LED, Bináris, Tokyoflash órák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tök jó lenne ilyen, csak az lenne a baj hogy nem tudnám leolvasni róla az idõt <#zavart1>
BB7
De! 😄
Volt ám gond!
Az egyik gomb nem mûködik! De az, amelyik csak a beállításhoz kell!
Schwarz
Aki a mobilján lesi az idõt, miért is nem 100as? Én pl azóta nem hordok karórát, mióta van mobilom, minek még egy vackot hurcibálni?

Mi az a windows?

Sadist
Tévedés, csak a számok bináris alakját kell ismerned 0-tól 59-ig. Az meg közel sincs az 1440-hez.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

schrank
ennyi erõvel ki veszi elõ a mobilját a blútúf korában ? <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
éjfél és 23:59 között hány számolást kéne vágnod fejbõl ? 24x60 ... kb 1500 ha lenne ilyen az biztos Autista , neki meg mindegy milyen menõ az órája ....

Mindig lefelejtem a szmájlit.

tigeroo
digitális óra:

én meg pont azért nem használok karórát, mert felesleges... a mobilon megtudom nézni az idõt, ergo nemvagyok százas?😄
zeli
De akkor is egy idõ után rászokik az ember, és ránézésre tudni fogja az idõt.szvsz

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

schrank
valamit leolvasni vagy kiszámolni igen is nem ugyan az , és aki a mobilját használja órának az se 100-as ...

tigeroo
ezt te se gondoltad komolyan sztem
most pl. a bináris órák mennyivel bonyolultabbak?

ez sztem megszokható mint az digitális > analóg kijelzõ (valaki az analógot nemtudja leolvasni...)
schrank
jól van repsol akkor te meg vegyél a szimóba bináris üzemeanyagszint-,kilóméter-,fordulatszá- meg turbónyomásmérõt <#mf1>

FZoleee
én is csak most értettem meg, ez kéne nekem, nem rossz 😄
zeli
Amúgy BB7, amit rendeltél DX-rõl, azzal nem volt semmi probléma? Vmi szar gomb, vagy kiégett LED esetleg? Nem épp qualitynek tûnik, ezért kérdezem, de egész érdekes. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

REPS0L
jajó, vágom 😊

Véleményem szerint egy egyszerû dolog, mint az óra túlbonyolítása eléggé bazári majom-külsõt kölcsönöz a viselõjének.

zeli
Én nem a kékszínû oszlopokról beszéltem...
Az elsõ oszlop mutatja az órát, amit leolvasol a baloldali számoszlopról...
a maradék pedig a percet...ahány van, annyi az idõ..jobb oldalt mindig ott van, hogy mennyi van... ha egy sor telítõdik, annyi lesz...

azért az se semmi ha valaki 550 dollárért egy Seikot vesz.

REPS0L
és a középsõ 4 oszlop?

zeli
bal oldali számoszlop = óra; jobboldali = perc.

REPS0L
errõl az utolsóról mondj már kicsit többet, meg nem is igazán vágom hogy most ezen hány perc van vagy mifene, amúgy nagyon tetszik, köszi 😊

Egy szép óra.

tigeroo
a bináris óra tetszik 😊
Schwarz
állat 😊
fateromnak egy Bolek LED-es számológépe volt, 1978 😊

Mi az a windows?

BB7
😊
zeli
Akartam is kérdezni, hogy DX-en vane, de találtam is. 😄

te tényleg ilyen okos vagy? <#zavart2>
Máté94
Ezt még el is fogadnám😊
BB7
BB7
És van belõle kismillió fajta!
[HUN]FaTaL
Az elsõ az kurva jó. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

1 2 4 8 16 32
0 1 0 1 0 0

Ez pl a 10 ha jól tudom, gondolom ott is ezért van így

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

zeli
Hmm...ez érdekes...nem is tudtam, hogy van ilyen!

Dzsini
családban volt 80as évek elsõ felében LED-es óra (azon is gombot kellett nyomni, hogy mutassa az idõt), sajnos már elpusztult... a LED-es számológép még mindig megvan:
TI-30

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Schwarz
Na igen, ez a LED-es óra átka, nyilván ezért tértek át anno az LCD-re, mert a LED akármilyen szuper is, csak zabálja az áramot.
Remélem nem gondoltátok, hogy a LED-es óra mai találmány...
Sharp óra 1970-es évek

nekem inkább egy ilyen kéne:
CBM óra istenkirály xD

mellesleg vagy tizensok éve vettem utoljára egy számológépes Casio-t, de azt sem hordom már vagy 12 éve, ja még mûködik egyébként, és azóta talán egyszer kellett benne elemet cserélni.

Mi az a windows?

Dzsini
a tizes számrendszerben is van 100 meg 1000, ami 10 hatványa - a 4, 8, 16, 32 pedig 2 hatványai - ott ennyit jelentenek a helyiértékek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nekem egy ilyen van, csak kék ledes. Durva nagyon. Én szeretem. De a bináris számrendszerben nem csak 1 és 0 van? mert akkor az #1 ben lévõ elsõ órán mit keresnek a 16 8 2 és társai. Szerintem nem sok közük van a binárishoz, de mindegy.

solo
Nem vagyok óra párti, de ezeket elfogadnám:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Egy idõ után megszokod, és nem kell gondolkodni.

REAL MADRID

mila69en
na jó van olcsóban is de ami tetszik az 57 ezer<#idiota>

bb7 honnan rendeltél után gyártottat? xD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
király! csak nem tudom mi kerül rajta 60 ezerbe😞

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Aquir
vannak mint amit említettem aminél nem kell számolni, ugyanúgy leolvasod ahogy a többi órát :p 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Palinko
igazából klasszikus órát már szinte felesleg legtöbb embernek, ott a mobil, és szinte minden technikai kütyübe be szokták építeni. ez meg érdekes módja az idõ mutatásának, nekem szimpatikus.
FZoleee
Hát nem vennék ilyet, az óra azért van, hogy ránézzek és megmondjam mennyi az idõ, nem akarok számolgatni :\
borg 😄

schrank
mutasd meg a logód megmondom , hogy ki vagy ...

BB7
Belém?
schrank
cseréld már le az avatarod mert még belédszeretnek, amúgy meg bekaphassátok<#mf1>

BB7
Megoldjuk!