149
Az új térhóditó divatórák
-
#109 ez jó kérdés, mert engem csak akkor érdekel egy ilyen ha világít végig...
-
#108 mindannyian azt írjátok, hogy "csak rénézek és tudom mennyi az idő", de engem múltkor - természetesen a hozzám mérve brutális árán kívül - az tántorított el a vásárlásától, hogy csak akkor világítanak 5 másodpercre a ledek, ha megnyomod a gombot az órán, nem pedig folyamatosan....
nem minden típusnál így van? -
#107 jól néz ki -
#106 Annyit még hozzáfűznék, hogy ránézek és tudom mennyi az idő, meg kell szokni, 1-2 nap max :) -
#105 Hali nekem is van theone órám méghozzá ez: óra -
#104 "biztos Autista"
:ASDD:ASASD::ASD -
n3whous3 #103 10-es számrendszert nem is tudom elképzelni hogy tudtad megtanulni -
#102 Ejjbazmeg,neked minden számolást külön kellett megtanulnod?Normális ember kis idő alatt megszokja,aztán rápillant,és tudja az időt. -
n3whous3 #101 ugyan már, normális óra arra van, hogy ott virít a maga minimalizmusában a kezeden és meg tudod nézni mennyi az idő, ahelyett, hogy a telefont húzogatnád ki a zsebedből fél óránként, minek ez a sok villogó hülyeség :C -
n3whous3 #100 ték -
Apocalipto #99 Tök jó lenne ilyen, csak az lenne a baj hogy nem tudnám leolvasni róla az időt -
#98 De! :D
Volt ám gond!
Az egyik gomb nem működik! De az, amelyik csak a beállításhoz kell! -
#97 Aki a mobilján lesi az időt, miért is nem 100as? Én pl azóta nem hordok karórát, mióta van mobilom, minek még egy vackot hurcibálni? -
#96 Tévedés, csak a számok bináris alakját kell ismerned 0-tól 59-ig. Az meg közel sincs az 1440-hez. -
#95 -
#94 ennyi erővel ki veszi elő a mobilját a blútúf korában ? -
#93 éjfél és 23:59 között hány számolást kéne vágnod fejből ? 24x60 ... kb 1500 ha lenne ilyen az biztos Autista , neki meg mindegy milyen menő az órája .... -
Vlala #92 Mindig lefelejtem a szmájlit. -
#91 digitális óra:
én meg pont azért nem használok karórát, mert felesleges... a mobilon megtudom nézni az időt, ergo nemvagyok százas?:D -
#90 De akkor is egy idő után rászokik az ember, és ránézésre tudni fogja az időt.szvsz -
#89 valamit leolvasni vagy kiszámolni igen is nem ugyan az , és aki a mobilját használja órának az se 100-as ... -
#88 ezt te se gondoltad komolyan sztem
most pl. a bináris órák mennyivel bonyolultabbak?
ez sztem megszokható mint az digitális > analóg kijelző (valaki az analógot nemtudja leolvasni...)
-
#87 jól van repsol akkor te meg vegyél a szimóba bináris üzemeanyagszint-,kilóméter-,fordulatszá- meg turbónyomásmérőt -
#86 én is csak most értettem meg, ez kéne nekem, nem rossz :D -
#85 Amúgy BB7, amit rendeltél DX-ről, azzal nem volt semmi probléma? Vmi szar gomb, vagy kiégett LED esetleg? Nem épp qualitynek tűnik, ezért kérdezem, de egész érdekes. :) -
#84 jajó, vágom :) -
Vlala #83 Véleményem szerint egy egyszerű dolog, mint az óra túlbonyolítása eléggé bazári majom-külsőt kölcsönöz a viselőjének. -
#82 Én nem a kékszínű oszlopokról beszéltem...
Az első oszlop mutatja az órát, amit leolvasol a baloldali számoszlopról...
a maradék pedig a percet...ahány van, annyi az idő..jobb oldalt mindig ott van, hogy mennyi van... ha egy sor telítődik, annyi lesz... -
Ronny #81 azért az se semmi ha valaki 550 dollárért egy Seikot vesz. -
#80 és a középső 4 oszlop? -
#79 bal oldali számoszlop = óra; jobboldali = perc. -
#78 erről az utolsóról mondj már kicsit többet, meg nem is igazán vágom hogy most ezen hány perc van vagy mifene, amúgy nagyon tetszik, köszi :) -
Szeszmester #77 Egy szép óra.
-
#76 a bináris óra tetszik :) -
#75 állat :)
fateromnak egy Bolek LED-es számológépe volt, 1978 :) -
#74 :) -
#73 Akartam is kérdezni, hogy DX-en vane, de találtam is. :D -
karajjj #72 te tényleg ilyen okos vagy? -
#71 Ezt még el is fogadnám:)
-
#70 Innen