19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Kicsit sokat gondolsz magadról de ezt már megszoktuk.. ja és azt is tudjuk hogy jövőbe látó próféta vagy:D -
Screenracer #7459 Mi van, te belém estél?
Le merem fogadni, hogy csak azért regeltél az SG-re, hogy végre hozzádszóljon valaki. Erre én emberszámba vettelek, azóta nem tudlak lerázni. Hiba volt, többet nem fordul elő. :DDDDD
-
Már megint kiengedett valaki??? Ki engedte ki Screenracert a cars topicból?::DDDDDDD -
Screenracer #7457 Ez mondjuk sok mindent elmond rólad. :DDDD
Szerintem pont az a lényege egy szimulátornak, hogy mennyire tudják a valóságot megteremteni virtuálisan. :) -
-
jé, tegnapelőtt megjelent a MAN :D -
Érdekel valakit standard rF2 csomag 9.000-ért? Ha érdekel valakit az legyen szíves PÜ-t írjon nekem. -
Dec. 19-en jott az utolso, az nem volt olyan regen. Korabban 3 havonta adtak ki patch-eket. De allitolag mar belso tesztelesen van a kovetkezo, igy max 1-3 het. -
nem -
attila46 #7451 Elég rég óta nem jött patch........ez most komoly ,hogy nem lesz több...késznek van tekintve???
-
Az engem nem is érdekel soha, milyen az igazi :)))) -
Jo lett, olyan mint a tobbi kesz/beta auto, teljesen jol hasznalhato. Igenyesen ossze van rakva, ket megane sorozat, sok fetes meg ami kell.
Mivel mar eleg jo az rF2 alap (fizika, kezeles, FFB), ha becsulettek osszeraknak valamit, az mar alapbol jo lesz. Az hogy utana mennyi koze van az igazihoz, az mar maskerdes:D De ez mindig igy volt, mindenben. -
Most nalam sem jon be, valami naomalia van a meghivassal:/ De azert koszi. -
Hát ez a te linked csak tölt-tölt-tölt.... :) -
Nem használom mostanában az Rf2-őt, de regelek, persze !
Amúgy az új Megane milyen lett ? -
Feltoltam ez (ilyen neven: APEX-Mercedes-SLS-GT3_v086.rfcmp) es meg a multkor megjelent WSGT2-RMT-2009-Renault-Megane-Trophy-V6_v100.rfcmp modot is a tobbi koze (rfactor2files) hogy gyorsabban lehessen leszedni.
Multkor kaptam 3 visszajelzest/regisztraciot (thx!) ami plusz 1-1 GB tarhelyet jelent ehhez az rF2 gyujto cucchoz, de eleg gyorsan fogy a hely;)
Ha valaki akar meg regisztralni, akkor megkoszonom.
CUBBY free regisztracio (5GB tarhelyet adnak ingyen), ezzel a linkkel 1GB promo a fenti rF2Files Cubby tarhelyhez -
megjelent az SLS GT3 mód :)
-
Joke1RS #7443 Értem és köszi! Ezt a kicsomagolást Dev módban lehet megejteni? Ha igen, akkor kérnék még egy kis infót, hogy lehet ebbe belépni? -
Azok a '79-es palyak gyors konvertek, egyszeruen nem allitottak be rajta semmi rF2-specifikus dolgot. Ki kell csomagolni, atirni a pit-korlatot, aztan mehet vissza;) -
Joke1RS #7441 Ingyyyy !
Ez meg hogy jön ide???
Inkább a témához szólj hozzá érdemben!! De tényleg, megkérdezhetnéd az ISI-nél valakitől.
-
Igy legalabb ossze tudod hasonlitani, milyen egy gyari es egy moding auto:)
-
szinte hihetetlen.. úgy hiányzott egy újabb Megan.... :DDD -
Az nem létezik !!!! Ez tuti nem az ! :DDD -
WSGT2 Megane Trophy V6 RELEASE
-
Azért mert ligaversenyen 10ből 11szer az első körben kibasznak az nem a játék hibája, simán vonzod a bajt
-
Joke1RS #7435 A jelenlegi pályáknál megértem, engem is idegesít online versenyen (rF1) mikor a "babyfactorosok" a gyakorláson 200-al fellöknek a boxutcában.
Az én bajom a korabeli pályákkal van, ahol az okos készítők 65km/h limitet adtak meg, pl. Jarama79, vagy 75Kyalami. Na ez már felettébb bosszantó! -
hrflpitu #7434 256 ssd, van rajta 160gb szabad. Tudom hogy az ssd-t nem szabad tele pakolni, mert akkor béhány. Ez valami program hiba.
Elnézést a kitörésemért, de nagyon bosszantó mikor az embernek van egy héten 2-3 óra szabad ideje és ilyenekkel kell foglalkozni. Teljes mértékben megtudom érteni az embereket, miért is fordulnak el a pc-től a konzol felé....
-
Szerencsére ha jól tudom ez már nem olyan egyszerű, mint az rF1-ben, és ez így van jól. Figyelj oda. :) -
Joke1RS #7432 Sziasztok, most írok először ide.
Meg tudná valaki mondani, hogy lehetne a pit limitet kikapcsolni, vagy megváltoztatni az egyes pályákon? A GP'79-el szórakozom és akkoriban még nem volt sebességkorlátozás, így a kocsiban sincs limiter, sokszor átlépem, aztán mehetek a büntire.
-
Nekem ilyet akkor csinált amikor kevés volt a hely a C-n. Kitett asztalra ahol a kis felugró fogadott a jobb alsó sarokban. Csináltam helyet, és azóta nem, szóval nem biztos, hogy program hiba. Online versenyen volt amit írtam. -
hrflpitu #7430 A jó kurv@ édes felmenőjét a játék készítőinek... Rendszeresen session váltáskor kifagy ez a fos persze ha qual ről megyünk race-re. Ennyi build és még mindig.... A fejszét állítanám a fejébe. Olyan kevés időm van simezni és akkor is csak a szopás. Basszák meg. Az a szerencséjük hogy elfelejtettem a fos website-jukra a passomat. -
"The www.classicracesimulators.com stand at the Autosport Show made use of the rFactor 2 historic content."
őőőőő... oké.. tehát akkor hamarosan jön a Historic GT & Touring Cars mód rF2-re, vagy az ISI se ismeri fel a saját játékát ? :DD -
-
-
Michelisz - BTCC
Van egy-két logó amit nem sikerült kinyomozni, hogy mi lehet, de nagyjából okés. :)
A jobbkormány miatt az üveg matricái péont az ellenkező oldalon vannak a WTCC-s autóhoz képest. -
Csak tippelek: ez nem a photomod modell!? :DDD -
Ha nem a photomode objecteket teszik at, es nem lesznek szuper tukrozodesek, akkor nagyon extrara nem kell szamitani, de legalabb lesznek uj modellek;) -
beindultak a Forza4 konvertek is :D
-
Normalis autokkal es palyakkal (meg ha modok, akkor is), rendes hasznalatban (verseny, cockpit) szerintem nincs vele semmi komoly gond.
Persze visszajatszasbol kicsit gagyinak tunik, photomode-nak sem jo, de ezek masodlagos-sokadlagos dolgok.
De a legnagyobb elonye, hogy mukodik es rendes jatekra hasznalhato. Nalam, regi gep, kozepesre butitva (versenyben, latvanyban nem sokat szamit), 10 AI-val barhol, barmikor, barmilyen korulmenyek (idojaras, napszak, dinamika) kozott normalisan hasznalhato.
Ez az egyetlen program, amivel JATSZANI is lehet.
A HistorX es P&G teljesen jo, de hat ezer eves.
A DTM hasznalhato, szodaval elmegy;P
iR, SRW, AC, RaceRoom nincs AI.
CARS nagyon szep photomode-ban (mar akinek), de nalam FULL LOW-ban, sokszor meg egyedul is hasznalhatatlan;)
De irhatnam az online lehetosegeket is.
DTM, RareRoom, AC, SRW nincs.
Az iR erosen reteg jatek (plusz draga, korlatozott).
A CARS meg nem megy:)
Vagyis lehet az rF2-ot utalni, de egyelore az egyetlen nextgen (NEM kinezetre:P) program, a lehetosegeket nezve, ami mukodik. Kompromisszumos, de legalabb mukodik, mig a tobbi fake, regi, nem megy, draga stb.
A BES modddal marha jokat versenyzek, es annnyira jo benne az AI rendszer, hogy meg a v0.1-es CTRL-C/CTRL-V rF1-to-RF2 stilusu palyamon is tokeletesen versenyeznek.
-
néha tud meglepően szép is lenni a játék, bár ehhez mód pálya és mód autó kell :p