rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Szerintem a körítés nem a grafika, sokkal inkább mondjuk a dinamikus pálya, a gumi deformáció, az idõjárás/dinamikus vizesedés és felhõmozgás... Bár tudom konzolon 600 egyenfizikás autónál és agyoneffektezett de csak replayben szép grafnál kezdõdik a "szimulátor".

Alexease
Tudjuk, neked melyek a mas jatekok, de azok nem ez a platfor (PC) es nem szimulator (ami nem jelenti hogy rossz, csak nem szim)😊
Vagyis osszehasonlithatatlan, teljesen erdektelen hogy az milyen;P

Ha az rF2-ot hasonlitgatni kell, akkor LFS, nKP, iR, majd az AC es talan a CARS. Ezekhez kepest, az rF2 eleg jol all;D Sajnos ez van😊
Ez rF1?😊 füst az valami borzalom😊

Totti5
Azok a más játékok fizikában távol állnak az rfactor 2tõl ( ami persze nem jelenti azt hogy rossz lenne, mert ennyi erõvel az LFS is az az Rf2höz képest )... a félreérthetõség kedvéért szögezzük le.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5
Hiába jó a fizika, ha a körítés szar. Más játékokat nem kell felhozni, azok fizikában is jók és körítéseben is No1. Hosszútávon inkább azokkal játszok, mert minden megvan bennük, rfactor 2vel meg csak ritkán mert még félkész se... nem tudom melyik a jobb.

Fehercsoki
Szerintem simán játszható, és a fizika bõven kárpótol... Persze van akit a fizika hiányáért kárpótol a sok autó meg csicsás graf.(lásd forza meg gt5)

Toby0501
Nem tudom, mi hiányzik belõle, de nem kelti bennem azt az illúziót, hogy azok az autók a pályán vannak.
Tudtommal ebben is van HDR, csak még nagyon elbaszott. (lásd #4373)
Mindegy, ízlések és pofonok, szerintem 2012-ben ez igénytelen munka, akármennyire is überbrutál fizikája van.

Totti5
Reális bevilágítás, színek, részletesebb modellek, nem ezer éves minõségû pályák, animációk, nem bugos effektek stb... de a fõ gond hogy a színkezelése borzalmas.

igen, amilyen a 2006-os felhozatal volt nem is csoda

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Low texturak.. azok nem hiányoznak mert benne vannak😄

Mi hiányzik belõle (grafikailag) ami kéne még bele?

Jó pár mai gamebe van mindeféle hdr, meg sebesség érzetet segítõ elmosódás, de a legtöbbtõl én inkább hányok és keresem hogy hol is lehet kikapcsolni.

Toby0501
Erre én erõs túlzással sem merném azt mondani, hogy állatul néz ki, az önárnyékoláson és a valós idejû tükrözõdésen kívül rF1 szinten van.

Igen 2006-ba nagyot ütött volna😊

nem tudom mennyire van szét effektezve, de a leírás szerint max graf és AAx2

állatul néz ki szerintem 😊

Köszi mán. Kis idõ kellett, de összejött.
a mod manager-en keresztül kell

Sziasztok,
4372-ben van ez az összefoglaló letöltés...van hozzá egy pár soros leírás, hogy hogyan kell letölteni, de ha a packages mappába töltöm le õket attól még játékon belül nem válnak installálhatóvá a pályák. Vagy hogyan kell pályát játékba rakni?
pedobear
A reális fizika is javít a grafikán bármennyire hihetetlen.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Szabi
omgwtf <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
Nekem sincs gondom a grafikaval, valamit valamiert😉
Sot, vannak palyak es napszakok, amikor teljesen jol nez ki, olyan real, neha a sok CARS-csicsa mellett valosagosabbnak tunik.
Ulvar
Still leszarom ha jó a fizika és a pályák minõsége, és meglesz egy virtuális élmény, hogy valóban "versenyzõ" vagyok. Magyarul ha nagyon jó szimulátor modern grafikához képest gyengébb grafikai motorral akkor boldog leszek.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Alexease
Azert ne tulozzunk, jo ez 2006-osnak is😉
Firerock
ez a 2002-es grafika még mindig csodás😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Alexease
Most mar mukodik a HDR (ami nagyreszt ebben a shine/glow-ba ki is merul😛), amit globalisan lehet kapcsolgatni es ketto kozul valasztani egyet (plusz palyankent keszitheto es valaszthato sajat is).

Valaszd a masikat, az nem ennyire glow-os😊
lac coo
Nálam ilyen szép lett update után : 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Talaltam egy ilyet az rF2 topic-ban, nekem ujdonsag volt😉
Folyamatosan frissitett es bovitett torrent cucc, most majd' 30 palyaval.

http://isiforums.net/f/showthread.php/7103-Download-All-locations-%28torrent%29?p=88673&viewfull=1#post88673
Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

mcmoha
Valami dakota liga lehet mert elegge fustolnek. <#idiota>

Alexease
Ez igy azert eleg jo lehet😊
hát ja.. torrent aztán HTTP download meg talán egy 3. féle

az auto update eddig talán 1x mûködött nekem

Alexease
Volt mar hogy mukodott, altalaban az update megjelenese utan nehany nappal😉
Nem sok energiat fektetnek a proramba, az tisztan latszik😉
lac coo
Hát lehet én vagyok hülye hozzá, de nekem még nem sikerült olyasvalami, hogy jelez van valami új cucc, egy kattintás és töltõdik-települ 😄DD
Ha meg nem ilyen, akkor már jobb volt a régi bemásolgatós, soha nem volt gondom vele ...

Totti5
Auto updater mire van a a láncserben? ritka amatõr egy banda.

lac coo
Miért nem volt jó a régi file bemásolgatás ...? 😄DD
Gondolom ez elegánsabb, meg egyszerûbb---lenne ,de nem az 😄DD
Inkább hagyták volna a fenébe ... 😄

a barber.t külön kell leszedni, nincs benne az update-ben 😊

azt meg a Packages mappába kell majd tenni, Mod manager elindít és azt telepíted

az update ~64MB, a Barber+Lime Rock meg 485 MB

Totti5
torrentrõl leszeded, update mappába berakod az exét, rf láncser, update, query, install

lac coo
Barbert kipróbálnám, de hogy kell ezt felrakni ? 😊) Olyan régen foglalkoztam vele... mit töltsek le hová , minek ? 😄

Totti5
Rettentõ rondák a színek és a bevilágítás. Hasonló mesés ócska hatású mint az RF1. Itt kompletten kellene a shéderekkel, világításokkal mahinálni, mert ha nem akkor ez ilyen marad és ha már most nem szép, akkor mi lesz 5 év múlva?

bardocz
Ez borzasztóan mûnek néz ki.
Fehercsoki
Pl. itt szerintem szép.

Fehercsoki
Azért iRacingnél szebb, ennél a videónál szebb grafot is össze lehet hozni.

Totti5
Borzalmasan gyenge ez a grafikai motor... ráadásul tiszta bug. Ezek nézték a konkurenciát? vagy valami álomvilágban élnek? nem kell DX11 CARS, mert de egy iRacing nagyon jól néz ki ( hát még ha lennének benne animációk, idõjárás ).

Adam Jonas
Igazából engem a fizika részletessége/programozhatósága érdekelt volna a leginkább, nem a megjelent tartalmak. Szeretnék kicsit komolyabban ráállni a moddolás témára, csak akkor olyan szoftveren szeretném ezt tenni, ami ilyen téren nincs tele ~1 millió buggal. 😊

mcmoha
Idonkent 8-9 FPS, inkabb passzianzozok mostanaban.😊

Alexease
mcmoha

Alexease
Az elmult 1 evben, igy hirtelen, nem jut eszembe semmi extra, ami nagy valtozas lett volna az rF2-ben😉 Persze, biztos lenne nehany, ha visszaneznem annak a nehany build-nek a log-jat;P
Tartalmak jottek, de neha kerdeses minosegben, kicsit felkeszen, hibasan.

Vicces, hogy honapokig semmi, aztan megjelenik hozza egy auto, es az amugy sem mukodo ablaktorlo miert az autotol 1 meterre a levegot legyezi vagy a feklampa miert teljesen mashol vilagit?!😊
Totti5
Áll, egyhelyben valami alfa szinten. Borzalmas, de a fizika nagyon jó, csak hát sokra nem megyünk vele még.

Adam Jonas
Háj!

Milyen fázisban áll az rFactor 2? Lassacskán megérné rá beruházni, vagy még mindig vannak olyan gyermekbetegségei, amelyeket nem igazán sikerült a fejlesztõknek kijavítaniuk?