19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Kicsit valóban hajlamos a lassú megúszásra, ilyenkor semmit nem lehet csinálni vele .
Alapból az ilyen hosszú elejű autóknál mivel még mélyen is ülsz elég rossz a sebességérzet, ami lassúnak tűnik a kanyarban az általában 100 Km/h felett van :) -
A full lassan sokszor relativ, erdemes ranezni a kilometer orara;)
Ha teljesen tiszta palyan kezdesz (nincs elmentett gumizodas) es az elso 2-3 korben elegge csuszhat, utana mar jobb. -
Attól még totál el lehet rontani :) -
Az rF2-ben a fizika mar alapbol eleg jo, FFB-vel sincs gond, meg ha kozuk nem lesz az igazihoz, mar akkor hasznalhatok;) -
Telibe van matricázva azért ilyen matt :) -
No, kipróbáltam a Corvette-et... Hát, nem tudom ti mit szóltok hozzá, érdekelne a véleményetek, mert nekem nem igazán jön be. Tapadása annyira nincs, hogy slick gumival, veszem full lassan a kanyart, kis fék és már ki is csúsztam. Hát a saját kocsimmal nagyobb kanyarsebességet vereket az utcán... -
Egy kicsit plasztik jellege van. Ha lenne rajta egy kis feny/tukrozodes meg jo is lenne:P
-
Jobban örülnék néhány tucat minőségi pályának, Porshe kupának, és jó sok márkakupás modnak , azok a legjobbak, Suzuki, Kia, van belőle ezer ... :) -
se a gtr2-es, se a gtr evo-s verziót nem lehet már letölteni a hivatalos helyekről :-/
szerk: itt a GTR2-es verzió (jobbra kisbetűkkel letöltés, képnél csúszka elhúz, majd balra kisbetűkkel a click here :D) -
A fizika mindig kérdéses milyen lesz....Ahány éve modellezgetnek ezek, nagy reményt nem fűzök hozzá, de persze sose lehet tudni .....
Pláne ha eszükbe jut 5-10000 Ft-ot kérni érte :)))
De legfőképp gépet sem tudok fejleszteni, jelenlegi gagyi autókkal i épp hogy megvan az 50 fps, ezekkel tuti 20 alatt lenne .... -
Aura a harmadik körben már kezd egész hangulatos lenni, de az első két kör kiszenvedés a hideg gumikon :D
a bétába raktam be a festést, de kezdek kíváncsi lenni, hogy milyen lehet a kiadott verzió.. de háromezerért még mindig irreálisan dárga a 3ezer ft.. már azt írja, hogy ha kész lesza Merci akkor legalább azt is adja hozzá ingyen.. de még úgy is ezer ft/autó.. :DD -
Livery Gallery
az autólista ütős.. ha egyszer megjelenik, végre lesz tartalom is rf2-ben :D -
eredetileg rF2-re kezdte el csinálni a brutálrészletes modelleket, aztán kiadott néhányat gtr2re butítva, majd néhányat rfactorra, majd kitalálta hogy inkább csinál saját játékot, amiről azóta sincs semmi hír csak a sok renderkép a modellekről :D
rF2-re állítólag azt tervezi Wong, hogy ha lesz "végleges" kiadott rf2 verzió, na majd arra készül el egyszer.. :D -
No, én már arról lemaradtam ezek szerint, jó sok évig csak a rendereket mutogatták:))) -
gtr2re megjelent még 2008ban néhány járgány, de borzalmas fizikával :D -
Ez nem az a cucc ami rF1 alá is készült de sose lett belőle semmi (legalább is én nem tudok róla ...) ? -
Elvileg keszulgetnek mar egy ideje;)
wsgt2-wip-gallery-cockpits
Allitolag AC ala is be akarjak tolni, ha elegheto lesz. -
Bathurst 12H Live! -
Jól néz ki a gumi felhordás sok kör után :
-
-
Törésmodell:

-
attila46 #4837 király
-
Unatkozok=/ -
attila46 #4835 baz...csoki??????? -
Őőőő..lassan kezdek félni ..... :) -
És az rF2nek rossz a grafikája!! Hogy képzelik???? -
???? :D
Biztos ! -
Meg a GT5!!!!!4444négynégy -
??? -
Mert árkád szar! Forza a legjobb szimulátor! -
Kipróbáltam, nem ráz az ffb, akárhány lapos részt is fékezek rá :) -
kinézetben és érzetben is kopik, viszont csak az egyikről lehet képet csinálni.. :D
a BMW-nek meg nincs még árnyéka, sőt még a vezető keze is belelóg a lábába minden kanyarba.. jaj milesz most..
ja és még egy kép hogy rosszul legyetek -.-
-
Berakod a gumikopás skálázását a legnagyobbra, féket az első kerekekre állítod, aztán padlógáz és fék, nagyon szépen le lehet amortizálni a gumikat. -
Én sem, de nem vettem észre , hogy a nagyon rázott volna a gumi, igaz szándékosan még nem fékeztem szarrá :)) -
Elvileg van/lesz ebben is hotspot, nem teszteltem?! -
Es a bevilagitas is szar:) Nem beszelve a kamera nezetrol es az aszfaltrol;)
De tudjuk, ez egy kirivoan szar kep, az rF2 nem ilyen. -
Nincs árnyék azért ilyen ronda ....
Jóság az lenne, ha ezekhez a kockásra kopásokhoz NKP féle ffb-effekt is járna . :) -
CARS-tól 2 évtized ez a gumi ! :DD -
A CARS ebben az evben elvileg befejezi, az mas kerdes, hogy milyen lesz;) -
Ahhoz képest ahol meg az összes többi szimulátor tart gumiban a jövő évtized ! :DDD