19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Aha, hát én úgy próbáltam hogy letiltottam a hálókártyát/kihúztam a netet, és úgy nem volt jó. Te csak a wan kapcsolatot húztad ki/tiltottad le. -
Nekem elindul:
-
Hát alapból csak nekik lehet, nincsenek olyan sokan. -
Jó ötlet! Vagy lehet, hogy akkor már az ISI valamelyik fejesének címzem a levelet, amúgy is szeretnék kérdezni tőlük 1-2 dolgot, amire talán ők lehet, hogy hamarabb tudnának választ adni, mint hogy én bogarásszam ki. :) -
Telepítheted akár 5 gépre is egyszerre, csak ha utána megint aktiválni akarod valahol akkor írsz a supportnak és 2 napon belül adnak újabb 5 lehetőséget, hol a probléma? -
Timbu #4453 Ez is csak egy olyan dolog, hogy azt szivatják meg vele, aki tényleg megveszi... Nagyon útálom az olyan DRM-et, ahol telepítési szám korlát van.
Ebben az esetben szerintem pedig azért is felesleges, mert elég rétegjáték ahhoz, hogy aki szereti, meg is fogja venni. Elég lenne csak azt ellenőrizniük pl., hogy egyszerre csak egy példány legyen online.
Másrészt teljesen elképzelhető az a helyzet, hogy valaki asztali pc-n meg laptopon is akarja használni. -
Net nélkül nem indul el a játék, szürke lesz a play gomb. -
Valamilyen szinten logikus, mert akkor ketten-harman felvaltva hasznalnak folyamatosan:)
De ha egyszer az „A” gepen online aktivalod, utana meg a „B” gepen is, szerintem lehet hasznalni net nelkul az „A” gepen is, csak nem szabad online-ozni es/vagy loginolni (a vinyon tarolja az infokat). -
Naponta?!
-
Írsz a supportnak és resetelik az 5 aktiválási lehetőséget. -
Megkérdeztem fórumban, ezt kaptam:
"Q. Can I install rFactor2 on another machine?
A. Yes. Install the software on the other machine, run the launcher and go to the purchase tab. You can reactivate the product on that machine there. Note that we have a soft limit of five reactivations per purchase."
Szóval szívtam.
-
Az lesz, meg lehet, hogy dobok a supportnak is egy e-mailt, köszi azért! :) -
Nem tudom, de szerintem vegtelen;)
De azert olvass utana (ISI forum) mert csak tippeltem;P -
Nem is kell, hogy egyszerre két gépen fusson igazából. Hétközben úgyis csak a laptop van nálam, de ezen meg úgyse fog úgy futni a játék, hogy órákat lehessen tesztelni vele.
És ez az újraaktiválás hányszor működik? Úgy, mint az első résznél, hogy egy licenszt max. 3 alkalommal lehet aktiválni? -
Nem probaltam, csak tippelek:)
Mivel aktivalni kell (Reactive), amit valszeg a geppel parosit ossze, igy gondolom mindig csak azon a gepen fut, amelyen aktivaltak.
Ha igen, akkor lehet ket gepen hasznalni, ha mindketton van net az aktivalashoz. Persze egyszerre nem fognak futni;)
-
Lehet, hogy kicsit túlságosan is egyértelmű dolgot fogok most kérdezni, de nekem mégse annyira egyértelmű: 2 gépre is telepíthetem ugyanarról az accountomról az rF2-t? Jó lenne ezt tudnom azért, mert amennyiben ezt meg lehet csinálni, akkor tudnék az egyik gépen dolgozni, illetve 1-2 fontosabb dolgot azonnal ki is próbálni, a másikon meg csak tesztelni. (Nyilvánvalóan a 2 gépen nem futna egyszerre, egyidőben az rF2) -
GPx8 #4442 Szép, de nálam közel sem ilyen a graf. pedig minden maxon van... -
-
végre megjelenik a C6.R. is.. bő 2év után már ideje volt :)
-
Okés, köszönöm szépen! :) -
Ugyan úgy kell csinálni autót mint rF-hez.
3ds MAX kell és PS. Az rF2-ben benne vannak a moddev pluginek 3ds-hez.
Törést nem kell animálni. Töri az magától majd, de a törés még nincs is aktiválva rF2-ben, jó ha leszakad valami egyben a kocsiról.
Nincs értelme foglalkozni vele amúgy még, inkább csinálj valamit rF-ra, abban ki lehet tanulni, rF2-re ugyan az lesz kb a 90%-a.
Leírni nem fogom (lehetetlen) mit hogyan kell, napokba telne.
Alap hogy kell egy jó 3ds max és PS ismeret, valamint nem árt ha már láttál autót élőben, tudod hogy épül fel egy futómű stb stb stb.
rf fizika fileokról itt van némi leírás, összeszedett komplett tutorial nincs, kitelne egy sok száz oldalas könyv is belőle
http://www.bozracing.com/forums/viewforum.php?f=79 -
Debilon #4437 Mugen-t keresd, ő hegeszti a Hondát :)
elég jól haladt, csak szerintem félretette ő is -
Meg senki nem csinalt hozza autot (nemzetkozileg sem):)
Itt a forumon 1 valaki van, aki a Honda-t csinalja, de mar nem emlekszem ki, 1 eve keszul;D (Amig nincs kesz az rF2 rendesen, eleg nagy szivas – allitolag – barmit csinalni hozza.) -
Köszi, ezeket megtaláltam én is (vagy legalábbis egy részét).
Akkor úgy kérdezem, hogy ki az, aki tudna segíteni majd, hogyha elakadnék valamerre? -
Itt a forumon tobb oldal lenne a leiras;)
Az alap programokat (DevKit) az rF2-hoz adjak (tartalmazza a progi), a tovabbi leirasok, plugin-ek es egyebek itt: Modding-Downloads -
Sziasztok!
Kicsit talán off lesz a dolog, ez esetben elnézéseteket kérem, de sürgős segítségre lenne szükségem!
Keresnék valaki olyat, aki már moddolgatott rF2-ben, és nagyjából tudja, hogy az autómodellek hogyan épülnek fel az rF2-ben. Értem ez alatt azt, hogy a törés alkalmával 'animálni' kell az autó egyes részeit, illetve talán külön is szedni, illetve, hogy milyen módon lehetne egy már meglévő autómodellt betenni rF2-be, milyen programok vannak hozzá, hogyan kell, vagy, esetlegesen ha van ehhez valami leírás, akkor ahhoz egy linket.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Ja.:D
-
En update utan az ..\UserData\Log konyvtarbol szoktam kitorlgetni a dolgokat, hatha szamit valamit. Bar meg nem volt gond vele, neha a CCH file-okat kavarja meg:) -
En Te eppen azt valasztottad alap autonak:)) -
Most olvasom, hogy a pokhalos pilotat a 6-os rajtszamu Spark F1 okozza. Es tenyleg. :) -
Debilon #4428 jut eszembe, pedig nincs egy csúcs konfigom sem -
Debilon #4427 érdekes, én az előbb is körözgettem még az előző build-al, de nem volt FPS drop-om egyáltalán, kipróbáltam esőben/szárazon Skippy/Nissan/F3-as autóval is többféle pályán (gyári és Virtua_LM.es Sebring)
ment mint a karikacsapás, pedig utoljára a 107-118 közti váltáskor lett tiszta install, azóta csak leszedem az update fájlt és frissítek
-
Az elozot ujratelepitettem es akkor sok gondom megszunt. Ebben csak ez a pokhalos pilota jott elo. :D -
Ezért érdemes az uj buildekkel uj installt csinálni és átpakolni amit kell (packages, userdata stb.), és ha müxik akkor törölni a régit. -
Csak egy laptopon van telepitve, es csak az AI-t zavarom korbe a palyan. Az szokott lenni, hogy minden masodik update utan a palyak egyes szakaszain 8-10-re esik az FPS. Aztan a kovetkezo frissiteskor megint jo.
-
Debilon #4423 :DD
versenyen próbáltad FPS-t, esetleg online? -
Most jo lett az FPS, de az autot Spiderman vezeti. 
-
rFactor2-Build-134 -
Elkerulte a figyelmememt.:) -