A múlt megoldatlan rejtélyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy régebbi, sokkal fejlettebb emberi civilizáció.
Hm. Én erre azt mondom, hogy ha volt ilyen, akkor hol vannak a nyomaik? Persze tudom, sok gyanús dolog került már elõ, sok furcsaság, túl régrõl.
Régészeti leletek, bányászat nyomai, túl régrõl...van egy pár közvetett bizonyíték ,hogy tényleg létezhetett egy régebbi fejlettebb emberiség.
De a kulcsszó itt a fejlettebb. Én nem hiszem, ûrhajókkal járó emberekrõl lehet szó...ami leleteket találtak, abból az következik nem igen lehettek fejlettebbek mint az ókori népek...vagyis, nem jártak õk se ûrhajóval.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
észleljük. miért? mert van a kozmikus háttérsugárzás, ami nagyon kicsi,
és erre jönne a jel zaja.
- Légköri jelenségek köré kreált történek
- Szimpla kitalált mese
- Földönkívüliek, vagy egy fejlett földi civilizáció jelenléte
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
az jóval az emberi civilizációk elõtt lehetett volna!
f é n y s e b e s s é g
(amit õk sem érhetnek el, természetesen)
ha féreglyukon utaztak volna annak pedig nyoma kellett volna legyen.
Egyébként szerintem meg rengeteg faj létezik,
a mikroorganizmusoktól a szuperintelligensig, de az Univerzum olyan nagy,
hogy velünk -emberekkel- még vagy már nem találkoztak, ennyi.
Ez olyan ,hogy kinézek az ablakon, és egy repülõt se látok...akkor nincsenek is? Csak trükk felvétel ,meg hazugság hogy vannak repülõgépek?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ennek az ,,interjúnak" a nagy része tényleg ökörség, olyan jelentéktelen dolgokat kérdeznek gyíkember pajtásunktól, hogy hihetetlen.
Nem vagyok ufóhívõ, de ha egyszer lehetséges magyarázat valamire, miért nem tárgyaljunk róla?
Mellesleg ne menjen már át a topik földönkívülis vitába, inkább beszéljünk valami értelmesebb dologról.
És a szkeptikus bajtársaink is fogják vissza magukat, ne személyeskedjenek, érveljenek...
Kitudja, lehet láttak egy meteort, és pár száz év alatt az égen csatázó istenek története lett belõle.
Ezt a dolgot nem lehet bizonyítani , az csak spekuláció, hogy ûrlények jártak erre félé ûrhajókkal, és lövöldöztek...
Egy elméletnek elmegy, de szerintem nem készpénzként kell terjeszteni.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A gömbvillám lehetséges alternatíva, de elég ritka jelenség. Nyugodtan lehet, hogy tényleg gömbvillámok voltak, és csak a népek kreáltak köréjük történeteket.
Az a baj hogy nem érted. Nem az egész világûrt vizsgálják. Csak egy kicsi részét. Ezenkívül, meg lehetnek olyan messzi is, hogy a rádió jelek,még mindig nem értek ide.
Egyszerûen a rádiójelek hiánya nem jelent semmit.
Vagy, szerintetek, akkor az egész végtelen univerzumban, mi vagyunk az egyedüli értelmes faj, és sehol máshol nincs élet? Pusztán azért mert nem fogtunk rádiójeleket?
Ez túl erõltetett, inkább valószínû ,hogy csak mese az egész.
Persze nem állítom hogy biztos a dolog, csak valószínû.
Azért az szépen kimaradt, hogy egy fejlett civilizáció rengeteg leletet találna
több millió évvel ezután is belõlünk...
A távolságot sem tudjuk...lehetnek olyan messzi is, hogy a rádió jelek, még 10 ezer év múlva se érnek ide...
Meg ahogy mondtam, a világûr hatalmas. Képtelenség az egészet megfigyelni, ez tû keresése a szénakazalban.
Az hogy nem fogtak eddig idegenektõl származó rádiójeleket semmit sem jelent.
Nos, a vimanákat az indiaiak írták, nem mi, a 10.000 év pedig a tudod melyik filmben volt. Ráadásul 10.000 év: Mi maradt mára az ókori városokból? Tíz méter mélyen pihennek a házak alapjai. Általában.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
igen, és ez a tudománynak, emberi munkának és leleményességnek köszönhetõ.
úgyhogy amikor azt mondod, hogy a tudományban hiszel de az emberekben nem, ellentmondásba keveredsz.
Jó-jó értem mire gondolsz, de az összes feltevésed és elméleted
kb. az 50s évekre általános világképére jellemzõ, ufo-láz, összeesküvések, titkolt fegyverkezési és tech. verseny stb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
vagy szerinted rögtön a telepatikus hiperûrhullámokat találják fel?
omg.
arról nem is beszélve, hogy fénysebességrõl van szó..
Ebben nem sok logikát látok.
Ha egy ókori hadvezérnek a kezébe nyomtól volna egy lézerstukkert, kapásból leigázott volna mindenkit...
Az emberiség jelleme nem sokat változott. Így ha most sem akarják felvenni a kapcsolatot, nem akarhatták régen sem.
Persze mostanában is sokan látnak UFO-t, de lehet hogy akkoriban ezzel nem Fókuszba kerültek be, hanem azt mondták, jé: Istenek
De az is lehet hogy ezek a vallási történeteket csak úgy kitalálták, és semmilyen idegenekrõl nincs szó...ez a valószínûbb
Örülök, hogy megtört a jég😄
Ja, kérdezted hova jutottam megint, hát ide ahol most vagyok.
Tudod, a tudományra is nyitott vagyok, csak az elvakult szemellenzõs hozzáállás iritál, mindegy milyen területen jelentkezik. A tudomány klasz dolog lenne, ha az emberek közül páran nem csesznék el sokszor és nem használnák baromságokra...Na ide jutottam.
De mi nem is vagyunk valami fejlettek ilyen szempontból ...egy igazán fejlett faj valószínûleg tudja, hogy nem ad fegyvert a primitív népek kezébe.
egy fejlõdõ civilizáció nyilván jeleket küld az ûrbe, ahogy mi is tesszük 80 éve.
már rég észlelnünk kellett volna õsi jeleket."
Ennyi erõvel azt is kérdezhetnéd, miért nem fogunk füst jeleket...
Mégis, egy tõlünk sokkal fejeltebb civilizáció, miért használna elavult, semmire sem jó rádió jeleket?
A rádió jel, nagyon lassú. Még a Naprendszeren belül is nagyon lassú-. A sok fényévre lévõ világokból mégis mikor érne el a rádiójel?
Ha vannak olyan ûrhajóik amik képesek legyûrni ekkora távolságot, nem túl valószínû hogy rádiójeleket használnak. Ez olyan, mintha meg mi még mindig füstjelekkel akarnánk beszélni a repülõgépeinkkel, ûrsiklóinkkal...
Bocs de ez egy roppant hülye érv, hogy miért nem észlelünk rádiójeleket...
Emmellet a világûr hatalmas. Rádiójeleket, eleve csak akkor észlelhetünk, ha egy olyan néptõl fognánk, ami velünk megegyezõ technológiai szinten van. De mivel az ûr mint tudjuk nagy...hát mintha tût keresnénk a szénakazalban.
Te tapasztaltál bármi olyat életed során, amit elõtte lehetetlennek hittél, nem csak te majdnem mindenki? Ha esetleg igen, akkor nem értem a te hozzáállásodat...ha nem, akkor megértelek, de nem kell nekem hozzád alkalmazkodnom felfogásban, hitben, gondolatokban...stb.
Amennyit én az autizmusról tudok... De úgy rémlik, hogy ahány autista, annyiféle, ez csak egy gyûjtõfogalom, nagyjából hasonló tünetekre. Gondolom van aki billeg, meg van aki nem. Mint ahogy némelyikük elsõ látásra, emlékezetbõl rajzol tökéletesen pontos várospanorámát, más nagy számokkal végez fejben mûveletet, vagy abszolút hallása van tökéletes zenei memóriával...
Én nem erõltetném, hogy ezekre az emberekre valami egységes kórképet kreáljunk. Leginkább egyedi esetek ezek.
Szerintem nem lehet megmondani általánosságban, hogy "ha autista, akkor az a baja, hogy:...(konkrét tüntetek)".
De errõl a témáról csak nagyon felszínes infóim vannak.
protonokat ütköztetnek, fotonokat teleportálnak(!!!), egy atomnál épphogy nagyobb
fogaskereket gyártanak, te ezekben kételkedsz, de a titokban leskelõdõ ufókban meg hiszel...