19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Jah, arra gondoltam én is, működik is, kösz, eddig az volt a baj, hogy valami formula masters-el próbáltam, de annál valamiért nem jó a dolog, 900-fokon marad :)))) Clio-val is néztem ott teljesen jó . -
A comtroller beallitasnal a kormanyszog mellett van egy kapcsolo, ami az autohoz allitja a kormanyszoget. -
Újraraktam a játékot, eddig semmit nem kellett csinálom a kormánnyal, magától beállt az adott autóhoz a kormányszöge, most meg mindennel 900 fokon akar működni. Mit kell piszkálgatni ? -
Információk > -
GPx8 #4133 Mennék, de sajnos nincs mag az rF2... -
Gyertek, szerintem baromi jó ez a mod és a pálya is :) -
Tovabbi info, ha valaki nem tud csatlakozni: link -
http://www.virtualr.net/croft-0-9-for-rfactor-2-released
Innen lehet letolteni a palyat es a szukseges mod-ot. -
Sziasztok!
Ma este, vagyis mar mostantol tartunk egy kis funt a Clio moddal.
5 koros versenyek lesznek kulonbozo palyakon. Gyertek minel tobben
Szerver:
!_SIMCO_Teszt
Jelszo nincs -
Majd elkészülnek az európai pályák is. -
Sajnos nem.:( Mar irtak a forumukon, hogy csak az autora van licencuk. -
GPx8 #4124 El kéne vinni futómű állításra... ;) -
Kicsit darálja a gumit. 
-
-
kőművestől ilyet ne kérdezz mert megsértődik
-
30 USD-ért veszek olyan Civicet a helyi kupectől.:D -
Sőt. Minnyá feltolom az rF1-es verziót is az e-bayre. Szerintem 30 USD reális lenne. ;) -
Nem értem én ezt. Ahelyett hogy pénzt időt energiát nem kímélve megcsinálnád a modot, hogy aztán majd szétfikázhassák az emberek, hogy nem is pontos, meg nem is jó, meg nem is szép, még nekiállsz itt nyerészkedni.
-
Parancs!Értettem!
Ez esetben sajnos fizetős lesz a mod. :D -
Oldd meg. Gipszkartonból egész pontos belteret lehet csinálni. Hívsz egy jómunkásembert, szerintem 100 K alatt megáll a dolog. Ennyit meg megér.:D -
Ahhoz előbb kéne egy mértanilag pontos garázs. :) -
Mondjuk én azt javasoltam, hogy csináljon a garázs falára 1:1-es blueprintet (minden nézetből), de aztán maradt a futómű-függőzés.:) -
-
-
Madzagon lógó súly. Mint az inga, csak nem ing.
-
precise #4110 azmiaza függőón? -
En szivesen fetrengenek, mikozben a Ferrarimat modolgatom:DDD
Amugy grat! -
Fetrengett már más is rajtam kívül 1,5 órát a kocsi futóműve alatt modolás miatt, függőónnal és colstokkal, hogy pontos legyen a PM file?
Szerintem megérte.
-
ahaaaa peeersze :)
-
nincs buzulás Ulvar! ;) -
Brad Pittel kezded mi? :D -
én meg azt, hogy megnyerem a lottó főnyereményt és egész Hollywoodot gerincre vágom :D -
Jo terv. 
-
Najó, ezt tervezik. Én egy ideig azt terveztem, hogy gerincre vágom Jennifer Lopezt. :D -
Hirtelen nem is tudtam, melyik topic-ba tegyem be;) De ha mar ez a mod-alap szim...
Igy mar eleg hangzatosan lehet reklamozni egy-egy mod csapatot, ha ennyi alapra „keszit” valamit, de azert az AC kicsit meg eros, a GTR3-mat meg egyelore elfelejthetjuk (foleg, hogy egy szo sem volt rola, hogy majd modolni is lehet:P).
De ha mashova nem is, de az rF2-be talan meg elkeszulhet;)
„Mak Corp has high-flying plans for their Classic Cars Mod as versions for rFactor, rFactor 2, RACE07, Assetto Corsa and GTR3 are planned.”
-
Debilon #4099 megjelenés meg valamikor majd, veniccdán :D
isiforums.net-et érdemes nézegetni -
Laceee #4098 Karrier mód biztos nem lesz... -
JACKAL89 #4097 Sziasztok!
Most kezdek ismerkedni az rFactor 2-vel. (vagyis még hírek alapján)
Két kérdésem lenne első körben: azt lehet tudni, mikor fogják kiadni a végleges verziót?
A másik pedig, tudom, hogy nagyon jó szimulátornak ígérkezik, - ezért is érdekel - de emellett lesz benne karrier mód?
Imádok multizni, de egy jobb fajta karrier módért is szívesen nyúlok a pénztárcámba.
Remélem, tudtok segíteni. :)
Köszönöm! -
Unalmamban újraméreteztem, textúráztam a gumikat, semmi értelmeset nem lehet csinálni mod szinten még mindig. :(
-
Build 107