19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
chris jericho #5178 Sziasztok! Ti milyen kormánnyal toljátok a játékot és milyet ajánlanátok? -
-
igazából azon is csodálkozom hogy ezt kiadták, a játék a tegnapi zártbétás verzióval kifagyogatot :D -
Amig nincs eso a szelvedon, addig nem is kell ablaktorlo. :) Talan most mar lesz ,ha kijon az update, ha mar vizfuggony van talan ez is..... -
ISI modszer: ha masfel evig rosszul mukodott, akkor megcsinaljuk, hogy ne mukodjon:) Egyszerubb mint szenvedni vele:P -
Igen. -
ez még mindig béta? -
Jah, értem ... :DD -
ezt írtam én is :D -
Nálam az új Clioban sehogy nem mozog... :D -
most már legalább nem mozog hibásan az ablaktörlő :D
-
Jaaa!! Értem új ficsőr, szakadó esőben elmarad a buli :DDD -
úgy mint ahogy igazából is csinálják..... sehogy.. :D -
Ezzel hogy lehet versenyezni ? :)))) Értem én hogy vízfüggöny de azért valamit csak kellene látni :DD -
cstibikeee #5164 Updated Renault Clio 197 v1.41 car and Malaysia v1.42 track components have been released. http://rfactor.net/web/rf2/rf2dl/ -
heeheheee xD -
pff, állítólag csúnyán megbukott belső teszten valami, így leghamarabb jövőhéten lesz frissítés.. :-/ -
Valoszinuleg az, amit mar egy joideje a zart betaban massziroznak. Gondolom, most lesz benne egy-ket uj funkcio is, es a meret alapjan frissitenek nehany korabban kiadott modot is. -
elméletileg ma/holnap jön egy jó nagy frissítés :) -
Cart '95 mód is készülget
-
Basszuus:D Én vagyok a hülye:s Bocs a kommentekért...
-
35-50 környékén állítom be általában. Pont az a bajom, hogy erősnek erős tud lenni, de nem érzem amikor elkezd csúszni. Kanyarokban is van amikor leszakítja a kezem van amikor meg semmit nem csinál. Nem tudom nekem ez fura iRacing után. -
Mi bajod vele? Szerintem teljesen jol be lehet allitani jatekon belul, nem baj ha eros, legalabb jobban erzed, hogy mikor csuszik meg a kerek. Kikapcsolni eleg nagy butasag. -
Most kezdtem el próbálgatni a játékot és az FFB-vel vannak gondjaim. Vannak valami beállítási lehetőségek cfg. fájlokban vagy valami? Így alapon úgy vettem észre jobban járok, ha kikapcsolom, mert semmit nem segít... -
-
a francia ligás srác most Dallara-t csinál :D
-
OMG... Reggel van es masnapos vagyok... 
De meg igy is tudom, hogy kell fogni a kormanyt
-
Ilyen johetne, bizony ! -
"Now that the pre-season stuff is over, hoping to get data from the BTCC team we're working with before they get too busy racing." Tim
jól hangzik :))
-
És azt is aki LY-al írja a fogja-t
-
Aki igy foglya a kormanyt, azt el kellene tiltani a vezetestol...
-
Az szép .... -
Nálam ez igy néz ki sisak nézetben :
[IMG][/IMG]
-
F1RFT 2013 teszt. TV-kamera + az a kormanyfogas eleg LOL, foleg mozgasban, valszeg szinte nulla FFB-vel;)
-
30 nap :D -
Azt most is él, de inkább nem szórakozok vele, megvárom ezt is, AC-t is. -
Nem olvastam utana, de elvileg korabban mintha lett volna olyan lehjetoseg, hogy befizeted a betat, es ha nem mukodik/tetszik/akarmi, akkor X idon belul visszaadjak a penzt.
Igy ez egy penzvisszafizeteses demo:) -
Jaja, sejtettem, hogy ez áll a háttérben, köszi. -
Mivel ez meg beta:) Majd ha megjelenik biztos hogy lesz trial vagy demo. -
Jóllátom, hogy itt nincsen még ilyen x napos/órás próbaidő, mint rF1-nél?