Lelki energia

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anaid
Várj, errõl sem értenek ám egyet...de mindegy.
A Kirlian felvételek azért érdekesek. Tulajdonképpen mit fotózott le?
Valamit tutira lefotózott, nem? Hogy indokolják? Tudományos cikkeket nem naon találtam róla...Na mindegy nem kíváncsiskodom...

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

tigeroo
aztmondják a lelki energia összefügg az aurával is (több-kevesebb stb.)
Anaid
Ja, vannak alapból lelkileg erõsebb, gyengébb emberek, mozgékonyabbak, fáradékonyabbak, vannak akiket látva felteszi az ember a kérdést: De honnan van ennyi energiája.
Talán ez is genetikai dolog alapból, meg életkörülményektõl is függ. Kimerítõ magyarázattal asszem az ilyen különbségekre a tudomány sem tud pontos válasszal szolgálni.
Kb. rövid vélemény.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Calver
én meg a retardáltakat, de látod mégis ide evett a fene. viszont jótanács: a fadarálóknak nagyon pozitív szokott lenni az energiájuk <#ravasz1>

#7-el kb egyet is értek, napjaink modern és ezoterikus idiótáinak találmánya a "lelki energia" sok más baromsággal együtt.

"The trees move. Do you not see it?"

tigeroo
az a baj itt ezen a fórumon ilyenekrõl nem lehet beszélni.
én ugyanúgy büntit adnék mint a "vótmá"-zásért, ha nem érdekel nem kell bejönni
tigeroo
#6, #9, #10 grat 😊
már megint egy idióta ezoterikus topik...
kemszi2
Calver
és rögtön feltöltõdve is érezheted magad tõle.

"The trees move. Do you not see it?"

Ez hülyeség.
Csak arról van szó, hogy nem jó a pesszimista emberek szövegét hajgatni. Nem szívnak azok semmit, és senki nem sugároz semmit. Ez csak egy mondás arra, hogy valaki kellemes társaság, vagy nem. Semmi köze a fizikai energiához.
A kisugárzásoddal nem fogsz vizet forralni, vagy fagyasztani.
Jöhet a pofon😄

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Sadist
Nyúljatok bele a konnektorba, tele van energiával. De tényleg!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

byzhouse
<#bdead>Benny04<#bdead>-et kerüld az csak úgy sugározza a negatívot.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

TheRock18
nagyon egyszerû
az egész világ energiából áll😊
kerüld a negatív embereket,mert azok negatív energiát sugároznak ki
aki pl. folyton negatívan gondolkodik...azzal érdekes módon rossz dolgok történnek
aki meg pozitív,azzal nagyrészt jó dolgok történnek
azok az emberek,akik folyton szörnyülködnek,azokat kerüld el,mert elszívják az energiáidat

és aki hülyének néz,az kap egy büdös pofontot 😄 xD (mer ezt nem én találtam ki!) 😄

BMW Über Alles!

Szerintem tök egyszerû lelki jelenségekre rá lett húzva ez az energia adás-szívás maszlag.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

tigeroo
Persze.

Van egy haverom õ mindíg letud fárasztani egy-két szólásával😄

Amúgy viccet félretéve én hiszek ebben. Például aki a csakráimat megtudja nyitni a saját energiájával + a kezével😛
Az energiavámpírokat meg kerülni kell! Amúgy ezek a tanácsok azoknak is jók akik nem hisznek ezekben
A téma adott... Én személy szerint mindig kerülöm a pesszimista energiaszívó embereket...😄😄

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

← ElőzőOldal 10 / 10