Lelki energia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheRock18
ezért jó annak a román faszinak,amelyiknek valamilyen rendellenesség miatt a gerincvelõjébe nem futnak az idegek,emaiatt nyaktól lefele nincs fájdalom érzékelõ idege...belelép egy szögbe és nem érzi
megfog valami forrót..és úgy jön rá a dologra,hogy égett hús szagot érez stb.
bár a fickó úgy nyilatkozott,hogy átok számára ez...pedig szerintem,meg jó dolog lehet😊

BMW Über Alles!

sz4bolcs
ÁÁ, nem hiszem, hogy történt ilyen öngyilkosság. Pár napra / hétre biztosan képesek rá, de szerintem a nagy gyakorlók sokkal tovább is.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Anaid
Ne vegyél már mindent annyira komolyan kicsifiam😄
A néni megsúgja neked, hogy úgy is sokat lehet tanulni, ha közben nevetünk is.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Calver
mellesleg a híres nevezetes meditáció és bármiféle hatalmas és elképesztõ agykontroll sem fog attól megmenteni ha arról van szó h pl szétégjen a talpad ha úgy döntesz jó poén lenne kicsit álldogálni azon a parázson. a valóság már csak ilyen kegyetlen.

"The trees move. Do you not see it?"

TheRock18
azért nem próbálom ki,mert ha nem jön össze,összeég a talpam 😄

BMW Über Alles!

A parázson járáshoz nem kell meditálni, csak nem szabad kapkodni.
Ha határozott, ütemes mozdulatokkal mész sima ügy.
Te is tudnál😄

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Calver
nem, nem kell.
a parázson járás egy remek módszere a parasztvakításnak. csak tudni kell mikor megfelelõ hõmérsékletû a cucc, és h milyen sebességgel menjen át rajta a kétlábú.

TheRock18
pedig te talán elhihetnéd,hogy a régi japán szamurájok képesek olyanra,amilyen dolgokra te nem
én pl. nem tudok parázson járni,õk megcsinálják,és nem égnek meg
gondolom kell hozzá egy kis meditáció

BMW Über Alles!

qetuol
erre van megoldásom neked nyomd meg a bal ALT-tot és az F4-et egyszerre

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

TheRock18
jah okés
asszem elõször HIV fertõzött leszel,majd késõbb már éces
asszem az aids-es sejtek rátapadnak a fehérvérsejtekre és megsemmisítik,de nem csak a sejtet,hanem annak a dns-ét is...

BMW Über Alles!

qetuol
nem azzal van a próbléma h régen voltál gimis, hanem h értetlen vagy. btw 197-ben ugyanezt írtam.

sz4bolcs
Milyen japán mesterek, kõmûvesmesterek?
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy szamurájok ilyen elfoglaltságokat ûztek volna, mindenesetre gyógyfüvekkel, meg különbözõ szerekkel számomra sem nagy kunszt lelassítani a szívverésem. 😄

Anaid
Nincs vmelyikõtöknek ötlete, miért nem jelennek meg a beírásaitok, csak akkor ha kilépek a topicból meg visszalépek? Kicsit nehézkes így válaszolgatni, meg beszélgetni...

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

vegicsek
Pontosítás végett, a HIV vírus az, amire te gondolsz, az aids az már a betegség

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Anaid
Szivi? Nocsak mióta lettünk ilyen belsõséges viszonyban?😄 Nem jársz velem jól😄 Egyébként is, csak óvatosan, nehogy komolyan vegyem😄😄
Tudod az a baj, hogy rég voltam gimis, nem naon emlékszem milyen szintû volt amit errõl tanultunk.
Figyu, beszélgetünk elméletileg így, meg úgy. Nem arról, hogy ki tudná-e az ember nyírni magát. Azt egyszerûbben is megteheti, ha akarja...
Akarod, hogy gyorsabban dobogjon a szíved, fuss két kört, tuti sikerülni fog.😄😄 Nyugi van, ne húzd már fel magad....

TheRock18
az agykontroll létezik,csak én nem hiszek benne 😊
de érdekes lehet,ha tényleg megcsinálják
állítólag aki elsajátítja,az befolyásolhat egy csomó mindent a testében 😊

BMW Über Alles!

TheRock18
mellesleg ha tüsszentesz,akkor egy pillanatra megáll a szived...

BMW Über Alles!

vegicsek
A test képes a megújulásra. A testet az agy irányítja.A placebo az agy becsapása, ami bizonyítja az agy befolyásolhatóságát, tehát feltételezi a tudatos irányítás létezését.El is jutottunk az agykontrollhoz.

Szerintem tök logikus😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

TheRock18
ne vitatkozzatok már
az immunrendszert nem lehet leállítani! kész
befolyásolni tudod...az elméd tudja gyengíteni,meg erõsíteni..de kikapcsolni nem lehet
ám lelki okokból létrejövõ esetleg pajzsmirigy betegség tönkreteheti az immunrendszeredet
én úgy tudom,az egyetlen dolog,ami megsemmisíti az immunrendszert azaz aids vírus...ezaz 1 betegség,ami tönkreteszi,kikapcsolja...és a beteg végül egy náthában meghal

BMW Über Alles!

qetuol
keringését, azaz a szívét? és mennyi idõre? sztem csak lelassítja. én is le tudom lassítani ha nyugalomban vagyok illetve felgyorsítom ha elkezdek futni. a jóga csak a végletekig nyugalomba hozza magát de hogy öngyilkos tudna lenni az akaratával azt kétlem. már történt ilyen szívleállítós önygyilkosság?

sz4bolcs
Az viszont igaz lehet, hogy az immunrendszert nem irányítja, csak valamilyen mértékben befolyásolja az agy. Az immunrendszer sokkal több külsõ és belsõ tényezõbõl áll szerintem, mint általában gondoljuk.

qetuol
na most már állítsd le magad szivi, azt állítottad hogy NEM MAGáTóL mûködik. képes vagy értelmezni ezt a fogalmad vagy magyarázzam? le tudod állítani a szivedet vagy az immunredzseredet? NEM. akkor magától mûködik vagy te irányítod? ne legyél már ennyire antitalent.

sz4bolcs
Ez azért nem egészen igaz. Egy képzettebb jógi befolyásolni tudja a pulzusát, akár egészen le is tudja állítani a keringését, és az anyagcseréjét.

Anaid
De mi a placebo hatás? Milyen folyamat? Hogyan mûködik?

vegicsek
Placebo, igen, érdekes jelenség.
#186-ban leírtam az én hozzállásom lényegét.Placebo-hatásról is ugyanebbõl az álláspontból kiindulva alkotnék véleményt.

Egyedül nekem az szúrja a szemem, hogy ha valamilyen ismeretlen dolog kerül az átlagember elé, elõbb kreál és hisz el kacifántos elméletet, mint hogy azt mondja : hmm, nemtudom hogyan mûködik, de azon fogok munkálkodni hogy rájöjjek mi is ez valójában.

Az egyik megrekeszt, a másik elõbbre visz.

Anaid
Ja és a vegetatív idegrendszernek semmi köze.... á hagyjuk.
A szív mozgása izommozgás, szal szerinted semmi köze pl. az agy mozgatóközpontjának spec a szív mozgáshoz? Nem lehet, hogy kicsit leegyszerûsítve gondolsz "gimis" szinten a témára?😄 Nem hallottál még olyanról, hogy egy igen egyszerû folyamat megvalósulásához is az agyad mennyi sejtje, mennyi ponton, területen szügséges, hogy összhangban mûködjön? Ja tényleg gimiben ezt nem tanítják ilyen részletesen...

TheRock18
és,hogy kell csinálni??

BMW Über Alles!

TheRock18
ez is butaság...a szivedet megállíthatod
jóó nyílván nem tee
hanem pl. japán mesterek,szamurájok...akik olyan állapotba kerültek,de bizonyos gyógyfüvekkel,stb.-kel képesek megállítani a szivet bizonyos idõre

BMW Über Alles!

Fúúú nagyon jó, nekem kihûlt a mellkasom, és nem akartam kijönni a meditált állapotból. Élveztem, kikapcsolt megnyugtatott. Az élet mûvészete ebben rejlik. 😊

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

TheRock18
nem én találtam ki
nationnal-on ment,már nem tom mi volt a mûsor címe
de gyakran megy,és különképessû embereket mutatnak be
talán az elképesztõ történetek a mûsor címe

BMW Über Alles!

vegicsek
immunis az áramra, hát ez jó, nyilvén 100% desztillált vízbõl áll😊

Igen, én is hiszek abban, hogy az agymûködés felszíneit kapargatja a tudomány, de ezek az energiáról szóló feltételezések, pusztán áltudományok, amiket egyesek ténynek állítanak be.
Dejavu, egyház szagú az egész...

qetuol
a vegetatív idegrendszere,mint neked is, tehát nem a központi idegrendszsere, vagyis nem te. a szívedet is az írányítja, nem tudod a szívedet leállítani. de ne nekünk kelljen már itt gimis bioszt tartani. vedd elõ a gyerekeit könyveit és ismételd át vagy googlizd ki.

TheRock18
az micsoda?

BMW Über Alles!

Anaid
Tuti nem.😄 Repülõjegy ára hopp, ugrott😄

TheRock18
egyszerûen,ha pozitívan gondolkodsz,és elég akaratod van,akkor hamarabb gyógyulsz,sõt a sejtjeidben bekapcsol egy fajta védekezõ mechanizmus,amivel megindul a ellenséges sejtek elpusztítása

BMW Über Alles!

Calver
meg van aki túl sok Hõsöket nézett.

TheRock18
az elménél nincs erõsebb a testben,bármit képes vagy befolyásolni általa
az immunrendszeredet is...
ez is butaságnak hangzik,de gondoljunk csak arra,hogy van aki élniakarással legyõzi a legsúlyosabb rákot is

BMW Über Alles!

Anaid
Mint pl. a placebó hatás? Ez mostanában annyira divatos szó. Milyen folyamatot jelent?

TheRock18
el se hiszitek,mennyi hihetetlen dolog van...mikre képes az emberi test 😊
van olyan ember,akinek nincs fájdalom érzete
van olyan,aki immunis az áramra stb.
ezek mind genetikai elváltozások stb.

BMW Über Alles!

Anaid
Neked mi irányítja az immunrendszeredet?

vegicsek
Miért kellene olyat megmagyaráznia, ami nincs?
Szimplán arra céloztam, hogy azokra a jelenségekre vannak racionálisabb magyarázatok, amiket ti energia hatásának tulajdonítotok

Anaid
<#taps>

Ha tényleg ezt hiszed, akkor ennek talán jobban utánajárhatnál😄

Bár lehet, hogy tényleg quetuol az egyetlen ember akinek az idegrendszere irányítja az immunrendszerét, boncolni kéne, hogy megbizonyosodjunk róla.
Te mibõl gondolod, hogy õ ilyen?

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

qetuol
és mi lenne ha tudnánk repülni? nem lennénk népszerûek a repûlõgéptársaságoknál.

vegicsek
Hagyjuk a kötözködést, midnenki tudja, hogy úgy értette, senki nem tudja úgy irányítani az immunrendszerét, mint a karját...

Persze, pont ez kellene, még egy módszer a láz leküzdésére, amikor a láz hasznos😊 Így is bõven elég gyógyszereken élõ birka van.
(nem rád céloztam, gondolom direkt írtál "nagyon magas" lázat)

qetuol
drágám, az immunrendszeredet NEM te irányítod, ergo magától mûködik. próbáld meg a fehérvérsejtjeid termelõdését megállítani, ha szted nem így van.

Christiansen
testhõmérsékletnek
izomszövetnek, fehérjének, szénhidrátnak, zsírnak, víznek _D😄d

Anaid
Oké, akkor a biológia, meg a pszichológia hogy nevezi a test energiáit?

Christiansen
Buddha topik.

Christiansen
hûtõfürdõ, évszázadok ajánlásával 😉