19779
  • hondash3
    Az a helyzet, hogy nincs rendes modellem, csak ez az ISI féle gyári mintaizé, ami mellesleg be is van csontozva.
    Én egyszer próbálkoztam becsontozni egy modellt, agyfaxt kaptam tőle és nem is lett jó. :(
  • hondash3
    Itt vagyok, csak félek.
    Nem merem elindítani az rF2-t.
    Az ágy alól már kinyúlt egy hosszúkarú versenypilóta félig.
  • zolee145
    Nem tudtam mi ez, most utána olvastam, és kezdek félni. A postod óta nem láttam Mugent se itt, se msn-en.
  • Tommy78
    Nincs pivot beállítva, mármint, hogy nem számít, mert a MOVE checkbox nincs kijelölve maxba, viszont én nem Physique modifier-t használtam, hanem skin-t, szerintem sokkal egyszerűbb is. Ja és simán így exportálom, tehát a Skin modifier-al együtt.
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2012/9/18/a1_2012_9_18_6a4yq76zpi_tn.jpg]
  • hondash3
    Egyelőre vagdosom vissza az ujjait, hogy ne nézzen ki baromul.
  • zolee145
    Csak segíteni akartam. Mármint nem konkrétan, hanem úgy, hogy jó hangulatban teljen az anyázás míg szerkeszted a pilóta animációt.:D
  • hondash3
    /ban Toby
    /ban Zolee

• zolee145
    Én azt mondtam, hogy az Alien megtámadta a Hondás fickót.:)
  • Toby0501
    LOL! Mintha a Slenderman vezetne.
  • hondash3
    Szeva Tommy!

Köszi a választ!
    Csekkoltam a dolgokat.
    C4G_driver kijelölve és csak Bip01-es cuccok vannak, a többi mindenség elrejtve.
    NUB végződésű dolgok rejtve.
    Bip01 Footsteps-et nem találtam hogy lenne.
    Instance alatt Amination-nél beírtam én is.
    Semmi nem változott, ugyanúgy spinneren jó, pályán meg széthullik a modell.
    Nem tudom, hogy az animáció rossz-e vagy a modell romlik meg.
    A driver GMT-jét ilyen beanimált pózban kell kiexportálni, vagy a Physique modifier nélkül?
    Modelled pivot-ja hol van?
    Itt egy videó, hogy milyen is:

Csináltam még pár képet a picasa albumba:
    https://picasaweb.google.com/118073331525782682944/RF2Driver?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJHH7cnZ48WdHw&feat=directlink
    Sorrendben:
    Kiexportálás előtti állapot
    Physique modifier kikapcsolva, tehát a modell alapállapota
    Modell polyjai kijelölve
    Modell polyjai odébbmozgatva
    Physique modifier visszakapcsolva

Az eredmény kb. ugyan az mint amit a játékban látok.
    Valahogy az animálás és a modell térbeli helyzete csúszik el, de nem jövök rá hol.
  • Tommy78
    Miért nem lehet itt normálisan beilleszteni semmit, egyik linket nem fogadja el, utána elfogadja de mégse jeleníti meg.
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2012/9/18/a1_2012_9_18_aeg42jxzaz_tn.jpg]
  • Tommy78
    Szia Mugen!

Animáció ügyben.
    A C4G_Driver legyen kijelölve, ezenkívül csak a Bip01-el kezdődő objektumok legyenek jelen, viszont!!
    Minden olyan Bip-et "HIDE"-olj, aminek a neve NUB végződéssel van, illetve a Bip01 Footsteps-et is ha van ilyened. Ezután mehet a "Do Anim" gomb, a beállítások jók amiket a picasara felraktál, bár nekem még az Instance menü alján levő Animation fül alatt ugyanúgy ki van jelölve az animáció. Ezek az én beállításaim, amivel a Maseratiban működik az animáció:
  • GPx8
    Nálam a futam közben, amikor kiállok a boxba mondjuk eső gumikra cserélni, elszáll a program. :(
    Ötlet?
  • hondash3
    Kösz. XD
  • zolee145
    Nem azért, de egy NASCAR modhoz már elég lenne ez az animáció, balra már megy.:) Csak a két roadon lenne gond, de ennyi belefér.
  • hondash3
    Játékban sajna kalap kaki még.
  • hondash3
    Valaki segíjjen légyszi aki már animált pilótát.
    http://isiforums.net/f/showthread.php/2267-Video-tutorial-Animating-drivers-hands/page3
  • Lesx
    Az eredeti kérdésem:
    Nektek van rádióhang(köridő bemondás) a játékban?
  • Fehercsoki
    Nem arra gondoltam.
  • Adam Jonas
    Ha arra a verzióra gondoltál, ami a legelső build-ből készült, akkor azt köszi, de nem fogom meglesni, mert az még az otthoni gépemen is akadt, nem is kicsit, pedig az egy "kicsit" erősebb. :)
  • cselt
    Jobbra kanyarodás -> jobbra forgatod a kormányt
    Balra kanyarodás -> balra forgatod a kormányt

Viccet félretéve nemtom milyen beállítást szeretnél. Beállítod a gombokat, amiket szeretnél, ffb-t pedig olyan erősre ami neked kényelmes. Profilerben érdemes az ffb erejét 105%-ra rakni, hogy kiküszöböld az ffb lyukat. A játékban amivel lehet még játszani az a controller.ini-ben a Steering torque filter és az Off-road multiplier, hogy ha lemész a pályáról, akkor ne rázza szét. De erről volt szó pár hsz-el ezelőtt.
  • attila46
    ...Tudna valaki segitteni formula force fx logitech kormány helyes beállitásában.??

Segitsen valaki .........help?????????
  • Fehercsoki
    Van warez, szedd le nézd meg, ha jól fut akkor meg még mindig megveheted.
  • Debilon
    csak ha kipróbálod tudod meg, de szerintem menni fog
  • Adam Jonas
    Hali! Kellene nekem egy kis help, így vásárlás előtt. :) Szóvel, van egy notim, ami a következő konfig: http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/hp/pavilion-g6-1016sh-ln229ea-p47580256/termek-leiras.html#properties

Ezen várhatóan mennyire fog jól futni a jelenlegi build? Van valakinek hasonló konfigja? (Egyébként nem netes játékhoz kellene nekem, hanem offline gurulgatni)
  • Debilon
    a legtöbb szervernél általában ott van, hogy "install mod" ha jól tudom, csak le kell szedned és már mehetsz is fel
  • Lesx
    Amit találtam leszedtem,de még így is hiányoznak dolgok.Régi rFactoros utánérzés,hogy a szerverek kb. 70-80%-a nem kompatibilis verzió az enyémmel.
    A "jövőre" nem zavar.Időm van.Csak "pit" hangom nincs. :)
  • Debilon
    érdemes az isi fórumot nézegetni, ott van külön topic az official letöltéseknek, és a mod-oknak pályáknak is van külön szekciója
  • lac coo
    Olyan link gyűjteménynek sokan örülnének ! :)
    Jelenleg autó mod nincs, csak a gyári ISI cuccok, pálya is alig alig ...Nézz be jövőre ! ;)
  • Lesx
    Hello!
    Problémám: nálam a játék közben nincs rádióhang,vagyis a mérnök,aki bemondja a köridőt,stb.Az audio beállításoknál beállítottam.
    Kérdés,hogy ez csak nálam van e így vagy csak majd a végleges verzióban lesz meg?
    +
    Kifejezetten örülnék egy link gyűjteménynek,ahol elérhetőek a mod-ok,pályák stb.
    Előre is köszi.
  • attila46
    Na tegnap megvettem...Tudna valaki segitteni formula force fx logitech kormány helyes beállitásában.??
  • Laceee
  • GPx8
    Sziasztok!
    Nekem az a problámám, hogy beállok a boxba kereket cserélni verseny közben és amikor megáll az autó a helyén, akkor elszáll a program. :(
    Tapasztalt már valaki ilyet?
  • GPx8
    Launcherben a "Purchase" fülnél ->Reactivate gomb.
    (Én is szívtam vele...)
  • cselt
    Launcherrel indítod? Mit ír ki?
  • attila46
    illetve semmit nem tudok csinálni teleraktam modokal ,de nem indul
  • attila46
    Sziaztok...ma megvettem ..miért csak online használatott kinál fel a játék....??
  • cselt
    De közel sem ennyire dinamikus :)
  • GPx8
    Az is Beta... :)))
  • GPx8
    Ami még "fáj", az, hogy nagyon sokáig töltődik a játék egy-egy pályánál.
    Ebben pl. a pCars sokkal jobb, pedig ott nem kifejezetten csúnyák a pályák/autók.