LED, Bináris, Tokyoflash órák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. ez:
Talaltam egy oldalt ahol nagyon olcsonak tunik: http://www.kulsomennyorszag.hu/playstation-2?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=334&category_id=56&vmcchk=1
viszont egy masik magyar oldalon es a kulfoldin sokkal dragabb de nekem ugy tunik h azok egyformak es az olcsobbik hamisitvany
ez a kulfoldi:
http://www.ledwatchstop.com/store/lines-unique-japanese-watch-geomesh-p-341.html
ez a magyar:
http://www.entrend.hu/?q=products/show/lines-geomesh-sv-multi
PSP user n\' soon ps3 user too :)
De itt!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ahonnan linkelted a képet is? Onnan? Mert akkor inkább egy linket, hogy hol láttad, kb. 12K-ért!
A fém szíjról meg annyit, hogy én közel 3500Ft-ért vettem, és annak is fém a szíja.. Ja meg tök ugyan úgy néz ki mint amit linkeltél! 😄
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Majd ha valakinek kell valami információ, vagy kérdése van, akkor készséggel állok/unk rendelkezésére!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amitóa rátaláltam erre a nagyon megtetszettek ezek az órák amiket itt láttam és elhatároztam hogy beszerzek magamnak 1-et. Azonban azt tapasztaltam hogy mindegyik nagyon drága mulatságnak számít.
Nekem konkréten ez a fajta jön be
tokyo flash pimp watch
Ezt egy oldalon 12000ft körül láttam ami meglepett az átlag 30000huf körül mozgó árak miatt.Ugyan úgy fém szíjjal kapható meg minden.Szerintetek ez valami utángyártott és ha igen akkor azok meddig bírják, milyen minõségûek? Elõre is köszi!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Szemezgess:
Linuxos parancssoros
Linuxos grafikus
Tcl/Tk forrás
Binary Clock Screenlet
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
-tRs-Landor
"MEKKORA AZ ELEM VÁRHATÓ ÉLETTARTAMA ÉS HOGYAN CSERÉLHETÕ?
Az elem élettartama nagymértékben függ attól, hogy hányszor jeleníti meg a LED kijelzõ az idõt vagy dátumot. Átlagos használatban kb. 1-2 évig bírja az elem, amely lényegesen több, mint amit az eredeti 70-es évekbeli LED karórák kínáltak. Tipustól függõen az óra hátlapja különbözõképpen nyílik, a legtöbb modell kipattintható rozsdamentes acél hátlappal rendelkezik, amelyet akár Ön is kinyithat és kicserélheti az elemet, ha van érzéke az ilyen finom dolgokhoz. Bár az elemcserét bárki saját maga is elvégezheti, mi javasoljuk, hogy vigye a LED karóráját óráshoz, ahol többnyire az elem árában ki is cserélik azt. A felhasznált elemek kitûnõ minõségû, hosszú élettartamú tipusok (pl. a TX4b/SPACE/XRAY modellek a nagykapacitású CR2032 elemet használják, amely széles körben kapható és a kapacitása több, mint a duplája a hagyományos óra elemekének). A karórákat beszerelt elemekkel együtt, használatra készen szállítjuk, csak a pontos idõt kell beállítania. A magyar nyelvû használati útmutató az óra dobozában található."
Idézet forrása.
Nyilván az 1-2 év kicsit csúsztatás, de nem másfél hónap, mint ahogy te mondod...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Vivimos por ti, vence por nosotros.
púúúúú
púúúúú
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
nem minden típusnál így van?
Vivimos por ti, vence por nosotros.
púúúúú