Vasember II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Iron baby

D😄😄😄

makkandis
Hogy mennyire jó vagy rossz, azt szerintem mindenki maga döntse el... Nekem annyira nem jött be, fõleg ha az elsõ részhez hasonlítjuk. Túl sok történeti szál, így mindegyik túl kevés volt kicsit, persze volt pár jó poén, kellemes akciójelenetek, de valahogy nem állt össze az egész.

\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"

gErIbÁ
Hali! tudja véletlen valaki mi annak a számnak a címe amire war machine és vasember bunyozik a születésnapi bulin,elõre is köszi!

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

JethroHUN
Dehogy, ez moziban nézõs, nem tom ki mondta neked hogy rossz, de az menjen szex és new yorkont nézni. 😊 nekem tetszett, mindenképp megéri a mozi.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sziasztok
Érdmes megnézni moziban? vagy annyira nem jo és csak egy gépen nézést érdemel.
Hello!
van egy ilyen övcsatom ami eladó!
3000Ft

Prince23
zoliii
Amerika kapitánya

[/url][/img]

jah választhattunk más idõpontot és kaptunk új jegyet. amúgy még a legelején az a szerencse. tegnap este sikerült megnézni végig 😄D

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Aztakurva. és vmi kárpotlást kaptatok? és melyik jelenetnél történt? legalább vmelyik akcio jelentnél?

tegnap néztem moziba és az a rész volt a legjobb amikor bejött a csávó felkapcsolták a villanyt és azt mondta "elnézést, bombariadó van el kell hagyniuk az épületet" aréna pláza 15:00-ási vetítés.
Ezúton is üzenem a betelefonálónak hogy k**ja be el*****a a napunkat!!!!!!

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

zoliii
Én ma délelõtt néztem meg a filmet! Nekem kicsit fura volt a film.
Az eleje kicsit unalmas bevezetés volt, majd akció, párbeszédek, akció, uncsi rész, akció 😄 Nekem az elsõ rész jobban bejött. Ez sem rossz, de ebbõl is hiányzott valami. Ez a film olyan lett, mint a Titánok harca. Jó de hiányzik belõle valami. A végén Thor kalapácsát találja meg a Pajzs a sivatagban, meg egy nagy krátert.

Kandurex
Mi volt a stáblista után? Nem vártam meg, kisétáltam..:/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dynamic
Utolsó 20-30 percet leszámítva nagyon gyenge volt a film.
Törölt felhasználó
Vasember 2.

Ha nem is óriási, de csalódás a film... Az elsõ rész egy tökös, fasza, akciódús képregényfeldolgozás volt, de a 2. rész totál kifulladt.

Próbálják erõltetni a drámát, hogy Tonyt a mellkasában lévõ szerkezet amellett hogy életben tartja, közben meg is öli. De nem jön át a feszültség, az életmaradás akarata.
Akcióból meg nagy hiány van!

A két komolyabb akciójelenet rövid, a nagy részét láttuk az elõzetesben, és elég vérszegények...

Nem tudom hova tenni a filmet, az tény hogy nagy elvárásoknak kellett megfelelnie, de ezeknek még az alsó határát sem súrolja. Pedig R.Downey kurva jó most is, ha zúzás van (nem sok) akkor tényleg zúzás van, M.Rourke is odabassz, de valahogy mégsem áll össze jól a kép.

Most is megvan a stáblista utáni bónuszjelenet (amit a sok emberbõl csak én vártam meg), jópofa, hogy rendezõ is kameózik a filmben, Stan Lee is tiszteletét teszi, és egy óriási Amerika Kapitány fikát is kapunk burkolva. Ez mind szép és jó, de nem tudják megmenteni a filmet

6/10
Magoo
Wháááá de zseniális volt a Vasember 2! Marha jó volt. 2 óra tömény szórakozás. Szerencse, hogy eredeti nyelven volt alkalmam megnézni a Mom Parkban. Hülyét kaptam volna a szinkrontól.
A történettel, a látvánnyal és a hangokkal is elégedett vagyok.
Nem spoiler, de meglepõdtem Jon Favreau milyen sokat szerepelt a filmben. Jól játsza Happy-t. 😊
Na mindegy...a lényeg, nézzétek meg. Szerintem megéri az árát.

zoliii
Mandarin születése

Õ vajon majd lesz a 3. részben?
Az elsõ részben mutatták a 10 gyûrû társaság fõ gonoszát (Kopasz)
Szerintem õ lesz majd Mandarin, a 3. részben.

Törölt felhasználó
Na most a táskapáncél kellett már ugyanis a képregényben állandóan táskában hordta az egyik páncélt, ha épp nem otthon a kis mûhelyében volt. Gondolván a veszélyhelyzetekre. Volt olyan képregénykiadás amiben pont ez a táskában hordott páncél volt ezüst és vörös kombinációja. Nekem nagyon bejön lehet ez lesz a kedvenc verzióm. Legtöbbször persze a jól megszokott aranyozott és vöröses kombinációt hordta persze. De War Machine is nagyot üt!!! Asszem a közös jeleneteket imádni fogom. Ekkora tûzerõt! Hol van már a Mark kettes? Durván meg van csinálva. De egyenlõre nálam a táskapáncél nagyon nyerõ visz mindent!😊 Nagyon várós a film.

Odavágós trailer

Ez kegyetlen jó lesz!😊

papi08
Valószínû azért beszélt akcentussal, hogy érzékeltessék hogy orosz...

13 éve itt. Szép idő.

Stark és Pepper magyar hangján kívül a többi egy rakás....Remélem nem ilyen akcentussal fog beszélni Dörner...Mert az angol nyelvûben nincs akcentus.A bemondó hangja meg pfffff....jézusom.

STREEX
Trailer
Brutális

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

kifli
nekem is az szúrja a szememet XD
rooney8
mi volt a vége? már nem emlékszek 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Terensz
Iron Man jóa.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Zenszkij
ZÁRHATÓ

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

zoliii
ChuckyHUN
1. rész végén egyértelmû volt, hogy lesz 2....

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

stp4trick
magassarkú, mert nem igazán dalia termetû Downey...

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

mivel csak fan plakát :p

az a poszter egy szar semmit nem árul el a film tartalmáról nem?

Prince of Máté
Reméljük jó lesz

mila69en
nagyon tetszett az elsõ rész! várom ezt is!

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Tyler1
külön film deha még lesz 5 rész akk mindegyiknek új topic??? a elsõ rész topicjában meg már a 2. részrõl is szó van úgyhogy ez csak felesleges lenne.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

circa
Elsõ és harmadik képen az a cipõ <#nevetes2>

papi08
Azt hittem külön film, külön topik, de akkor zároltatom ha kell.

13 éve itt. Szép idő.

Szolnokboy1

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

papi08
Két plakát:

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Megnéztem az Sg-n és nem találtam neki topikot.

amerikai premier: 2010.május.7
Fõszerepben: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow. Rendezõ: Jon Favreau

Itt a bizonyíték:

13 éve itt. Szép idő.