19779
  • Szabi #5138
    pont ez a lényege :D
  • ratb
    Hi
    A látható szélvédő vagy a nap betükröződéses vakító csillogó efekt kikapcsolható valahol? megane-nál nagyon zavaró...
  • Alexease
    A mostani F1 idomero pole kore, ha esetleg kell valakinek videohoz:
    F12013_02_Malaysia_Qual_1st_Xxxxxx
  • Szabi #5135
    készül a következő hivatalos tartalom, az AC 427
  • JUVEfun
    De van , csak már kellemetlen mindig szívességet kérni a havertól...
  • Alexease
    Nincs otthon senki (csalad, asszony stb.)? Munkatars?
    Nekem sem volt sokaig kartyam, amivel vasarolni tudtam volna, de mindig gyorsan megoldodott valahogy:P
  • JUVEfun
    Mindegy előbb-utóbb úgy is kell csinálnom PayPal-t.(most ,hogy már készült rá F1 mod szerettem volna azonnal megvenni)
  • Alexease
    Mar regen vettem meg az rF2-ot, nem emlekszem milyen lehetosegek voltak, de a bankartya/paypal/atutalason kivul eddig sehol sem lattam mas megoldast (SMS, postai csekk, utanvetel vagy nem tudom mire gondoltal).
  • JUVEfun
    Jó köszönöm . (erre én is gondoltam csak kíváncsi voltam , hogy nincs -e más lehetőség)
  • Alexease
    Kolcsonkersz valakitol egy bankkartyat (termeszetesen nem az utcan).
  • JUVEfun
    ..hogy lehet megvásárolni , ha nincs PayPalom vagy bankszámlám ? (bocs ,ha butaságot kérdeztem)
  • zolee145
    rF1-hez volt valami hangvezérlős cucc, bár nem próbáltam ki. Mivel nem alap ISI program így megeshet, hogy rF2-re is be lehetne állítani.
  • Alexease
    Nem olyan rosszak ezek. OK, nem 200E poly, ami mar felesleges, de a celnak megfelel. Foleg, ha a cockpit jo lesz, es nem baltaval oldjak meg:D
    Ezeken az autokon meg semmi shader, textura, onarnyek, tukrozodes, szelvedo nincs.
  • Szabi #5125
  • lac coo
    Jaj, hagyjuk mar ezt, gondolod eloszor csinalnak egy gagyi modellt, aztan nekiallank ujbol...? :)))
  • Szabi #5123
    most tényleg a korai tesztképek alapján igénytelenezed le ? :D
  • lac coo
    A mod, igyenytelen mint a fene, ilyeneket minek csinalni ? :))
  • Szabi #5121
  • lac coo
    Fúúú, most nézem csak, hát mi ez az igénytelenség !!!????

• lac coo
    Bármit lehet, csak azért mondjuk egy F1-el monacoban bármelyik kézzel nyúlkálni valahová, hát elég necces :)))
  • Jacek
    És nem lehet másik controllert használni? valami gamepadet szétszed azt kész:)
  • lac coo
    Igen DFGT én is visszasírom, mert volt gomb dögivel. G27-en van 6 db, az kb a kötelező cuccoknak elég, korrekt pit menüre semmi nem marad.

egy időben, beállítgattam Nostromora ezer féle makrót, az jobb volt, de rohadt bonyolult volt az is .

Alap dolgokra viszont szerintem jópofa a codemasters megoldása a 4-irány gombon ....Csak G-n még az sincs :)))
  • Nightt
    En 1 korrel elotte kerek pit-et es az egyenesekben 1 kor alatt siman tudom piszkalni a gumit, javitast, benyat, stb. Az igaz, h nekem a DFGT-n konnyu beallitani, mert nagyon sok gomb van rajta.
  • Alexease
    Erre jo megoldas ritkan van, foleg ha az ember tobbmindent szeretne allitatni/cserelni: tankolas/mennyiseg, kerek cserek, aero cuccok stb.
    Ami ellenszenves megoldas lehet, de talan logikus, hogy a pitbe bemenet, a pitvonaltol AI-ra kapcsolhato, es akozben lehet piszkalni a beallitasokat. Ha kesz, akkor vissza lehet venni az AI-tol az iranyitast.

Amig nem lesz hangvezerles, addig nehez lesz jol megoldani a dolgot:)
    Kiveve, ha ketten versenyeznek 1 gepnel:
    - a pilota aki vezet
    - a mernok, aki menetkozben figyeli atelemetriat, es a kozben kitargyalt beallitasokat beallitgatja a pibemenet;)
  • lac coo
    Igen ez eléggé elbasz....tt dolog rF-ben, vagy lehet csak én vagyok béna, de eszméletlen mit össze kell nyomkodni a pitmenüben menet közben. Főleg ahol pici az egyenes... :)))Plussz olyan kormányom mint a G27 ahol a gomb is kevés... :)

Codemasters F1 játékaiban van gyorsmenü ,azt jónak tartom ....
  • Roger6
    Ugyan nem rF 2-vel tolom, de én pl. a célegyenesben szoktam beállítani a kormányon található gombok segítségével ezeket a dolgokat egy körrel a box előtt.
  • GPx8
    Sziasztok!
    Kérdésem, hogy ha olyan futamon mentek, ahol elkezd esni és gumit akartok cserélni, hogy oldjátok meg pontosan?
    Bementek a boxba és közben próbáljátok a menüben beállítanui mind a 4 gumit esőgumira, vagy megálltok és utána? Hogyan megy ez? Milyen gombokat használtok ehhez?
  • zolee145
  • lac coo
    Laguna Seca ....

• Alexease
    Es ezzel a dolgukkal mi tortent?:)
    http://worldracingsimulation.com/
  • Szabi #5108
    a MAK Corp klasszikus autó csomagot csinál, az autólista eddig nagyon jó, remélem a végén nem tesz rájuk kamu neveket és kér 5eurot darabjáért :DD

• Jacek
    Jaj egyel fölé akartam:D 5100-ra:d
  • Jacek
  • precise
  • Danecay
    Na, ez jó volt! :)
  • Szabi #5103
  • Ulvar
    Nem...egyáltalán nem fizetős. Az emberek azért dolgoznak hogy másoknak ingyen adják a termékeiket, hogy boldog békés lelkiviláguk legyen :D.
  • Fehercsoki
    Nem is tudod mennyibe kerül.
  • pisti4188
    Ja fizetős?erre nekem nincs pénzem
  • Fehercsoki
    Talán downloads? De ha megvetted biztos tudod, ha meg nem akkor úgysem fog működni.