6177
-
#1931 Graveyard body absorption kicsit táp nem? O_o 18 mp CD, és fél HP-tól deny?? Azért álljon már meg a menet :D
Az ulti meg egy vicc :D -
#1930 tenkjú -
RaSzTaH #1929 ezek esélyesek szvsz:
The Nomad
Graveyard
Meat Packer -
#1928 linket a threadről plx -
RaSzTaH #1927 ez pedig ahogy néztem a s2-esek kommentjeit nagyon tetszett nekik:
"Graveyard" -
RaSzTaH #1926 ez is pofás contestre:
-
#1925 a-a, ez is a korábban említett contestre készülget. -
#1924 ezmiez?pebbles soft version?:D -
#1923 -
#1922 Flying courier pwnage -
donatus13 #1921 Jah szép, tesz clientbe benne van csak éppen olyan bugos mint a szemét. -
#1920 hm nem rossz :) -
RaSzTaH #1919 új ui -
#1918 nálam csak egy piros X :)
Amugy végre lehet látni vmi elörehaladást, nemrég került fel egy uj verzio a teszt szerverre. -
RaSzTaH #1917
új UI - nem tudom volt-e már -
Hugh Hefner #1916 ez egy béta
szerintem ilyen elvétve van, hogy direkt a másik csapatnak játszik. én konkrétan egyet láttam, glacius volt, folyamatosan minket fagyasztott menekülésnél. egyszerűen balfaszok. én is szoktam durván szelektálni, de láttam már flamelő noobot 500+ játékkal 1700-on, és láttam már nagyon jól játszó embert 50 játékkal 1500-on (mondjuk 150-200 játék alatt általában kirugom az embereket).
amúgyis, ilyenkor csak annyit tudsz mondani, hogy "tt qq gg bb" -
Dns5000 #1915 Nem az a lényeg, hogy semmire sem mennek.
Hanem, hogy az én játékomat (meg sok alacson szinten játszó játékát) teszik tönkre.
Most is játszottam egy saját hostolt gamát és nagyon gyorsan nyertünk.
Szerinted nem csinálank ilyet, de akkor mitől megy sokkal jobban nekem a saját játékoknál?
A l2p meg egy baromság, ha saját gamát játszok akkor tudok játszani, joinolok meg nemtudok? Persze hogy nem vagyok túl jó de mi köze ennek ahhoz, hogy sokkal jobban megy a saját gamáknál. Mind a két helyen ugyanolyan szinten játszok.
-
#1914 te kajak idióta vagy -
Dns5000 #1913 Nem teljes ab ról beszéltem értetlenke.
Te is nagyon jól tudod kb 1% allatt van az autó AB játékok száma.
Szóval kb reménytelen lenen ilyen játékokhoz csatlakozni.
De a host idítás előtt mindig megnyomkodja párszor az ab gombot.
Nem nem mindig ugyanoda kerülnek az emberek a manual AB nál, probáld ki.
Na most te vagy nagyon értelmileg hátrányos helyzetű vagy (helikopter hogy a te stílusoddal éljek), vagy troll és nem talász mást akibe belekössél éppen.
Amúgy te kezdted a helikopterezést én csak lesülyedtem a te szintedre. -
#1912 én is ezt mondom :) -
RaSzTaH #1911 sokra mennek a statpaddingjukkal, bemegy egy game-ba és ugyanolyan kok marad, hiába a "húdeszépstat" K/D/A, CK/CD.... -
RaSzTaH #1910 nah akkor mégis csak te vagy a fogyatékos nem én, vagy nem vagy elég figyelmes OR nem játszottál eleget a Hon-nal / nem vagy tisztába az AB jelentésével, lehetőségeivel....
1. AB-s game -> játék indítása után sorsolja össze az embereket ergo nem látod előre kit hova rak a gép
2. manual AB -> megnyomod az AB-t elrendez mindenkit, megnyomod megint nem történik semmi, mert ugyanoda rakná a gép
akkor miről is beszélünk kedves gyenge képességű, csak hogy a stílusoddal éljek..
továbbra is fent tartom l2p -
#1909 el sem hiszem hogy már itt is terjed a statpadding :D
veri a sok láma a kd-jükre, közbe meg lószart sem ér...
-
Dns5000 #1908 Ok gyengébbek kedvéért 2 accountja van az egyiket boostoja a mássikat berakja az ellenfélhez és kilép vele világos már? -
Dns5000 #1907 simán lehet addig nyomkodni az ab-t amig az 1 ember az ellefél csapatába kerül értelenke
jajj cry -
RaSzTaH #1906 komolyan nem értelek...
"tuti sok ilyen acc van ami csak azért van hogy, kilépjenek vele és boostolják a többi accot." <--- egy AB gameba mi értelme lenne mikor lehet nem is a saját accountját boostolja, mert az ellenhez sorsolja?! :o lehet mégis én vagyok a helikopter
jajj cry..... -
#1905 5v4et lehet még nyerni simán, több gold, több exp stb -
Dns5000 #1904 nézd tegnap 6/5ot nyertem, hogy saját gamát csináltam
azelőtt 10/2ot vesztettem
most is killépett egy faszkalap az elején, remaket nem voltak hajlandók nyomni tuti sok ilyen acc van ami csak azért van hogy, kilépjenek vele és boostolják a többi accot.
Magasabb szinten már lehet nincs ilyen mert azt nem lehet uj accal csinálni.
De marha idegesítő mindíg egy ember hátrányból idulni. -
#1903 de tökmind1, csak jó megnyugtatni ezzel magukat :D -
RaSzTaH #1902 nem basztatásképp, de ha AB-t indítasz akkor teljesen mindegy hogy Te csinálod vagy belépsz egy AB-s gameba, nem? -
Dns5000 #1901 Nem, én ab nyomok mindig saját játékban és így nincs az hogy a másik oldalon egy összeszokott csapat van akik lealáznak állandóan.
Nem válogatom az embereket.
Én azt mondtam, hogy sokkal nagyobb az esély nyerni ha te csinálod a játékot. -
RaSzTaH #1900 ki hogy válogatja össze a játszópajtásait, DE azt a kevés időt amit leülök mostanság játszani nem azzal szeretném eltölteni, hogy válogatom, hogy ki a noob és ki nem... kb ez úgy hangzik, hogy magad mellett hagyod a "jobb" játékosokat az ellenhez meg jöhet szarabb is lényeg hogy nyerj...
DNS: l2p -
D4v3 #1899 Hostolni tényleg jobb, mint belépni máséba. Ha én csinálok pub. gamet és nem haverokkal játszunk no ab-t, akkor általában beírom a szerver nevébe, hogy 5v5 ap/bp no locks, no em above 30%. Szépen kirugodosom az easy mode játékosokat és attól se kell félni, hogy jön 3-4 srác együtt és rommá vernek. Ja és persze 8% leaver felett is repül mindenki illetve az olyanokat is kirúgom, akik 100+ játék után 50ck/0deny statokkal jönnek. Így lehet kicsit hosszabb idő mire lesz játék, de a barmok nagy részét ki lehet szűrni így. -
#1898 és még gárdisták is -
Dns5000 #1897 Eddig 6/5ot nyertem amikor én hostoltam
1ben 2en is kiléptek
Szerintem direkt raknak feedereket/kilépőket a másik csapatba. -
Hugh Hefner #1896 azt kell, hogy mondjam, hogy én is ezt veszem észre... nem tudom miért, de most nagyon rámjár a rúd. az utóbbi 20 játékomból, kb 15-t vesztettem, abból jó ha 5 olyan volt, hogy elrontottam valamit/jobb volt az ellenfél. nagyon sok az új, a sokadik accountos. ráadásul most lecsúsztam 1550 alá, visszasírom az 1600-as játékokat, nagyságrendekkel kevesebb balfasz volt, az emberek tudtak pickelni (nem 5 carryt), tudták mi a dolguk (heal pl), nem volt flame a játék felében. -
Dns5000 #1895 hmm most a 2 utolsót le lehet tölteni
lehet mégis bug és szerverfüggő
de lehet hogy nem állítottak át minden szervert csak preorderesre -
Dns5000 #1894 hmm én is ettől féltem
3 napja kezdődött az azelőttieket le lehet tölteni.
Azóta 1 gama amit le tudtam tölteni.
-
donatus13 #1893 Nekem a másik két accountommal nem működik de a nagy sipka mester a HoN legyőzhetetlen királya majd megmondja miért. -
SipKab #1892 ez baromság.. nekem is van rakás repem letöltve és nézhetem is.. csak gondolom most csinálnak rajta vmit