19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nem a harmad kesz programot veszed meg, hanem a teljeset, csak mar azelott hasznalhatod, mielott kez lenne:DD
Olcsobb nem lesz, igy elonye: ha mindenkeppen megvenned, addig is hasznalhatod.
Hatranya: ha a vegleges minosegetol, tartalmatol fuggoen venned csak meg, akkor bukta;) -
Csak éppen az rF2-re még senki sem mondta, hogy készen van, ellentétben azzal amiről te beszélsz.:)
Hozzá teszem, hogy az 1/3 állapotot kicsit kevésnek érzem. Ha 1/3 állapotban kaptuk volna meg valszeg még csak kódsorokat bámulhatnánk a gépen.
Meg azt se szabad elfelejteni, hogy 10 K HUF az első év, utána meg olyan 2-3 K/ év, viszont az első év onnantól kezdődik, hogy késznek van nyilvánítva a program. (Persze jöhet most az, hogy lehet, hogy holnap késznek nyilvánítják így ahogy most van, de kétlem, hogy ez bekövetkezne.)
Ettől függetlenül ha valaki sokallja nem veszi meg, ilyen egyszerű. Senkinek sem fognak fegyvert a fejéhez, hogy vegye meg. -
Sajna ma már ez lett a divat egyébb pl. fps játékokban is. Félkész vagy alfa állapotban lévő játékokért kérnek el 8-10-12K-t (átszámítva) és csak azért dobják ki, hogy megelőzzék a konkurenciát..főleg így az év vége elött.
Aztán kiadják a több gigás pacheket amivel lényegében befejezik a játékot. -
Én nem. :)
Mármint nem sokallom. -
GPx8 #4173 AC -ról nem tudjuk, hogy mikor fog megjelenni. Talán még idén. Izgat az rF2, mert sokan dicsérik. (Mondjuk én azért 10e Ft.-ot sokallok egy 1/3 részben kész programmért) :( -
Valami olyasmi olvastam, hogy ha kijön a final rF2, akkor feloldják a CoreShaders.mas filet.
Ezután lehet egyszerűbb lesz a konvertálás rF1-ből, nem kell a 3ds max-hoz ragaszkodni. Jöhetnek a 3DSimEd szerű okosságok.
Amíg csak a 3ds max az egyetlen rF2 mod gyártó progi addig nem lehet sok cuccra számítani.
Kiváncsi vagyok tényleg így lesz-e. Ez főleg a pályakonvertekre lehet jó hatással. -
Szerintem varjuk meg mindkettonek a vegleges verziojat, mielott eldontenenk, h melyik a jobb, foleg ugy, hogy az AC meg meg sem jelent... -
Timbu #4170 Ha bízhatunk a Kunosban, akkor az AC
- fizikája lesz olyan jó, mint az rFactor2-é.
- grafikában valószínűleg felül fogja múlni az rF2-t
- már most 5-6 laser scannelt pályáról tudunk
- a modolást az is támogatni fogja
Az rF2 pályái pedig hiába szépek, ha kevés van belőlük. -
Szerintem meg erdemes megvenni, a fizikaja az eddig magasan a legjobb. A GT mod es a nemreg megjelent Clio is zsenialis.
A palyak szepek, az idojarasvaltozas (felszarado iv), a palya gumizodasa is jol meg van csinalva.
Az AI egesz jo, sokkal jobb, mint az rf1-ben, de azert meg mindig online jo versenyezni vele.
-
Ha még nem vetted meg, akkor ne is tedd, inkább várd meg az Asetto corsát. Abban is lesz AI, és a fejlesztőiket ismerve pont mindenben jobb lesz ennél. -
GPx8 #4167 Sziasztok!
Összefoglalná valaki nekem pár mondatban, hogy most mit tud az rFactor2?
Eső, felszáradó pályaív stb...
Én AI-k ellen mennék elsősorban, kérdésem, hogy ott is be lehet-e állítani a kötelező box kiállást, mint az Lfs-ben?
Milyen pályák és autók vannak benne az alapcsomagban, ill. mi az amit érdemes letölteni hozzá?
Köszi. -
Igen az ütközés része a dolognak még eléggé bugos sajnos. -
Debilon #4165 jó volt a Clio tegnap, de a fene sem gondolta volna, hogy a pálya közepére sodródott bólya a levegőbe küldi a kocsit, olyan kemény volt az ütközés. csak pislogtam.. :D -
Ma rF1 fun lesz, úgyhogy nem hinném. -
precise #4163 lesz ma is 2x20 perc race? -
mert ha nem akkor buzi :D -
Mik vannak itt bakker. Bár lehet csak nekem újdonság.
-
precise #4160 már tök száraz volt az ív, az eső nem esett, gondoltam jó lesz az... -
Volt baj a második futamon, nem nagyon volt idő megszokni a pályát, de azért fun volt :D
Élveztem mindkét futamot! -
Te voltál a zöld autóval? Láttam hogy megy vki a boxba, na mondom ez bátor 
Amúgy egy kicsit roncsderbi volt a második verseny -
Wet race for president! -
precise #4156 Első futam jó volt, másodikon valaki a fűről visszatérve telibe vert, de folytattam, majd mikor elállt az eső, cseréltem slickre, azonban félkör múlva eleredt. 
Holnap is lesz valami? -
-
Segít neked szerénynek maradni.
-
Ja hát persze Mugentől nem kell mást várni :D -
De azért a dícséretre rögtön jött egy lehúzó post is (4150), hogy helyre álljon a világ egyensúlya.
-
Ilyet se gyakran mondnak rám :D
Jó a mod! :D -
Hogy Cselt erősebb volt? Hagyjukmáá'! :D -
Semmi probléma. Majd ma is megpróbálok csatlakozni hozzátok mert tetszett a nagyjából egyforma mezőny....bár az első helyezett erősebb volt :)
Egy javaslat: 40 perc helyett megpróbálhatnánk 2x20percet is. Igy lehet 2x annyi akció lesz
Apropó nincs meg valakinek a tegnapi replay fájl? -
Tegnap költöztetni voltam, ma pedig nagymuterhoz megyek egész hétvégére, csak vasárnap este érek haza....ilyen az én formám...pedig mennék, mert nem azért vettem meg hogy a gépen "porosodjon". -
Inkabb gyere te is, ne csak a szadat jartasd
-
Én ragadtam be a falba, aztán neki álltam nyomiskodni, sorry. :(
Pedig nem jellemző, most nem voltam nagyon képben. -
Én meg azt mondom inkább dolgozzon azon amin!!! 

Mer ha nem akkor...
-
De
Ne fogadkozz, inkabb gyere ma.
-
precise #4143 holnap jövök, ha lesz valami, ma sajnos melóztam, nem rég jöttem haza. -
Nem biztos, hogy mind buzi. Lehet, hogy csak folyamatos pályaszerkesztésben van. Egyik a másik után.:D 3. -
Ezt a Cliot tényleg érdemes mindenkinek kipróbálni, szerintem nagyon el lett találva :) -
Azért sorry. Az egyik srác beragadt a falba, és próbálták kitaszigálni :) -
Nagyon jó kis verseny volt (40 perc hosszú idő, be lehet taktikázni)
Bár az alap jellem (baleset után fel az aszfaltra anélkül hogy szétnézne és elengedné a nála 100-al gyorsabban jövőt)itt is megfigyelhető volt...hiába ez a nagy drukk
....összességében nagyon izgalmas verseny volt, grat az ötletért -
B@ssza meg, aki egyfolytaban sir, hogy igy szar meg ugy szar az rf2 es amikor jon egy jo mod es mar kezd osszeallni, nem jon versenyezni 
Vagy maskepp fogalmazva, aki nem jott az b@zi