6177
-
#5777 hívd elő a menüt, utána megjelenik, bugos -
Dobronski #5776 ilyen saját magam kreált játékban csak egyszer lehet tesztelni? elsőnek volt, de mostmár nincs test gomb -
#5775 nálam is ugyan ez van. -
#5774 mennyi rizsa... -
#5773 A mai nap (tegnapi) fénypontja az volt hogy az egyik játékban a játék elején Nymphora kijelentette hogy ő azért sem fog couriert venni és hogy miért pont ő vegyen. Írtuk hogy ha már egyszer support karit választott legyen oly jó és vegye meg azt a szart. Valami szupercarrynek hitte magát szóval teamplay-0 próbált ks-elni, szóval jó arc volt. -
#5772 http://www.reddit.com/r/HeroesofNewerth/comments/j400l/an_s2_designers_viewpoint_on_f2peapwe_are_our/ -
csak örülhetsz hogy ddosos időkből kimaradtál :D
amúgy meg ott van lentebb a hivatalos szöveg, elbaszták, sokat akartak aztán fail, majd lesz fix előbb utóbb, a játszott meccseket meg 80%ban megadja javítás után,
tudnám mire kell ennyi pénz s2nek nah meg mire költik :D:D:D::D -
Dobronski #5770 ez a játék egy SZAR.
ha veszítek, egyből sikerül elmentenie az eredményt, ha nyerek 10ből 9x nem sikerül!!!! nem túlzok. -
#5769 thx -
#5768 leave: játékszámtól függően ha megütötte a határt, akkor nem mm-ezhet, amíg le nem csökkenti - pl 100 játék fölött a leave határ 5%, ha ezt megüti, addig nem mm-ezhet, és nem léphet no leavers játékba, amíg az érték 5% alá nem megy -
#5767 itt elég világosan le van írva
De pl. alul az Account comparisonnál nem tudom mi a faszt keres a "Matchmaking only" a Legacy meg a Verified accnál. -
#5766 A leave aránynak amúgy van valamilyen szerepe jelenleg a játékban? (MM)
nem mintha eddig olyan nagy szükség lett volna rá, az emberekbe már beleivódott a public gamek óta, hogy a leavért bünti jár, de azért mégis. Ha 4v5-ben 3 faszlámával maradtam, inkább nem maradnék velük egy csapatban további 40 percen keresztül. -
nexus007hun #5765 Sziasztok!
Most hogy ingyenes lett a játék, letöltöttem és nagyon tetszik.
Lenne 2 kérdésem. :D
1. hogyan lehetek "VIP" tag? és az milyen előnyökkel jár? (:
Válaszokat előre is köszi. -
donatus13 #5764 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5763 Ja, csak ezt színvonalasabb cégek úgy szokták csinálni, hogy először a szolgáltatást készítik fel a változásra és utána kérik a pénzt, nem pedig fordítva. Szerintem emiatt szar a stat mentés rendszer...
Eladó az accom 4k-ért. Pm me. -
#5762 Statement Regarding Free 2 Play & Early Access -
#5761 yay tisztára a lol topicban érzem magam... :D -
#5760 új chmp rotation yee
nobflint -
#5759 Szerintem vicces, ha valaki nem viszi túlzásba :D (Na meg ha nem engem ölnek meg így) -
#5758 régebben ezt gyakran csinálták, aztán én ugy tudom, h fixálták azzal, h itemet nem lehet courierrel használni vagy valami hasonlo, de ugy tudom ezt megcsinálták, h ne lehessen codexelni a courierrel...ezek szerint most ujra lehet? :D -
#5757 Hát jó persze, de fun! :D -
#5756 láttam én is azt, mock + lvl5 codex, de alapjáraton nem manát akarsz booboonak :D -
#5755 Drága tesco barátom én láttam már olyan videót is amiben a booboo-val codexeztek és mikor már megölték volna vissza teleportált ws-hez. Ugyanaz mint a courier csak lehetetlen megölni. :) (Majd megkeresem) -
#5754 nem akarnék, csak gondoltam ugyanazon az elven működnek. -
#5753 de booboonak miért akarnál manát -
#5752 na, kipróbáltam, tényleg lehet adni neki manát (és a macinak is). Érdekes, így kb mintha semmit nem javítottak volna rajtuk. -
#5751 de én tegnap tudtam manát tölteni couriernak -
#5750 max annyit változtattak ilyen téren, hogy a pool már lövi a couriert is, még akkor is, ha be van kapcsolva az invulnerable buff - bár erre nem emlékszem, hogy benne lett volna bármelyik patchnote-ban, csak a fórumon beszélték -
#5749 wildsoul macija :) -
#5748 milyen maci
ha van egy courier-ed egy glowstone-nal és egy rott(managyűrű), akkor szépen elkezdi a manát feltölteni, de akár a pool is feltöltheti ugyanúgy -
#5747 ha a macinak veszel manapool itemet, akkor se lesz neki manája, nem?
Sose próbáltam még ki, de szerintem ez így működik. -
#5746 ....
ez most komoly? eszel neki manapool itemet, pl pickled brain vagy glowstone -
Masakari #5745 Tudtommal nem lehet megcsinálni mivel nincs manája(wardot se tud lerakni) -
#5744 Ennek a peachboyznak egyébként érdekes videói vannak.
Pl ez:
Nekem főleg a meatball leverése jött be :D. -
#5743 :D de ezt már nem leeht megcsinálni nem? régen működött de talán most már nem vagy igen? :D -
#5742 Ez kibaszott nagy faszság egyébként. Én beállítanám, hogy a courierek automatikusan dögöljenek meg a kút környékén. -
#5741 Na ez már szemétség. :D
-
Masakari #5740 Persze hogy kell szerencse is,ezt nem mondtam:) -
#5739 Ez azért szerintem szórakoztatóbb, mint a skill videó :). Szegény ds -
#5738 pedig annyira nem lehetetlen csak némi szerencse is kell hozzá :D
volt már nekem is 1-2 mázlis lövésem csak mindig elfeljtem lementeni, h melyik meccsen volt... :D
egyedül ezt az 1-et mentettem még el kicsit régebben... :)