6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • Hegi90
    Tudod mit? Legyen neked igazad.
  • Zomil
    Pedig ha szétnézel a neten az olyan videok mint amit linkeltél/fragmovie-k 60%-70%-a sajnos igy készül.
    Lehet valaki nagyon béna, ha 2-3 meccs alatt van 1db szép mozdulata és egy idö után simán lehet késziteni egy videot :)
  • Hegi90
    ja, csak nem érné meg a fáradtságot.
  • Zomil
    -.-

attol még amit irtam igaz...
  • Hegi90
    ezért tart ott az ország, ahol!
  • Zomil
    azt mondjuk nem néztem :D
  • Hegi90
    Igazad lehet, csak az a baj, hogy ez egy meccsből lett összevágva.
  • Zomil
    ez tök jó csak az ezzel a baj, h ilyen videot bárki össze tud vágni még ha 100 meccsen mindegyiken csak 1/10-et csinál akkor is :D
  • Hegi90
    Carryonnaire :O
  • RaSzTaH
    akkor kevertelek valakivel;D pedig a dota jó indulóalap volt ennél a játéknál, habár egy jópár hős azóta kapott revampot+ az újak, de alapokat dotában jól lehetett megtanulni a lasthit/deny-t
  • j0nNyKa
    véletlen sem, legalábbis neten
    ilyen sima lájtos kollégiumi szinten dotázgattunk anno, de igazából arra is akkor mentem rá, amikor kijött a newerth

warcraftozni persze warcraftoztam, kanin is, eredetin is, de a dotát még amikor megjelent, kifezetten utáltam (nem tudom megmondani, miért) :)
  • RaSzTaH
    apropó te véletlen nem dotáztál?
  • RaSzTaH
    /buddy add rasztah így talán könnyebb
  • j0nNyKa
    okey majd figyelek
  • RaSzTaH
    1 hete kezdtük újra majdnem minden du.-este fent vagyunk hétvégén ritkábban :) ingame név ugyanez, de a Hun csatin is tanyázunk
  • j0nNyKa
    na ezeket a normálisabb játékosokat merre-hogyan találom meg ?
  • RaSzTaH
    tegnap Hegivel viszont 2 elég izgalmas és hosszú meccset játszottunk (4-en voltunk magyarok) az elején szétszopattak minket, aztán pár jó def után sikerült megfordítani az állást, mégsem volt egymás szídása, max az ellené akkor most wtf? jah igen van itt egy pár igen kultúrált magyar aki xtra pronak érzi magát és ezzel jogot érez arra, hogy szídja játékostársait... nah ez a szánalmas, biztos van aki magára ismert ebből:))
  • RaSzTaH
    ezt megcáfolnám! :D van egy olyan 6-7 ember akit csak netről ismerek, mégis iszonyat jó meccseket szoktunk játszani, de igen előfordul a magyaroknál a másik anyázása szídása, ahogy a külföldieknél is.... ezt nem nevezném magyar szokásnak, max erre jobban figyelsz:P ez ugyanúgy meg volt a dotában is...
    a tegnapi meccs amit veled játszottunk az meg egy vicc volt, zeussal az élen... a srác iszonyat jól játszott vele, de ha megnézted volna 1500+-os gamebe 1860~ psr, majdnem 3 k/d aránya volt:) m1 thunder szopacs az elején nagyon...
  • Hugh Hefner
    jo ez a matchmaking. kettot jatszottam. eloszor az ellenfelnel volt egy wretched hag. aki nem ismerte a blink fogalmát. az ellenfélben volt jera, wretched hag, magebane és madman. plagueként mindig tudtam használni az ultimat. sztem ez mindent elárul... másodjára volt velünk egy gyerek, aki először játszott, soul reaperrel miután megölték vagy tízszer egymás után miden (ő persze lvl 1 maradt), elment erdőzni. aztán megölték a creepek is. aztán kilépett... nagyon jó így, hogy külön psr van rá...
  • ToCsEk
    hát :S, tuti azért meg az ugatás hogy lehessen hibáztatni valakit a los miatt, de ha 5ember személyesen is ismeri egymást és úgy játszanak akkor tuti nincs ilyen fajta szidás.
  • Dns5000
    nektek most megy?
  • Soulstorm
    Btw srácok, előbb még ment a connectelés a chathez, mostmár egyáltalán nem, s ezzel nem is lehet gamehez csatalkozni. Global lag gondolom. :)
  • Hugh Hefner
    akármikor játszom magyarokkal, ha veszítünk, ugatunk. hogy őszinte legyek a múltkor én is leordítottam egy srácot, 1700-as psr-el csak tudja már mi a faszom az a miss... de úgy általában jó taktika kerülni a magyarokat, folyamatosan megy az ugatás
  • Hugh Hefner
    egyetlen egy negatív vonzata van amúgy annak, hogy nem te hostolsz amúgy, az hogy nem látod, hogy honnan valósiak a játékosok. oroszokat németeket mindig azonnal kibasztam a játékból, dotában olyan jókat lehetett így játszani : (
  • ToCsEk
    az jó rég történt :( még mindig fent áll ez a helyzet? :S
  • Hugh Hefner
    volt magyar klán, csak kiütközött, hogy magyarok vagyunk, és képtelenek vagyunk egymással játszani, pláne képtelenek vagyunk értelmesen feldolgozni ha veszítünk, függetlenül attól, hogy valaki hibázott, vagy csak jobb volt az ellen (illetve miaz hogy jobb volt, ilyen nincs)

kisebb magyar csoportosulások vannak persze, én pl csoporttársaimmal játszom
  • ToCsEk
    psr kb semmit nem ér, néha bénább egy 1800as mint egy 1300as fail

nekünk van egy klánunk 5th néven, 9en még vagyunk benne, de az alapítot Sipkát nem láttam a tagok között :(

amugy mik ezek a profilképek? 2különbözöt láttam, van egy szőrtelen vakond xD meg van a blacksmith
  • Hugh Hefner
    nem neked szól, de annyira, de annyira utálom ezt a kd ratiot... kiveszel egy healert, nem kapsz semmit, se assistot, se killt. és manapság rengeteg olyan arccal találkozom, új account, van 40 lejátszott meccs, kd ratio 2-3 körül, mert szigorúan csak olyan hősöket vesznek ki, akikkel lehet instakillelni. vagy nagyon durva carryket. ha nem tudják hozni ezt a kd arányt, akkor feladják. amikor kiszopunk, mert van 4 carry, akkor jön a flame. igazából jobb lenne, ha nem is lenne benne. psr se számít olyan sokat... 1600-1700 alatt pláne semmit se
  • j0nNyKa
    azér a thunderbringer elég izom tud lenni az elején, ha ügyes a user
    illetve arachna szar tud lenni, ha balfasz a user :)

hegi: nyilván fog menni minden, azért írtam hogy nem is fog menni, mert szenvednek/szenvedtek a készítők a bugfixekkel, aztán csak matchmakingezni lehetett

lehet, hogy már most is jó minden, nem vágom

Más, kérdés:
    néhány magyar játékossal már találkoztam, de igazi magyar communityvel, esetleg klánnal nem
    szóval van valami ilyesmi? egyáltalán van(nak) magyar klán(ok) ?

Illetve hát látom hogy itt mindenki nagyon pro, ez pontszámban miben nyilvánul meg? Tehát egy 1650-1700 között ingadozó pontszámmal esélyes, hogy magyar játékosokkal játszak ?
  • ToCsEk
    nyomtam egy gamet, de kb 15perces concede lett belőle :D széjjel gyaláztak :S ^^ volt egy lama zeus ellenünk AKI arachnát ownolta miden.. hát beszartam rajta nagyon :D
  • Aradebil2
    csak sikerült ezzel a szar matchmakingel 5jére lejátszani egy gamet...még várhattak volna vele egy kicsit,és kiadják fele ennyi buggal -.-
    am poén,csak még elég lutri
  • ToCsEk
    ez jó lehet vagy ez
    ez is jó lehet :)

szemezgess
  • morsumka
    mostanába arachnaval tologattam mert ezzel szépen lehet javítani a KD t és elég könnyen kimászik a szar helyzetből is :)
    de ezelőtt thundermániás voltam... és mégse sikerült összerakni semmi super tárgykombót sem:S vettem neki egy void talismant(psyhical immu és egy codexed meg egy statos cipőt és csá) ezzel vhogy ojan elégedetlen vagyok :/ ojan snasszxD vmi ötlet h mivel lehetne érdekesebbé tenni a jó öreg thundert:D?
  • morsumka
    köszi :D
  • RaSzTaH
    hehe egymás után fossák az updateeket :D már a 2.
  • RaSzTaH
    jó a menü, bár az előzővel se volt bajom :) matchmaking is műxik végre, csak tele van még buggal ez az új ui, de majd felpatchelik^^
    axe fasza lett, régen is kedvenc karim volt dotába, legalább nem kell daggerre spórolni^^
  • Hegi90
    hööö? szóval nem választhatom meg, hogy milyen játékba léphetek be? hátez kurvajó
  • j0nNyKa
    sima játékba nem is fog, matchmakingelj
  • solikka11
    Hát leírom ami így eszembe jut:

Carry - Általában Agility-s hősök. A játék végére nagyon megerősödhetnek ha jól játszol velük, ők viszik győzelemre a csapatot, ők azok akik úgy megerősödhetnek hogy akár egyedül elintézik az egész ellenfél csapatát. Pl.: Scout, Night Hound, Blood Hunter

Disablers - Feladatuk az ellenfél harcképtelenné tétele. Vannak területre ható (Keeper of the Forest) és egy hősre ható(Puppet Master, Pollywog Priest) disable skillek.

Support - A csapattagok támogatása a feladata. Egyedül, harcban nem sok esélye van, de mondjuk védheti, gyógyíthatja az egész csapatot. Pl.: Ophelia

Nuker - Általában intelligenciás hősök. Erősségük az, hogy rövid idő alatt hatalmas sebzést ki tudnak osztani. Pl.: Thunderbringer, Pyromancer

Tank - Értelemszerűen, felfogja a sebzést a csapat elől amíg azok végeznek az ellenféllel. pl.: Electrician, Axe

Stunner - Minden hős akinek van lehetősége az ellenfél stunolására. Elég hasonló a disablehez, leginkább annyi a különbség, hogy stun alatt általában semmilyen cselekvés nem végezhető, míg a disable az lehet, hogy csak mozdulatlanná tesz, de varázsolni tudsz. Pl. Blacksmith, Pyromancer, és még nagyon sok más

Pusher - Nagyon gyorsan előre tudnak nyomulni, lerombolva a tornyokat. Például teremtett lényekkel. Legjobb példa rá szerintem Ophelia.

• SipKab
    http://www.youtube.com/watch?v=Nc_WmqLqXiM