19779
  • Totti5
    új win, rfactor 2 szemétdomb újratelepítése, s közli velem hogy nincs liszenszem, amikor reaktiválni szerettem volna... ez az ISI direkt ilyen amatőr banda?
  • Nightt
    Lola + Monza fun ma este: http://simcompany.hu/forum/viewtopic.php?f=21&t=911
  • Nightt
    WindowsServer 2003-mon az új build-al nem lehet dedicated server-t csinálni. Ha esetlen valaki valahol olvasta a megoldást, legyen oly jó és ossza meg velem, koszi.
  • Debilon
    mindig ez van ha kijön valami új (más játékokban is)
  • precise
    Ezt nem értem, senki nem tol online Barberrel. Megjelent a Lola és mindenki azt csapatja.

• Gerdai
    Azért én erre kíváncsi vagyok.

http://www.bsimracing.com/rfactor-2-marussia-cosworth-mr01-preview-screenshots/#2151
  • Szabi #4492
  • Adam Jonas
    Kicsi help-re lenne szükségem fizika ügyben.

Valakinek sikerült már megfejtenie, hogy ezzel a motorfizikában ezzel egészen pontosan mit lehet állítani?

pl.

VolumeFract=(0, 1.000, 1.000, 1.000, 1.000, 1.000, 1.000, 1.000, 1.000, 1.000, 1.000, 1.000, 1.000, 1.000, 1.000, 1.000) // maps accelerator position to fraction of combustion chamber filled with air, you can define a maximum resolution of 16 steps which are interpolated and distributed evenly

Odáig talán sikerült megfejtenem, hogy a fojtószelep valamekkora nyitásához rendel valamilyen értéket, de azokat az értékeket honnan kellene venni? A gázpedál állása lenne?
  • lac coo
    Amúgy nem lehet, hogy azért volt alapból 0-ra állítva FFB-ben a kerékvető effekt, mert ebben az új rF2-es FFB-ben már nincs szükség rá, mint régen a real feell pluginban ...? mondjuk Mill-sen elég simák a kerékvetők ,lehet azért nem rázott mert nem sima a felülete ?
  • precise
    off: aztsem tudom milyen kormánytl ehet kötni boxra.
  • Alexease
    Autosjateknak biztos tuti,Forzat en is szeretnek, de gamepad-del nem sok ertelme van;) Most a Ferraris cuccot tologatom PC-n, az is hasonlo kategoria mint a Forza, iranyitasra kicsit szar, de kormannyal meg akkor is jobb, mint a Forza gamepad-del;DDDD
    Szerezz hozza egy kormanyt, es akkor jo lesz.
  • precise
    Végül sikerült. Mid Ohio volt 1.90-es 91-es helyett...

(Ma vettem egy használt xbox-ot 70fontért, meg hozzá forza4-et. Kíváncsi leszek, igaz csak gamepadom lesz hozzá. Remélem Single player azért leköt egy ideig)
  • Alexease
    Amugy nem tudom mi ertelme volt mod-kent kiadni a Lola-t, vagy ha csak igy tudtak (rF2 bug), akkor meg miert nem csak egy gayri ISI palyat rendeltek hozza, ami valszeg mindenkinek fent van.
  • Alexease
    Mod Manager-nel jobb gomb a modra, Properties es Advanced. Ott felsorolja hogy mi szukseges, mi van meg es mi nincs.
  • Alexease
    A gyari ISI palyakon kivul kell neki a 2 VLM-es palya (MidOhio 1.91 es Sebring 1.9 - verzioszam fontos!) es a Croft 0.91.
  • precise
    Kíváncsi vagyok a lolára, csak neki álltam de nem jött össze.

Először kéri mindenféle '66-os pályákat miközben azok elvileg gyáriak. Kicsint szenvedtem vele, majd idegből full uninstal és 134 telepítése szárazon középkezdéssel ha értitek...

Minden cumót felraktam amit találtam, de nem jó... B.E.F.O.S.O.K.
  • Adam Jonas
    Ezt kicsit én is furcsálltam valamelyik nap, amikor elkezdtem felrakni, hogy miért kell minden autócsomagot leszednem hozzá. Reméljük, ezen azért javítva lesz még.

Belenézegettem a fizikába is...eddig én csak a motorfizikával próbálkoztam, na mondom lecsekkolom, hogy milyen rF2-be. Azt hiszem, kellőképpen bonyolult ahhoz, hogy hipp-hopp lehessen készíteni egy motorfizikát. :D
  • lac coo
    Milsen nézegetem, Clioval, alig van kerékvető effekt... Pedig belőttem szépen controllerben, ( alapból nullára volt állítva a kerékvető ...! ), de így is hol érzékel valamit hol nem, bár ez lehet a pálya hibája .Ha úgy dönt , hogy hajlandó észrevenni, hogy kerékvetőn megyek, akkor teljesen jó .:))

Vannak azért anomáliák még :)
  • Alexease
    Nem probaltam, de mintha olyasmit olvastam volna, hogy allitolag segit a razkodason, de rontja a normalis FFB erzest.

Nalam az offroad-multipler minimumon van, a fuvon szinte semmi FFB, de a kerekveto meg igy is durvan raz (nem nagyon, sok kemeny aprot).
  • lac coo
    A menüben az FFB smoth az nem erre való ? Csak (nálam ) nem csinál semmit .
  • Alexease
    A Controller ini-kben talan ez: Off-road multiplier.
    Hogy az aszfalton talalhato izeket is csokkenti-e, azt nem tudom.
  • Alexease
    Elvileg a Pixim a Lola-val parhuzamosan csinal meg 2 autot es a hozzajuk passzolo 3 palyat is.
    http://pixsim.net
  • precise
    Megmondom engem mi b*sz fel továbbra is. A mod managment-re nem tudok jót mondani.

Mondok egy példát:
    ARMAII- höt naponta jön ki egy vagy több mod, több ezer van már hozzá. Van egy PlaywithSix nevű segéd program, elindítom, kiválasztok egy szerót és ez az okos kis progi megold nekem mindent. Még ha újabb verzión is van a kellő modból, felrakja a régebbit. Csak ráklikkelek a Join-ra és több gondom nincs is.

Most rF2 Lola-t próbálnám, de akkor még töltsek le hozzá f*szomse tudja milyen modokat... Kedvem sincs neki állni.

...pedig jelenlegi szinten ha nem nézem a grafot az rF2 a legjobb vezetésre.
  • lac coo
    Még valami : azokkal az idegesítő rántásokkal, amik gondolom az út egyenetlenségei akarnak lenni, lehet valamit kezdeni ? Jó hogy van, csak zavaróan erős ...
  • lac coo
    Átállítottam hangszóróról fülesre a keverést a játékban, így most jónak tűnik ... Bár nem szokott gond lenni ebből, itt most nálam valamiért csúnyán túlvezérelt mindent .
  • lac coo
    Néhány igényesebb pályát is csinálhatna már valaki :)))
  • Alexease
    [URL=http://www.bsimracing.com/rfactor-2-marussia-cosworth-mr01-preview-screenshots/#2151]Marussia–Cosworth[/URL]
  • Alexease
    [URL=http://www.bsimracing.com/rfactor-2-lola-t280-by-pixsim-xmass-beta-release/#2156]Lola T280 *szappanytartop:P) Beta letoltes[/URL]
  • Fehercsoki
    Mindenhol máshol jó? Akkor nézd meg a játék beállításait, hátha ott van valami elállítva.
  • lac coo
    Ja nem úgy torzít, már a hangkártyából torzan jön a hang, mint amikor eszement módon túl van vezérelve valami ...
  • Fehercsoki
    Ha külön lehet állítani a basszust a hangszóródon akkor csavard le.
  • Fehercsoki
    Hát vagy bug vagy a hangszóród szar, próbáld ki fejhallgatóval is, ha úgyis torzít akkor passz.
  • lac coo
    Az mitől lehet, hogy ha néhány AI is van mellettem magasabb fordulatszámon elkezd irgalmatlanul torzítani a hang ?
  • Szabi #4465

végre találtak szponzorokat és nem kamu reklámok lesznek? juhéé :D

(na meg remélem hogy a háttérben szép csendben tényleg készül a historic csomag is :)
  • Wlanseraf
    Ebben az a jó hogy régi szar grafikájú sim van a piacon:)
  • lac coo
    Végre valami ! Kérdés mi lesz belőle ....
  • Alexease
    Alakulnak a „szappantartok”:)
  • mcmoha
    Nekem is.:) Ha aktivalva van akkor offline minden gepen elindul. Persze amelyeken aktivalva lett.;)
  • Fehercsoki
    De.

Én nem azt mondom, hogy nem lehet úgy játszani, de amikor én úgy próbáltam 90es build körül(nem tudom pontosan), akkor ahogy letiltottam a hálókártyát a játéknál beszürkült a gomb és nem lehetett elindítani a single playert.
  • Adam Jonas
    Ha kihúzom mondjuk a netkábelt, nem elég? :D