Lelki energia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megfog valami forrót..és úgy jön rá a dologra,hogy égett hús szagot érez stb.
bár a fickó úgy nyilatkozott,hogy átok számára ez...pedig szerintem,meg jó dolog lehet😊
BMW Über Alles!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A néni megsúgja neked, hogy úgy is sokat lehet tanulni, ha közben nevetünk is.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
"The trees move. Do you not see it?"
Ha határozott, ütemes mozdulatokkal mész sima ügy.
Te is tudnál😄
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
a parázson járás egy remek módszere a parasztvakításnak. csak tudni kell mikor megfelelõ hõmérsékletû a cucc, és h milyen sebességgel menjen át rajta a kétlábú.
"The trees move. Do you not see it?"
én pl. nem tudok parázson járni,õk megcsinálják,és nem égnek meg
gondolom kell hozzá egy kis meditáció
BMW Über Alles!
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
asszem elõször HIV fertõzött leszel,majd késõbb már éces
asszem az aids-es sejtek rátapadnak a fehérvérsejtekre és megsemmisítik,de nem csak a sejtet,hanem annak a dns-ét is...
BMW Über Alles!
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy szamurájok ilyen elfoglaltságokat ûztek volna, mindenesetre gyógyfüvekkel, meg különbözõ szerekkel számomra sem nagy kunszt lelassítani a szívverésem. 😄
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Tudod az a baj, hogy rég voltam gimis, nem naon emlékszem milyen szintû volt amit errõl tanultunk.
Figyu, beszélgetünk elméletileg így, meg úgy. Nem arról, hogy ki tudná-e az ember nyírni magát. Azt egyszerûbben is megteheti, ha akarja...
Akarod, hogy gyorsabban dobogjon a szíved, fuss két kört, tuti sikerülni fog.😄😄 Nyugi van, ne húzd már fel magad....
de érdekes lehet,ha tényleg megcsinálják
állítólag aki elsajátítja,az befolyásolhat egy csomó mindent a testében 😊
BMW Über Alles!
Szerintem tök logikus😊
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
az immunrendszert nem lehet leállítani! kész
befolyásolni tudod...az elméd tudja gyengíteni,meg erõsíteni..de kikapcsolni nem lehet
ám lelki okokból létrejövõ esetleg pajzsmirigy betegség tönkreteheti az immunrendszeredet
én úgy tudom,az egyetlen dolog,ami megsemmisíti az immunrendszert azaz aids vírus...ezaz 1 betegség,ami tönkreteszi,kikapcsolja...és a beteg végül egy náthában meghal
BMW Über Alles!
#186-ban leírtam az én hozzállásom lényegét.Placebo-hatásról is ugyanebbõl az álláspontból kiindulva alkotnék véleményt.
Egyedül nekem az szúrja a szemem, hogy ha valamilyen ismeretlen dolog kerül az átlagember elé, elõbb kreál és hisz el kacifántos elméletet, mint hogy azt mondja : hmm, nemtudom hogyan mûködik, de azon fogok munkálkodni hogy rájöjjek mi is ez valójában.
Az egyik megrekeszt, a másik elõbbre visz.
A szív mozgása izommozgás, szal szerinted semmi köze pl. az agy mozgatóközpontjának spec a szív mozgáshoz? Nem lehet, hogy kicsit leegyszerûsítve gondolsz "gimis" szinten a témára?😄 Nem hallottál még olyanról, hogy egy igen egyszerû folyamat megvalósulásához is az agyad mennyi sejtje, mennyi ponton, területen szügséges, hogy összhangban mûködjön? Ja tényleg gimiben ezt nem tanítják ilyen részletesen...
jóó nyílván nem tee
hanem pl. japán mesterek,szamurájok...akik olyan állapotba kerültek,de bizonyos gyógyfüvekkel,stb.-kel képesek megállítani a szivet bizonyos idõre
BMW Über Alles!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
nationnal-on ment,már nem tom mi volt a mûsor címe
de gyakran megy,és különképessû embereket mutatnak be
talán az elképesztõ történetek a mûsor címe
BMW Über Alles!
Igen, én is hiszek abban, hogy az agymûködés felszíneit kapargatja a tudomány, de ezek az energiáról szóló feltételezések, pusztán áltudományok, amiket egyesek ténynek állítanak be.
Dejavu, egyház szagú az egész...
BMW Über Alles!
az immunrendszeredet is...
ez is butaságnak hangzik,de gondoljunk csak arra,hogy van aki élniakarással legyõzi a legsúlyosabb rákot is
BMW Über Alles!
van olyan ember,akinek nincs fájdalom érzete
van olyan,aki immunis az áramra stb.
ezek mind genetikai elváltozások stb.
BMW Über Alles!
Szimplán arra céloztam, hogy azokra a jelenségekre vannak racionálisabb magyarázatok, amiket ti energia hatásának tulajdonítotok
Bár lehet, hogy tényleg quetuol az egyetlen ember akinek az idegrendszere irányítja az immunrendszerét, boncolni kéne, hogy megbizonyosodjunk róla.
Te mibõl gondolod, hogy õ ilyen?
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Persze, pont ez kellene, még egy módszer a láz leküzdésére, amikor a láz hasznos😊 Így is bõven elég gyógyszereken élõ birka van.
(nem rád céloztam, gondolom direkt írtál "nagyon magas" lázat)