468
Valakinek sok van, valakinek kevés. Érezhető egyébként, hogy lelkileg vagy agyilag valaki lefáraszt, vagy pedig energiát ad át.... Mit gondoltok erről Ti?
-
Tudod a természettudományok bizonyos területen ill. szerintem semmilyen területen sem bizonyítottak ill. fejtettek meg mindent. Na meg azért mekkora gáz pl. az időutazásos topicban közölt cikk ebből a szempontból.
Átgondoltad úgy is, ha azt mondjuk a fény energia a fotonok pedig a fényenergia jelenleg ismert legkissebb egységei? Párhuzamba állítva a tudományos kisérletet és bizonyos energetikai, ezos nézeteket?
Á mindegy hagyjuk csak egy szokás nálam, hogy "nem tudok szélsőségesen sem ilyen sem olyan lenni....de legalább vagyok vmilyen: pl.egyéniség
-
Fbn Lx #267 egy időben én is azt hangoztattam hogy semmit nem ér a "tankönyvekből szerzett lexikális tudás", aztán rájöttem, hogy ezt azért csinálom, mert nekem nincs elég. -
Fbn Lx #266 az ezotériában nincsenek mindenki számára egyértelmű bizonyítékok, még a természettudományokban igen, ezért az előbbit könnyű elvetni, és könnyen meggyőzi magát az ember arról, hogy hülyeség
Innentől meg már csak az igazságérzet és a saját valósnak hitt nézetek terjeszteni akarása játszik szerepet... mindenki nevelni akar.
Egyébként az is baj, hogy bizonyítékok, tények, eredmények vagy közös élmények híján nincs miről beszélni.
Mondjuk úgy működne, ha megosztanák az emberek egymással a lelki energiával kapcsolatos tapasztalataikat. -
Olvasgass az Időutazás topicban! Jó szórakozást!
Ja, mivel chaten megjegyezted, hogy gúnyolni is fogsz, hát olvass és gúnyolódhatsz ha akarsz de gondolkozz el az olvasottak fényében, hogy biztos annyit ér-e a nagyra becsült tankönyvekből szerzett lexikális tudásotok, mint hiszitek és persze, hogy nem titkolják soha az igazságot az "okosok"...Biztos, hogy igazatok van, amikor nem magatokon nevettek hanem másokon? Okosak vagytok meglehet, de nem bölcsek.
Ismeritek a mondást: Ma nekem, holnap neked? -
Csak eszembe jutott a lelki szegénységről: nem naon értem, hogy mi folyik az SG-n kicsit úgy tűnt nekem, mintha páran csak a "reál tudományokat" tekintenék tudománynak. Fizika, kémia, biosz, számtek...
Bocsesz, de a tudomány nem csak ennyi. Miért kellett jópár topicot szétzúzni csak mert nem felelt meg mindenki "hibás elvárásainak"?
Mindegy, csak egy kérdés.... -
Még mindig nem értem az összefüggést a hsz, a kép és az idézet között...
De biztos neked van igazad hatalmas Oz!
De kérdés: te boldog vagy? Én nem, akkor visszafele is igaz, hogy nem vagyok lelkileg szegény?:D:D:D -
kocsisgabor9999 #262 érdekes..... -
Nem most jött, ez már egy régebbi történet. :D -
ezen hangosan felröhögtem, mekkora visszavágás már 
-
Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa. :D -
? -
_D:D_:D_:D_:D_D:Dd -
-
Én mind3-mal :D
bár sztem a Master Exploder a csúcs -
Bocs, én Tenákkal szimpatizálok. :D -
"I'm the devil I can do what I waaant" :D -
C'mon Kage, now it's time to blow doors down. -
Fbn Lx #251 fogaDD mélységes bocsánatkérésem -
Oké, köszi, bár nem emlékszem, hogy megengedtem volna, hogy tegezz:D:D -
Fbn Lx #249 lazíts -
A topicot nem és sajna saját magatokat sem. Mentálisan akkor győztétek volna le saját magatokat, ha képesek lettetel volna nem gúnyolódni...Sajna nem sikerült....Mentális teljesítmény=0. Kár keztem azt hinni, hogy jófej fiatal srácok vagytok.... -
Ja, valaha volt egy Walhalla nevű viking mitológiai hely ahol a holtak lelkei "landoltak"....Korrekt. -
lumpen vagy__D:d
mentálisan legyőztük a topikot, azt hiszem _:Dd -
Hajnalcat #245 elvagytok 
-
a lényeg, hogy kínyatá -
Sinter vagy :_Dd -
úgy érzem KÖPKÖD A VÁMPÍR!! -
Tudod mi közted és Valaha (a viking istenség között) a különbség?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erősebb vagy mint Valaha D_:D_:D_:Ddd
-
Na, még pár óra, és te fogsz fizetni nekem, hogy legyek mester. -
Basszus te tényleg tudsz valamit :O grat! -
Már legalább 30 000 Forint kedvezménynél járunk, srácok! Működikeez. -
ööö..
..várj érzek valamit..
ja csak jött egy repülő. te küldted? ügyes. 5000 FT kedvezmény. -
na? -
Lelki energiáddal hassál rám, és ha sikerül olcsóbb lesz ;) -
Nanemár. Olcsóbban nincs beavatás? -
Offkorz. #145 :PPPP -
Lehetek én is reiki mester? -
Reiki mester vagyok _:D -
Te aztán tele vagy lelki energiával, hogy hajnali fél4kor még ide kátrokodázol. :D -
Kátrokóda kispajtásaim _:DDd