rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Es meg az esoanimacio is ultra bena volt:) Kunos elsore, arra az ezereves cuccra teljesen jo megoldotta, pocsolyaval, feluszassal, villammal, dorgessel:)

Vagy ott a SimBin. Nincs olyan kep, amit kiadnak, hogy ne piszkaljak meg: kontraszt, fenyek, szinek, melysegelesseg, elmosodas. Itt ez az 1 szerencsetlen GTR3-as kep, igazabol semmi extra, de mindenki elelvezett tole:)

Nem is ertem az ISI-t, Wheatley-tol tobbet vartam. Most vagy Gjon nem enged semmi normalisat kiadni, vagy ennire nincs kesz es/vagy bena meg a dolog?!
lac coo
De tényleg nagyon bénák !

alap dolog, hogy a legrosszabb játékból, filmbõl is olyan trailert KELL (!) összerittyenteni, hogy mindenki ámuljon ....

Erre ISI kiadegy billel-rángatós videót az esõröl ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ezt mar regen lehetett latni, hogy minimalis a lehetosege, hogy meg ebben az evben megjelenjen.
Persze, meg barmi lehet, mert amennyire benan csinljak – egyelore –, meg meg is jelenhet ebben az evben:)

De ha nem akarnak benazni es normalisan akarjak kiadni, akkor az februar.
Illene elotte legalabb 2-4 hetig reklamozni, promozni, foleg ha az eladasokra mennek. 1–2 naponta kepeket kiadni, hetente 1–2 videot az uj funkciokrol (fizika, grafika, animacio, idojaras, ai, hangok stb.), folyamatosan adagolni az infokat az uj tartalmakrol (autok, palyak), es ezeket megjelentetni mindenhol (blogok, weboldalak, webtv-k).

Most is nepszeru es ismert az rF2, sokan varjak, de ez inkabb csak a kemeny mag. Az a reteg, akinek igyis-ugyis kelleni fog, meg igy, infohianyosan is;)
De az igazi cel az lenne, hogy minnel tobb embert meggyozni, visszahozni azokat akik az evek alatt "elmentek" (SimBin, iR) es lehetoseg szerint ujakat szerezni.

SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!

jójó, oké persze. meg nekem tök mindegy is. ez is a mod marketing gépéhez tartozik, és valljuk be szvsz nem csinálják rosszul.

Viszont... nekem kezd teli lenni a tököm a kommunikációjukkal...
lassú, vontatott projekt és marketing, mellébeszélések ezerrel, az is vicc, hogy nem tudják, hogy öt nap alatt ki tudják vagy nem tudják kiadni az rF2 nyílt bétát. igazából szánalmas egy bagázs. nem akartak égni azzal, hogy nem jön ki a teljes idén, erre fel elkezdték a rizsát a bétáról...
most meg az sem jön ki. gratulálok...

persze videót azt kapunk. biztos megint sokatmondó lesz. mert esõt normálisat nem láttunk. azt sem tudjuk milyen pályák lesznek... inkább nem sorolom...
Alexease
Menu, hang sokadlagos, eppen azok fontosak, amirol nem tudni semmit (fizika, gumik, uj funkciok). Ezek egy reszehez, lehet hogy ujra kell modellzezni ezt-azt, vagyis nem egyszeru a dolog. A texturakhoz meg ujra kell shaderelni:)

Ennyi erovel a SHIFT Street MOD is rF2 ala keszult, mert a odellek, texturak topposak, a felfuggesztest, fifikat, gumikat ugy is ki kell dobni, a tobbit meg nullarol megcsinalni:DDDDD

Eppen az lenne a lenyege, hogy ha mar rF2, akkor kevesebb mod legyen, de akkor az hasznaljon ki mindent, amit lehet, ne legyen kompromisszum.
Alexease
Szerintem se kapott senki semmit, vagy legalabbis nagyon kevesen;)
mcmoha
A keszitok hozzaszolasaibol az derul ki, hogy semmit se kaptak az ISI-tol. (Szerintem egyetlen modder se kapott semmit.)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

persze de ha minden elég részletesen ki van már dolgozva, pl gigamagas textúrás, menü, hang, fizika, akkor oké, hogy ubbi meg még jópár dolog képlékeny, de csak jobb egy erõs alapból kiindulni, mint a semmibõl.
lac coo
Félve írom le, de amit én várok, bár nem sok esélyt látok rá, az az F1 2011 Historic DLC ....

lac coo
Volt az a kapcsoló a kormány takarásában, azzal én is szórakoztam nem keveset :DDD

Alexease
:)))
Foleg az autok, amikor a kulfoldi forumok azzal volta tele, hogy: hogy kell elinditani az autot (2-3 kapcsolas:P); elkopott a gumi, kifogyott a benya, lemerult az akksi..., ilyenkor mi van?!:)))))
Alexease
Elvileg tudom, mert evek ota ezt mondjak;)
Csak az a kerdes, hogy haogyan jon rF2-re? Megkaptak mindent az ISI-tol, osszedolgoznak (logikus lenne, ha az ISI tartalmat szeretne mihamarabb)?! Mert ha nem, akkor ennyi erovel barmi keszulhet rF2-re:)))

Van nehany dolog, ami kerdeses egy mod keszitesnel: uj fizika lesz, uj gumival; hotspot, lathato kopasokkal; 3D-ben deformalodo gumik; szelvedo esovel, ablaktorlovel; elvileg onarnyekok, uj shaderek; pilota animacio; stb.

Ezeket csak ugy lehet osszerakni, ha osszedolgoznak, mert ha nem, akkor van egy csomo szep, szines dobozuk;)))

Egyelore meg rF2 Beta megjelenesi idonk sincs, nem hogy megjelenesunk, igy a rF2 modokkal meg nem foglalkozom;)
lac coo
Régi netkar menü, de jó is volt az, napokig elindítani sem tudtam :)))

egyébként a game stock car-t próbáltátok? nem vettem meg, de nagyon tetszik elsõ blikkre, persze lehet idõvel a szokásos rf-es gagyiságok elõjönnek. (gány AI pl.) de az FFB szvsz kurvajó, a hangok rohadt jók. lehet beruházok rá, rF2-bõl is remélem összegyúrnak valami komolyat.
na de az rf2ben lesz megane alapból :D

ez rF2-re jön, de most csodálkozom hogy nem tudod. illetve ha tudod, akkor azon, hogy miért mondod ezt.

én is inkább a minimalista, egeres megoldásokat szeretem. (kicsit olyan legyen mondjuk, mint a CARS most), de azért ez sem rossz. mármint dizájnra, kivitelezésre. mondjuk az autóválasztás lehetne egyértelmûbb is, pl. bal oldalat egy lista, ahol minden látszik, aztán amire klikkelsz az max szépen megjelenik a háttérben. lapozgassa a kocsikat ilyen grafika mellett az akinek 4 GPU-ja van...
Alexease
En is azokat a menuket szeretem, ami fapados, egyhelyen van minden, attekintheto, egyszeru mint a bot;)
bardocz
Na az ilyen menüket rühellem. Legyen az összes gomb kirakva, és választhassam ki az egérrel, ne a nyilakat nyomkodva kelljen már megtalálnom mi hol van. Animáció meg pláne fölösleges. A játék indítása után 10sec-re már a pályát kell betölteni, nem nézni, hogy jaj de szépen úszik odébb az autó. Ezért is jó az lfs, meg netkarpro.
Alexease
Azert a fomenu es az autovalasztas eleg maceras. De ez ugy sem jelenik meg soha, errol csak kepek vannak evek ota, hogy milyen szep lesz valamikor:) De ha csak rF ala lesz, akkor ismetelten erdektelen;)
ezt még nem is láttam, jól néz ki nagyon. letisztult meg minden. :)
http://www.youtube.com/v/SwpZ3K8mpjU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
ott a pont. ha valahogy nem oldják meg azt, hogy a nép valóban azonos járgányokkal, akár offline is össze tudják mérni a tudásukat, akkor nálam elég rövid életû lesz ez. CARS-abn ezek tuti adottak lesznek, Simbines GTR3 meg valszeg eléggé offline lesz.

RR2-vel foglalkoznék is, ha ez lenne a fõcsapás, egyre több tartalommal, és egyre több funkcióval, jobb grafikával etc. akár pénzért is. De nem.

Egyébként azért tényleg gecire össze kellene kapniuk magukat ISI-éknek, mert könnyen elvérezhetnek ilyen erõs konkurensek között...

ui: egyébként ez amit írtál az RR2-ben tiszta jó, tök ötletes, és hasznos funkció szerintem. :)
Alexease
Itt kicsit off, de mint online szolgaltatas, funkcio erdekes lehet.

A RR2-ben, TimeTrial-ben, belepve egy auto/palya komboval, lehetoseg van lekerni online a legfrisebb koridoket (termeszetesen filterezve, nehezsegek, segitsegek alapjan), kivalasztani barmelyiket, letolteni es menetkozben bekapcsolni Ghost-nak. De bekapcsolva a sajat Ghost-ot is, a kovetkezo korben mar kettot mutat, a letoltottet es az elozo/leggyorsabb sajatot is;)
Aztan a legjobb korunket, ugyanott fel is tolthetjuk a tobbi koze.

Bar az RR-ben van offline/AI verseny is, de ez is poen, hogy eloszor a tabla aljarol, aztan egyre feljebbrol toltogetem a Ghost-okat, es probalom oket utolerni;D

Persz, egy ido utan ugyanannyi ertelme van, mint a tobbi ilyen HotLap-nak, a leggyorsabb koromre ~10 masodpercet ver az elso:P WTF?!:)))
Van hivatalos, online HotLap verseny is, amivel nyerni is lehet, de az elozo miatt totalisan eselytelen vagyok barmire:D

Pl. ez a szolgaltatas tetszene az rF2-ben is, ha mas nem, legalabb a hivatalos ISI autokkal, palyakkal, amelyekbe NE lehessen belenyulkalni.
Dietrich
kinek mi a fontos határidõ vagy õ mit ért azalatt..speciel nekem a csekkek feladási határidejét <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Már egy gtr3-as kép kijött.
Alexease
Amikor Wheatley atjott az iR-bol, azt hittem, felporog majd a dolog, egyreszt nyereseget szeretne, masreszt komoly rendszert, user tamogatast. De valahogy nem tortent semmi;) Vagyis, lehet hogy igen, es full toppos a rendszeruk, csak nem tudunk rola semmit;)
Legalabb egy normalis rFactor2 domain-t foglaltak volna, de meg az sincs, legalabbis nem tudok rola, hogy lenne;)
Azt tuti nem, de szerintem el is kellene különíteni a hivatalos, és nem hivatalos cuccokat. a modokat is valahogy szelektálni. esetleg lehessen õket pontozni, többféle szempont alapján, hozzászólni meg ilyesmi.

jó lenne ha lenne valami beépített donate rendszer is, a legjobb modokat néha megtámogatnám azért ha éppen úgy van.

egyébként az ISI tényleg harmat gyenge, mi a faszért nem tud Tim olyan kérdéseket a publikum felé tolni, hogy hé gyerekek, milyen hivatalos pályát szeretnétek még? Oké, hogy most nem oda kell a tartalék kapacitás, de érted, CARS-nál ezt meg tudták csinálni, itt meg sem próbálják.

A simbin ilyen téren más tészta, ott úgyis ezer féle pálya lesz majd a GTR3-hoz a kiegészítõk alatt. ott nem gond.

Nemtom mi lesz ebbõl...
Alexease
A "tobbiek" (SimBin, SMS) megoldottak az adatcseret a engine es a webadatbazis kozott. Hogy az ISI mit csinal, azt nem tudni;)
Hogy fognak-e tarolni reszletes adatokat a szerverukon, az is passz;) Sajat tartalmat talan, de kesobbiekben a felmillio mod, futam, bajnoksag adatait... hat nem tudom;)
remélem azért valamilyen szinten játékosbarát a rendszer, azaz mondjuk van toplista köridõk alapján, mármint ugye a módosítatlan, official alapjárgányokhoz, pályákhoz...

remélem nem valami totál fapados szart kapunk, rajta három gombbal, edzés, verseny, kilépés. XD
Alexease
Itt online fizetest, azonositast, kodolast szeretnenek, uj, sajat rendszer allatt. Gondolom, nem szeretnek ha benne maradna valami hiba, es feltornek egynapon belul;)
hát igen, itt elsõsorban a rendszerrel lehet gond, gondolom a hozzá tartozó weblap, bejelentkezési felület, accos cucc is most lenne esedékes. aztán ezzel pöcsölnek ezerrel.

megértem amúgy ha csúsznak, de bátrak voltak amikor 100%-ra vették a 2011-es megjelenést.

közben elvileg hamarosan jönnek a GTR3-as infok, legalábbis ezt írják a raceroom fórumán. :D
SirAlo
de attol meg hogy sokminden nincs kessz benne kiadhatnak a betat , C.A.R.S is teljesen fejlettlen meg de megis lehet betazni vele, nem ertem mier rossz az ha betaval is jatszanak sokaig

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Alexease
Teny, hogy most mar valoban annyira felhuztak az embereket, hogy lazadnanak, ha nem lenne belole semmi, de az is igaz, hogy olyan sok az ujitas (kodolasok, online rendszer, fizetes, ID-adatbazis, titkositas, vedelem stb.), hogy nem erne meg elkapkodni, ha ugy erzik gazos lehet a dolog.

De azert jo lenne, ha kiengednek a cuccost, lenne mit piszklani igy az ev vegen;)
persze. de szerintem õ is tudja, hogy jobban tenné ez esetben ha kussolna, illetve már most bejelentené, hogy nem lesz béta sem idén. szerintem kiadják, ha nem, akkor ölég nagy felháborodás lesz a fórumon, mert még most is megy a felszínes hitegetés.
Alexease
Azt nem irta, hogy megjelenik az iden;) Csak azt, hogy kozeledunk egy fontos hataridohoz:)
mondjuk így hirtelen nem is tudom mit akarnak érteni az rF2 oldala alatt... :D az rfactor.net elég béna, októberi frissítéssel, attól én inkább óvnám az embereket... :D
Ulvar
A béta bétája? :D

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

"As we approach crunch time, please be sure to share the rFactor 2 page with those you feel may be interested. Thanks!"

nahb*zdmeg. csak "kijön" ez még idén...? :D
Managing Content for rFactor 2
This diagrams gives an overview of how content comes into the rFactor2 system for single and multiplayer races.

Components are completed cars, tracks, sounds, UIs, HUDs, Skins or Showrooms. An individual race circuit is an example of a component. Using the All Cars and Track race series in single player mode, you can take any car you have for a drive on this newly downloaded circuit.

Race series (or Mods) are a group of components with at least one car and track. Each has a unique ModID and can be tested online within the mod testing group while in development. Once it is complete, a Submit ID is generated and sent to the matchmaker. This submitted Mod now becomes available to the entire online community and is version controlled to eliminate mismatch problems.

Mods can be created from scratch or by combining existing components created by other content creators. A Mod can contain virtual components, meaning it points to existing content but doesn’t physically include it. This reduces redundant copies of the same components. A user who downloads a Mod containing virtual components will not be allowed to install it if those components don’t already exist on their system. An error log will inform the user of any missing components.

mcmoha
Ezt elcsorom, leforditom es beirom kommentnek az ISI-nek. <#nevetes1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Marhák! :D:D:D

www.smart-bus.hu

Alexease
rFactor2 nelkul...
pajti
monitor nélkül

cselt
Tolatva <#banplz>
simcompany
Chuck Norris végigjátszotta az rFactor 2-t

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

- Tim, can you say which cars and tracks will be in the open beta?

and the answer:
1 licensed 1966 F1 car, with generic fillers.
3 tracks: Spa, Monaco, and another.

Renault Megane, Formula Renault 3.5
3 tracks (most likely), Malaysia, Portugal, Mills.

Obviously, decisions could change this, and the unannounced track and car will be announced most likely together. Although there is a nice teaser inserted into the forum header now.
cselt
Mondjuk azt nem írja, hogy az idei karácsonyról van szó :P
Dietrich
Nem tudom már hanyadik Karácsony, hogy elötte megjelenik az rf2...még ha beta is :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Tim Wheatley:
"I was, and am. Every morning I wake up wanting to shoot myself with the symptoms! But I have also been very busy and this is the main reason for lack of activity (other than editing a few posts which were reported for language).

My time is better spent on other things at the moment than in the forum where I end up repeating the same thing. Things are day by day, there's no news other than what you already know: we're in closed beta. I can come here and repeat that every day, but I think that is not required considering that this is the most up-to-date news. And taking the time out to drive, record, edit, render and upload a video of Spa is down the list, too, but still on it. There also was another video being made by someone, so I expected you to have something within the last two weeks, but that got put on-hold so that more important things could be done, too. The important things are our focus.

In terms of open beta release, the "be driving by Christmas" statement is hopefully still going to be correct. Any further estimation is off the table at the moment until the closed beta ends, so I'm not going to be here repeating anything. That's the news, when there is something else, it'll be posted, even if there is silence in-between."

Lényeg a lényeg, hogy #952-ban szereplõ felsorolásból akkor is hiány cikk a testarossa <#zavart1><#idiota>