rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam Jonas
Megkérdeztem fórumban, ezt kaptam:

"Q. Can I install rFactor2 on another machine?
A. Yes. Install the software on the other machine, run the launcher and go to the purchase tab. You can reactivate the product on that machine there. Note that we have a soft limit of five reactivations per purchase."

Szóval szívtam. <#zavart1>

Adam Jonas
Az lesz, meg lehet, hogy dobok a supportnak is egy e-mailt, köszi azért! 😊

Alexease
Nem tudom, de szerintem vegtelen😉
De azert olvass utana (ISI forum) mert csak tippeltem;P
Adam Jonas
Nem is kell, hogy egyszerre két gépen fusson igazából. Hétközben úgyis csak a laptop van nálam, de ezen meg úgyse fog úgy futni a játék, hogy órákat lehessen tesztelni vele.

És ez az újraaktiválás hányszor mûködik? Úgy, mint az elsõ résznél, hogy egy licenszt max. 3 alkalommal lehet aktiválni?

Alexease
Nem probaltam, csak tippelek😊

Mivel aktivalni kell (Reactive), amit valszeg a geppel parosit ossze, igy gondolom mindig csak azon a gepen fut, amelyen aktivaltak.

Ha igen, akkor lehet ket gepen hasznalni, ha mindketton van net az aktivalashoz. Persze egyszerre nem fognak futni😉
Adam Jonas
Lehet, hogy kicsit túlságosan is egyértelmû dolgot fogok most kérdezni, de nekem mégse annyira egyértelmû: 2 gépre is telepíthetem ugyanarról az accountomról az rF2-t? Jó lenne ezt tudnom azért, mert amennyiben ezt meg lehet csinálni, akkor tudnék az egyik gépen dolgozni, illetve 1-2 fontosabb dolgot azonnal ki is próbálni, a másikon meg csak tesztelni. (Nyilvánvalóan a 2 gépen nem futna egyszerre, egyidõben az rF2)

Szép, de nálam közel sem ilyen a graf. pedig minden maxon van...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

hondash3

The Power of Dreams

Szabi
végre megjelenik a C6.R. is.. bõ 2év után már ideje volt 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Adam Jonas
Okés, köszönöm szépen! 😊

hondash3
Ugyan úgy kell csinálni autót mint rF-hez.
3ds MAX kell és PS. Az rF2-ben benne vannak a moddev pluginek 3ds-hez.
Törést nem kell animálni. Töri az magától majd, de a törés még nincs is aktiválva rF2-ben, jó ha leszakad valami egyben a kocsiról.
Nincs értelme foglalkozni vele amúgy még, inkább csinálj valamit rF-ra, abban ki lehet tanulni, rF2-re ugyan az lesz kb a 90%-a.
Leírni nem fogom (lehetetlen) mit hogyan kell, napokba telne.
Alap hogy kell egy jó 3ds max és PS ismeret, valamint nem árt ha már láttál autót élõben, tudod hogy épül fel egy futómû stb stb stb.

rf fizika fileokról itt van némi leírás, összeszedett komplett tutorial nincs, kitelne egy sok száz oldalas könyv is belõle <#nevetes1>
http://www.bozracing.com/forums/viewforum.php?f=79

The Power of Dreams

Mugen-t keresd, õ hegeszti a Hondát 😊

elég jól haladt, csak szerintem félretette õ is

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
Meg senki nem csinalt hozza autot (nemzetkozileg sem)😊
Itt a forumon 1 valaki van, aki a Honda-t csinalja, de mar nem emlekszem ki, 1 eve keszul;D (Amig nincs kesz az rF2 rendesen, eleg nagy szivas – allitolag – barmit csinalni hozza.)
Adam Jonas
Köszi, ezeket megtaláltam én is (vagy legalábbis egy részét).

Akkor úgy kérdezem, hogy ki az, aki tudna segíteni majd, hogyha elakadnék valamerre?

Alexease
Itt a forumon tobb oldal lenne a leiras😉
Az alap programokat (DevKit) az rF2-hoz adjak (tartalmazza a progi), a tovabbi leirasok, plugin-ek es egyebek itt: Modding-Downloads
Adam Jonas
Sziasztok!

Kicsit talán off lesz a dolog, ez esetben elnézéseteket kérem, de sürgõs segítségre lenne szükségem!

Keresnék valaki olyat, aki már moddolgatott rF2-ben, és nagyjából tudja, hogy az autómodellek hogyan épülnek fel az rF2-ben. Értem ez alatt azt, hogy a törés alkalmával 'animálni' kell az autó egyes részeit, illetve talán külön is szedni, illetve, hogy milyen módon lehetne egy már meglévõ autómodellt betenni rF2-be, milyen programok vannak hozzá, hogyan kell, vagy, esetlegesen ha van ehhez valami leírás, akkor ahhoz egy linket.

Elõre is köszönöm a segítséget!

mcmoha
Ja.😄

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Alexease
En update utan az ..\UserData\Log konyvtarbol szoktam kitorlgetni a dolgokat, hatha szamit valamit. Bar meg nem volt gond vele, neha a CCH file-okat kavarja meg😊
Alexease
En Te eppen azt valasztottad alap autonak😊)
mcmoha
Most olvasom, hogy a pokhalos pilotat a 6-os rajtszamu Spark F1 okozza. Es tenyleg. 😊

jut eszembe, pedig nincs egy csúcs konfigom sem

érdekes, én az elõbb is körözgettem még az elõzõ build-al, de nem volt FPS drop-om egyáltalán, kipróbáltam esõben/szárazon Skippy/Nissan/F3-as autóval is többféle pályán (gyári és Virtua_LM.es Sebring)

ment mint a karikacsapás, pedig utoljára a 107-118 közti váltáskor lett tiszta install, azóta csak leszedem az update fájlt és frissítek

mcmoha
Az elozot ujratelepitettem es akkor sok gondom megszunt. Ebben csak ez a pokhalos pilota jott elo. 😄

Ingy2
Ezért érdemes az uj buildekkel uj installt csinálni és átpakolni amit kell (packages, userdata stb.), és ha müxik akkor törölni a régit.

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

mcmoha
Csak egy laptopon van telepitve, es csak az AI-t zavarom korbe a palyan. Az szokott lenni, hogy minden masodik update utan a palyak egyes szakaszain 8-10-re esik az FPS. Aztan a kovetkezo frissiteskor megint jo. <#fejvakaras>

😄D

versenyen próbáltad FPS-t, esetleg online?

mcmoha
Most jo lett az FPS, de az autot Spiderman vezeti. <#idiota><#zavart1>

Alexease
mcmoha
Elkerulte a figyelmememt.😊

Szabi

mcmoha
Ja. Nekem ujnak tunt. Lehet regebben nem vettem eszre, hogy dolgoznak rajta.😊

vazzee😊

Ingy2
Miután bevezették az új logint fingom se mi volt 1872-ben az email címem 😛

Nimá😊 mi ez az ingy2 nick?😊

Alexease
Azt hittem, az csak video-latvany miatt van benne😊
Ingy2
A füst át lesz dolgozva, gondoltam kikapcsolom de bután nézett volna ki a nincs semmi effekt drift közben.

"Tudat nagyon jó dolog, LFSben is, aztán élményre már nem annyira, mert az FFBje nem nagy élmény"

Maradjunk annyiban, hogy az LFS az iRacing megjelenéséig a a legjobb volt FFB-ben, vagy legalábbis 2003-ban konzolos grantourismo1 rugós kormányos "ffb"-jénél fényévekkel volt jobb. Aztán 2008-ban (5év) az iR odacsapott neki ffb-ben (nem nagy csoda) amit aztán szépen átvettek a többiek pl nkp, rf2. Azért elég mókás egy 2003 first relases játékot hasonlítani a maiakhoz.

Ha meg 2 db autós játék lenne a földön az egyik az LFS S2 a másik valamelyik konzolos autós real driving simulator, és az LFS-t csak egérrel irányíthatnám, ellenben a real driving cuccodal amit mondjuk kormánnyal is, az LFS-t választanám, mert ffb nélkül is porba alázza a konzol "szimeket".

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Szabi
kb az elsõ rf2-es képen már ott volt a Corvette... viszont van a videóban egy füstokádó gép... 😄

Alexease
Corvette?😊
Alexease
Ezt nem kellett volna...
Totti5
Én már kinõttem abból hogy sufnitunning, félkész, garázs játékokra és online játszak. Annak a koszaknak vége, nagyon jó volt, de ma már más miatt ülök le játszani és ahhoz hozzátartpzik az igényes kivitelezés is. Bocsánat hogy vannak igényeim...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fehercsoki
Fú én azt hittem, hogy attól szimes valaki, hogy a minél reálisabb szimulációt keresi(aminek csak sokadrangú összetevõje a grafika), de hát kiderült hogy elég ha az ember vesz egy 150ks kormányt és forzázik vele<#guluszem1>

Totti5
Tudat nagyon jó dolog, LFSben is, aztán élményre már nem annyira, mert az FFBje nem nagy élmény és a pályák sem az rF2 után, mellett, pedig látványra nagyon jó, ahogy lassítva nézi az ember visszajátszásban. Akkor jó ha a pályák és a felfügg és egyfomrán minõségi, mint ahogy írtad. Ha nem jött volna át ( bár kétlem ) itt áradoztam hogy rF2 a legjobb, de megint alpári mód jön a fanboyoszás azért mert a körítéssel meg valaki nincs megelégedve... örülök neki ha neked ez egy így megfelel, akkor te meg PCfanboy vagy, de gondolom véletlen és konfolfanboyságból költöttem csúcskormányra és szimekre 150 ezret multkor. Miért kell mindig elvinni az eszmecsért ilyen primitív buta beszólogatásokkal?

Fehercsoki
Deformáció nem csak kinézet miatt fontos, fizikát is a deformált gumiból számolja, meg hát csak úgy mint a laser scannelt pályáknál, már csak maga a tudat is jó. Persze nem lep meg hogy megint csak azt vetted észtre hogy hogy néz ki az adott dolog:S Köret konzolfanboy szemmel tényleg az amit látsz, viszont szimes szemmel szerintem inkább az amit én írtam...

Totti5
Szerintem meg minden amit látsz a képernyõn, vagy nem? gumi deformáció nagyon jó dolog, lehet látni Forma autónál, zárt kaszninál meg sosem. Ripléjben meg harmat gyenge az rF így max csak agyon editált zenés videókban lehet bevágni értelmes képeket belõle meg a deformációról, de ez már más játékokban is jelen van ( még a nem szimeben is ).

Agyoneffektezést nem értem. a CARS agyon effektezett, de az a másik kurvára nem. ( 60 fps mellett nem is lehet ).

mcmoha
Az uj autot persze senki se szurta ki. 😞

Totti5
Csak fizikában áll jól. iRacing igényesség terén kategóriákat vár rá, a többi félkész vagy nagyon régi, de mondjuk a CARS kivételével azok is sokkal jobban egyben vannak mint az rF.

😊

Fehercsoki
Minden autónak ugyanolyan a fizikája, csak a lóerõben különböznek.

Mi az az egyen fizika? több féle fizika van?😄