19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Ráadásul a tisztelet szikrája sincs meg ebben az ürgében, mert csak odahányt 2 kérdőre vonó mondatot, de semmi megszólítás, semmi más sem. Ezek után nem csodaálkozok azon hogy milyen a játékuk ha ott ilyen bunkó meberek "dolgoznak". -
Meg nem neztem, csak a videokat, de az alapjan eleg beta/wip. De allitolag fizetos lesz, azert vannak benne kamu nevek. -
Na most kurva mód kicsapta a biztosítékot ez a gennyláda ISI. Írtam nekik nyugodt hangnemban, hogy nem tudom reaktiválni, mert azt mondja nincs liszenszem, s odaírtam hogy szomorú hogy 2 hetes játéknál ilyen gondokkal kell küzdenie a vásárlónak, mert az adataimat nem jól kezelik és illene már ezt megoldani, hiszen nem én vagyok az első a fórumjukat olvasva... hanem a nagyon sokadik.
Erre jön a válasz és szó szerint leugat, hogy kizárt hogy itt bármi féle hiba lenne és minden bizonnyal ÉN adtam meg rossz adatokat!!!
Eszem megáll, hogy képzelik ezt?
Természetesen nem segítettek semmit, csak leírták hogy balfasz vagyok.
-
precise #4535 Ezt a DTM modot hogy lehet beüzemelni? Install megvolt de nem latszanak a az autó választásnál.... -
Nem jó volt az, csak kicsit öreg vagyok én már az ilyen feladványokhoz ...:)))
A frissítést teljesen logikus modon már a játékban kell megcsinálni :)))) -
Az valami mas 1960-as mod lehet;)
Ket hivatalos van:
- ISI1045-v10-1960sWorldClassRacing.rfmod (~750MByte)
- ISI1045-v10-v11-1960sWorldClassRacing.rfmod (~180MByte) -
Szar ügy :)))))
Amúgy most mi van, letöltöttem az 1960 1.1-et, és ha már van olyan a Megane Trophy 1.1 is, de egyik sem látszik a mod managerben ....Pedig bemásoltam a package mappába ...
Illetve látok valami SRPL_1960 1.0 ás modot, nem engedi telepíteni ,mert kismillió dolog kell neki... Pl a Montecarlo 1.1 ... :DDD Most vagy én vagyok hülye vagy nem tudom, de pont azért szedtem le, hogy az meglegyen :))) -
Igen, torlheto (de azert archivald:P).
(Bakker, alig tudok gepelni, esetlen a kezem, a gyomrom meg mint valami emesztogodor vagy mosokonyha...) -
:D
Ha telepítek valami modot, akkor azt ki lehet pucolni utána a packages mappából ? -
Igen, en is mindig a cigihez merem az ilyen dolgokat;) A cigi karos, budos, luxus cikk, a kozutalat targya, tudom mennyi penzt elbaltazok ra, igy nem faj 2-3E Ft valami hasznos cuccert (meg olyanert sem, amit amugy el lehetne „lopni”:P) -
Ez a mod-manager dolog jo lenne, de az a gondom vele, hogy kicsomagolgatja a program, szetszorja a cuccait. Jobb lett volna valahogy egybetartani, talan az rFcmp lehettt volna az alap file.
A palyaknal semmi nincs, amit mashova be lehetne huzni, kulon komponensnek.
Lazan lehetne palya_neve.rfcmp vagy .trk, es egy konyvtarba mind, csak file-onkent. Talan a betoltes igy gyorsabb lenne (foleg lemez toredezettseg, file olvasas miatt.
Az autoknal hasonlo a halyzet, ott max a hangokat lehet mashova hasznalni. Azok is mehettek volna 1 konyvtarba, file-kent.
Persze, igy lehet oket patch-elni, nem kell letolteni az egeszet ujra. De ugy sem realtime tolti, lenyegtelen. Raadasul 4-5 patch utan, egy csomo „duplikalt” file lesz, amit egymas utan olvas be, egyszeruen felulirogat, egy csomo ido es hely.
Szerintem nem gondoltak at;) -
Két doboz cigi .... ! :DDD -
Agyrém ez a dolog :)))) Jobb volt a régi, ember átírta az rfm filet és ott ment ahol akart ....Modoknak semmi köze nem volt a pályákhoz . -
Annyi penzert az SRW-hez 15-20 autot lehet venni:DDD -
Igen, abban lesz. -
BUEK!!! -
Jó ezt én is tudom, de mit kell leszednem innen ? :)))
Mindegy letöltöm az 1.1 -es 1960-as cuccot, gondolom abban benne van .... -
Szerintem nem nyerészkedés .....Mindegyik verzió több játékhoz való, gondolom nem is ugyanaz a cucc másképp kell megoldani neki . Azért nem egy nagy összeg az az 1600 Ft. :) És legalább frissíti is rendesen . -
Persze hogy elég, ha netalántán kíváncsi az ember másra akkor lapoz .... -
nálam csak fordulatszámmérő van meg fokozatkijelzés és picibe hogy mennyi benyó van még.. ennyi infó nekem bőven elég :D
viszont az nagy szemétség hogy külön nyerészkedni akar és nem lehet gtr2höz is használni csak ha újra megveszem a gtr2es verziót is
-
Nekem is csak telefon van, azzal is jó.Nem kell telezsúfolni, 5 oldalt tudsz telepakolni , érintésre lapoz, szóval nem kell miniben kirakni a dolgokat ... -
http://isiforums.net/f/showthread.php/1396-Downloads -
már csak egy rF2 és egy olcsó tablet kéne :D
(progi megvan, de telón még nem az igazi) -
Erre még emlékeztem, csak úgy látszik ISI következő játéka valami ajtónyitogatós-zár-kódfeltörős kalandjáték lesz, mert van ugyan két ikon , install meg uninstall de nem működik ... :)))
Darabig nem jöttem rá mi a fene kellhet még , mire rájöttem hogy jobbklikk ... :DD
Montecarlo 1966 1.1-et honnan lehet szerezni, az kellene még a lolához ...? -
Debilon #4514 bemásolod a packages-be, a mod managerben meg kiválasztod, hogy ne csak a mod-okat mutassa, kikeresed a pályát és install -
Nem modtól függő pályákat (*.rfcmp) Hogy az istenbe lehet működésre bírni ??? Sehogy nem jön össze ...:DD -
Cliohoz dobtam össze :
-
Ez most hogy jön ahhoz hogy az ISI kontár módon kezeli az adataimat? -
Kipróbáltam a dashmeterProt, rF2 alatt is, és elég jó cucc. Gyors mindenben teljesen testre szabható, minden vackot ki lehet íratni vele ....
-
Ezen az óvodás , szimes meg lámakonzolos-árkádos dolgon mikor sikerül túllépnetek ??? -
Ja csak a régiek könnyen túlmelegednek, az újak meg drágák(annyira nem, de ha csak forzázni kell akkor az), meg hát kell valami kormány is, összesen meg már drága. -
precise #4507 (egyébként totti hatására vettem egy occsó használt boxot meg egy forza4-et. Box csak 4.én érkezik, majd írok véleményt) -
Egyszerű, aki sokat költ szimekre az már nyugodtan forzázhat mert ő már akkor is egy vérbeli szimes! -
precise #4505 Minek költesz ilyen "szarokra" amikor a forza 4 van olyan jó szim mint akármelyik pc-s...
(vagy valamit félre értettem a régebbi hozzászólásaidban) -
120°C. rFactorban minden 120°C-ig bírja
Kivéve ha a drága modder direkt elkúrja, hogy álló helyben 2 percig lehessen tiltáson pörgetni a motort, és 140°C forrhat minden pukkanás előtt.
-
Clionál lehet azt tudni, hol van az a hőfok mikor már gyengül, sérül a motor, víznél és olajnál ? -
Semmit nem várok, csak játszani szerettem volna azzal ami van, de még egy alap adatbázis kezelés, amivel a felhasználók adatait "védik", tárolják is megoldhatatlan nehézség nekik, mert ahogy olvasom ez kezdetek óta ilyen és nem én vagyok az első sem a 50. júzer aki így járt. Persze a sírás helyett levelezhetnék és könyöröghetnék nekik hogy csinálják már meg... majd ha lesz hozzá kedvem, addig játszok mással. -
Mar egy eve, a beta megjelenesenel, lehetett tudni, hogy erosen barkacs a dolog. Sot, mar az rF1 sem volt a support mekkaja:) Ket even keresztul, nagy ritkan toltak a rosszabbnal rosszabb dolgokat, ami alapjan eleg gyanus volt. A megjelenesnel – es meg most is –, 2009-re datalt cuccok voltak. Voltak kepek, videok, leirasok, penz visszafizetes stb. Mar akkor lehetett latni, hogy nem a 6 honapot, meg a 12-ot sem fogjak tartani.
Raadasul mit varsz egy beta, szinte csak mod alapnak gyartott engine-tol, ami ha egyszer kesz lesz, akkor sem lesz igazan „kesz” se tartalmas;)
Most nem piszkalni akarlak, ez komoly, de foleg neked, egy Xbox-Forza utan egy ilyen PC-s barkacsba belevagni/befizetni, teljesen agyrem lehet:D Meg az „igenytelen” kizarolag PC-s szimesek is kiakadnak neha az rF2-tol:) -
Az egy dolog hogy a játékot leszarják, de legalább azokat a júzereket ne szopassák már ilyenekkel, akik kemény pénzeket fizettek ki egy épphogy működik programra... -
Laceee #4499 Igen, épp elég ideje használsz ISI cuccot, hogy tudd tőlük csodát nem lehet várni, de még az elvárható szintet sem ütik meg...