19779
  • pisti4188
    És ott mire kell rámeni?
  • Ulvar
    Innen!
  • pisti4188
    Honnan tudom lehúzni a rFactor 2-est?
  • Szabi #5095
    kár hogy nem kopnak a gumik :(

próbált már valaki alap fájlokat megnyitni ? le kéne cserélni Malaysiában a táblákat.. de nem tudom megnyitni a fájlokat :D
  • Szabi #5094
    vagy Marussia B2 :D

"The MR01 will be a part of a series mod we will release fairly soon, which will include another officially licensed track (Silverstone) and some generic 2012 spec cars (minus KERS) to go with the Marussia. Components will also be released.

I'd just like to take the opportunity to thank Marussia for their assistance and honesty. We have been allowed the model the car as it really was (and that is why you should read the technique section closely)." :))
  • cstibikeee
    Tölthető a Marussia! :)
    http://rfactor.net/web/rf2/rf2dl/marussia-cosworth-mr01/
  • Alexease
    A szelvedokhoz az osszes autot frissiteniuk kell, ahhoz nem eleg egyszeruen build-elniuk. ha be is kerul a kozeljovoben a szelvedo effekt, lehet hogy ismet csak egy minta-moddal vagy minta-autoval. Aztan a vegen rahuzzak az osszes eddig megjelent cuccra.
    Igazabol ez is csak egy beta, nem lehet elvarni, hogy minden tartalmat napra/build-re pontosan frissitsenek, rengeteg felesleges ido.
    A vegere legyen jo, az a lenyeg.
  • lac coo
    Én ilyen bolond vagyok... Vagy F1 vagy Lupo :))))
  • Szabi #5090
    E30 és 190E kellene :D
  • Alexease
    En is jobban szeretem az egyszerubb, lassabb, regebbi, klasszikusabb autokat.
  • lac coo
    Nem mondom, hogy rosszak, azok is jók,azért mindet kipróbáltam, de amíg van valami kisebb teljesítményű félig utcai autó egy Pagani vagy Corvette mellett, nekem nem kell sokat gondolkodnom mit válasszak :)

Realroadból nekem is vannak mentéseim, mentem 20 körös versenyt, mentés majd következőre betölt, újabb 20 kör megint ment stb..... Van atom fekete sok pályáról :)
  • Fehercsoki
    Hát kíváncsi vagyok mikor lesz "kész", 156os build már elég jó, csak kéne még a szélvédő vizesedés és akkor már jó is lenne.
  • Alexease
    De a jelenlegi rF2-nel azt is erdemes figyelembe venni, hogy a gyari tartalmak erosen beta allapotuak, mindegyik a valamelyik komolyabb update elott/utan jelent meg, azota egyiket sem patch-eltek, nem igazitottak az uj fejlesztesekhez. Kiveve azokat amelyek kaptak egy-egy gyors tapaszt.

Az igazi nagy elorelepes az lesz, amikor majd egy vegleges(ebb) update-tel egyutt megerkezik az osszes gyari tartalom feljavitott, frissitett verzioja is (talan a kovetkezo?!:P).
  • Alexease
    Azert a tobbi auto sem rossz az rF2-ben:P Bar a kategoriajuk, az uj gumi es a realroad miatt, azert odafigyelosebb a kezelesuk mint az atlag programokban. Ami nekem teszik.

Erdemes kihasznalni a realroad lehetosegeket is, pl. hogy automatan menti es mentheto manualisan is sajat neven az aktualis felgumizott palya.
    Szokam olyat csinalni, hogy belepek a palyra, nyomok egy automata AI-t, aztan egy idogyorsitast, es hagyom hagy menjen gyorsan az AI magatol 20-50 kort, ami alatt feketere radirozza a palyat;))) Aztan ezt az allapotot mentem full-rubbered neven:P
  • lac coo
    Valami proszto, kommersz utcai autonak inkabb orulnek ! :)Nem is hasznalom masra rf2-ot ,mint clio futamra , de az olyan szinten jo lett, hogy ezert az egy autoerr mar boven megerte a borsos arat !!!!:)
  • lac coo
    Jah, modern car...? Az igy most kiesett...:))) Akkor viszont Pagani, McLaren.
  • Alexease
    A Ford Capri es a regi BMW nem tartozik az „ultimate moder car” kategoriaba
  • lac coo
    Pagani , Mclaren, Ford Capri vagy valami régi BMW :DDD
  • lac coo
    Hát miért hagytad, hogy utolérjenek ?!
  • Szabi #5079
    rajnál a fél mezőny falba ment, majd pár körrel később így sorba utolértek és kilöktek a tópartra :DD
  • Alexease
    Meg mindig jobb, mintha kilokott volna;)
  • Szabi #5077
    a publikus versenyek szépségei

• Szabi #5076
    az alap gyári dolgokat érdemes berakni, mert mindegyik mód azokra hivatkozik :D
  • precise
    nem tudom installalni mert malaysia kell neki... (friss rf2 install)
  • precise
    Na megvettem én is ezt az F1 modot, letöltöm aztán tesztelem...
  • Szabi #5073
    pont úgy csúszkál a módban a járgány mint ahogy az élő képeken látni lehet :))
  • Szabi #5072
    1,9gb-os frissítést kapnak a belső teszterek.. remélem valami újjitás is lesz benne, nem csak egybegyúrva az eddigi letöltések :DD
  • precise
    Szerintem kezdjünk tippelni, hogy a Fosmasters találja-e be először vagy Ecclestone
  • Szabi #5070
    én megtámogattam a 600ft-al a srácot, úgyis kelleni fog neki a pénz ügyvédre.... :D
  • precise
    Ezzel egyet tudok érteni.
  • Totti5
    Nincs azzal gond ha fizetős, de akkor minőséget adjanak. Addig felejtős.
  • Danecay
    Mindentől, licence kérdésektől eltekintve, nem lenne a fizetős MOD-okkal semmi probléma, hiszen pl. ezt a 600 Ft-ot bárki játszva ki tudja fizetni, még Pistike is a zsebpénzéből ha akarja, csak úgy gondolom, hogy ahhoz minőségi MOD-okat kellene "letenni az asztalra", nem pedig félkész, a végleges minőségre semmi nem utaló, pályacsomag nélküli MOD-okat. Kezd kicsit amúgy is unalmas lenni ez a "folyamatosan fejlődő játék" koncepció, az hiányzik még, hogy a MOD-erek is ebbe az irányba menjenek el, ráadásul pénzért. Félkész fizetős játékra, félkész fizetős MOD :) Ha hasonló összegekért gyártanának igényes MOD-okat, az mindenkinek jó lenne. Jó lenne a MOD-ereknek, mert fáradozásuk megtérülne, ráadásul azt is figyelembe kell venni, hogy nem minden MODing software ingyenes, továbbá jó lenne a felhasználóknak, hiszen a bevétel reményében feltehetően több igényes MOD készülne. Persze máris vannak akik elszálltak az árakat illetően, pl. az United-es srácok az 1500Ft/autós árral. A teljes rF2 árának 1/6-od áráért 1 autó?
  • Szabi #5066
    bekerültek alapból is a festések :D

meg jött új Melbourne is, de gagyibb mint a régi :/
  • Szabi #5065
    :DDDDDDDDDDDD
  • Alexease
    Talan a „szokasos” McLaren MP4 vagy a Pahani?:)
  • cstibikeee
    Tim Wheatley ‏@timwheatley1979

One of the ultimate modern car and track combinations (for me, anyway) licensed for @rFactor2. It's been a good week!

• Szabi #5062
    az új verzióban alapból benne lesznek az eredeti festések és a gumi is kopni fog :D

szakadó esőben nagyon hangulatos menni :))
  • Alexease
    Gondolom hetvegen, az elso futam utan, sok frissitesuk lesz, mert valszeg teljesen mashogy fognak kinezni az autok:DDD Igazabol 1 modellezezojuk van, biztos el fog szorakozni vele egesz evben.
  • Szabi #5060
    rf telepítés után első dolgom kikpacsolni, max ha képet csinálok akkor kapcsolom vissza :D

ígéretük szerint lesznek majd rendszeresen frissítések, gondolom egyszer lesz kormány update is :D
  • Alexease
    A kormanyrol biztos nem talaltak kepet a net-en:)
    De amikor az emberek TV-kamerabol toljak, szinte mindegy a normalis kormany:D