Lelki energia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anaid
Tudod a természettudományok bizonyos területen ill. szerintem semmilyen területen sem bizonyítottak ill. fejtettek meg mindent. Na meg azért mekkora gáz pl. az idõutazásos topicban közölt cikk ebbõl a szempontból.
Átgondoltad úgy is, ha azt mondjuk a fény energia a fotonok pedig a fényenergia jelenleg ismert legkissebb egységei? Párhuzamba állítva a tudományos kisérletet és bizonyos energetikai, ezos nézeteket?
Á mindegy hagyjuk csak egy szokás nálam, hogy "nem tudok szélsõségesen sem ilyen sem olyan lenni....de legalább vagyok vmilyen: pl.egyéniség<#nevetes1>

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

egy idõben én is azt hangoztattam hogy semmit nem ér a "tankönyvekbõl szerzett lexikális tudás", aztán rájöttem, hogy ezt azért csinálom, mert nekem nincs elég.
az ezotériában nincsenek mindenki számára egyértelmû bizonyítékok, még a természettudományokban igen, ezért az elõbbit könnyû elvetni, és könnyen meggyõzi magát az ember arról, hogy hülyeség
Innentõl meg már csak az igazságérzet és a saját valósnak hitt nézetek terjeszteni akarása játszik szerepet... mindenki nevelni akar.

Egyébként az is baj, hogy bizonyítékok, tények, eredmények vagy közös élmények híján nincs mirõl beszélni.
Mondjuk úgy mûködne, ha megosztanák az emberek egymással a lelki energiával kapcsolatos tapasztalataikat.
Anaid
Olvasgass az Idõutazás topicban! Jó szórakozást!
Ja, mivel chaten megjegyezted, hogy gúnyolni is fogsz, hát olvass és gúnyolódhatsz ha akarsz de gondolkozz el az olvasottak fényében, hogy biztos annyit ér-e a nagyra becsült tankönyvekbõl szerzett lexikális tudásotok, mint hiszitek és persze, hogy nem titkolják soha az igazságot az "okosok"...Biztos, hogy igazatok van, amikor nem magatokon nevettek hanem másokon? Okosak vagytok meglehet, de nem bölcsek.
Ismeritek a mondást: Ma nekem, holnap neked?

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Anaid
Csak eszembe jutott a lelki szegénységrõl: nem naon értem, hogy mi folyik az SG-n kicsit úgy tûnt nekem, mintha páran csak a "reál tudományokat" tekintenék tudománynak. Fizika, kémia, biosz, számtek...
Bocsesz, de a tudomány nem csak ennyi. Miért kellett jópár topicot szétzúzni csak mert nem felelt meg mindenki "hibás elvárásainak"?
Mindegy, csak egy kérdés....

Anaid
Még mindig nem értem az összefüggést a hsz, a kép és az idézet között...
De biztos neked van igazad hatalmas Oz!

De kérdés: te boldog vagy? Én nem, akkor visszafele is igaz, hogy nem vagyok lelkileg szegény?:D:D:D

érdekes.....

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

sz4bolcs
Nem most jött, ez már egy régebbi történet. :D

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Calver
ezen hangosan felröhögtem, mekkora visszavágás már <#idiota><#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

sz4bolcs
Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa. :D

Anaid
?

Christiansen
_D:D_:D_:D_:D_D:Dd

sz4bolcs

Christiansen
Én mind3-mal :D
bár sztem a Master Exploder a csúcs

sz4bolcs
Bocs, én Tenákkal szimpatizálok. :D

Christiansen
"I'm the devil I can do what I waaant" :D

sz4bolcs
C'mon Kage, now it's time to blow doors down.

fogaDD mélységes bocsánatkérésem
Anaid
Oké, köszi, bár nem emlékszem, hogy megengedtem volna, hogy tegezz:D:D

lazíts
Anaid
A topicot nem és sajna saját magatokat sem. Mentálisan akkor gyõztétek volna le saját magatokat, ha képesek lettetel volna nem gúnyolódni...Sajna nem sikerült....Mentális teljesítmény=0. Kár keztem azt hinni, hogy jófej fiatal srácok vagytok....

Anaid
Ja, valaha volt egy Walhalla nevû viking mitológiai hely ahol a holtak lelkei "landoltak"....Korrekt.

Christiansen
lumpen vagy__D:d

mentálisan legyõztük a topikot, azt hiszem _:Dd

elvagytok<#idiota><#vigyor2>

sz4bolcs
a lényeg, hogy kínyatá

Christiansen
Sinter vagy :_Dd

sz4bolcs
úgy érzem KÖPKÖD A VÁMPÍR!!

Christiansen
Tudod mi közted és Valaha (a viking istenség között) a különbség?
Erõsebb vagy mint Valaha D_:D_:D_:Ddd

sz4bolcs
Na, még pár óra, és te fogsz fizetni nekem, hogy legyek mester.

Christiansen
Basszus te tényleg tudsz valamit :O grat!

sz4bolcs
Már legalább 30 000 Forint kedvezménynél járunk, srácok! Mûködikeez.

Christiansen
ööö..
..várj érzek valamit..
ja csak jött egy repülõ. te küldted? ügyes. 5000 FT kedvezmény.

sz4bolcs
na?

Christiansen
Lelki energiáddal hassál rám, és ha sikerül olcsóbb lesz ;)

sz4bolcs
Nanemár. Olcsóbban nincs beavatás?

Christiansen
Offkorz. #145 :PPPP

sz4bolcs
Lehetek én is reiki mester?

Christiansen
Reiki mester vagyok _:D

sz4bolcs
Te aztán tele vagy lelki energiával, hogy hajnali fél4kor még ide kátrokodázol. :D

Christiansen
Kátrokóda kispajtásaim _:DDd

Kösz hogy belinkelted... érdekes.
baszki... honnan ered a szentelt víz gondolata... :]
Anaid
<#taps><#worship>

sz4bolcs
Nekem úgy rémlik, hogy a végtagjai is teljesen el vannak deformálódva, mert kis korában nem alakult ki félelemérzete, és össze-vissza törte magát.

BaliBoy
Egy valamennyire kapcsolódó videó. Szerintem elgondolkodtató.
http://files.indavideo.hu/player/gup.swf?vID=e13543411e

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

sz4bolcs
Én sme jártam reikire, agyakontroll tanfolyamra, és láss csodát, én sem tartok alapból mindent hülyeségnek. :D

sz4bolcs
Van egy rakás fajta betegség, ami tönkreteszi az immunrendszert.

"pedig te talán elhihetnéd,hogy a régi japán szamurájok képesek olyanra,amilyen dolgokra te nem"
-hát én éppen elhiszem, pl. ismerik a Bushidot, vagy zseniálisan bánnak a pengével, amit én nem. Csak épp konkrétan arról nem hallottam még, hogy bármelyik szamuráj gyógyfüvek segítségével lassította volna a szívverését, vagy parázson járt volna. :D

Mitöbb, van egy olyan sejtésem, hogy te kevered az indiai fakírokat, és jógikat a japán szamurájokkal. :D

TheRock18
igen a csávó is fejtegetett ilyesmit,hogy komoly gondjai lehetnek ebbõl
a szöget pl. abból vette észre,hogy kopogott a talpa a padlón xD

BMW Über Alles!

vegicsek
Egy hétig talán vicces lenne, de hidd, el szar dolog lehet úgy elvérezni, avagy belsõ szervi bajból kifolyólag meghalni, hogy észre sem veszed

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Calver
azért annyira nem jó. ha fájdalmat nem érzel akkor bizony hideget/meleget sem. és bizony nem is izzadsz ennek hála - a túlmelegedés pedig csúf halál lehet.

"The trees move. Do you not see it?"

Anaid
Hát én nem jártam semmilyen tanfolyamra se reikire, se agykontrollra, de nem tartok alapból mindent hülyeségnek. Az elméletekkel valahogy úgy vagyok, mint pl. az emberekkel: nem azt nézem honnan jött, hanem hogy milyen.