rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
De! Tombol bennem a gyûlölet és a düh :D<#violent>
bosco05
Amúgy azt el tudom képzelni, hogy olyan vele játszani, mint ha mondjuk rF-ben benyomod az összes segítséget. Mondjuk van már benne oldalirányú csúszás, csak isten keze megfog. De holnapra meglesem esküszöm.
Mi után entert nyomtam láttam :)
Azért nincs harag remélem<#vigyor5>

bosco05
bosco05
Én is, de szerintem soha nem fog kijönni :D rF több sebbõl vérzik, amit ideje lenne már befoltozni.
Legalább próbáld ki :)

bosco05
De komolyan ki fogom próbálni, csak tényleg ne hívjuk már szimnek, pláne ha ismerjük a szimeket, mert úgy még égõbb.
Ugyan ezt üzenem én is, ti is azt hisztek amit akartok, amúgy várom nagyon az Rfactor 2-t :)

bosco05
Irányítás ügyileg lehet, bár a videóban a gyerek két laza kormánymozdulattal megfogja az autót egy ütközés után, a fizika maradt továbbra is árkád.
bosco05
Most üzenem az összes NFS Shift 2 szimulátor lett embernek, hogy azt hisz amit akar, nem kell elfogadni a valóságot. Tényleg megtanultok egy perc alatt többszáz lóerõs bika gépeket vezetni igazi versenypályán. Egyszer majd én is eljutok ide remélem.
Engem nem szippantott be semmi, a Shift 1-el jó ha 20 percet játszottam, Rfactor, LFS ami inkább bejön, de ez kajak hasonlít rájuk irányítás ügyileg. Ja és én kipróbáltam a Shift 2-t :)

bosco05
Ha az NFS bármelyik részébõl szimulátort faragnának, akkor az gecinagy bukás lenne, de hiszel amit akarsz.
Elég ránézni... persze hitegetheted saját magadat, de ez akkor sem szimulátor...

www.smart-bus.hu

Tudod az NFS nyitott az árkád és szimulátor oldalra, ha még nem hallottad volna :D
Az hogy mivel kezdet és hogy mivel azonosítják az NFS nevet az egy dolog, de próbál új vonalra evezni és lássuk be egyre jobban sikerül neki.

bosco05
Én meg azt imádom amikor egy pr gépezet beszippantja az embereket. Nekem elég megnéznem ezt a két videót és tudom, hogy a Shift 2 is egy remek árkád játék, pont úgy ahogy a Shift 1. Amikor az kijött akkor ugyanígy magyarázta minden csóka, hogy mekkora szimulátor, F12010-nél szintén, aztán szépen lassan rájött mindenki mekkora baromságot írt (ha rájött).
Ne ilyen videókat dobálj be :D Próbáld ki elõször elég közel áll a szimulátorhoz.Imádom mikor olyanok mondják meg mi a szar és mi nem akik ki se próbálnak dolgokat -.-

bosco05
Annyira nem tág, hogy egy NFS beleférjen :) Az NFS a legjobb árkád autós játékok egyike, ha nem a legjobb sorozat. Tartsuk ezt tiszteletben és hívjuk a dolgokat annak, amik... Ez pont ugyanaz mint amikor egy DJ közli, hogy zenész...
a Szimulátor elég tág fogalom :D

bosco05
Ráadásul mindezt Bathurstön :D
Ennyi.

www.smart-bus.hu

bosco05
Itt is mit megfog? :D Vicc komolyan. Biztos jó játék, de ne hívjuk már lónak a szamarat.

http://www.youtube.com/v/Gefe8vyqslw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
bosco05
Kövezzetek meg de ez árkád egy az egyben. Esküszöm fogok vele játszani, de hogy a véleményem változni fog arra az esély kb 1%.

http://www.youtube.com/v/WcocBSIa9n4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
bosco05
Valami vagy szimulátor vagy nem. Szvsz olyan nincs hogy egy kicsit szimulátor :D Olyan van hogy az ebéd kicsit sós, vagy a zene kicsit hangos, de kicsit szimulátor nincs :D Shift 2 lehet szimulátor, kérdés mit szimulál :P
Az nfs shift 2 tényleg jó!
Én kipróbáltam.

lac coo
Nálam csak 10 és 0 pont van, vagy jó vagy nem jó ! :)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Úgy hogy a Shift 2 egy szimulátor, különbség az hogy nem Hardcore szimulátor.

Hidd el sokkal élvezetesebb mint egy Forza vagy egy GT sorozat....

pointer4
Me nem ért hozzá ,azé :D
Különben már letölthetõ a csift2, minnyá nézem is azt röhögök, hogy mennyire sikerült a nagy granturismo5-öt megvernie :D
Eleve nem értem, hogyan merül fel egy szimulátor topikjában az NFS bármelyik része lehetséges alternatívaként.
bosco05
hát race on-ban benne van ugye race 07, stcc, ha akarod megeszi az evo-t is, gtr2-t nem tudod beleépíteni, de az stcc 2-vel gyakorlatilag az összes friss simbin játék egy helyrõl indítható vele :)
Dietrich
de én azt mondom..nem csak race on hanem bármelyik simbin játék jobb rá

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bosco05
Hát ezt mondom. Túrázni RaceOn-al kell, OW-zni pedig szigorúan rF-el.
bosco05
mondjuk nálam lfs, meg netkar se több 10/6-nál, iracingel meg még nem mentem annyit, hogy pontozzam,de maga a lebonyolítása a versenyeknek és az egész rendszer katasztrófális európai szemmel nézve. Netkar fizikában nagyon ott van, de a többi része az nagyon paraszt, LFS meg olyan amilyen.
Dietrich
eleve túrában a simbin jobb mint az rf..
F1C--->RF vonalból ha kiindulsz..persze, hogy az ow a jó rfactorban.
viszont GTR2-re konvertált champcar mod az rfactorból :DD nem voltak elsõ kerekek az autónak :p
szóval simbin meg nagy 0 ow esetében.

a modok nagy többsége is F1 cuccra van építve rf-ben.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gviski
<#worship><#worship>

Virtual SimRacing

pointer4
De ha 6ot adok neki, akkor nem marad pontszám az netkarnak, az iracingnak, lfsnek, meg a vgp3 nak :D Meg reméljük az rfactor2 nek :D
10/10-et pedig nem adunk semmire :D
bosco05
Túrában Race On jobb mint rFactor, OW-ban pedig rF a jobb. Saját kategóriájában szerintem 10/6 mindkettõ.
pointer4
Egyáltalán nem erõs, olyan kategóriában szerepeltetni amit nem tud.
A Sims-et is lehetne indítani fizikában, persze az nulla pontot kapna.
Grid meg az F1-2010 az 10/1.
Race07 meg EVO az rfactor szintjén van kb, az olyan 10/4.

"OFF amúgy a SHIFT 2-rõl egyre több a pozitív visszajelzés,"
Naja, a mosópor is intelligens... Majd ha a szimes réteg visszajelzése lesz ilyen, nem azé, aki fizut kap érte.

#367: "Szerintem meg a Shift 2-nek elég jó fizikája lett, és szépen ellehet különíteni az arcade vonaltól."

Ezt te látatlanban el akarod hitetni magaddal, vagy csak tippelgetsz? Netán a fejlesztõgárdában vagy?
nem értékeltem, tudtommal feltételes módban fogalmaztam elõször, ha mégsem akkor bocs, de a SHIFT 2 fizikájáról eddig csak pozitívabban nyilatkozott mindenki (!), olyat még nem olvastam, hogy a SHIFT 1 fizikája jobb lenne... Szóval nyilvánvaló a javulás, meg van elõlegezve a magasabb pontszám... aztán majd elválik, de kötve hiszem (annak tudatában, hogy a nagytöbbség sokkal jobbnak tartja majd a SHIFT 1-nél), hogy majd én fogom lehúzni...
SirAlo
Nem tudom hogy lehet ugy ertekelni ha meg nem is probalta valaki a jatekot?:D

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

azért az a 2/10 szerintem erõs... A legtöbbször 5-6-7 pontokat adtak erre az emberek a fórumokon. Egy Simbin féle Race 07 vagy GTR EVO mennyi nálad? :) nah mindegy, holnap este itt a game, holnap késõ este jön rövid vélemény, utána meg egy-két nappal egy bõvebb. kurva kiv leszek.

amúgy a 2/10 azért is nagyon kevés, mert akkor az F1 2010 meg A GRID mi? -3/10? :D
gviski
Miért nem lehet majd ezentúl futamokat hostolni?

Hogy folyamatosan fejleszthessük az online élményt.

Szóval a játékból nem lehet hostolni, és csak dedicated serverek lesznek?!

Shift2
Hát látvány maszlag lesz :D de egy letöltést megér :-)

kíváncsi leszek az rFactor2-re mikén fog mûködni, fölég a pálya felgumizása. A grafika látottak alapján nem lesz valami nagy cucc, kb rF1 + dinamikus árnyékok, önárnyék. Nekem az iRacing grafja jön be :D szép és letisztult, a F1 2010 meg az NFS cuccok már túl sok nekem

Virtual SimRacing

Szerintem meg a Shift 2-nek elég jó fizikája lett, és szépen ellehet különíteni az arcade vonaltól.Persze sose lesz egy rfactor 2, de jobban tetszett mint egy forza 3...

pointer4
Ne éld bele magad, a Shift fizikából olyan 10/2, a második rész, ha 10/3 lesz, az már a kész csodával lesz határos. A grafika, az el is várható, ha már másban gyenge.
OFF amúgy a SHIFT 2-rõl egyre több a pozitív visszajelzés, szerintem egy próbát mindenkinek megér majd, én elõrendeltem. szerintem szimet kapunk, az eddigiek hallatán, láttán. lehet nem a legjobb, de fizikára szerintem adható lesz a 7 vagy 8/10, grafikára simán mehet a 9/10, a cockpit view szerintem zseniális. nincs jobb jelenleg a piacon, az elmosódásért kár, de szerintem pofás úgy is bõven. iracing motion cockpit view-ja amúgy is "kamufless", tényleg ez az eddigi legjobb look to apex.
hangok szintén zseniálisak, pályák nagyon jól kidolgozottak persze, az FFB meg gondolom nem 10/10-es, de azért szerintem bõven hozza azt amit kell. autolog, jobb AI, autófejlesztés (életben is csinálják, csinálod, csinálnád :p), szóval jó lesz ez. :)

amíg kijön az rF2 elleszek vele. sõt még lehet utána is.

a SHIFT 3-ra még kíváncsibb leszek, óriási potenciál van a gmotor3-ban. remélem a SHIFT tovább komolyodik majd, és szabályok, real futamok, idõmérõk, minden más is bekerül jövõre. ON
nono. 2010 végére elkészültek a pályák teljesen. de a többi része nem.
olvasd el a lent linkelt Q and A-t. a végsõ kiadásba úgy néz ki még nem kerül be a teljes, animált boxszemélyzet (majd késõbb rakják bele), de ezek alapján szerintem már nem sok van hátra. 3-6 hónapot tippelek még, így hogy pár dolgot kihagynak és majd késõbb integrálják. de örvendetes, hogy utóag is bele kerül majd ez-az (pálya meg etc), az animált boxszemélyzet a járgányok és a személyzet "sokfélesége" miatt nem kerül bele asszem, de lehet szarul értelmeztem.
Sziasztok!
Valaki nem tudja esetleg megmondani, hogy mikor jelenik már meg (?), mert már mindenhol olvasom, hogy 2010 végén a készítõk azt nyilatkozták, hogy már a végsõ pálya tesztek folynak, de mégsem akar megjelenni!
pointer4
Neked mi bajod van velem? <#zavart1><#idiota><#vigyor3> (aláírásod)
Azért nem kéne a két fogalmat egybemosni. A számolt erõhatások kivezetése egyáltalán nem ugyanaz, mint egy eseményhez definiált script lejátszása.
lac coo
Azért itt az effekt az valóban csak effekt volt, köze nem volt ahhoz, hogy éppen milyen helyzetben van az autó, vagy épp milyen felület van alatta :)Cserébe viszont marha élvezetesre lehetett állítgatni :)

A gumi cucc jónak tûnik, tetszik, végre valami !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!