14
-
Mentrid #14 Nekem nem Galactica hanem Voyeger érzésem van.:)
Ami S.T. be legjobb lett tehát jónak ígérkezik...
Amúgy S.G. jól csinálják 0-ról kiépítetek egy S.T. univerzumot űrhajókkal teleportal sugár fegyverekkel... A felemelkedés dolog nem annyira tetszett de ugyanúgy a Star Trekbe Q nem tetszetek. De ez jónak ígérkezik... -
#13 Borzasztó ez a kamera billegetés. Olyan mint a GTA4 kamera imbolygása. -
Banderas1990 #12 Ez bizony így van. A készítők nem részenként kapják a költségvetést, hanem egy évadra.
Egyébként az SGU-ban az egy részre jutó költésgvetés 1 millióval több lesz, mint az Atlantisznál. -
pixx #11 Tudtam, hogy bele okoskodsz. Kedves Réz András elmondanád nekem, ha Vészhelyzeté a doku stílus, miért sokan a 24 kamera mozgásait beállításait használja?
Amúgy, csak, hogy tud, a Vészhelyzetben legtöbbször Steady-cammel dolgoztak, a 24-ben pedig állvány nélkül vállról nagyrészt.
A vészhelyzet 6.-7. évad környékén veszítette a stílusát, onnantól kezdet 25 millió alá menni a nézettség, és lett kapkodos. De ha nem hiszed youtube, és meglátt, hogy egy darab kézikaerás felvétel, annyi nincs az első 6 szezonban.
Míg a 24 nem találta fel a spanyol viaszt, csak jól átültették, ezt a kézi kamerás dolgot a filmekből a tv sorozatba, és ezzel sikerült kissé dokumentum filmessé tenni. :) -
#10 A pilot-ban szokás eldurrantani néhány petárdát hogy a néző rákapjon a sorozatra. Aztán szépen lassan mérséklik, vagy elosztják egy évadon belül. Lást anno az SG-1-et. Voltak inkább csak szájtépős, filozofálgatós részek mérsékelt akcióval, meg voltak töménytelen akciós részek is, hogy ne unatkozzunk végig egy évadot.
Amúgy egyetértek azzal hogy Jack jöhet a beszólásaival (tényleg milyen duci lett, fel se akartam ismerni), meg a Jack-es stílusával. -
#9 nem azért de szerintem ha csak ennyi akció lesz egy részben mint az első előzetesben akkor az már nem csak karakter központú lesz persze ezt úgy értem hogy egy akció jelenet kb 5-6 perc és 4-5 ilyen jelenet lesz benne akkor az már nem rossz -
berserk87 #8 Ez a két előzetes nagyon jó!!! Az SG1 a végefelé és az atlantisz egy két részt leszámítva szerintem gyengére sikerültek, ezért semmit se vártam a Stargate Universe-től, de most nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Várom... -
Reg5 #7 Az SG1 szinészei is fiatalon kezdték. Nézz meg egy 1. évados részt kissé meredek lesz. -
#6 Nekem mind egy, csak Jack legyen benne eleget, belőle sosem elég .. :) -
PetiX87 #5 azért sztem túl fiatalok azok a szereplők -
Banderas1990 #4 Várós a sorozat.
Egyébként szerintem a kamera kezelés a trailer alapján valamivel profibb lesz, mint a korábbi 2 sorozatban(és ez alatt nem a rángatós kamerát értem).
Persze az SG-1 és az Atlantisz is favorit. -
winnie #3 a 24-ben nincs sok dokuszerűség, max kézikamera. de azzal már a vészhelyzet is tele volt. mint ahogy, ha doku, akkor ott a homicide. de már ezek előtt is voltak ilyen sorozatok, szóval elég a 24-nek meghagyni a real time évadot. -
pixx #2 Mert a 24 megteremtette ezt kissé dokufilmes trendet, azóta mindenki ezt másolja...
Elég sok karakter színész van, remélem Robert Carlyle-t nem nyírják ki az első részben vagy a másodikban. -
endrev #1 De miért rángatják állandóan, még a NEM akciójelenetekben is a qva kamerát?! Remélem nem viszik majd túlzásba... Gyerekesen amatőr. :S