LED, Bináris, Tokyoflash órák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az a windows?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
én meg pont azért nem használok karórát, mert felesleges... a mobilon megtudom nézni az idõt, ergo nemvagyok százas?😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
most pl. a bináris órák mennyivel bonyolultabbak?
ez sztem megszokható mint az digitális > analóg kijelzõ (valaki az analógot nemtudja leolvasni...)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Az elsõ oszlop mutatja az órát, amit leolvasol a baloldali számoszlopról...
a maradék pedig a percet...ahány van, annyi az idõ..jobb oldalt mindig ott van, hogy mennyi van... ha egy sor telítõdik, annyi lesz...
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

fateromnak egy Bolek LED-es számológépe volt, 1978 😊
Mi az a windows?
0 1 0 1 0 0
Ez pl a 10 ha jól tudom, gondolom ott is ezért van így
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
TI-30
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Remélem nem gondoltátok, hogy a LED-es óra mai találmány...
Sharp óra 1970-es évek
nekem inkább egy ilyen kéne:
CBM óra istenkirály xD
mellesleg vagy tizensok éve vettem utoljára egy számológépes Casio-t, de azt sem hordom már vagy 12 éve, ja még mûködik egyébként, és azóta talán egyszer kellett benne elemet cserélni.
Mi az a windows?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
REAL MADRID
bb7 honnan rendeltél után gyártottat? xD
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n