19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Ja. Nekem ujnak tunt. Lehet regebben nem vettem eszre, hogy dolgoznak rajta.:)
-
Wlanseraf #4417 vazzee:) -
Miután bevezették az új logint fingom se mi volt 1872-ben az email címem :P -
Wlanseraf #4415 Nimá:) mi ez az ingy2 nick?:) -
Azt hittem, az csak video-latvany miatt van benne:) -
A füst át lesz dolgozva, gondoltam kikapcsolom de bután nézett volna ki a nincs semmi effekt drift közben. -
precise #4412 "Tudat nagyon jó dolog, LFSben is, aztán élményre már nem annyira, mert az FFBje nem nagy élmény"
Maradjunk annyiban, hogy az LFS az iRacing megjelenéséig a a legjobb volt FFB-ben, vagy legalábbis 2003-ban konzolos grantourismo1 rugós kormányos "ffb"-jénél fényévekkel volt jobb. Aztán 2008-ban (5év) az iR odacsapott neki ffb-ben (nem nagy csoda) amit aztán szépen átvettek a többiek pl nkp, rf2. Azért elég mókás egy 2003 first relases játékot hasonlítani a maiakhoz.
Ha meg 2 db autós játék lenne a földön az egyik az LFS S2 a másik valamelyik konzolos autós real driving simulator, és az LFS-t csak egérrel irányíthatnám, ellenben a real driving cuccodal amit mondjuk kormánnyal is, az LFS-t választanám, mert ffb nélkül is porba alázza a konzol "szimeket". -
kb az első rf2-es képen már ott volt a Corvette... viszont van a videóban egy füstokádó gép... :D -
Corvette?:) -
Ezt nem kellett volna... -
Én már kinőttem abból hogy sufnitunning, félkész, garázs játékokra és online játszak. Annak a koszaknak vége, nagyon jó volt, de ma már más miatt ülök le játszani és ahhoz hozzátartpzik az igényes kivitelezés is. Bocsánat hogy vannak igényeim... -
Fú én azt hittem, hogy attól szimes valaki, hogy a minél reálisabb szimulációt keresi(aminek csak sokadrangú összetevője a grafika), de hát kiderült hogy elég ha az ember vesz egy 150ks kormányt és forzázik vele
-
Tudat nagyon jó dolog, LFSben is, aztán élményre már nem annyira, mert az FFBje nem nagy élmény és a pályák sem az rF2 után, mellett, pedig látványra nagyon jó, ahogy lassítva nézi az ember visszajátszásban. Akkor jó ha a pályák és a felfügg és egyfomrán minőségi, mint ahogy írtad. Ha nem jött volna át ( bár kétlem ) itt áradoztam hogy rF2 a legjobb, de megint alpári mód jön a fanboyoszás azért mert a körítéssel meg valaki nincs megelégedve... örülök neki ha neked ez egy így megfelel, akkor te meg PCfanboy vagy, de gondolom véletlen és konfolfanboyságból költöttem csúcskormányra és szimekre 150 ezret multkor. Miért kell mindig elvinni az eszmecsért ilyen primitív buta beszólogatásokkal? -
Deformáció nem csak kinézet miatt fontos, fizikát is a deformált gumiból számolja, meg hát csak úgy mint a laser scannelt pályáknál, már csak maga a tudat is jó. Persze nem lep meg hogy megint csak azt vetted észtre hogy hogy néz ki az adott dolog:S Köret konzolfanboy szemmel tényleg az amit látsz, viszont szimes szemmel szerintem inkább az amit én írtam... -
Szerintem meg minden amit látsz a képernyőn, vagy nem? gumi deformáció nagyon jó dolog, lehet látni Forma autónál, zárt kaszninál meg sosem. Ripléjben meg harmat gyenge az rF így max csak agyon editált zenés videókban lehet bevágni értelmes képeket belőle meg a deformációról, de ez már más játékokban is jelen van ( még a nem szimeben is ).
Agyoneffektezést nem értem. a CARS agyon effektezett, de az a másik kurvára nem. ( 60 fps mellett nem is lehet ). -
Az uj autot persze senki se szurta ki. :( -
Csak fizikában áll jól. iRacing igényesség terén kategóriákat vár rá, a többi félkész vagy nagyon régi, de mondjuk a CARS kivételével azok is sokkal jobban egyben vannak mint az rF. -
Wlanseraf #4401 :) -
Minden autónak ugyanolyan a fizikája, csak a lóerőben különböznek. -
Wlanseraf #4399 Mi az az egyen fizika? több féle fizika van?:D -
Szerintem a körítés nem a grafika, sokkal inkább mondjuk a dinamikus pálya, a gumi deformáció, az időjárás/dinamikus vizesedés és felhőmozgás... Bár tudom konzolon 600 egyenfizikás autónál és agyoneffektezett de csak replayben szép grafnál kezdődik a "szimulátor". -
Tudjuk, neked melyek a mas jatekok, de azok nem ez a platfor (PC) es nem szimulator (ami nem jelenti hogy rossz, csak nem szim):)
Vagyis osszehasonlithatatlan, teljesen erdektelen hogy az milyen;P
Ha az rF2-ot hasonlitgatni kell, akkor LFS, nKP, iR, majd az AC es talan a CARS. Ezekhez kepest, az rF2 eleg jol all;D Sajnos ez van:)
-
Wlanseraf #4396 Ez rF1?:) füst az valami borzalom:) -
Azok a más játékok fizikában távol állnak az rfactor 2től ( ami persze nem jelenti azt hogy rossz lenne, mert ennyi erővel az LFS is az az Rf2höz képest )... a félreérthetőség kedvéért szögezzük le. -
-
Hiába jó a fizika, ha a körítés szar. Más játékokat nem kell felhozni, azok fizikában is jók és körítéseben is No1. Hosszútávon inkább azokkal játszok, mert minden megvan bennük, rfactor 2vel meg csak ritkán mert még félkész se... nem tudom melyik a jobb. -
Szerintem simán játszható, és a fizika bőven kárpótol... Persze van akit a fizika hiányáért kárpótol a sok autó meg csicsás graf.(lásd forza meg gt5) -
Nem tudom, mi hiányzik belőle, de nem kelti bennem azt az illúziót, hogy azok az autók a pályán vannak.
Tudtommal ebben is van HDR, csak még nagyon elbaszott. (lásd #4373)
Mindegy, ízlések és pofonok, szerintem 2012-ben ez igénytelen munka, akármennyire is überbrutál fizikája van. -
Reális bevilágítás, színek, részletesebb modellek, nem ezer éves minőségű pályák, animációk, nem bugos effektek stb... de a fő gond hogy a színkezelése borzalmas. -
Debilon #4389 igen, amilyen a 2006-os felhozatal volt nem is csoda -
Wlanseraf #4388 Low texturak.. azok nem hiányoznak mert benne vannak:D -
atiwrc #4387 Mi hiányzik belőle (grafikailag) ami kéne még bele?
Jó pár mai gamebe van mindeféle hdr, meg sebesség érzetet segítő elmosódás, de a legtöbbtől én inkább hányok és keresem hogy hol is lehet kikapcsolni. -
Erre én erős túlzással sem merném azt mondani, hogy állatul néz ki, az önárnyékoláson és a valós idejű tükröződésen kívül rF1 szinten van. -
Wlanseraf #4385 Igen 2006-ba nagyot ütött volna:) -
Debilon #4384 nem tudom mennyire van szét effektezve, de a leírás szerint max graf és AAx2
állatul néz ki szerintem :)
-
buch #4383 Köszi mán. Kis idő kellett, de összejött. -
Debilon #4382 a mod manager-en keresztül kell -
buch #4381 Sziasztok,
4372-ben van ez az összefoglaló letöltés...van hozzá egy pár soros leírás, hogy hogyan kell letölteni, de ha a packages mappába töltöm le őket attól még játékon belül nem válnak installálhatóvá a pályák. Vagy hogyan kell pályát játékba rakni? -
A reális fizika is javít a grafikán bármennyire hihetetlen. -
omgwtf