149
Az új térhóditó divatórák
-
#69 És van belőle kismillió fajta! -
#68 Az első az kurva jó. :) -
Cat 02 #67 1 2 4 8 16 32
0 1 0 1 0 0
Ez pl a 10 ha jól tudom, gondolom ott is ezért van így -
#66 Hmm...ez érdekes...nem is tudtam, hogy van ilyen! -
#65 családban volt 80as évek első felében LED-es óra (azon is gombot kellett nyomni, hogy mutassa az időt), sajnos már elpusztult... a LED-es számológép még mindig megvan:
TI-30 -
#64 Na igen, ez a LED-es óra átka, nyilván ezért tértek át anno az LCD-re, mert a LED akármilyen szuper is, csak zabálja az áramot.
Remélem nem gondoltátok, hogy a LED-es óra mai találmány...
Sharp óra 1970-es évek
nekem inkább egy ilyen kéne:
CBM óra istenkirály xD
mellesleg vagy tizensok éve vettem utoljára egy számológépes Casio-t, de azt sem hordom már vagy 12 éve, ja még működik egyébként, és azóta talán egyszer kellett benne elemet cserélni. -
#63 a tizes számrendszerben is van 100 meg 1000, ami 10 hatványa - a 4, 8, 16, 32 pedig 2 hatványai - ott ennyit jelentenek a helyiértékek. -
Jobson #62 Nekem egy ilyen van, csak kék ledes. Durva nagyon. Én szeretem. De a bináris számrendszerben nem csak 1 és 0 van? mert akkor az #1 ben lévő első órán mit keresnek a 16 8 2 és társai. Szerintem nem sok közük van a binárishoz, de mindegy. -
#61 Nem vagyok óra párti, de ezeket elfogadnám:] -
Monoton #60 Egy idő után megszokod, és nem kell gondolkodni. -
#59 na jó van olcsóban is de ami tetszik az 57 ezer
bb7 honnan rendeltél után gyártottat? xD -
#58 király! csak nem tudom mi kerül rajta 60 ezerbe:( -
#57 vannak mint amit említettem aminél nem kell számolni, ugyanúgy leolvasod ahogy a többi órát :p :) -
#56 igazából klasszikus órát már szinte felesleg legtöbb embernek, ott a mobil, és szinte minden technikai kütyübe be szokták építeni. ez meg érdekes módja az idő mutatásának, nekem szimpatikus. -
#55 Hát nem vennék ilyet, az óra azért van, hogy ránézzek és megmondjam mennyi az idő, nem akarok számolgatni :\ -
karajjj #54 borg :D
-
#53 mutasd meg a logód megmondom , hogy ki vagy ... -
#52 Belém? -
#51 cseréld már le az avatarod mert még belédszeretnek, amúgy meg bekaphassátok
-
#50 Megoldjuk! -
#49 de csak ha a kakukk is bináris lesz.... -
#48 20ezerért megcsinálom neked! -
#47 én egy ilyet akarok tokyoflashbe xDDD -
#46 de laza -
#45 Minek órába? :D
Azt csak te látod szinte! -
#44 Először én is néztem! :D
Számolgattam! Már indítottam a calc.exe-t!
De amióta a karomon hordom már csak egy pillantás! :) -
#43 olyan nincs ami kiírja h sexyboy??? XDDD mer övbe már van!!! lehetne csinálni órába is... -
#42 Hát kinek hogy.. :D
Nekem ilyenem lenne és megkérdeznék tőlem, mennyi az idő, feléjük forditanám, hogy olvassák le, mintha rendes karóra lenne >_> Mert én nem tudnám :D -
#41 többek között a #35-ös is = 1 pillantás, nem kell eszelni rajta :) -
#40 jól nézki -
#39 oké h jól néz ki de ki az a barom aki még számolgatja is h mennyi az idő??? XD
gondolj bele ha egy szőke csajon ilyen van, és te megkérdezed mennyi az idő... -
#38 Szerintem meg ez néz ki jól, bár gondolom tényleg csak fiction:
-
#37 Ez se csúnya!
Nekem enyhén radar fílingje van! ^^ -
#36 xD -
#35 én régebben ezt néztem xD
-
#34 És itt a pöttyöket kell számolni? Inkább taposnám meg a földön >;| -
#33 A tölthetős a jó!
Az én elemesem olyan hamar leszív 2db gombelemet, hogy jó nézni! -.- -
#32 Most olvastam, felső sor az órákat, alsó sor a perceket mutatja. Elvileg :D Egyébként frankó kis cucc, karra "pattan", vizálló, ja és tölteni kell. -
#31 És tessék:
-
#30 érdekes