19779
  • Alexease
    A kep alapjan, grafikara kb. 10-12 eves szint;))))
  • lac coo
    LOL. Hirtelen úgy olvastam Szabi a gumikról írt, de hülyeség mert a grafikáról beszélt !
  • cselt
    Inkább a füsttel kéne valamit kezdeniük, mert az (is) elég gáz.
  • Ulvar
    De ocsmány :S
  • Szabi #4814
    a gumik szépen torzulnak és kopnak :D
  • lac coo
    Reggelre megint elfelejtette a controller beállításokat, mi az isten ...?!
    Átírogatja valami S2 device-re, de nincs más vezérlő a gépemen ...

Tükrök: végül csak megvan , hogy lehet fov-ot állítnai, de oldalra sehogy sem akar forogni .Csak le és fel billen, valaki nem tudja mit kell nyomni hogy oldalra is tudjam billenteni ? ( A virtuális tükröket ...)
  • lac coo
    Sajnos nem jó, a három együtt a tükröt mozgatja fizikailag .

Ma meg bekapcsoltam és totál elfelejtette a controller beállításomat, sehol nem is találtam újra kellett csinálnom mindent ...
  • antgecc
    Köszi
  • Alexease
    Component-kent (rfcmp) van az auto, nem modkent (rfmod), igy az All Cars&Tracks moddal tudod hasznalni.
  • antgecc
    Még egy kérdés: feltelepítettem a Chevrolet Corvette C6.R GT2 mod-ot, ingame viszont sehol nem találom. Hol lehet a hiba?
  • antgecc
    Nem pont rF2 téma, de itt van kedvem megkérdezni: sztetek az megoldható, hogy középen egy 16:9-es és két oldalon egy-egy 4:3-mas monitorral játsszon az ember?
  • Szabi #4807
    alakul a DTM 2012 skinpack Bayro-ra.. :D

• lac coo
    Ez benne a jó,hogy ilyen elvetemült, döntött kanyar sem sok van, pedig az jó buli ! :)))
  • paj01
    ejha:D mi ez vmi trackmania pálya?:D Vannak még azok a sínautó gyerekjátékok, kb arra hasonlít:D Ez az amikor már erőlködésről szól a dolog mert valami nagyon újat akar kitalálni. Legyen alagút felüljáró, döntött kanyar, ugrató... ugyan már:D
    Mondjuk F1-be is elindult ez. Mint a hülye arabok, alagutas box utca:D Tiszta marketing fogás. Kiváncsi vok mikor jön a hidas boxbejárat:D
    Kéne egy olyan pálya is ahol a box, kiállással együtt rövidebb mintha a pályán mész:D Szerelőknek jó kis contest lenne. A drive through penalty meg a joker lenne:D
  • lac coo
    OK, megnézem, a shift+alt az a bal tükröt állítja külön, talán együtt a három jó lesz . THX !
  • Alexease
    Elvileg lehet, az ulesallito billek, plusz a CTRL/SHIF/ALT billekbol valamelyik 2 vagy 3.
  • lac coo
    A tükrök fov-ját nem lehet külön állítani, függetlenül a nézőpont fovjától ?
  • lac coo
    Számokat nyomkodd ....
  • antgecc
    Nem tudom, ez egy alap hiba vagy csak engem szopat a game, de nem bírom kikapcsolni a hud-ot. Hogyvanez?
  • Roger6
    De ő tud, szó szerint írta, hogy különbet szarik (szarik = tojni).
  • antgecc
    Attól, hogy nem tudunk tojást tojni, még tudjuk milyen egy igazi tojás :)
  • lac coo
    Hát azért ott fent a sarokba a hosszú után az a hupli a visszafordító előtt, az elég szemétláda tud majd lenni :)
    Nekem továbbra is tetszik, attól nem lesz jobb, hogy bonyolult, legfeljebb idétlen és unalmas .
  • Nightt
    Jaja, mindenki akkora tervezozseni, csak keveset publikalnak...
  • Roger6
    Várjuk a kreálmányod sok szeretettel!
  • Gerdai
    Most nem azért mondom, de különbet szarok, mint ez a pálya. Tök egyszerű a vonalvezetése is. Ezért elhasalni.. A pofám leszakad...
  • GPx8
    Slot-car pályának pont jó lenne.
  • lac coo
    Jo lesz az, legalabb van valami.
  • Alexease
    Tipikus user palya: hosszu egyenesek, elnyujtott gyors kanyarok, sok szintkulonbseg, normalis elozesi lehetoseg es taktika nulla.
    Persze, ha 8-12 meter szeles a palya, akkor meg talan jo is lehet, de valszeg F1-es es 25 meter szeles, vagyis gazos.
  • Nightt
    F@szt, ezek a legjobbak, meg kell tanulni bevenni oket
  • precise
    rühellem az ilyen hosszú nagy ívű kanyarokat. Eszik a gumit, azt se tudom melyik az ideális ív, be kéne őket tiltani.
  • Szabi #4788
  • lac coo
    Ez a nyertes pálya jónak tűnik :

• Jacek
    Nem lehet mit tenni... sajna
  • Alexease
  • Jacek
    Na én ezért eltávolodtam Magyarországtól nyugat felé:)
  • Alexease
    Igen, ha mar csinal valamit az ember, akkor rendesen csinalja:D Csak hat mindig kozbeszol a szuk keresztmetszet, a penz:)
  • Jacek
    Jaja teljesen el vagyok tűnve:) idő semmire, meg most kell egy kecó ahol van simezni hely:) mert ha neki kezdek valami komoly cucc kell triplemoncsi meg hasonlók:)
  • lac coo
    Kipróbáltam az új buildet, igaz csak Clio-val, de szerintem most még jobb a gumi mint volt . Semmi flikk-flakk, érthetetlen történés, vaj simán működik ahogy kell . Nekem nagyon tetszik !!!
  • lac coo
    Csak a fizikában ne legyen túl sok átfedés, mert akkor az sem fog érni 2 fillért se ! :))
  • Alexease
    Allitolag lesz.
    Tippem szerint akkor, ha a RaceRoom-mal „veglegesre” gyartjak az engine-t, es bejott belole annyi penz, hogy kiado nelkul tudjak megfinanszirozni.

Valszeg sok auto es palya atfedes lesz a RaceRoom es a GTR3 kozott, igy sokkal jobban megeri a RaceRoom-mal elotte minden tartalmat darabonkent, tobbszoros aron eladni:)