6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • petecz
  • petecz
    15 éves hardcore dota játékosoknak nem tetszik mert hogy miért ilyen világos a föld meg miért így néznek ki a virágok meg mi az hogy mana bar van stb stb.

Szánalmas. De még így is megy az Icefrog istenítése csak most már KÖCSÖG VALVE, 2 db. screenshot alapján.

:D
  • Neutralpoint
    Jól néz ki, lehet must buy lesz belőle:D
  • donatus13

Dota 2 kép
  • sonic syndicate
    right click deny, neked tetsző ui, flux - operation rainbow :D party-time zeph(:D)
  • TVelvet
    Melyek azok az addonok amiket érdemes használni?
  • sonic syndicate
    há' mint panda - shrunken core, nullstone situational
  • Neutralpoint
    bkb*
  • Neutralpoint
    kbk nem full immun ugye mert ottvan a superior magic lsd: flint, devo, bloodhunter ulti, de azért tényleg nem rossz.
  • D4v3
    Miért ne lehetne mozogni meg castolni? Csak Rhapsodynak kell egy helyben állnia hozzá, meg nyilván rangeben lenni. Viszont jó helyezkedéssel + bkbval azért a full immunitás a teamnek nem lesz rossz.
  • RaSzTaH
    Nem játszunk vele, úgy:)
  • sonic syndicate
    egyrészt, másrészt jere ultija regent is ad, míg rhapsody csak armort
  • Inv1sus
    Tehát az ultija megegyezik a Jereziah ultijával annyi csöpp különbséggel, hogy közbe nem mozoghattok, nem varázsolhattok és kinyírhatnak titeket, ha jól értem. Hüm. :)
  • Gubberx
    Úgy néz ki eladom én is a Legacy accom, a rating érintetlen(1500) van még 500 gold és kb 2000 silver coin is rajta. Ha valakit érdekel dobjon privit mennyit érne meg neki és ha szimpi az ajánlata akkor válaszolok :)
  • sonic syndicate
    végre, \m/ taunt :D
  • ToCsEk
    ezek a videó végi szarságok mekkorák már :D
  • Viktor99
    A disco inferno mekkora király :D Mondjuk az ultija húzós de még így is ötletes.

• Hegi90
    már csak az kéne, hogy AP-t játszak pubban :D
  • sonic syndicate
    pickelj krakent vagy plague-et, 1600-1700 alatt instawin az esetek 90%-ban
  • Hegi90
    pontosabban: veszítek -> rage, nyerek -> rage
  • Hegi90
    nekem már a béta óta meg van ez a probléma, de az utóbbi pár napban kb annyi a napi "kikapcsolódást" egy switch-case szerkezet alapján lehet felvázolni: veszítek -> submit, nyerek -> try again later (never)
  • Masakari
    Talán nem kéne veszíteni!:D
    Nekem ma mindent mentett(azt a kb 5-6 meccset),de mivel java részt nyertem nem igen izgat a dolog:D Amúgy fura mert haverjaim is sokat panaszkodnak emiatt a mentési szarság miatt,de nekem azóta kb max 2 meccset ha nem mentett el,legrosszabb esetben is pár órával később már hozzá volt biggyesztve a statomhoz a meccs.
  • Hegi90
    természetesen ma is csak a vesztes meccseimet mentette ez az okádék...
  • donatus13
    én is sajnálom nagyon hogy free lett:(
  • ToCsEk
    remélem az az életben nem lesz free sok geci noob nem találja meg mint ezt az okádék szart.. csodálkozok rasztáék hogy bírják...
  • Inv1sus
    Megváltam az accountomtól TVelvet javára! Találkozunk dota 2-ben skacok, ja jöttök, sziasztok! :)
  • sonic syndicate
    ó

új support int hero, rhapsody is jön pénteken moa-val együtt, ő lesz elérhető azon nyomban, moa lesz ea hero
  • ToCsEk
  • Hegi90
  • Inv1sus
    Lehet számítani valami engesztelésre szvsz... :)
  • Hegi90
    hát ez kamu.
    (és micsoda meglepetés: megint csak a vesztes meccseket mentette :) )
  • TVelvet
    Írtam mailt !
  • sonic syndicate
    és ha olyan meccsed van, akkor whispereld el elementusernek/kingktulunak a szerver számát
  • Hegi90
    Elvileg ha meccs közben nyomtok egy "/gi"-t (gameinfo), és ha a match id tartalmaz egy "-"-t meg egy kis számot, akkor a statok nem lesznek elmentve.

pl azt írja, hogy a Match ID: -1
  • Inv1sus
    Az account-om (legacy) eladó 3.500 Ft-ért. 504 gold coin és több, mint 300 ezüst coin van rajta.

Akit érdekel, írjon üzenetet az inv1sus87(kukac)gmail(pont)com e-mail címemre.

Üdv:
    Tibor
  • ToCsEk
  • sonic syndicate
  • Santata
    Felveszitek egymást buddy listre, és Play now (team matchmaking) invite-ljátok a másikat és indíthatod.
  • Nuke1988
    Üdv!
    Ma kezdtünk haverommal játszani de nem igazán tudunk rájönni hogy tudunk együtt játszani. Tudtok segíteni?
  • Dobronski
    köszi! :)