6177
-
morsumka #1971 vki pls írja már le h mijen a hősök típusa! (pl tom h a "carry" hős az ojan mint pl a cronos h fel kel fejlődni e kell neki cuccos és a végén erős... de pl azt már nem tom mijen a "support" hős)
és hányféle megnevezés van meg ezek... :D
előre is köszi :D -
solikka11 #1970 engem a honlapra sem enged be :) -
#1969 Engem nem enged be egy játékba sem -
Madlain #1968 nem tom vmiért hun csatira nem akar felmenni:S -
#1967 chronos igazából gyengítve lett nem is kicsit -
#1966 Succubus is kap végre hangot :D
Dark lady buffot én sem értem mid/end game-ben néha chronos-al vetekszik :) -
#1965 wow, kicsit durván megváltozott a game 4hónap alatt
mondjuk este 9kor ( +-5perc ), lehetne meeting hun channellen és mehetnénk is zúzni.
electro ultija még mindig leszedi a bh ultiját? -
#1964 forsaken hangja undorítóan szar szerintem
új hangok közül 2 tetszett: behe, és succu
predator is olyan mintha a torkán akadt volna egy csont, és krákogna tőle :) -
Madlain #1963 hm...BS-t nerfelték,BH Blood sense-e kihozza stealth-ből végre a nyomikat:D Behe kap végre hangot:D Dark Ladyt buffolták....mondjuk azt minek? Forsaken is kap végre hangot,ezazzzz:DXD -
donatus13 #1962 Matchmaking megy faszán:) -
Madlain #1961 pf kedves...most olvasom a többi Hero-val mit csináltak:D
hát érdekes lesz:D -
#1960 terrify helyett kapott egy új spellt
nagyjából:
ö392ö932-es sebességgel odaszalad a targethez (gyanusan helyettesíti az ugrótőrt), rábasz egy nagyot (maxos szinten 300% base damaget), és a targethez képest x rangen belül minden ellenfél kap -50% damaget, és +50% attackspeedet (mondjuk ez nem feltétlen jó)
lényegében ennyi, vicc, ha nem lesz szüksége ugrótőrre, de ezt majd a gyakorlat mutatja úgyis -
donatus13 #1959 chaten írták már be lehet lépni. -
#1958 helyes :) -
SipKab #1957 valamilyen szinten még igen -
Madlain #1956 én sajnos ilyesmit most nem tudtam megnézni,mivel a honlap is lehalt -
#1955 nem tudom hogy axe-ra ráfért-e, hogy így felerősítsék, meglátjuk -
#1954 jah, akkor nem csodálkozom, hogy nem tudok bejelentkezni :D
kiváncsi vagyok klán megvan e még :D -
donatus13 #1953 pár órán belül lesz, ennyit tudunkxd -
Madlain #1952 hát amint fellőtték megint a szerót gondolom igen:D
Hun csatin mindig vagyunk,bár most vmiért szerver off van....és senki nem tud semmit -
#1951 tetszetős karakter :)
ma este lesz kedve valakinek játszani? Karácsony óta nem nyomtam, most kedvet kaptam hozzá :), jah és nem vagyok noob :) -
Madlain #1950 Facebook-ra felraktak egy new herot: http://www.facebook.com/#!/heroesofnewerth?ref=ts
ha esetleg vkit érdekel -
morsumka #1949 Jah amm a nevem sorres még egy picit s hit a statom most vittem fel 1200 ról 1400 re de eléggé belelendültem akinek kell egy delided mániás arachnabuzi őrült jáccani az írhat :D -
morsumka #1948 okok thx -
morsumka #1947 szal akk szimplán újra letöltés a HoN lapjukról ? :D -
Madlain #1946 http://dl.heroesofnewerth.com/HoNClient-0.3.0.exe
innen lehet leszedni -
morsumka #1945 imádlak :D -
morsumka #1944 jah ennyi :DxD -
morsumka #1943 pont mikor belendült az arachnám :( 100* jobban toltam mint ahogy a cronosal mostanába szoktam...
de már cs nagyon szoktam... -
Madlain #1942 most írtam
olvasd el -
#1941 nekem simán felfrissitette :)
most nézem mostmár nekem sem jó pedig kb. 30perce még ment -
morsumka #1940 ügye nem ügye nem ügye nem most lett vége :'( neeee kérlek ? ügye cs a jelszót cseszem el mindig pls cs ne most ! -
Madlain #1939 A mostani 340 Mb:)
Utána néztem és azt írták törölni kell a régi HoN-t,leszedni az újat/felrakni és csiribá -
donatus13 #1938 50 mb. volt a test clienten anno. -
Madlain #1937 Höh vmiért azt írja ki h "No response from server":D
Azért csak nem olyan nagy az a patch:D -
#1936 huhh, azt kell mondjam a menü nagyon megnyerö, szép lett :) -
#1935 megjött a 0.3.0.0 óriáspatch -
Hugh Hefner #1934 engi tornya még mindig tudja solozni az embereket egy elfajzott játékban -
Soulstorm #1933 De azért még jó cuccokkal engi tornya még tudja ownolni a playereket. ^^ -
RaSzTaH #1932 haha, ez még nem a végleges meg nem is biztos hogy ezek kerülnek be :)) amúgy emlékezz engire + forsaken archerre mi volt legelején?!:D engi tornya solozta az embereket pl. :))) most már nem^^