19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
GPx8 #4338 Nincs mit! -
Köszi, ez volt a megoldás :) -
GPx8 #4336 Csak egy tipp: Launcherben a "Purchase" fülnél ->Reactivate gomb.
-
Vannak modok ??? -
Szaisztok
Ma gondoltam funolgatok picit rFactor 2-vel, de itt jött egy kis meglepi. Pár hónapja amikor megvettem ki is próbáltam működött is rendesen. Ma viszont olyan gondom volt, hogy miután feltelepítettem, meg felraktam pár modot, na mondom csapassunk. Szépen fogom és a simulation résznél bejelentkezek, erre a három fő ablak marad szürke, csak az online résznél vált zöldre a connected. Alul szépen üdvözöl a felirat név szerint.
A kérdésem én rontottam el valamit és máshogy kellene csinálni? -
Te, most komolyan nekem mondod mi volt ... ? :)
Az is zsivány cucc volt ! -
Ha egyszer fixalodik az rF2 modding, tuti csinalok valami hasonlot hozza;) A Manix-ban az volt a jo, hogy megvolt hozza az 5-10 epitoelem, es csak azokat kellett osszetologatni, es export;) 5 perc per palya;)
Volt meg a RacePark is, hasonlo elemes mint a Maniax, csak azt mar online, weboldalrol lehett osszerakni, save, copy, game (http://www.youtube.com/watch?v=WA0WsQ6bLdY) :D -
Maniaxot nem tudod átdobni ? :) -
Igen, de ez nem is gyari palya, ez egy egyszeru konvert;) Valszeg rF1-bol, amibe talan GP4-bol konvertaltak:D -
ezek mit csináltak eddig? Ennek komolyan mondom gyengébb a grafikája mint az rF1-nek... -
brendon566 #4328 Köszi a tippet.
Steer Ratio Speed="0.00000" // Speed at which low speed steering lock override ends (for pit navigation, units are meters/sec, 0.0 to disable)
Erre gondoltam, de már sikerült találni mindenhez leírást. -
Ha beindul a modolas, akkor nagyreszt ilyen vagy rosszabbak varhatok, valszeg sok buggal (nem mukodi AI, idojaras stb.) :)
Evente talan 3-4 normalis is lesz. -
GPx8 #4326 Majdnem hozza a GP4 grafikai szintjét... :P -
Settings/Controls: Speed Sensitivity:0% -
-
-
brendon566 #4322 valaki meg tudja nekem mondani, hogy megoldható-e a sebesség érzékeny kormányzás teljes kikapcsolása? -
Igen, koszi, privatban mar kaptam korrabban tajekoztatast, jobban megneztem, es valoban Nysa;) -
PacsutaTibi #4320 Alexease! Nem Zsuk és főleg nem Barkas. Itthon is ilyen Nysa mentők voltak! Van bal oldalt a kék kocsi háttal, az egy rendőr FSO Polonez lesz. :D -
Hát vannak olyan őrültek itt akik élőben nézték mind két futamot :D. Meg aki cikkezik róla, meg aki magyar fan oldalt készített :D:D:D (nem hiába) -
Ha mast nem is, a pilotak bemutatasat erdemes vegignezni az elejen, komoly/ismert nevek vannak benne! -
A tobb szimes topic-bol, talan itt erdekel tobb embert:)
V8 Supercars 2012, Race 22., Armor All Gold Coast 600 (Surfers Paradise) - Full Race
-
SimBin kicsit leirta magat, csalodas volt toluk ez a RR:RE:/ Elhiszem, hogy nem latnak nagy lehetoseget az egyszeru dobozos megjelenesben, es ez a vasarolgatos, online project nekik a nyero, de igy a kamu palyaval (lenyegtelen, hogy mennyire jo vagy rossz) es a kizarolag arkad beallitassal eleg gaz. -
GPx8 #4315 Jó lenne, ha a SimBin megvenné, de mivel most valami arcade gyökérséggel próbálkoznak, erre kicsi az esély... :( -
Nekem most is teljesen jó, nagy választék nincs szimulátorból, legalább nem a 15 éves szinten van (végre) még ha tele is van hibákkal. De hogy egyszerűen sose készül el arra a szintre, hogy a modderek valamit kezdjenek vele, az elég ijesztő, anélkül ez halott ....
Bár pálya van már használható hozzá , szóval valamennyire csak működik a dolog, csak modder nincs aki dolgozni is akar, itt meg a gyors konverteknek se értelme nincs se nem lehetséges ... -
Az nekem is tetszik, abr en inkabb „dobozos” vagyok;)
Bar az rF2-ben a GYARI dobozos autok (nem mintha lenne benne modolt auto;P) minosege, az 5-6 evvel ezelotti modokhoz hasonlatos;) A GTL lazan lemossa oket;) Immel-ammal beletakolt dolgok, alaveti hibakkal, hianyossagokkal;)
A F2 kormany kijelzoje is erdekes latvanyt nyujt, lehet hogy olyan az igazi is, csak vicces;) -
attila46 #4312 Ma végra eljutottam odáig ,hogy élveztem egy kicsit a körözgetést...talán a legjobb módal Formula 2. -
Hogy legyen bent kep is;)
A legjobb a Wartburg, Lada es a Barkas (vagy Zuk);)
-
rfactor-2-poznan-circuit-by-simracing-pl-wip -
Az rF2 teljesen jo lenne, meg ha erosen barkacs, akkoris.
A legnagyobb baja, hogy nem foglalkoznak vele, el van hanyagolva, vagy legalabbis nagyon ugy nez ki:)
Vicc hogy 1-3 havonta jelenik meg build (ami nagyresze patch), es alapveto hiabak maradnak benne (lasd a mostani aszfalt gyokerseget). Nem tesztelik?! Ez nem konfig/gep/rendszer elteres hiba, ez egyszeruen bug. Majd megcsinaljak, 1-2 honap mulva...
De ugyanigy majd 1 ev alatt keptelenek voltak osszehozni szelvedo efeketet, ablaktorlot stb.
A Clio mar 3-4 honapja megjelent, es az ablaktorlo meg mindig valami idiota helyen, ossze-vissza mozog;)
Persze nem ez a legfontosabb (bar az idojaras az egyik fo ujdonsag az rF2-ben:P), csak vicc;)
Tudom, hogy az SMS-nel +100 ember dolgozik, itt meg 5-10, de akkor is illene ennel jobban piszkalgatni;)
-
Én azért többet vártam egyrF2-től. Ok, van fejlesztés bőven, igaz a legtöbb még erősen bugos, béta, alfa ...
De leginkább tartalom ami nagyon kellene, most van egy autó ami igazán tetszik, meg egy pár pálya.... Ízlés dolga, tudom, de nulla letölthető cucc van, halott az egész . A borsos árat egyelőre úgy tűnik nagyon nem érte meg .... -
Kiprobaltam az osszes javallatot, ez az egy mukodik csak. -
En nem akadtam ki, de azert kicsit bosszanto, mert lehetett volna jobb is (nem ez a build, hanem az egesz program). OK, hogy nem tudtak/akartak ujrairni az utobbi 5-6 evben, 2 evig egyhelyben toporgot, az utobbi 1 evben meg piszkalgattak.
Mert ha valami beta, es valoban akarnak valamit, akkor CARS szinten illene piszkalgatni, es ha nem is naponta, de hetente tolni a build-eket. De a CARS-t januar ota totalisan ujrairjak, es nem csak a meglevo dolgokat ujitjak fel, hanem teljesen ujak is kerulnek bele, mig az rF2 januarban mar „kesz” volt (osszehasonlitva azt az allapotot, es a mostani majd 1 eves valtozatot), azota „csak” patch-elgetik.
Tavaly ev vegen a 4 szim-fejlesztese/megjelenese (AC, rF2, CARS, GTR3) bejelentesekor az rF2 eleg jo helyen allt. Az AC varomanyos, de mindenki tudta hogy kicsi es „penztelen” ceg, a CARS/SMS az utobbi programjaival (SHIFT) leirta magat, a GTR3 ismet varos volt, de a keszultsegi/promozasi szinthez kepest gyanus.
Ahhoz kepest a CARS kellemes meglepetes (legalabis a fejlesztes menete, tartalma, stilusa miatt), a GTR3 elmult es meg mindig az arcade-stilusu pre-beta RR:RE-rel nyomulnak, az AC-rol meg semmit nem tudni, es az rF2 valoban barkacs maradt, meg mindig a 10 eves engine tovabb foltozgatasa.
De ettol meg persze jo, hasznalhato, tetszik, foleg hogy 1 eve hasznalom;) Csak necces a vegfifejlett, mert ha igy haladnak, ilyen minosegben, nem lesz aki modoljon ra, mindenkinek el megy a kedve, igy nem lesz hozza ertelmes, hasznalhato, osszetett tartalom sem... -
Igen, olvastam en is valami ilyesmit, ez elvileg mukodik.
Volt olyan is, hogy toroljunk ezt-azt es/vagy telepitsuk ujra – de hat kapjak be (bar tudom, beta, ez errol szolna):P -
Ugy lehet eltuntetni a foltokat ha a Real Road mind a harom esetben (Practice, Qualy,Race) Naturally Progressing-re van allitva. (Ha csak Practice-t megy akkor is be kell jelolni a masik ket esemenyt is.) A Practice beallitasa mindig visszaall Green-re, ezert minden alkalommal at kell allitani.:) -
attila46 #4303 Kicsit kiakadtam..bocs a hozzászólásért.
Most már többet várnék a játéktól!
-
Nem teszteltem, nem olvastam utana, de elvileg, igen. -
És akkor most ha jól veszem ki, akkor meg lehet adni egy alap gumizottsági állapotot a pályának és nem kell mindig a tök 0-ról kezdeni? -
JJ Jocika #4300 Érdekes mert nálam csak edzésen van ilyen probléma.Futamon teljesen ok -
Nalam is foltos;) A gyari palyak olyanok, mintha eppen felszaradna, a mod palyak meg egyszeruen foltosak.
Valtoztattak a realroad-on, most mar el tudja menteni (es lehet manualisan is menteni), van Natural es Green Realroad is, valszeg valtoztattak a shadereken, es valami anomalisa van. Olvasgatni kellene a hivatalos forumot.
De mukodik az automata (programon belul) update:) Mar ez is valami, majd egy ev alatt sikerult osszehozni;)