6177
-
petecz #5817 -
petecz #5816 15 éves hardcore dota játékosoknak nem tetszik mert hogy miért ilyen világos a föld meg miért így néznek ki a virágok meg mi az hogy mana bar van stb stb.
Szánalmas. De még így is megy az Icefrog istenítése csak most már KÖCSÖG VALVE, 2 db. screenshot alapján.
:D -
Neutralpoint #5815 Jól néz ki, lehet must buy lesz belőle:D -
donatus13 #5814
Dota 2 kép -
#5813 right click deny, neked tetsző ui, flux - operation rainbow :D party-time zeph(:D) -
#5812 Melyek azok az addonok amiket érdemes használni? -
#5811 há' mint panda - shrunken core, nullstone situational -
Neutralpoint #5810 bkb* -
Neutralpoint #5809 kbk nem full immun ugye mert ottvan a superior magic lsd: flint, devo, bloodhunter ulti, de azért tényleg nem rossz. -
D4v3 #5808 Miért ne lehetne mozogni meg castolni? Csak Rhapsodynak kell egy helyben állnia hozzá, meg nyilván rangeben lenni. Viszont jó helyezkedéssel + bkbval azért a full immunitás a teamnek nem lesz rossz. -
RaSzTaH #5807 Nem játszunk vele, úgy:) -
#5806 egyrészt, másrészt jere ultija regent is ad, míg rhapsody csak armort -
#5805 Tehát az ultija megegyezik a Jereziah ultijával annyi csöpp különbséggel, hogy közbe nem mozoghattok, nem varázsolhattok és kinyírhatnak titeket, ha jól értem. Hüm. :) -
#5804 Úgy néz ki eladom én is a Legacy accom, a rating érintetlen(1500) van még 500 gold és kb 2000 silver coin is rajta. Ha valakit érdekel dobjon privit mennyit érne meg neki és ha szimpi az ajánlata akkor válaszolok :) -
#5803 végre, \m/ taunt :D -
#5802 ezek a videó végi szarságok mekkorák már :D -
#5801 A disco inferno mekkora király :D Mondjuk az ultija húzós de még így is ötletes.
-
#5800 már csak az kéne, hogy AP-t játszak pubban :D -
#5799 pickelj krakent vagy plague-et, 1600-1700 alatt instawin az esetek 90%-ban -
#5798 pontosabban: veszítek -> rage, nyerek -> rage -
#5797 nekem már a béta óta meg van ez a probléma, de az utóbbi pár napban kb annyi a napi "kikapcsolódást" egy switch-case szerkezet alapján lehet felvázolni: veszítek -> submit, nyerek -> try again later (never) -
Masakari #5796 Talán nem kéne veszíteni!:D
Nekem ma mindent mentett(azt a kb 5-6 meccset),de mivel java részt nyertem nem igen izgat a dolog:D Amúgy fura mert haverjaim is sokat panaszkodnak emiatt a mentési szarság miatt,de nekem azóta kb max 2 meccset ha nem mentett el,legrosszabb esetben is pár órával később már hozzá volt biggyesztve a statomhoz a meccs. -
#5795 természetesen ma is csak a vesztes meccseimet mentette ez az okádék... -
donatus13 #5794 én is sajnálom nagyon hogy free lett:( -
#5793 remélem az az életben nem lesz free sok geci noob nem találja meg mint ezt az okádék szart.. csodálkozok rasztáék hogy bírják... -
#5792 Megváltam az accountomtól TVelvet javára! Találkozunk dota 2-ben skacok, ja jöttök, sziasztok! :) -
#5791 ó
új support int hero, rhapsody is jön pénteken moa-val együtt, ő lesz elérhető azon nyomban, moa lesz ea hero -
#5790 -
#5789 -
#5788 Lehet számítani valami engesztelésre szvsz... :) -
#5787 hát ez kamu.
(és micsoda meglepetés: megint csak a vesztes meccseket mentette :) ) -
#5786 Írtam mailt ! -
#5785 és ha olyan meccsed van, akkor whispereld el elementusernek/kingktulunak a szerver számát -
#5784 Elvileg ha meccs közben nyomtok egy "/gi"-t (gameinfo), és ha a match id tartalmaz egy "-"-t meg egy kis számot, akkor a statok nem lesznek elmentve.
pl azt írja, hogy a Match ID: -1 -
#5783 Az account-om (legacy) eladó 3.500 Ft-ért. 504 gold coin és több, mint 300 ezüst coin van rajta.
Akit érdekel, írjon üzenetet az inv1sus87(kukac)gmail(pont)com e-mail címemre.
Üdv:
Tibor -
#5782 -
#5781 -
Santata #5780 Felveszitek egymást buddy listre, és Play now (team matchmaking) invite-ljátok a másikat és indíthatod. -
Nuke1988 #5779 Üdv!
Ma kezdtünk haverommal játszani de nem igazán tudunk rájönni hogy tudunk együtt játszani. Tudtok segíteni? -
Dobronski #5778 köszi! :)