19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
attila46 #4778 http://www.virtualr.net/lienz-for-rfactor-2-first-beta-released
http://isiforums.net/f/showthread.php/7103-Download-All-locations-%28torrent%29?p=88673&viewfull=1#post88673 ez meg már 4.gb felett van -
attila46 #4777 Srácok lesz valaha GTR 3???
-
Palyaval nem szokott nev nelkul gond lenni. Lasd CARS szinte osszes palya:D -
brianza ? :D -
Akkor palyat nem is igen tudnak penzert adni, ott nem lehet csalni , akarmi is a nevea nyomvonak az nyomvonal? Vagy eleg azt is csak kamu neven kiadni, nem balheznak az uzletszeruseg miatt, mert hisz total felismerheto minden? -
kíváncsi vagyok mikor kerül ki 2012-es DTM festés csomag a járgányokra.. amiért természetsen senki nem válal még nicknevet sem.. :D -
Nem kell tejelni, azert „draga” az alapprogram (rF2) mert szabadon lehet modolni. Amit meg csinalsz hozza, annyiert adod el, amennyiert tudod.
Ha nem sertenek jogdijakat. A lenti autokrol levettek a markajelzeseket, es atneveztek a szponzorokat, de mivel durvan jellegzetes mindket auto formaja, igazabol meg problema is lehet belole (foleg, hogy rajta van az ISI felirat is). -
Biztos lesz az is nem sokara:)
Amugy reg lattalak!
-
Csak úgy érdeksségként jutott eszembe, nem igen lesz ilyen.
Akinek esze van, összedob egy szép ütős pályát és árulja 5 dolcsiért .... -
Szerintem lazán lehet árulni, csak egyszerű modként elég bizonytalan a kereslet rá, meg hát úgy nincs annyi lehetőségük, mintha megkapnák a forráskódot. -
ez a fizetős modderkedés hogy van,. valamit tejelnek ISI-nek is ?
Csak mert azon gondolkodom, hogy pl Simbin csinálhatna egy jobb GTR2 modot, 30 autóval 20 pályával és árulhatná 15 000-ért, és még a motort se kell licenszelniük ! :DD -
Jézus, minek kell már most 2013-as mod ? Igazából kb akármelyik lehet, lényegi változás nem igen van semmiben . -
Bakker ezt mondhattad volna :)) -
Én szeretnék egy F1-2014-es MOD-ot hogy rá tudjak gyúrni a turbós motorokra:D van e már?:) -
Nem egyedi eset: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1210882252&no=14024 
-
attila46 #4763 Na aki segitett mindenkinek köszönöm,de addig idegesitett ,hogy megvettem az play áruházban..(amivel probáltam eddig az virágbolti verzió volt.)Mopst jó. -
nálam se ott van
apk-t nem tudunk adni, csak play-ről tudod letölteni, de az viszont jó kell legyen -
attila46 #4761 LEhet az gond ,hogy a játék nem az oprendszeres meghajtón van?? -
attila46 #4760 Valaki nem adana egy dashmeter apk.t.Valami lehet gond van ezzel...... -
a publikus szerverek csodás első körei.. :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]
[spoiler] -
ismerős, így vagyunk a HRC-ben mi is :D -
Most szerintem nincs, de van 1-2 komolyabb csapat akik mar evek ota foglakoznak bajnoksagokkal, gondolom ha vegleges lesz az rF2, akkor inditanak valamit. -
Ha lenne elég ember, akkor szerintem Simco-nál lehetne indítani. Csak sajnos az utóbbi időkben, ha volt is egy-egy funrace, akkor még 10-en se voltunk. Úgy meg nem túl izgalmas bajnokságot futni. -
a kérdés jó, jelentkeznék rá én is! :D -
Van olyan magyar közösség amely rF2vel akar bajnokit csinálni hamarosan? -
Kipróbáltad tegnap az új buildet, már elég szépen és folyamatosan fut, viszont szerintem az FFB-t visszabutították, vagy nemtom mi van vele, de alig ad visszajelzést. Eddig olyan szépen lehetett érezni a tapadásvesztési határt, de most szinte semmi. -
az van nekem is, meg szerintem a többieknek is :D
jobb első kerék szépen megnyúlt :DD
-
attila46 #4751 Lehet a pluginak nem tetszik a 64 bit-ES oprendszer? -
kamuaudiból régóta van demó :D -
Nincs bajom a fizetos tartalmakkal, meg ha kamu neven megy akkor sem, de ket darab dobozert ki tudja milyen fizikaval ,3 ezerert kell a halalnak
Ha majd lesz egy historix szinvonalu mod, nyilvan kamu nevekkel, normalis rf2-es fizikaval azert hajlando vagyok akar joval tobbet is fizetni. Ez a ketessunk egy kis zsebpenzt project nalam felejtos. -
3ezret két gagyi kitalált járgányért.. valószínű... :D
na meg estig úgyis kikerül netre :DD -
Hahaha.... :) -
[URL=http://unitedracingdesign.com/#!store/ceh7]Es itt az elso fizetos MOD is, 10€-ert;)[/URL] -
-
F1 2013 MOD!
Vegre! Es mar marciusban meg akarjak jelentetni!:)

Addigra talan mar nehany koridot ismerni fognak, hogy belojek a fizikat hozza:))) -
Az jó dolog lenne !!!Eddig senki nem jeleskedett ebben .
Sajnos nem tudtam még kipróbálni . -
Ez inkabb a gumi kuszas szamitasa, amikor meg nem csuszik a gumi (tapadasvesztes), hanem durvan radiroz es lassan odebb maszik;) -
nem tudom mit kéne jelentsen, de érzésre jobb lett minden járgányt vezetni, kanyarba befelé jobban tapadnak, kifelé meg könnyebben csúsznak :D
és ha jól értem többek között, bekerült végre olyan funkció is, hogy letölti a szerveren lévő festéseket ha fellép valaki, nem kell külön skinpack-okat csinálni, mert megoldja a játék szeróra csatlakozásnál :) -
Nekem is felszaladt a szemöldököm, hogy mi a csuda ez már ilyeneket tud :))
Bár a sima kopás meg ez, gondolom én : Better tire abrasion computation.
No mindegy, felőlem akármi lehet, ha kopik is néhány millimétert átmérőben, úgy sem veszem észre :) -
Szerintem „egyszeru” gumikopas:) 3D-ben tuti nem szamolja, max textura valtozik.