19779
  • Alexease
    Nekem sincs gondom a grafikaval, valamit valamiert;)
    Sot, vannak palyak es napszakok, amikor teljesen jol nez ki, olyan real, neha a sok CARS-csicsa mellett valosagosabbnak tunik.
  • Ulvar
    Still leszarom ha jó a fizika és a pályák minősége, és meglesz egy virtuális élmény, hogy valóban "versenyző" vagyok. Magyarul ha nagyon jó szimulátor modern grafikához képest gyengébb grafikai motorral akkor boldog leszek.
  • Alexease
    Azert ne tulozzunk, jo ez 2006-osnak is;)
  • Firerock
    ez a 2002-es grafika még mindig csodás:D
  • Alexease
    Most mar mukodik a HDR (ami nagyreszt ebben a shine/glow-ba ki is merul:P), amit globalisan lehet kapcsolgatni es ketto kozul valasztani egyet (plusz palyankent keszitheto es valaszthato sajat is).

Valaszd a masikat, az nem ennyire glow-os:)
  • lac coo
    Nálam ilyen szép lett update után : :)))

• Alexease
    Talaltam egy ilyet az rF2 topic-ban, nekem ujdonsag volt;)
    Folyamatosan frissitett es bovitett torrent cucc, most majd' 30 palyaval.

http://isiforums.net/f/showthread.php/7103-Download-All-locations-%28torrent%29?p=88673&viewfull=1#post88673
  • Ulvar
  • mcmoha
    Valami dakota liga lehet mert elegge fustolnek.
  • Alexease
    Ez igy azert eleg jo lehet:)
  • Debilon
    hát ja.. torrent aztán HTTP download meg talán egy 3. féle

az auto update eddig talán 1x működött nekem
  • Alexease
    Volt mar hogy mukodott, altalaban az update megjelenese utan nehany nappal;)
    Nem sok energiat fektetnek a proramba, az tisztan latszik;)
  • lac coo
    Hát lehet én vagyok hülye hozzá, de nekem még nem sikerült olyasvalami, hogy jelez van valami új cucc, egy kattintás és töltődik-települ :DDD
    Ha meg nem ilyen, akkor már jobb volt a régi bemásolgatós, soha nem volt gondom vele ...
  • Totti5
    Auto updater mire van a a láncserben? ritka amatőr egy banda.
  • lac coo
    Miért nem volt jó a régi file bemásolgatás ...? :DDD
    Gondolom ez elegánsabb, meg egyszerűbb---lenne ,de nem az :DDD
    Inkább hagyták volna a fenébe ... :D
  • Debilon
    a barber.t külön kell leszedni, nincs benne az update-ben :)

azt meg a Packages mappába kell majd tenni, Mod manager elindít és azt telepíted

az update ~64MB, a Barber+Lime Rock meg 485 MB
  • Totti5
    torrentről leszeded, update mappába berakod az exét, rf láncser, update, query, install
  • lac coo
    Barbert kipróbálnám, de hogy kell ezt felrakni ? :)) Olyan régen foglalkoztam vele... mit töltsek le hová , minek ? :D
  • Totti5
    Rettentő rondák a színek és a bevilágítás. Hasonló mesés ócska hatású mint az RF1. Itt kompletten kellene a shéderekkel, világításokkal mahinálni, mert ha nem akkor ez ilyen marad és ha már most nem szép, akkor mi lesz 5 év múlva?
  • bardocz
    Ez borzasztóan műnek néz ki.
  • Fehercsoki
    Pl. itt szerintem szép.
  • Fehercsoki
    Azért iRacingnél szebb, ennél a videónál szebb grafot is össze lehet hozni.
  • Totti5
    Borzalmasan gyenge ez a grafikai motor... ráadásul tiszta bug. Ezek nézték a konkurenciát? vagy valami álomvilágban élnek? nem kell DX11 CARS, mert de egy iRacing nagyon jól néz ki ( hát még ha lennének benne animációk, időjárás ).
  • Adam Jonas
    Igazából engem a fizika részletessége/programozhatósága érdekelt volna a leginkább, nem a megjelent tartalmak. Szeretnék kicsit komolyabban ráállni a moddolás témára, csak akkor olyan szoftveren szeretném ezt tenni, ami ilyen téren nincs tele ~1 millió buggal. :)
  • mcmoha
    Idonkent 8-9 FPS, inkabb passzianzozok mostanaban.:)
  • Alexease
    rFactor2 Build 125
  • mcmoha
  • Alexease
    Az elmult 1 evben, igy hirtelen, nem jut eszembe semmi extra, ami nagy valtozas lett volna az rF2-ben;) Persze, biztos lenne nehany, ha visszaneznem annak a nehany build-nek a log-jat;P
    Tartalmak jottek, de neha kerdeses minosegben, kicsit felkeszen, hibasan.

Vicces, hogy honapokig semmi, aztan megjelenik hozza egy auto, es az amugy sem mukodo ablaktorlo miert az autotol 1 meterre a levegot legyezi vagy a feklampa miert teljesen mashol vilagit?!:)
  • Totti5
    Áll, egyhelyben valami alfa szinten. Borzalmas, de a fizika nagyon jó, csak hát sokra nem megyünk vele még.
  • Adam Jonas
    Háj!

Milyen fázisban áll az rFactor 2? Lassacskán megérné rá beruházni, vagy még mindig vannak olyan gyermekbetegségei, amelyeket nem igazán sikerült a fejlesztőknek kijavítaniuk?
  • Zsoltee_a_bator
    A zart pilotafulkes autokbol (pl Nissan) eleg rossza a kilatas: vilagos, mosottak szinek. A visszapillanto-tukor mar annyira, hogy teljesen hasznalhatatlan.

Mintha a pilota szeme a pilotafulkehez alkalmazkodna, es nem a kulvilaghoz. Erre van valami megoldas? (a HDR kikapcsolasa nelkul).
  • Firerock
    Nekem sem tetszett igazán,kis ideig lekötött,de semmi több. Ugyanez van a legújabb NFS-el is. Egyszer játszottam vele,többször nem is nagyon fogok.
  • bardocz
    Uh, hülyeséget írtam, a revengre gondoltam. Paradise nem jön be, kipróbáltam, de abban már nincsen meg az a hangulat számomra.
  • Firerock
    Van Burnout Paradise PC-re!
  • bardocz
    Azzal az a bajom, hogy tulajdonképpen abban is egy sima verseny van, míg burnout-ban meg darálás, látványos robbanások, meg szétszakadó autók. Talán majd az új carmageddon hoz ilyen mókát.
  • Alexease
    Persze mindig van jobb, de sajnos nem igy mukodik;) Autosjateknak egy Forza-t is elfogadnek PC-re, de az sem lesz;D
  • bardocz
    Ilyen árkád marhulások közül egy burnout paradise kéne pc-re. Na azt lehetne élvezni naphosszat.
  • Alexease

• hondash3

Want to be immortal?
  • Alexease
    http://www.wired.com/autopia/2012/10/360-red-bull-f1/