19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
A kep alapjan, grafikara kb. 10-12 eves szint;)))) -
LOL. Hirtelen úgy olvastam Szabi a gumikról írt, de hülyeség mert a grafikáról beszélt ! -
Inkább a füsttel kéne valamit kezdeniük, mert az (is) elég gáz. -
De ocsmány :S -
a gumik szépen torzulnak és kopnak :D
-
Reggelre megint elfelejtette a controller beállításokat, mi az isten ...?!
Átírogatja valami S2 device-re, de nincs más vezérlő a gépemen ...
Tükrök: végül csak megvan , hogy lehet fov-ot állítnai, de oldalra sehogy sem akar forogni .Csak le és fel billen, valaki nem tudja mit kell nyomni hogy oldalra is tudjam billenteni ? ( A virtuális tükröket ...) -
Sajnos nem jó, a három együtt a tükröt mozgatja fizikailag .
Ma meg bekapcsoltam és totál elfelejtette a controller beállításomat, sehol nem is találtam újra kellett csinálnom mindent ... -
Köszi
-
Component-kent (rfcmp) van az auto, nem modkent (rfmod), igy az All Cars&Tracks moddal tudod hasznalni. -
Még egy kérdés: feltelepítettem a Chevrolet Corvette C6.R GT2 mod-ot, ingame viszont sehol nem találom. Hol lehet a hiba? -
Nem pont rF2 téma, de itt van kedvem megkérdezni: sztetek az megoldható, hogy középen egy 16:9-es és két oldalon egy-egy 4:3-mas monitorral játsszon az ember? -
alakul a DTM 2012 skinpack Bayro-ra.. :D
-
Ez benne a jó,hogy ilyen elvetemült, döntött kanyar sem sok van, pedig az jó buli ! :))) -
paj01 #4805 ejha:D mi ez vmi trackmania pálya?:D Vannak még azok a sínautó gyerekjátékok, kb arra hasonlít:D Ez az amikor már erőlködésről szól a dolog mert valami nagyon újat akar kitalálni. Legyen alagút felüljáró, döntött kanyar, ugrató... ugyan már:D
Mondjuk F1-be is elindult ez. Mint a hülye arabok, alagutas box utca:D Tiszta marketing fogás. Kiváncsi vok mikor jön a hidas boxbejárat:D
Kéne egy olyan pálya is ahol a box, kiállással együtt rövidebb mintha a pályán mész:D Szerelőknek jó kis contest lenne. A drive through penalty meg a joker lenne:D -
OK, megnézem, a shift+alt az a bal tükröt állítja külön, talán együtt a három jó lesz . THX ! -
Elvileg lehet, az ulesallito billek, plusz a CTRL/SHIF/ALT billekbol valamelyik 2 vagy 3. -
A tükrök fov-ját nem lehet külön állítani, függetlenül a nézőpont fovjától ? -
Számokat nyomkodd .... -
Nem tudom, ez egy alap hiba vagy csak engem szopat a game, de nem bírom kikapcsolni a hud-ot. Hogyvanez? -
De ő tud, szó szerint írta, hogy különbet szarik (szarik = tojni).
-
Attól, hogy nem tudunk tojást tojni, még tudjuk milyen egy igazi tojás :) -
Hát azért ott fent a sarokba a hosszú után az a hupli a visszafordító előtt, az elég szemétláda tud majd lenni :)
Nekem továbbra is tetszik, attól nem lesz jobb, hogy bonyolult, legfeljebb idétlen és unalmas . -
Jaja, mindenki akkora tervezozseni, csak keveset publikalnak... -
Várjuk a kreálmányod sok szeretettel!
-
Gerdai #4794 Most nem azért mondom, de különbet szarok, mint ez a pálya. Tök egyszerű a vonalvezetése is. Ezért elhasalni.. A pofám leszakad...
-
GPx8 #4793 Slot-car pályának pont jó lenne. -
Jo lesz az, legalabb van valami. -
Tipikus user palya: hosszu egyenesek, elnyujtott gyors kanyarok, sok szintkulonbseg, normalis elozesi lehetoseg es taktika nulla.
Persze, ha 8-12 meter szeles a palya, akkor meg talan jo is lehet, de valszeg F1-es es 25 meter szeles, vagyis gazos. -
F@szt, ezek a legjobbak, meg kell tanulni bevenni oket 

-
precise #4789 rühellem az ilyen hosszú nagy ívű kanyarokat. Eszik a gumit, azt se tudom melyik az ideális ív, be kéne őket tiltani. -
-
Ez a nyertes pálya jónak tűnik :
-
Nem lehet mit tenni... sajna -
-
Na én ezért eltávolodtam Magyarországtól nyugat felé:) -
Igen, ha mar csinal valamit az ember, akkor rendesen csinalja:D Csak hat mindig kozbeszol a szuk keresztmetszet, a penz:) -
Jaja teljesen el vagyok tűnve:) idő semmire, meg most kell egy kecó ahol van simezni hely:) mert ha neki kezdek valami komoly cucc kell triplemoncsi meg hasonlók:) -
Kipróbáltam az új buildet, igaz csak Clio-val, de szerintem most még jobb a gumi mint volt . Semmi flikk-flakk, érthetetlen történés, vaj simán működik ahogy kell . Nekem nagyon tetszik !!! -
Csak a fizikában ne legyen túl sok átfedés, mert akkor az sem fog érni 2 fillért se ! :)) -
Allitolag lesz.
Tippem szerint akkor, ha a RaceRoom-mal „veglegesre” gyartjak az engine-t, es bejott belole annyi penz, hogy kiado nelkul tudjak megfinanszirozni.
Valszeg sok auto es palya atfedes lesz a RaceRoom es a GTR3 kozott, igy sokkal jobban megeri a RaceRoom-mal elotte minden tartalmat darabonkent, tobbszoros aron eladni:)