6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • RaSzTaH
    erről beszélek, mert Jonnyka írta, hogy bármivel lehet szopatni arachna-t, early gameben meleevel esélyelen
    Fene se érti Rampage bash-ét mikor én vagyok vele sose adja be a bash-t, mikor más játszik vele kb. átbashel a fél pályán:D
  • Hugh Hefner
    Lestunolni*
  • Hugh Hefner
    Hat meleevel az elejen kb sehogy. Imba szar. Amit meg utalok az rampage. A mozgas animationje teljesen bugos, multkor kb nem tudtam letunolni persze amikor en voltam vele akkor demented volt ellenem es szetszopatott : (
  • Madlain
    am az Open beta miatt van most ez....hurrá....
  • RaSzTaH
    van még 1,5 órájuk
  • Madlain
    Megérkezett kb 1 órája a 4-6 óráig terjedő maintenance,nem lehet be loginolni,aki pedig benn maradt az no statos game-eket nyomhat:D 1800 player van fenn jelenleg,és azt írta a gm,h hamarosan végeznek...
  • RaSzTaH
    kb. és hogyan is avoidolod egy melee hőssel a kis pókot? közben arachna szétlassít/lő
  • Hugh Hefner
    arachna pókot ha az elején elkezded ütni már rég rossz... egyszerűen mire leütöd halott vagyok. arachna tipikus példája a noob hősnek, bármelyik balfasz tud vele játszani.
  • j0nNyKa
    ja marmint a stun resztol kezdve arachnarol beszelek, nem a pokrol :)
  • j0nNyKa
    nemtom pro gamekben ezt nem nagyon eroltetik, mer hamar elhalaloznak

amugy ja, ha nagyon nem tudsz mit kitalalni, beallsz a towerhez creepelni, amig nem javul a helyzet, de egy ido utan a tower azt fogja mondani, hogy koszi nekem eleg lesz :)

arachnaval konnyu jatszani? ja, gondolom maximum 2v2ig noob game-ben nem lehet valami bonyolult megnyomni az ultit, azer egy 5v5ben mas a szitu
    barkivel lehet barki ellen jol jatszani.. arachnat igazabol eleg egyszeru kivedeni, az ulti pokot nyilvan le kell csapni / el kell elole ugrani / teleportalni / ugro torozni, le kell stunolni, valahogy disablelni kell, le kell venni a sebzeset... akarmi jo ellene
    ja es nem art ha valahogy latod a lathatatlant, mert menekulni fog :)
  • Madlain
    http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=2686958&id=63037549101&fbid=150956869101
    ez na:D
  • Madlain

na ez vajon mi lehet?:)
  • RaSzTaH
    elég sok magyar játszik, csak nem mindegyik jár fel a hun csatira, bár most már van auto connect is (köszi S2) ami nem is baj a lentebb leírtak miatt:) erre van a friend lista, kb. sose játszom egyedül :)
  • RaSzTaH
    kb. ob alatt ez az 50k meg fog duplázódni, és tele lesz retardáltal;Ð így is sikerült találkoznom pár eszes magyarral akiknek kb ennyi volt a szójárása: de geci jók vagytok, kurva anyátok stb.. hellbringerrel csináltam egy quad kill-t aztán koccolt is a gyerek elfele... nah az ilyenek megsokszorozódnak ob alatt;D
  • RaSzTaH
    szokták alkalmazni ezt a tacticot de aki kicsit értelmesebb semmi esélyük, midről azonnal le kell menni helpelni és double kill, ha hagyjátok őket az a ti bajotok...
    Dns500: szvsz bármi, bár egy puppet szerintem simán szétszedi azonos cuccokban röhögve
  • Dns5000
    araknaval nagyon konnyu jatsza, de ellene mivel jó menni?
  • RedDevilsza
    én ranged voltam, társam melee, szal ö alapból nem mehetett oda mert elgi széjjelpörögte. Én végig csaptam de a 2 stout shield és a pár heal miatt hpja nem ment le. HEaler végig hátul állt, legi teljesen bevédte. Egy creep csapatot pár sec alatt levégeztek... Hívtunk midröl embert, de akkorra már lvl4 volt mind2 én meg xpt se láttam. Most így visszagondolva be kellett volna menni towerünk mellé, és hagyni a faszba őket dehát kitudja
  • j0nNyKa
    barmilyen ranged hossel kb. kinyirtad ezt a taktikat, illetve eloszor megolitek a hilert

2-3 halal utan megunjak
  • Hegi90
    disabler
  • RedDevilsza
    Azzal amugy mit lehet csinálni, amikor Legionnaire stout shielddel meg valami healer beáll a towerünk elé, és leöli a creepjeinket, az ő creepjeiket messze a tower öli le ezért xpt nem kapunk, őket meg nem lehet megsebezni?
  • Hugh Hefner
    vindi az egyik legparasztabb hős, múltkor csak 5 hőst tett használhatatlanná folyamatosan... buffot vindinek? lol
  • Hegi90
    lesz az 15-20 is
  • donatus13
    Végülis, kiadás után szerintem körülbelül 8000-10000 játékosra lehet számítani, ezek a 45-50 k fős esti létszámok eltűnnek egyből:D
  • donatus13
    Arról még nem tudok semmit, de majd idejdert megkérdezem hátha mond róla valamit én körülbelül egy 2 hétre számítok amúgy.
  • RaSzTaH
    meddig tart az OB?
  • donatus13
    április 1 indul az open béta én úgy tudom akkor jön egy új hős.
  • Zomil
    én is ugy tudom, h teljesig már nem lesz uj hös
  • j0nNyKa
    ígértek új pályá(ka)t (remélhetőleg nem a tutorialra gondoltak) - gyanus, hogy a teljes verzióba pakolják be

új hős? a teljesig már elvileg nem raknak be új hőst, jól tévedek?

chronoson most gyengítettek egy csomót, én speciel állandóan azt látom, hogy most totál használhatatlan

vindi meg pont hogy fasza, vagyis az én játékaimban :)

nemtom hogy állsz ponttal, de én azt tapasztalom, hogy 1700 felett már egészen más hősök zúznak, mint alatta - eltekintve 1-2 imbalófasz hőstől, like forsaken
  • donatus13
    Nah hát összességében jól sikerült a patch , a matchmaking kezd normálisan működni még kis idő kell mire rendesen tudja szelektálni az embereket, interface nem rossz bár nekem régi jobban tetszett ,valahogy sokkal átláthatóbb volt.Kíváncsi leszek az új hősre.Matchmakingre kéne még időt szánni, meg azt bírom belépnek az emberek és utána meg azonnal kilép , dehogy mi a szarnak csatlakozik be? azt ő se tudja, kéne valami új pálya is :D Meg az a kár matchmakingbe plaguevel ,tempestel,chronossal, és zephyrrel már nem lehet játszani mert tuti ,hogy azonnal bannolják őket :D valamit kéne csinálni velük ,hogy ne legyenek ilyen rohadt imbák.Vindicatora kéne még kis buff is mert tök felesleges hős, kb 500 meccsemből amit reset ota nyomtam jó ha 10 be láttam vindit, abból kb 1 meccsbe voltak jók. Az a kár nem sok magyar játszik, fórum is elég kihalt :D Klánt is kéne csinálni ,szerintem lenne azért egy 5 fő akivel lehetne csapatot csinálni:)
  • Aradebil2
    kezdődik az open beta,bár aki játszani akart eddig is tudott:)
  • Dns5000
    hmm úgy néz ki, hogy semmilyen game sem jelenik meg
  • Dns5000
    ja ugy néz ki tényleg akkor nem rakja be ha feladják ellenünk
  • Dns5000
    hmm lehet azokat nem rakja be amiket feladnak és mi nyerünk
  • Dns5000
    Mostanában elég gyakran nem rakja be a listába az éppen lejátszott játékot.
    Nektek nincs ilyen?
  • SipKab
    ott vagyok csak nézz körül;)
  • Hegi90
    hát nemhiszem, meg ezt azért már korábban is észrevették volna.
  • j0nNyKa
    annyira nem hiszem hogy megérné neki, oda azér sokkal jobb cuccokat lehet venni
  • Hugh Hefner
    arra gondolok, hogy a pörgést is ütésnek veszi, a pörgéssel is van % hogy elsül a villám
  • Hegi90
    mérne menne vele együtt?
  • Hugh Hefner
    hm, életemben nem raktam ki még neki azt a villámos szart. azt ne mondjátok, hogy proccol a pörgéssel...