19779
  • lac coo
    De beállítottam azokat is :)))) Bár macerás valami fura van benne. fov ha jól emlékszem 65 ...
  • GPx8
    Mekkora a FOV?
  • Alexease
    Ma mar nem a monitorral van a gond, hanem az egyebbel, mert csak egy videokartya annyiba kerul mint 3db 24" monitor, es akkor meg kellene hozza alaplap, proci, memoria is:)

Tukroket nem szoktad beallitani, igy nem latni bennuk semmit?!:)))
  • lac coo
    Én így tolom, igaz jobb lenne 3 monitor ( mondjuk egy normális is jó lenne kezdésnek nemhogy 3 :)), de kevesebbet így sem látok a pályából, plussz eléggé magam elé látok ezáltal olyan a sebesség érzet mint amikor motorháztető nézetben vezet az ember. Nekem így nagyon bejön ...ennyi a lehetőség ezt kell szeretni :)))

• attila46
    A másik ..vettem DFGT kormányt kellene egy kis segitség .mit és hogy állitsak??
  • Alexease
    Mar 7-8 eves programcsomag, leallitottak az aktivalo szervereket es megszunt hozza minden tamogatas.
  • attila46
    Adobe CS2 legalisan ingyen letoltheto!

Valaki legyen szives avasson be....mi ez ..és miért van rá szükség??
  • lac coo
    Sokat megnéztem, verzió szám az egy dolog, de aminőség az meg egy másik ...:Croft beta között meg egy akármi beta között fényévnyi különbség van .
  • Alexease
    Ilyen es hasonlo 0.8-1.0 koruli beta/wip palyakbol van mar vagy 50db, legalabbis lattam mar jateklistan nehanyat;D
  • lac coo
    Nem tudok róla, meg annak 4-5 db normális pályának ami eddig van, minek gyűjtőoldal :)
  • Alexease
    Van esetleg valahol valami gyujtooldal, ahol osszeszedtek a normalis (Mid Ohio, Sebring minosegu) palyakat?
    Termeszetesen egyelore mindegyik palya erosen WIP/Beta, de nincs kedvem olyanokkal probalkozni, mint talan Watkins volt, hogy kiadta beta-nak, es F1C szintu volt a palya, shaderek nelkul, tizszeresre nagyitott pixeles texturakkal:)))
  • Szabi #4687
    Igen, Dunsfold reptér, nagyon hangulatos lett :)
  • lac coo
    Jah , nem, már megjelent. HSW.
  • lac coo
    Ha jól hallottam jövő héten jön az első beta változata apályának. Nem mintha sok mindenre jó lenne ...:)
  • Alexease
    Top Gear? :)
  • Szabi #4683
  • Fehercsoki
    Igen az lehet probléma, nem fogom belinkelni, de annál van jóval újabb is, szedd le azt, vagy vedd meg, megéri.
  • paj01
    Szerintem a legelső:)bár van rajta vmi 1.005 patch. Az 1960s f1 mod dolgozik vele de más nem nagyon akar.
  • Fehercsoki
    Melyik build van meg?
  • paj01
    1év után ujra megpróbálkoztam vele. Kiakartam próbálni a skip barber modot, de mikor betölt nem tudok elindulni. Nem sikerül beiinditani a motort. Ez a virágbolti verzió átka vagy vmit rosszul csinálok?:D
  • Alexease
    Nem mintha nem lenne Corvette video, de ha mar a Vegas/Codec parossal szarakodom, nehany SRW video utan kiprobaltam ezt is.
    Ezen 65 a FOV, eppen hatareset 1 monitorra.

• Alexease
    Probald addig novelni a FOV-ot, amig meg elore tudod tolni a kamerat, es persze amig nem torzit es ovalis a kormany:)
  • GPx8
    Kipróbáltam a Corvette-t, de nálam semmi sebességérzet nincs benne, pedig 82 FPS-em van játék közben. (Alap FOV).
  • lac coo
    Jó ez a Corvette, bár a hatalmas ereje miatt nagyon figyelni kell, mondhatni , hogy igazi szemétláda :) Nekem kicsit bugos a kipufogó lángja ....

Amúgy Lienz v0.9 is megjelent HSW-n találni linket ....Clióval istenkirály !!!!
  • mcmoha
    all cars & tracks
  • attila46
    Ahogy telepittem midjárt el is tünik a mod.....kell hozzá valami alap mod vagy esetleg valami??
  • Nightt
    Megvan a ma esti programom
  • Szabi #4671
  • attila46
    Valakinek van fogalma arról ,hogy vajon miért nem jelenik meg az új mod Corvette.. a játékban..??Talapitettem és nincs meg
  • lac coo
  • Laceee
    Chevy Corvette C6 GT2
  • lac coo
    Azt hol tudom ( ha tudom ), átírni, hogy a fülke kamerát mennyire lehessen előre vinni, illetve a műszerfalat ki lehet-e kapcsolni ?
  • Danecay
    Egy egészen hangulatos videó:

• mcmoha
    Valaki azt irta a forumon, hogy ki ne vegyek mert marha jot lehet rohogni rajta.
  • Nightt
    Legyen ez a legnagyobb bug es ki is adhatjak a vegleges verziot...
  • mcmoha
  • Danecay
    Mondjuk én spec. nem vettem még meg de tervezem, viszont a végleges megjelenésik biztos nem fogom, no meg aztán kíváncsi vagyok még, hogy mit mutat majd az AC is. Könnyen elképzelhető, hogy mások se adnak ki 10e HUF-t egy BETA állapotú software-ért, főleg úgy hogy a virágbolti verziónak hála, kipróbálható volt az első publikált, nem túl meggyőző verzió. További tétovázásra adhatott okot, hogy több sikervárományos játék megjelenése volt várható és továbbra is várható a kategóriában, reméljük most már tényleg a közeli jövőben.
    Szóval szerintem amennyiben jól sikerül a végleges változat és lesz hozzá elég tartalom van még benne bőven eladási potenciál.
  • Ulvar
    Az jó, mert szeretném újra előkapni a kormányt, de ehhez ugye majd gép is kell, és pont akkorra valszeg már tudok venni vagy már lesz új gépem. Mondjuk én is megvettem, csak tudom hogy szükség lesz új gépre ahhoz hogy mindent kiélvezhessek belőle. Mondjuk lehet új kormányt is veszek majd...nincs nagy baja a mostani DFPmnek csak már öreg és nem olyan pontos. Szóval számomra jó is az a júniusi kiadás, csak ez végre legyen igaz állítás.
  • Alexease
    Atlagban 1,5 havonta azert jott 1-1 darab. Majd azutan fel evente jon egy.
    Sokaig nem masszirozhatjak, a juniusi megjelenes utan nem hinnem hogy fejvesztve rohannanak az emberek rF2-ot venni;) Szerintem aki akarta mar megvette.
  • Fehercsoki
    Eddig is ritkán jöttek az updatek és egyik sem volt valami nagy=/