rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Q. Can I install rFactor2 on another machine?
A. Yes. Install the software on the other machine, run the launcher and go to the purchase tab. You can reactivate the product on that machine there. Note that we have a soft limit of five reactivations per purchase."
Szóval szívtam. <#zavart1>#zavart1>
És ez az újraaktiválás hányszor mûködik? Úgy, mint az elsõ résznél, hogy egy licenszt max. 3 alkalommal lehet aktiválni?
Mivel aktivalni kell (Reactive), amit valszeg a geppel parosit ossze, igy gondolom mindig csak azon a gepen fut, amelyen aktivaltak.
Ha igen, akkor lehet ket gepen hasznalni, ha mindketton van net az aktivalashoz. Persze egyszerre nem fognak futni😉
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
3ds MAX kell és PS. Az rF2-ben benne vannak a moddev pluginek 3ds-hez.
Törést nem kell animálni. Töri az magától majd, de a törés még nincs is aktiválva rF2-ben, jó ha leszakad valami egyben a kocsiról.
Nincs értelme foglalkozni vele amúgy még, inkább csinálj valamit rF-ra, abban ki lehet tanulni, rF2-re ugyan az lesz kb a 90%-a.
Leírni nem fogom (lehetetlen) mit hogyan kell, napokba telne.
Alap hogy kell egy jó 3ds max és PS ismeret, valamint nem árt ha már láttál autót élõben, tudod hogy épül fel egy futómû stb stb stb.
rf fizika fileokról itt van némi leírás, összeszedett komplett tutorial nincs, kitelne egy sok száz oldalas könyv is belõle <#nevetes1>#nevetes1>
http://www.bozracing.com/forums/viewforum.php?f=79
The Power of Dreams
elég jól haladt, csak szerintem félretette õ is
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Itt a forumon 1 valaki van, aki a Honda-t csinalja, de mar nem emlekszem ki, 1 eve keszul;D (Amig nincs kesz az rF2 rendesen, eleg nagy szivas – allitolag – barmit csinalni hozza.)
Akkor úgy kérdezem, hogy ki az, aki tudna segíteni majd, hogyha elakadnék valamerre?
Az alap programokat (DevKit) az rF2-hoz adjak (tartalmazza a progi), a tovabbi leirasok, plugin-ek es egyebek itt: Modding-Downloads
Kicsit talán off lesz a dolog, ez esetben elnézéseteket kérem, de sürgõs segítségre lenne szükségem!
Keresnék valaki olyat, aki már moddolgatott rF2-ben, és nagyjából tudja, hogy az autómodellek hogyan épülnek fel az rF2-ben. Értem ez alatt azt, hogy a törés alkalmával 'animálni' kell az autó egyes részeit, illetve talán külön is szedni, illetve, hogy milyen módon lehetne egy már meglévõ autómodellt betenni rF2-be, milyen programok vannak hozzá, hogyan kell, vagy, esetlegesen ha van ehhez valami leírás, akkor ahhoz egy linket.
Elõre is köszönöm a segítséget!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
ment mint a karikacsapás, pedig utoljára a 107-118 közti váltáskor lett tiszta install, azóta csak leszedem az update fájlt és frissítek
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
versenyen próbáltad FPS-t, esetleg online?
Maradjunk annyiban, hogy az LFS az iRacing megjelenéséig a a legjobb volt FFB-ben, vagy legalábbis 2003-ban konzolos grantourismo1 rugós kormányos "ffb"-jénél fényévekkel volt jobb. Aztán 2008-ban (5év) az iR odacsapott neki ffb-ben (nem nagy csoda) amit aztán szépen átvettek a többiek pl nkp, rf2. Azért elég mókás egy 2003 first relases játékot hasonlítani a maiakhoz.
Ha meg 2 db autós játék lenne a földön az egyik az LFS S2 a másik valamelyik konzolos autós real driving simulator, és az LFS-t csak egérrel irányíthatnám, ellenben a real driving cuccodal amit mondjuk kormánnyal is, az LFS-t választanám, mert ffb nélkül is porba alázza a konzol "szimeket".
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
"Nulla tenaci invia est via"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Agyoneffektezést nem értem. a CARS agyon effektezett, de az a másik kurvára nem. ( 60 fps mellett nem is lehet ).