6177
-
donatus13 #1891 Csak az nézhet replayt aki előrendelte a játékot. -
Dns5000 #1890 nem és ez nagyon gáz szeretnék vissza nézni pár gamát
nem tudjátok mi lehet a probléma? tudnak erről? javítják? -
#1889 nem, és te letudod??????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
Dns5000 #1888 nézd 3bol 3at nyertük hogy most én hostolok
ez már csak szerencse
ti le tudjátok szedni a replayeke??????????????????? -
#1887 azt hiszem van még 1 keyem akinek még nincs viheti :D -
RaSzTaH #1886 mindenki hülye csak te vagy helikopter, amúgy itt mindenki azért SÍR mikor kikap, hogy jajj ő milyen jó volt csak a többiek elfeedelték az ellent :))) érdekes... -
Dns5000 #1885 2 játékot csináltam mind a kettőt nyertük -
Dns5000 #1884 Noob gameket. 1400psr alatt.
replayeket le tudod tölteni? -
#1883 Milyen gémeket játszol? -
Dns5000 #1882 Én azt vettem észre, hogy szinte reménytelen nyerni ha nem saját gamát indítasz.
Tele van fake noobal az egesz az én csapatomba biztos feedel valaki vagy csak kilép 2 perc után. Szerintem ezek beépített emberek a másik csapatból. Persze ök iszonyat profi összehangolt támadásokat hajtak végre.
Replay letöltésre tudtok valami megoldást? -
#1881 Hali, érdekelne ez a game, esetleg tud valaki adni béta kulcsot? =) -
Dns5000 #1880 2 napja nem lehet letölteni az ujonnan játszott játákok replayet
nektek is van ilyen problémátok? -
P4pper #1879 Ez a fórumozók találjanak ki új hőst nem új keletű dolog, anno Icefrog (DotA) is hirdetett egy ilyen versenyt és így született meg a Puck nevű hős, ami egész jól sikerült (cw-ken is sokat pickelik). Szóval szerintem nem kell egyből leírni a dolgot, majd kiderül. -
#1878 Kikérem magamnak, nem írtam le a játékot. (wts sarcasm) -
#1877 hát ezért másoknak fizetnek ;)
Nehogy már én dolgozzak nekik.... -
donatus13 #1876 *minek írjátok le így a játékot, -
donatus13 #1875 Igen, nem fogytak ki az ötletekből most per pill asszem 7 hős készül, ezt az egészet csak azért csinálták ,mert a fórumon számon kérték ,hogy miért nem csinálnak olyan hőst amit a felhasználók találtak ki és akkor most lehet irkálni az ötleteket és majd bekerülnek a játékba idővel ,de nem tudom minek írjátok le így a játék amikor még béta még rengeteg hiba ki lesz javítva és balance is lesz de most a matchmakinget csinálják,de rengeteg hiba van javítás alatt és mivel a játék teljesen új interface-t fog kapni nem nagyon javítják már ezt. -
#1874 Benne lesz a hős a játékban? Csak tipp... -.-' -
#1873 aha és mit kapunk érte? -
RaSzTaH #1872 kifogytak az ötletekből?! :D ez nem tartott sokáig:( -
RaSzTaH #1871 hozzáteszem az a pár ezer forint csak itthon jelenthet problémát egy rétegnek, külföldön aprópénz:) -
RaSzTaH #1870 átgondolatlan és talán vicces is amit mondasz, ez maximum Mo.-t érinti (online vásárlás), de kb. lassan itthon is minden hülye tud ilyen módon vásárolni, nézd csak meg az mmo-kat, vagy a mostanában megjelenő játékokat, steameseket stb... kb mindenhol a szádba rágják h neten vedd meg digitálisan... szóval nem hiszem hogy emiatt akkora lemorzsolódás lenne, és mint írták előttem HoN is a pénzről szól, olcsó, jó időtöltés, nem csak egy rétegnek csinálják a "kokfaszok" is fizettek érte, az más kérdés hogy elbasszák a többi játékos idejét :) -
donatus13 #1869
STR Hero Contest
I just copy paste-ing the Nome's Announcement about 1st Hero Contest
Strength Hero Contest
Contest Details
One of the upcoming heroes will be a community-made hero. The question is, which one will it be?
1. Submit your hero ideas in this subforum.
2. S2 will choose the best ideas from the submissions.
3. A public vote will take place to determine the winner and newest addition to the growing Heroes of Newerth roster.
Submission Rules
* Hero must be Strength
* There are no other rules.
* Your entry must be approved by the suggestions moderators before it will appear.
* The deadline is not yet announced.
Tips
* Take risks, be original. New heroes should be about new concepts not yet in HoN.
* Flesh out your suggestion. Use numbers, descriptors, and pictures. Presentation helps readers visualize your hero the way you do.
* Browse other heroes. All progress is based on borrowing developments from others. But be sure to give credit where credit is due!
* Use the resources. The root Suggestions forum has plenty of resources to aid you.
Good luck! -
donatus13 #1868 Talán nem, mivel csak neten lehet majd megvenni ,meg már az a tény ,hogy fizetős is sok embert ki fog szűrni, amit lehet ,hogy nem is bánunk :D -
#1867 Hasonló tuti szitu 5v5 ben mikor a te oldaladon van 2-3 ember, aki 5-10! percet toporog az árusnál, vagy szimplán halál után tart egy cigi szünetet mire visszajön, nagy keményen berongyol 1v3 ellen és behal :) és meg a wtf meg op meg minden ami kell. Sosem voltam egy pro játékos, de szerintem 60-80 lejátszott játék után csak tudja az ember, hogy kb mit hogyan. Mondjuk, amit még sokat látok 5v5 vagy 3v3-ban, hogy egyik oldalon 1 klán emberei másikon meg 3-om random és természetesen szénné gyalázzák a brigádot.
Személy szerint sosem zavart ha vesztek abban az esetben ha tényleg egy jó játék volt és hajszálon múlt hogy mi vesztettünk. A másik amit sokat tapasztalok az idő előtti feladás. Komolyan ez tud megőrjíteni. Az egy dolog, hogy jobb k:d stattal ment az ellen de könyörgöm sokkal jobban álltunk torony ügyileg erre benyalnak egy tripla kilt és megy a feladás.... Ez tipikus 10 éves hozzá állás vagy szimplán visszamaradott személyiségű az illető.
A másik mikor már vagy 2 perce nyerhettünk volna de megy a fejvadászat mert ő még össze akar rakni ezt azt... Komolyan ki nem szarja le az a lényeg, hogy nyerjünk nem ? :) -
RaSzTaH #1866 de optimista vagy:)))) ugyanúgy lesz elég retardált :) -
donatus13 #1865 Jah én is mindig ilyen meccset fogok ki mostanában ,alig várom már megjelenést sok retardált eltűnik, 1630 ról jöttem 1417 re és csomó meccsem olyan 3 v 5 ketten leavelnek persze ,hogy nálam. -
Hugh Hefner #1864 *mi is ott állunk -
Hugh Hefner #1863 új kedvencem van. zephyrrel vagyok, megvan a mock of brilliance, látom, hogy ott állnak mind, mi is ott állok, benyomom az ultit, bemegyek, persze engem basznak meg először nyilván, többiek meg elkezdenek visszafutni. aztán noob feeder omg kick... jo ez a jatek -.- -
Soulstorm #1862 Kedvenc szövegem. Ugyan te honnan is tudnád fiacskám..? =)
BTW.: Igenis amikor téged gangelnek, mert tudják, hogy lategameben ownolod őket(like darklady, madman) és ha már mondjuk 0/3-ra állsz, akkor az összes külföldi téged szíd, hogy hülyefeeder, holott egyszer sem segítettek levágni 1x 2x az ellent.
Szóval sztem hanyagold a kifogas.txt-t! :W -
Hugh Hefner #1861 csak azért zavaró, mert 1600-ra nem tudják teljesen balfaszok (kretének igen, de az más kérdés) feltornázni magukat, az 1500-as játékokban meg simán befigyel teljesen balfasz, aki szerencsés volt. egyik haverommal szoktam játszani 1200-as játékokban, na az egy szociotrip -
#1860 :O -
donatus13 #1859 Ismét egy concept art -
#1858 kifogás.txt -
Soulstorm #1857 Egycipőben járunk, bár én 4 óra alatt sikeresen csináltam 7 losst! :)
Ugyan annyira sok PSR-t nem vesztettem.. de akkor is. Ilyen kokk sz*rokat akiket kaptam, vagy ha kaptam akkor meg engem gangeltek állandóan. <.< -
Hugh Hefner #1856 szerintem arra várhatsz, a kezdők rühellték, hogy annyi hős volt a dotában. ezek meg pénzt szeretnének keresni -
Hugh Hefner #1855 hogyan essünk le 1660-ról 1600 alá 2 nap alatt c. előadásunkat láthatták -
AsDkEh #1854 hello! Valaki tudna küldeni egy invitet vagy béta kulcsot nekem? Nagyon fontos volna! :S adok e-mailt ahova küldhetitek:
[email protected]
Nagyon Nagyon hálás volnék! Előre is ty: zYxtAh -
#1853 ok -
donatus13 #1852 Amúgy én értettem mindent amit írt:D szerintem olvasd el még egyszer lassabban, hátha úgy jobb lesz.