19779
  • Nightt
    Mondjuk ez teljesen mas, mint az lfs, nekem az olyannak tunik, mintha gumicukorbol lenne a gumi, ugy nyulik kanyarban az auto, mint a rago... nekem az nem tunik realisnak.
  • GPx8
    de hiba = de hiába
  • Nightt
    Az altalad leirt hibak miatt Beta...
    Azt hogy erted, hogy autosabb az LFS? Milyen szamitasi hibak vannak?
  • GPx8
    Vegyes érzéseim vannak.
    Érzetre jó vezetni (kivéve az FFB-s alapbeállítások szerencsétlenségét), de hiba a sok kerekekkel kapcsolatos számítás, nekem pl. az LFS sokkal "autósabb". Még annyit nem mentem, hogy a felszáradó íveket és a gumizódást is teszteljem, úgyhogy még biztosan jobb lesz a véleményem.
    Az UI katasztrófa, mondjuk az ISI-nél mindig is az volt.
    A hangok nálam időnként recsegnek, nem tudom mit kéne állítani.
    Replay. LOL! Bizonyos kamera szögekből - mint már valaki, szintén öreg szimes, megjegyzte - frankón Terep2 kinézet... :) Amúgy a grafika is "érdekes". Minden maxon és meg sem közelíti pl. a Race07 szinvonalát. Azt sem értem, ha már van eső, akkor miért nincs ablaktörlés (lásd Race sorozat). De legalább be lehet kapcsolni az ablaktörlőt, aminek a mozgása viszont "érdekes", ha már nem hatásos... :)
  • GPx8
    Köszönöm a válaszokat!
  • cselt
    A Steering torque filter-rel lehet még játszani szintén a controller.ini-ben, csak vigyázni kell vele, mert ahogy növeled úgy nő az input lag is.
  • Alexease
    Nem, csak az erosseget;)
    januar ota nem tudtak megcsinalni, a Controller.ini-ben erdemes a „Off-road multiplier”-t lejebb venni, hogy ne szakadjon szet a kormany:)
  • GPx8
    FFB-t lehet valahol finomhangolni?
    A DFGT-m nagyon csúnya hangokat ad ki.
  • mcmoha
    Ha anyagilag tamogatod az oldalt akkor nincs limit.:)
  • cselt
    Kipróbáltam ezt az F2-t, de nekem annyira nem jött be. Az FFB olyan semmilyen, alig érzem a kocsit, de persze ha rámegyek a rázóra, vagy lecsúszok a pályáról, akkor meg majd szétvágja a kormányt.
    Clionál sokkal jobban lehetett érezni, hogy mi a helyzet a kerekekkel.
  • Laceee
    NoGrip-ről lehet tölteni valahogy rendesen, nem csak 100mb-t naponta ?
  • GPx8
    Basszus, reaktiválni kellett... :/
  • GPx8
    Ott lépek be.
  • Alexease
    A Launcher-ben is van valami belepes (e-mail/password).
  • GPx8
    Help!
    Megvettem a programot, feltettem a hivatalos mod-okat, belépek, beenged, üdvözöl, de mindegyik gomb (Single, Online, Developer) szürke. Most mit csináljak?
  • cselt
    Szerintem fog ez még javulni, idő kell neki amíg szépen kinövi magát. A fizika nagyon jó, ami egy nagyon nagy pozitívum, a többi meg majd szépen alakul hozzá. Szerintem mindenképp érdemes megvenni az egyik legjobb szim lesz, még AC mellett is!
  • GPx8
  • GPx8
    Értem a koncepciót.
    Egy valami aggaszt (bár most kijött az F2 is), hogy nem nagyon halad a dolog, olyan mint egy egy emberes hobby project, csak az ISI nevében...
    Midegy megveszem, aztán majd kiderül... :)
  • precise
    f2 relased
  • hondash3
    Nem tudom. Pályákról annyit tudok mint Te.
  • Alexease
    Az OK, hogy lecsereli a shadereket pl. a 3DSimEd, de hogy fog tukrozodo es idalisiv dolgokat modellezni?:))
  • lac coo
    ez mondjuk nem biztos, hogy baj, ami lesz az legalább normális lesz :)
  • hondash3
    Ha megnyílik a CoreShaders, lehet mókolnak valamit a 3DSimEd-del, vagy lehet alapból tudni fogja kezelni az új shadereket, és gyártani az új GMT-ket.

Az új gumifizikához legalább adott az ISI tutorialt és progit(ttool).
    A hétvégén csináltam gumifizkát a Civichez, majdnem 2 órán át generálja az rF2-be épített ttool a gumifizikát. Ehhez kell a gumi valódi keresztmetszete, milyen a profilja, hol milyen vastag a fala stb.
    Szal elég időigényes, ha valaki sokat próbálkozik.
  • Alexease
    Ezert nincsenek palyak, mert egyelore csak pislognak;) Ami eddig megjelent, az vagy nullarol keszult vagy meg volt a gazdajanak a forras (vagy szar:P).

De az igazi konvertre is varni kell majd, mert azt valakinek meg kell irni;) De az esot nem hinnem hogy megoljak, ahhoz eleg jo program kellene, ami pontosan legeneralja a modelleket, texturakat:)

Autoknal hasonlo a helyzet. Bar azokhoz (sem) ertek, de az uj kerekek, gumik miatt ott sem egyszeru a dolog, nem hinnem hogy lehetne automatizali.
    Legalabbis az uj, lenyeges dolgokat.
  • hondash3
    Úgy nem olyan nagy dolog valóban.
    De ha valaki a pusza GMT fileokból akar rF2 pályát, az fog pislogni.
    Most még. :)
  • Alexease
    Ugy gondoltam, hogy meg van valamilyen szinten MAX-ben;)
  • hondash3
    Nem tudjuk mi van háttérben.
    Én is csinálgatom a Hondát magamban, de amíg nincs végleges rF2, addig csak nagy vonalakban lehet fizikázni, meg 3D modellezni. Shaderelni pl. tök fölösleges.
  • lac coo
    Én tényleg nem értek hozzá, de valahogy nem látom azt a lendületet mint rF1 idejében ... akkor naponta 50 új mod terv jött ki, amiből persze nem sok valósult meg, de most még álmok sincsenek, teljesen halott az egész ... :(
  • hondash3
    A GMT importer egy fosh, emiatt 3ds-sel nem nagyon lesz konvertálgatás.
    Kivéve annak akinek eleve megvan az egész autó/pálya 3ds-ben, mert eleve ott készült.
  • Alexease
    Az teny, hogy amig nincs kesz a program, addig nem lehet (es is erdemes) nagyon nekifekudni a modolasnak.

De az is igaz, hogy az „egyszeru” konvert tartalmak kora is lejart.
    A GTR2/GTL/Race es hasonlok koraban „egyforma” volt az alap, a technika es a minoseg. Ma mar komolyabban bele kellene nyulni, hogy rF2 szintet hozzanak (modellek, texturak, shaderek, fizika, animacio stb.).

De itt az eso, azt nem lehet megoldani automatan, nem egy gombnyomas, azt mindenkeppen modellezni kell: tukrozodo feluletek, dinamikus, idealis es felszarado ivek stb.

Persze, alapjaban ugyanaz a dolog, ha behivnek egy rF1 palyat a MAX-be, pikk-pakk rF2-ot lehet belole csinalni, csak hat nem mukodne semmi, ami uj;)
  • hondash3
    Kérsz egy kávét?
  • lac coo
    Konverthez tényleg nem... De ettől még használom valami csuda folytán vlm pályáit :)))

Lehet hogy értenek a 3DS-hez, azért sikerült nekik, de én igazából nem a konvertált vackokra meg a pályaszerkesztőkkel készült undormányokra várok ... 2012 van, jó reggelt ! :)

Bár az is igaz amíg nincs kész minek moddolni bármit, hogy aztán havonta alakítgatni kelljen rajta ...
  • hondash3
    Nem értesz hozzá, látszik.
  • lac coo
    Nincs modder, azért nincs, ezermillió ócska konvert több ugyan a semminél, de senki nem ezt nevezi minőségi tartalomnak... Meg ugye azért enélkül is jelent már meg minőségi pálya ...
  • hondash3
    Tartalom egyelőre ezért sincs, mint írtam volt.
  • zolee145
    Pont ezért írtam le a zárójeles részt, mert tudtam, hogy úgyis megemlíted majd, és gondoltam ezzel ezt elkerülöm. Nem így lett.:D

Minden esetre egy dolog biztos csak az egészben: nem tudjuk az ISI mit gondol késznek, így akár már holnap is késznek nyilváníthatja. Bár erről azért érdekelne a véleményed.
  • lac coo
    Jó mondjuk én sem másért vettem meg, csak mert ISI és rF :))))
    Minőség meg tartalom egyelőre felejtős :)))
  • Alexease
    Pl. azert mert rF, szimulator es meg nincs mas alternativa, es ami majd lesz, fingunk sincs mi lesz belole;)))
  • lac coo
    Hát mi másért venné meg bárki ha nem a minőségért és a tartalomért ? :D
  • Alexease
    Mivel nem tudjuk, mit gondol az ISI veglegesnek, igy mar holnap „kesz” lehet;)))

Januar ota, a nehany tartalom es hibajavitasokon kivul, erdemi valtozas nem nagyyon volt:) Igazabol havonta annyi build-log-ot tolnak ki, mint amennyit az SMS a CARS-szal naponta (es Ok 4 platformra fejlesztenek parhuzamosan):D

Az utolso rF2 build-et meg nem neztem, de gondolomn, meg mindig nincs (januar ota:P) rendes pilota es pit anim, nincs szelvedo effekt, meg mindig bena az auto es palya valasztas?! ;)