19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nekem sincs gondom a grafikaval, valamit valamiert;)
Sot, vannak palyak es napszakok, amikor teljesen jol nez ki, olyan real, neha a sok CARS-csicsa mellett valosagosabbnak tunik. -
Still leszarom ha jó a fizika és a pályák minősége, és meglesz egy virtuális élmény, hogy valóban "versenyző" vagyok. Magyarul ha nagyon jó szimulátor modern grafikához képest gyengébb grafikai motorral akkor boldog leszek. -
Azert ne tulozzunk, jo ez 2006-osnak is;) -
ez a 2002-es grafika még mindig csodás:D -
Most mar mukodik a HDR (ami nagyreszt ebben a shine/glow-ba ki is merul:P), amit globalisan lehet kapcsolgatni es ketto kozul valasztani egyet (plusz palyankent keszitheto es valaszthato sajat is).
Valaszd a masikat, az nem ennyire glow-os:) -
Nálam ilyen szép lett update után : :)))
-
Talaltam egy ilyet az rF2 topic-ban, nekem ujdonsag volt;)
Folyamatosan frissitett es bovitett torrent cucc, most majd' 30 palyaval.
http://isiforums.net/f/showthread.php/7103-Download-All-locations-%28torrent%29?p=88673&viewfull=1#post88673 -
-
Valami dakota liga lehet mert elegge fustolnek.
-
Ez igy azert eleg jo lehet:)
-
Debilon #4368 hát ja.. torrent aztán HTTP download meg talán egy 3. féle
az auto update eddig talán 1x működött nekem -
Volt mar hogy mukodott, altalaban az update megjelenese utan nehany nappal;)
Nem sok energiat fektetnek a proramba, az tisztan latszik;) -
Hát lehet én vagyok hülye hozzá, de nekem még nem sikerült olyasvalami, hogy jelez van valami új cucc, egy kattintás és töltődik-települ :DDD
Ha meg nem ilyen, akkor már jobb volt a régi bemásolgatós, soha nem volt gondom vele ... -
Auto updater mire van a a láncserben? ritka amatőr egy banda. -
Miért nem volt jó a régi file bemásolgatás ...? :DDD
Gondolom ez elegánsabb, meg egyszerűbb---lenne ,de nem az :DDD
Inkább hagyták volna a fenébe ... :D -
Debilon #4363 a barber.t külön kell leszedni, nincs benne az update-ben :)
azt meg a Packages mappába kell majd tenni, Mod manager elindít és azt telepíted
az update ~64MB, a Barber+Lime Rock meg 485 MB -
torrentről leszeded, update mappába berakod az exét, rf láncser, update, query, install -
Barbert kipróbálnám, de hogy kell ezt felrakni ? :)) Olyan régen foglalkoztam vele... mit töltsek le hová , minek ? :D -
Rettentő rondák a színek és a bevilágítás. Hasonló mesés ócska hatású mint az RF1. Itt kompletten kellene a shéderekkel, világításokkal mahinálni, mert ha nem akkor ez ilyen marad és ha már most nem szép, akkor mi lesz 5 év múlva? -
Ez borzasztóan műnek néz ki. -
Pl. itt szerintem szép. -
Azért iRacingnél szebb, ennél a videónál szebb grafot is össze lehet hozni. -
Borzalmasan gyenge ez a grafikai motor... ráadásul tiszta bug. Ezek nézték a konkurenciát? vagy valami álomvilágban élnek? nem kell DX11 CARS, mert de egy iRacing nagyon jól néz ki ( hát még ha lennének benne animációk, időjárás ). -
Igazából engem a fizika részletessége/programozhatósága érdekelt volna a leginkább, nem a megjelent tartalmak. Szeretnék kicsit komolyabban ráállni a moddolás témára, csak akkor olyan szoftveren szeretném ezt tenni, ami ilyen téren nincs tele ~1 millió buggal. :) -
Idonkent 8-9 FPS, inkabb passzianzozok mostanaban.:) -
rFactor2 Build 125 -
-
Az elmult 1 evben, igy hirtelen, nem jut eszembe semmi extra, ami nagy valtozas lett volna az rF2-ben;) Persze, biztos lenne nehany, ha visszaneznem annak a nehany build-nek a log-jat;P
Tartalmak jottek, de neha kerdeses minosegben, kicsit felkeszen, hibasan.
Vicces, hogy honapokig semmi, aztan megjelenik hozza egy auto, es az amugy sem mukodo ablaktorlo miert az autotol 1 meterre a levegot legyezi vagy a feklampa miert teljesen mashol vilagit?!:) -
Áll, egyhelyben valami alfa szinten. Borzalmas, de a fizika nagyon jó, csak hát sokra nem megyünk vele még. -
Háj!
Milyen fázisban áll az rFactor 2? Lassacskán megérné rá beruházni, vagy még mindig vannak olyan gyermekbetegségei, amelyeket nem igazán sikerült a fejlesztőknek kijavítaniuk? -
Zsoltee_a_bator #4348 A zart pilotafulkes autokbol (pl Nissan) eleg rossza a kilatas: vilagos, mosottak szinek. A visszapillanto-tukor mar annyira, hogy teljesen hasznalhatatlan.
Mintha a pilota szeme a pilotafulkehez alkalmazkodna, es nem a kulvilaghoz. Erre van valami megoldas? (a HDR kikapcsolasa nelkul). -
Nekem sem tetszett igazán,kis ideig lekötött,de semmi több. Ugyanez van a legújabb NFS-el is. Egyszer játszottam vele,többször nem is nagyon fogok. -
Uh, hülyeséget írtam, a revengre gondoltam. Paradise nem jön be, kipróbáltam, de abban már nincsen meg az a hangulat számomra. -
Van Burnout Paradise PC-re! -
Azzal az a bajom, hogy tulajdonképpen abban is egy sima verseny van, míg burnout-ban meg darálás, látványos robbanások, meg szétszakadó autók. Talán majd az új carmageddon hoz ilyen mókát. -
Persze mindig van jobb, de sajnos nem igy mukodik;) Autosjateknak egy Forza-t is elfogadnek PC-re, de az sem lesz;D -
Ilyen árkád marhulások közül egy burnout paradise kéne pc-re. Na azt lehetne élvezni naphosszat. -

-

Want to be immortal? -
http://www.wired.com/autopia/2012/10/360-red-bull-f1/