10
-
#10 Egymillió légy nem tévedhet.... -
Eriongtk #9 Inkább azon kéne elgondolkodni, h miért van az (egyértelmű h miért...) h amit most veszel, és birja már 2 évig, akkor mákod volt, amit viszont "anno" vettél készüléket, ami most mind1 h TV, játékgép (c64, atari, stb) az még mindig működik? Nekem még van a pincében 1 "sárgakazettás" made in piac gépem, amihez 3-400 ftos játékok voltak, maga a gép az van vagy 10 éves, és akkor került ilyen 1500 ft körülibe, még mindig működik, a c64em mmég mindig működik, a joy amit vettünk hozzá csak azért nem mert kipróbáltam hogy birja ha a dugós végénél fogva földhoz vágják...
De nem megyek messzire, itt vannak a PS1-ek (nekem nincs), de azok közül is még nagyon sok működik, bőven megfelelő állapotban vannak ahhoz h használják.
Attól mondjuk szerintem nem kell tartani, h emiatt kerülnek le a polcokról a dobozok :D -
#8 Olcsóbb mint a konkurencia ennek ellenére vannak hibái.Ezzel mindenki tisztába van mikor az üzletekben beáll egy ilyennel a pénztárhoz.Az enyém 2 évig hiátlanul működött de most vlaami baja lett.Majd ha kedvem lesz megjavíttatom de nem panaszkodom mert tudtam hogy előfordulhat ilyen. -
Kheller #7 és ezzel a gyári hibás selejttel ették meg reggelire a ps3-at, nem rossz... -
cateran #6 "mert a konzol megkarcolta a lemezeket, hogyha a felhasználók úgy kapcsolták be a gépet, hogy az félre volt döntve."
-
#5 Biztos meg fogják szüntetni a 360-at a fiatalember kedvéért... -
#4 A Microsoft minden termekenel megfigyelheto, h nincs teljesen kesz.. mi ebben a meglepo? -
#3 "A Microsoft Xbox 360 konzolja árusításának leállítását követeli egy bírósági keresetben Illinois államban egy feldühödött vásárló, mondván a cég úgy forgalmazta a konzolt, hogy tökéletesen tudatában volt egy gyártásai hibának, azaz egyszerűen selejtet árult."
másképp hogy terjedt volna el, itt van olcsón adjuk, hamar adjuk csak vigyétek :D
aztán persze jött a kitolt garancia szöveg... -.- -
#2 Az MS tudta, hogy szar, de ha még többet várnak, akkor nem lett volna piaca. -
#1 XD
nem kellett volna szart dobni a piacra