem csökkenti - pl 100 játék fölött a leave határ 5%, ha ezt megüti, addig nem mm-ezhet, és nem léphet no leavers játékba, amíg az érték 5% alá nem megy
  • Hegi90
    itt elég világosan le van írva

De pl. alul az Account comparisonnál nem tudom mi a faszt keres a "Matchmaking only" a Legacy meg a Verified accnál.
  • Hegi90
    A leave aránynak amúgy van valamilyen szerepe jelenleg a játékban? (MM)

nem mintha eddig olyan nagy szükség lett volna rá, az emberekbe már beleivódott a public gamek óta, hogy a leavért bünti jár, de azért mégis. Ha 4v5-ben 3 faszlámával maradtam, inkább nem maradnék velük egy csapatban további 40 percen keresztül.
  • nexus007hun
    Sziasztok!
    Most hogy ingyenes lett a játék, letöltöttem és nagyon tetszik.
    Lenne 2 kérdésem. :D
    1. hogyan lehetek "VIP" tag? és az milyen előnyökkel jár? (:
    Válaszokat előre is köszi.
  • donatus13
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Inv1sus
    Ja, csak ezt színvonalasabb cégek úgy szokták csinálni, hogy először a szolgáltatást készítik fel a változásra és utána kérik a pénzt, nem pedig fordítva. Szerintem emiatt szar a stat mentés rendszer...

Eladó az accom 4k-ért. Pm me.
  • ToCsEk
    Statement Regarding Free 2 Play & Early Access
  • Zomil
    yay tisztára a lol topicban érzem magam... :D
  • ToCsEk
    új chmp rotation yee
    nobflint
  • Viktor99
    Szerintem vicces, ha valaki nem viszi túlzásba :D (Na meg ha nem engem ölnek meg így)
  • Zomil
    régebben ezt gyakran csinálták, aztán én ugy tudom, h fixálták azzal, h itemet nem lehet courierrel használni vagy valami hasonlo, de ugy tudom ezt megcsinálták, h ne lehessen codexelni a courierrel...ezek szerint most ujra lehet? :D
  • Viktor99
    Hát jó persze, de fun! :D
  • sonic syndicate
    láttam én is azt, mock + lvl5 codex, de alapjáraton nem manát akarsz booboonak :D
  • Viktor99
    Drága tesco barátom én láttam már olyan videót is amiben a booboo-val codexeztek és mikor már megölték volna vissza teleportált ws-hez. Ugyanaz mint a courier csak lehetetlen megölni. :) (Majd megkeresem)
  • Hegi90
    nem akarnék, csak gondoltam ugyanazon az elven működnek.
  • sonic syndicate
    de booboonak miért akarnál manát
  • Hegi90
    na, kipróbáltam, tényleg lehet adni neki manát (és a macinak is). Érdekes, így kb mintha semmit nem javítottak volna rajtuk.
  • sonic syndicate
    de én tegnap tudtam manát tölteni couriernak
  • sonic syndicate
    max annyit változtattak ilyen téren, hogy a pool már lövi a couriert is, még akkor is, ha be van kapcsolva az invulnerable buff - bár erre nem emlékszem, hogy benne lett volna bármelyik patchnote-ban, csak a fórumon beszélték
  • Hegi90
    wildsoul macija :)
  • sonic syndicate
    milyen maci

ha van egy courier-ed egy glowstone-nal és egy rott(managyűrű), akkor szépen elkezdi a manát feltölteni, de akár a pool is feltöltheti ugyanúgy
  • Hegi90
    ha a macinak veszel manapool itemet, akkor se lesz neki manája, nem?
    Sose próbáltam még ki, de szerintem ez így működik.
  • sonic syndicate
    ....

ez most komoly? eszel neki manapool itemet, pl pickled brain vagy glowstone
  • Masakari
    Tudtommal nem lehet megcsinálni mivel nincs manája(wardot se tud lerakni)
  • Inv1sus
    Ennek a peachboyznak egyébként érdekes videói vannak.

Pl ez:

Nekem főleg a meatball leverése jött be :D.
  • ToCsEk
    :D de ezt már nem leeht megcsinálni nem? régen működött de talán most már nem vagy igen? :D
  • Inv1sus
    Ez kibaszott nagy faszság egyébként. Én beállítanám, hogy a courierek automatikusan dögöljenek meg a kút környékén.
  • Viktor99
    Na ez már szemétség. :D

• Masakari
    Persze hogy kell szerencse is,ezt nem mondtam:)
  • Inv1sus
    Ez azért szerintem szórakoztatóbb, mint a skill videó :). Szegény ds
  • Zomil
    pedig annyira nem lehetetlen csak némi szerencse is kell hozzá :D
    volt már nekem is 1-2 mázlis lövésem csak mindig elfeljtem lementeni, h melyik meccsen volt... :D
    egyedül ezt az 1-et mentettem még el kicsit régebben... :)