19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
pont ez a lényege :D -
ratb #5137 Hi
A látható szélvédő vagy a nap betükröződéses vakító csillogó efekt kikapcsolható valahol? megane-nál nagyon zavaró... -
A mostani F1 idomero pole kore, ha esetleg kell valakinek videohoz:
F12013_02_Malaysia_Qual_1st_Xxxxxx -
készül a következő hivatalos tartalom, az AC 427 
-
De van , csak már kellemetlen mindig szívességet kérni a havertól... -
Nincs otthon senki (csalad, asszony stb.)? Munkatars?
Nekem sem volt sokaig kartyam, amivel vasarolni tudtam volna, de mindig gyorsan megoldodott valahogy:P -
Mindegy előbb-utóbb úgy is kell csinálnom PayPal-t.(most ,hogy már készült rá F1 mod szerettem volna azonnal megvenni) -
Mar regen vettem meg az rF2-ot, nem emlekszem milyen lehetosegek voltak, de a bankartya/paypal/atutalason kivul eddig sehol sem lattam mas megoldast (SMS, postai csekk, utanvetel vagy nem tudom mire gondoltal). -
Jó köszönöm . (erre én is gondoltam csak kíváncsi voltam , hogy nincs -e más lehetőség) -
Kolcsonkersz valakitol egy bankkartyat (termeszetesen nem az utcan
).
-
..hogy lehet megvásárolni , ha nincs PayPalom vagy bankszámlám ? (bocs ,ha butaságot kérdeztem) -
rF1-hez volt valami hangvezérlős cucc, bár nem próbáltam ki. Mivel nem alap ISI program így megeshet, hogy rF2-re is be lehetne állítani. -
Nem olyan rosszak ezek. OK, nem 200E poly, ami mar felesleges, de a celnak megfelel. Foleg, ha a cockpit jo lesz, es nem baltaval oldjak meg:D
Ezeken az autokon meg semmi shader, textura, onarnyek, tukrozodes, szelvedo nincs. -
-
Jaj, hagyjuk mar ezt, gondolod eloszor csinalnak egy gagyi modellt, aztan nekiallank ujbol...? :))) -
most tényleg a korai tesztképek alapján igénytelenezed le ? :D -
A mod, igyenytelen mint a fene, ilyeneket minek csinalni ? :)) -
-
Fúúú, most nézem csak, hát mi ez az igénytelenség !!!????
-
Bármit lehet, csak azért mondjuk egy F1-el monacoban bármelyik kézzel nyúlkálni valahová, hát elég necces :))) -
És nem lehet másik controllert használni? valami gamepadet szétszed azt kész:) -
Igen DFGT én is visszasírom, mert volt gomb dögivel. G27-en van 6 db, az kb a kötelező cuccoknak elég, korrekt pit menüre semmi nem marad.
egy időben, beállítgattam Nostromora ezer féle makrót, az jobb volt, de rohadt bonyolult volt az is .
Alap dolgokra viszont szerintem jópofa a codemasters megoldása a 4-irány gombon ....Csak G-n még az sincs :))) -
En 1 korrel elotte kerek pit-et es az egyenesekben 1 kor alatt siman tudom piszkalni a gumit, javitast, benyat, stb. Az igaz, h nekem a DFGT-n konnyu beallitani, mert nagyon sok gomb van rajta. -
Erre jo megoldas ritkan van, foleg ha az ember tobbmindent szeretne allitatni/cserelni: tankolas/mennyiseg, kerek cserek, aero cuccok stb.
Ami ellenszenves megoldas lehet, de talan logikus, hogy a pitbe bemenet, a pitvonaltol AI-ra kapcsolhato, es akozben lehet piszkalni a beallitasokat. Ha kesz, akkor vissza lehet venni az AI-tol az iranyitast.
Amig nem lesz hangvezerles, addig nehez lesz jol megoldani a dolgot:)
Kiveve, ha ketten versenyeznek 1 gepnel:
- a pilota aki vezet
- a mernok, aki menetkozben figyeli atelemetriat, es a kozben kitargyalt beallitasokat beallitgatja a pibemenet;) -
Igen ez eléggé elbasz....tt dolog rF-ben, vagy lehet csak én vagyok béna, de eszméletlen mit össze kell nyomkodni a pitmenüben menet közben. Főleg ahol pici az egyenes... :)))Plussz olyan kormányom mint a G27 ahol a gomb is kevés... :)
Codemasters F1 játékaiban van gyorsmenü ,azt jónak tartom .... -
Ugyan nem rF 2-vel tolom, de én pl. a célegyenesben szoktam beállítani a kormányon található gombok segítségével ezeket a dolgokat egy körrel a box előtt. -
GPx8 #5112 Sziasztok!
Kérdésem, hogy ha olyan futamon mentek, ahol elkezd esni és gumit akartok cserélni, hogy oldjátok meg pontosan?
Bementek a boxba és közben próbáljátok a menüben beállítanui mind a 4 gumit esőgumira, vagy megálltok és utána? Hogyan megy ez? Milyen gombokat használtok ehhez? -
-
Laguna Seca ....
-
Es ezzel a dolgukkal mi tortent?:)
http://worldracingsimulation.com/ -
a MAK Corp klasszikus autó csomagot csinál, az autólista eddig nagyon jó, remélem a végén nem tesz rájuk kamu neveket és kér 5eurot darabjáért :DD
-
Jaj egyel fölé akartam:D 5100-ra:d -
-
precise #5105
-
Na, ez jó volt! :) -
-
Nem...egyáltalán nem fizetős. Az emberek azért dolgoznak hogy másoknak ingyen adják a termékeiket, hogy boldog békés lelkiviláguk legyen :D. -
Nem is tudod mennyibe kerül. -
pisti4188 #5100 Ja fizetős?erre nekem nincs pénzem
-
Talán downloads? De ha megvetted biztos tudod, ha meg nem akkor úgysem fog működni.