rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy ott a SimBin. Nincs olyan kep, amit kiadnak, hogy ne piszkaljak meg: kontraszt, fenyek, szinek, melysegelesseg, elmosodas. Itt ez az 1 szerencsetlen GTR3-as kep, igazabol semmi extra, de mindenki elelvezett tole:)
Nem is ertem az ISI-t, Wheatley-tol tobbet vartam. Most vagy Gjon nem enged semmi normalisat kiadni, vagy ennire nincs kesz es/vagy bena meg a dolog?!
alap dolog, hogy a legrosszabb játékból, filmbõl is olyan trailert KELL (!) összerittyenteni, hogy mindenki ámuljon ....
Erre ISI kiadegy billel-rángatós videót az esõröl ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Persze, meg barmi lehet, mert amennyire benan csinljak – egyelore –, meg meg is jelenhet ebben az evben:)
De ha nem akarnak benazni es normalisan akarjak kiadni, akkor az februar.
Illene elotte legalabb 2-4 hetig reklamozni, promozni, foleg ha az eladasokra mennek. 1–2 naponta kepeket kiadni, hetente 1–2 videot az uj funkciokrol (fizika, grafika, animacio, idojaras, ai, hangok stb.), folyamatosan adagolni az infokat az uj tartalmakrol (autok, palyak), es ezeket megjelentetni mindenhol (blogok, weboldalak, webtv-k).
Most is nepszeru es ismert az rF2, sokan varjak, de ez inkabb csak a kemeny mag. Az a reteg, akinek igyis-ugyis kelleni fog, meg igy, infohianyosan is;)
De az igazi cel az lenne, hogy minnel tobb embert meggyozni, visszahozni azokat akik az evek alatt "elmentek" (SimBin, iR) es lehetoseg szerint ujakat szerezni.
SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!
Viszont... nekem kezd teli lenni a tököm a kommunikációjukkal...
lassú, vontatott projekt és marketing, mellébeszélések ezerrel, az is vicc, hogy nem tudják, hogy öt nap alatt ki tudják vagy nem tudják kiadni az rF2 nyílt bétát. igazából szánalmas egy bagázs. nem akartak égni azzal, hogy nem jön ki a teljes idén, erre fel elkezdték a rizsát a bétáról...
most meg az sem jön ki. gratulálok...
persze videót azt kapunk. biztos megint sokatmondó lesz. mert esõt normálisat nem láttunk. azt sem tudjuk milyen pályák lesznek... inkább nem sorolom...
Ennyi erovel a SHIFT Street MOD is rF2 ala keszult, mert a odellek, texturak topposak, a felfuggesztest, fifikat, gumikat ugy is ki kell dobni, a tobbit meg nullarol megcsinalni:DDDDD
Eppen az lenne a lenyege, hogy ha mar rF2, akkor kevesebb mod legyen, de akkor az hasznaljon ki mindent, amit lehet, ne legyen kompromisszum.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Foleg az autok, amikor a kulfoldi forumok azzal volta tele, hogy: hogy kell elinditani az autot (2-3 kapcsolas:P); elkopott a gumi, kifogyott a benya, lemerult az akksi..., ilyenkor mi van?!:)))))
Csak az a kerdes, hogy haogyan jon rF2-re? Megkaptak mindent az ISI-tol, osszedolgoznak (logikus lenne, ha az ISI tartalmat szeretne mihamarabb)?! Mert ha nem, akkor ennyi erovel barmi keszulhet rF2-re:)))
Van nehany dolog, ami kerdeses egy mod keszitesnel: uj fizika lesz, uj gumival; hotspot, lathato kopasokkal; 3D-ben deformalodo gumik; szelvedo esovel, ablaktorlovel; elvileg onarnyekok, uj shaderek; pilota animacio; stb.
Ezeket csak ugy lehet osszerakni, ha osszedolgoznak, mert ha nem, akkor van egy csomo szep, szines dobozuk;)))
Egyelore meg rF2 Beta megjelenesi idonk sincs, nem hogy megjelenesunk, igy a rF2 modokkal meg nem foglalkozom;)

én is inkább a minimalista, egeres megoldásokat szeretem. (kicsit olyan legyen mondjuk, mint a CARS most), de azért ez sem rossz. mármint dizájnra, kivitelezésre. mondjuk az autóválasztás lehetne egyértelmûbb is, pl. bal oldalat egy lista, ahol minden látszik, aztán amire klikkelsz az max szépen megjelenik a háttérben. lapozgassa a kocsikat ilyen grafika mellett az akinek 4 GPU-ja van...
RR2-vel foglalkoznék is, ha ez lenne a fõcsapás, egyre több tartalommal, és egyre több funkcióval, jobb grafikával etc. akár pénzért is. De nem.
Egyébként azért tényleg gecire össze kellene kapniuk magukat ISI-éknek, mert könnyen elvérezhetnek ilyen erõs konkurensek között...
ui: egyébként ez amit írtál az RR2-ben tiszta jó, tök ötletes, és hasznos funkció szerintem. :)
A RR2-ben, TimeTrial-ben, belepve egy auto/palya komboval, lehetoseg van lekerni online a legfrisebb koridoket (termeszetesen filterezve, nehezsegek, segitsegek alapjan), kivalasztani barmelyiket, letolteni es menetkozben bekapcsolni Ghost-nak. De bekapcsolva a sajat Ghost-ot is, a kovetkezo korben mar kettot mutat, a letoltottet es az elozo/leggyorsabb sajatot is;)
Aztan a legjobb korunket, ugyanott fel is tolthetjuk a tobbi koze.
Bar az RR-ben van offline/AI verseny is, de ez is poen, hogy eloszor a tabla aljarol, aztan egyre feljebbrol toltogetem a Ghost-okat, es probalom oket utolerni;D
Persz, egy ido utan ugyanannyi ertelme van, mint a tobbi ilyen HotLap-nak, a leggyorsabb koromre ~10 masodpercet ver az elso:P WTF?!:)))
Van hivatalos, online HotLap verseny is, amivel nyerni is lehet, de az elozo miatt totalisan eselytelen vagyok barmire:D
Pl. ez a szolgaltatas tetszene az rF2-ben is, ha mas nem, legalabb a hivatalos ISI autokkal, palyakkal, amelyekbe NE lehessen belenyulkalni.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Legalabb egy normalis rFactor2 domain-t foglaltak volna, de meg az sincs, legalabbis nem tudok rola, hogy lenne;)
jó lenne ha lenne valami beépített donate rendszer is, a legjobb modokat néha megtámogatnám azért ha éppen úgy van.
egyébként az ISI tényleg harmat gyenge, mi a faszért nem tud Tim olyan kérdéseket a publikum felé tolni, hogy hé gyerekek, milyen hivatalos pályát szeretnétek még? Oké, hogy most nem oda kell a tartalék kapacitás, de érted, CARS-nál ezt meg tudták csinálni, itt meg sem próbálják.
A simbin ilyen téren más tészta, ott úgyis ezer féle pálya lesz majd a GTR3-hoz a kiegészítõk alatt. ott nem gond.
Nemtom mi lesz ebbõl...
Hogy fognak-e tarolni reszletes adatokat a szerverukon, az is passz;) Sajat tartalmat talan, de kesobbiekben a felmillio mod, futam, bajnoksag adatait... hat nem tudom;)
remélem nem valami totál fapados szart kapunk, rajta három gombbal, edzés, verseny, kilépés. XD
megértem amúgy ha csúsznak, de bátrak voltak amikor 100%-ra vették a 2011-es megjelenést.
közben elvileg hamarosan jönnek a GTR3-as infok, legalábbis ezt írják a raceroom fórumán. :D
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
De azert jo lenne, ha kiengednek a cuccost, lenne mit piszklani igy az ev vegen;)
nahb*zdmeg. csak "kijön" ez még idén...? :D
This diagrams gives an overview of how content comes into the rFactor2 system for single and multiplayer races.
Components are completed cars, tracks, sounds, UIs, HUDs, Skins or Showrooms. An individual race circuit is an example of a component. Using the All Cars and Track race series in single player mode, you can take any car you have for a drive on this newly downloaded circuit.
Race series (or Mods) are a group of components with at least one car and track. Each has a unique ModID and can be tested online within the mod testing group while in development. Once it is complete, a Submit ID is generated and sent to the matchmaker. This submitted Mod now becomes available to the entire online community and is version controlled to eliminate mismatch problems.
Mods can be created from scratch or by combining existing components created by other content creators. A Mod can contain virtual components, meaning it points to existing content but doesn’t physically include it. This reduces redundant copies of the same components. A user who downloads a Mod containing virtual components will not be allowed to install it if those components don’t already exist on their system. An error log will inform the user of any missing components.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
www.smart-bus.hu
and the answer:
1 licensed 1966 F1 car, with generic fillers.
3 tracks: Spa, Monaco, and another.
Renault Megane, Formula Renault 3.5
3 tracks (most likely), Malaysia, Portugal, Mills.
Obviously, decisions could change this, and the unannounced track and car will be announced most likely together. Although there is a nice teaser inserted into the forum header now.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"I was, and am. Every morning I wake up wanting to shoot myself with the symptoms! But I have also been very busy and this is the main reason for lack of activity (other than editing a few posts which were reported for language).
My time is better spent on other things at the moment than in the forum where I end up repeating the same thing. Things are day by day, there's no news other than what you already know: we're in closed beta. I can come here and repeat that every day, but I think that is not required considering that this is the most up-to-date news. And taking the time out to drive, record, edit, render and upload a video of Spa is down the list, too, but still on it. There also was another video being made by someone, so I expected you to have something within the last two weeks, but that got put on-hold so that more important things could be done, too. The important things are our focus.
In terms of open beta release, the "be driving by Christmas" statement is hopefully still going to be correct. Any further estimation is off the table at the moment until the closed beta ends, so I'm not going to be here repeating anything. That's the news, when there is something else, it'll be posted, even if there is silence in-between."