rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ki is bírná ki, hogy ne próbálja ki a bétát és fizessen onilne a játékért? Én tuti nem tudok/tudnék várni. Kétszer meg azért nem veszem meg a cuccot, hogy dobozosan is meg legyen, plusz egy csomo eredeti cd-m, dvd-m mást sem csinál csak porosodik. jól mutat meg minden a polcon, de se több sem kevesebb... Én pl amit csak lehet már online veszek (zene, film), alig várom, hogy legyen google music is, meg jöjjön a netflix meg minden ilyen jóság. egyszerûség, gyorsaság. 😄
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az rF2 (elvileg) a tartalma miatt mar onallo dobozos verzionak is megallja a helyet, de nem hinnem, hogy a dobozos verziot eroltetnek.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!
Please continue discussing in existing threads or make new threads to discuss specific things mentioned.
What is the pricing structure for rF2?
In the USA, rF2 will sell for $43.99. This will allow unlimited access to single player and mod development mode. It will also include one year access to an online account. Additional one year access to the online account can be purchased for $12.99.
Why not simply raise the initial purchase price?
That wouldn’t be fair to those wanting to use only the single player or mod development mode.
What exactly are online services?
Users will be given online accounts from which they can access multiplayer races. This should reduce the number of anonymous race entries and in turn hopefully reduce the number of passworded servers.
The service will identify when updates are available and allow for automatic downloads.
The service provides a way to generate and maintain unique Mod/Package ID’s. This should help reduce the mismatch problem found in the current version of rFactor and also help reduce/eradicate version confusion for the end user.
Additional features such as online statistics are also planned.
What will I be able to do if I don't use online services?
You will be able to run single player, run Mod Mode, and manually find and install any mods or updates.
What is this open beta I have been hearing about?
We plan to release an early content-limited version for mod makers to provide feedback on the system. It will be an open beta, meaning anyone can participate. People wishing to take part will be required to make a full purchase (see pricing info above). We are planning to give those who take part in the open beta 18 months of online access with that purchase rather than the 12 months which will come with purchase after the open beta.
Will you offer refunds during or after the open beta?
If you believe you became a part of the rFactor 2 community too early we can arrange one."
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Simbin zseniálisat alkotott a GTR2-vel ,annál sokkal többet nem lehet kihozni abból a motorból.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
C.A.R.S. még kérdõjel.
Igen, egy rF2 vs. CARS nem lenne rossz, de elnezve az rF2-ot, nem sok versenyszellem van bennuk😉
A CARS elsosorban a grafikai reszt piszkalja, hogy minnel szebb legyen (lasd DX11 fejlesztes, az rF2-nel maradt a DX9), valszeg a kesobbi egyeb eladhatosag miatt, probalnak egy hosszutavu engine-t osszeraktni, ami mindenre jo lesz (fun-race vs. Sim, PC vs. konzol). Remelem az rF2 inkabb a fizikara, mely-engine dolgokra gyurt inkabb. Bar vicces lenne, ha nem erne el a mar regen osszbarkacsolt SimBin-es cuccok szinvonalat😄DD
Nagy reményem nincs, hogy valaki valaha csinál-e még egy jót 😄DD
rF rendszere tetszik, így akár lehetne versenyezni a C.A.R.S.-al is.
Amikor Wheatley atment az iRacing-tol az rF2-hoz, azt hittem, beindul az elet, jonnek a hirek, infok, felfut a dolog, lesz valami tortenes. De igazabol mar egy eve semmi.
Beindult kozben a CARS, arra az rF2-nek annyi "valasza" volt, hogy kiadtak egy "napfenyes" kepet. Hu ha! 😊)))
A SimBin (hasonloan volt gMotor2 kinoves, a Blimey!/SMS/WMD "masik fele" 😄) legalabb gyorsan bejelentette a RaceRoom2-ot, amibe beletolnak nehany liszenszelt cuccot meg a RACE-sorozatbol😊
SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!
De az ISI-nek letkerdes, hogy a leheto legjobban levedjek a dolgokat.
A tartalmakkal nem nagyon tudnak mit kezdeni, mivel ugyis modolhato lesz, de a tobbit tuti vedeni fogjak, ahogy tudjak (mert ha nem, nem sok ertelme lesz a folyamatos update-nek es az evenkenti fiztesnek)..
simbin se tudta megoldani, hogy a különbözõ 5 vagy 10 eurós kieget ne használják olyanok online akik nem vették meg...õk se fogják
Ez igy jol hangzik.
De ha lenne AI (ami az NR2003 volt, es nem is olyan rossz, valszeg meg mindig "meg van", sot egy-ket iR fejlesztesi videon, meg ha most is AI-val korozgetnenek, ha jol latom😄DDD), akkor tuti lennenek pluszban olyanok, akik evente szivesebben kiadnanak nehany ezer forintot az update-ert, es 2-3000 Ft-ot egy-egy tartalomert.
A kerdes mar csak az, hogyan oldjak meg azt, hogy ervenyes "elofizetes" nelkul figyelje a rendszer, hogy bar regi verziod van, de megis teletoltad valaki mastol az uj tartalmakkal?! 😊))
De eleve jonehany dolog van meg vissza, amirol mar most tudni, hogy majd csak a kesobbi update-ben jelenhet meg.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC