19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Egy volt moddert azert is jo alkalmazni, mert o korabban evekig ingyen, elvezetbol, szorakozasbol csinalta, valszeg erdekli es szereti csinalni.
Nincs ezzel gond. Max annyi, hogy a profibb palyakeszitok a SimBin-hez mentek (RaceRoom), es nem az rF2/AC projectbe (bar oda nem is kerestek senkit:D). -
Szamomra egyertelmu, higy ezek a nagy cegek, osszebeszelten, direkt csabitjak el a moddereket.Vilagos, higy ez a srac szakmailag nem azon a szinten volt, higy az sms-nek egetoen, potolhatatlanul szuksege lenne ra ! De egyebkent is, kizart hogy egy ekkora ceg ember gobdokkal kuzdene......Eddig is kzfudott volt, higy ber modellezoket alkalmaznak, abbol meg van nem keves, es azok verprofik.Ez masrol nem szol, mint hogy ha uj autora palyara vagysz vegyel uj jatekot, dlc-t.Meg el is fogadnam a dolgot, ha mukodne, de sms elvan a gagyi szarjaival, rf2- semmi, se fizetos se semmi stb......Gusztustalan egy kicsit ! -
aki a kitalált neves DTM és GT modot csinálta, már az SMS-nél dolgozik.. :-/ -
Bajnokságok vannak vele? Mert én még nem nagyon láttam max külföldön. -
-
Gerdai #7495 Jobban megéri megvenni a végleges online használatot. Egyre jobb és a legjobb szimulátor. -
kösz.
ahogy játszanak a Ft-al bármi lehet még. -
10euro, szóval addigra lehet 4000ft is.. :D -
Arról van valamilyen infó, ha lejár júniusban az online licensze mennyibe fáj a hosszabbítás 1 évre? Mert elég sok embernek fog lejárni.
régebben olyan 3K-ról volt szó. -
Illetve egy merev palyaauto biztos rangat azert, de szerintem az ffb alapvetoen azert jo, mert megprobalja atadni azt amit normalis esetben a fenekem erzekelne :) Emellett persze ott vannak azok a dolgok is amit egy kormany csinal az autoban, de barhyogy is van, en szeretem ha nem sima az ut, hanem docog, rangat, sokkal jobb mint amikor semmi nem tortenik.... -
Gerdai #7490 Ez tetszik!
Tényleg igazad van.
-
Nálam akkor adta át a futóművet amikor dupla defektem volt
-
Errol tovabbra is az a belemenyem, hogy igazi autoban nincs ffb :), Vagy ha ugy atadja a futomuvet mint jatekban, akkor azonnal szerviz :) -
Tudom nagyobb sebesség, keményebb futómű de előbb érzed meg a gerinceden mint a kormányon. -
Szerintem ez az úthiba téma el van túlozva, Silverstone-t nemrég újították fel, anno személyesen is voltam kint és nem úgy tűnt mintha somogybabodon lennék. De elég ha bármelyik "szar" minőségű autópályánkon megyek végig akkor sem akarja a kormány eltörni a csuklómat :P -
Nekem az AC FFB-ben a műfű a netovább, az a totál bizonytalan érzés amit ott visszaad, az valami hihetetlen :DDDD No meg az út hibák ...:) -
Avagy nem a középmotor zavar hanem a túl sok lotus a többi gyártóhoz képesti felhozatallal szemben. Vagy ilyesmi
-
Jó lesz majd, csak jelen pillanatban tényleg fapad. Fizika nálam nagyon kétélű, mert míg az 599XX Evo meg a 458 trofeo (s3) non plus ultra addig az alap 458, a bmw z4 olyan mint ha az eisenach-i autógyár(Wartburg kastély lábánál helyezkedik el
) legújabb modelljét teszteltem volna, nem hiszem el hogy ennyire instabil billegő gépjármű lenne. Gumi sajnos ott tart mint más szim évekkel ezelőtt ha megcsúszik onnantól kezdve teljesen kontrollálhatatlan ami valójában nem igaz. FFB nagyon jó egy-két furcsaságtól eltekintve pl. ha kipörög a hátsó kerék miért rángatja a kormányt
. Viszont féktávon amit művel semelyik más szim nem adja vissza. Nagyon jól visszaadja ahogy a féktávon vetekszik a gumi a tapadással. Azt se értem minek ennyi középmotoros autó pl. Lotus, tudom pénz meg jogdíj de lehetne változatosabb nem hiszem Lamborghini nem lenne engedékeny egy olasz szim fejlesztő céggel. Félreértés ne essék, zsír lesz nagyon csak 1-2 bosszantó dolgot soroltam fel
.
-
Silverstone-t optimalizalni kellett, tuti a texturak es a tukrozodo reszek akasztottak meg.
Az AC vs. rF2 rendszer teljesen mas vilag. Ha az rF2 alap helyzetben hasznalhato sebesseggel megy, utana mar kevesbe eszi meg a gepet a plusz AI, napszak, idojaras es egyeb korites. Az AC erzekenyebba "bovitesre".
De amugy sem osszehasonlithato, met az rF2 mar teljes funkciokkal produkalja a dolgokat (napszak, idojaras, eso, dinamikus aszfalt, felho arnyekok, tores), mig az AC egyelore eleg fapados.
Az AC-ben talan csak a latvanyelemkent szolgalo ELORE lemodellezett GROOVE ami dinamikus, a hozzarendelt tapadast talan kesobb programozza le.
A lenyeg, az rF2 legalabb 2x gyorsabb, es ugy hogy egyelore sokkal tobbet tud szimes szempontbol.
Az AC valoban szebb, amit foleg a tukrozodesnek es a latvany shadereknek koszonhet (ami zabalja is a gepet rendesen).
Hogy ebbol mennyi a DX11, nem tudom, nekem nincs olyanom:P De a kepeket elnezve, nem latok kulonbseget, tippem szerint az extrabb, reszletesebb, korrektebb elelmosasokban es hasonlokban lehet kulonbseg (de azt meg egyaltalan nem hasznalok:P).
Az AC-tol sokkal tobbet vartam (hc-szimes teruleten), foleg hogy parhuzamosan keszult az CARS/rF2/iR programokkal. De egyelore egy eleg jo fizikas, FFB-s latvanyos driving game - ami nem rossz, mert igazabol ilyenre vagytam az ipari/barkacs szimek melett. -
Nem is lett csúnyább viszont tényleg simábban fut. anno valaki mondta hogy AC-ben jobb a framerate, 20 autó max beállítás mellett 90-130fps rf2ben, AC-ben 60-70fps. rF2nek csak a dx11 hiányzik nagyon, mert tényleg szebb az AC(elnézve attól hogy a pálya mellett minden low poly). AI-t meg hagyhatták volna még mert használhatatlan. -
Screenracer #7480 

-
Screenracer #7479 Miért? Az lenne a cél?
-
frissült a letöltés szekció, így már egész jól néz ki :D
és megjelent a Silverstone v1.14
".. Performance should be improved by an average of 15-30% over v1.01 depending on detail settings.
- Smoothness should be improved by an average of 25-35% over v1.01 depending on detail settings; up to 45% in most previously heavy stutter areas.
- Texture size reduction by 35% should also free up some VRAM by a fair amount, regardless of detail settings..."
-
precise #7477 Ide is ide jött szótfosni ez kamugép lambodriver M3E92tulaj? Na jó, én ignorálom őt is sg+-al. -
Látom téged itt is szeretnek... -
Saját neveddel is írhatsz privátot nyugodtan:))) -
Legyetek szívesek befejezni a személyeskedést!Ha nem tudtok érdemben hozzászólni a topik témájához,akkor inkább ne postoljatok!Bárminemü problémákat egymással privátban intézzétek!Ha tovább folytatjátok,akkor minden további figyelmeztetés helyett,az érintettek megkapják a "jutalmukat"!
Ezt tartsátok szem előtt!
Köszönöm! -
Screenracer #7473 Miért? Kolostorban nevelkedtél? Te arrogáns kis pöcs.
Amúgy mire számítottál? Azt gondoltad, hogy idejössz, nagyképü, leereszkedő hangnemmel lealázol, aztán majd térdre rogyva sírvafakadok? Mit akartál elérni mi? Közöd nem volt egyik topikban se a témához, se itt, se a CARS topikba, hanem rögtön engem kezdtél kostólgatni. Lehet, hogy a környezetedben te vagy az ász, de itt, te is csak egy user vagy. Nem ismerlek, nincs respekted. Ha megharapsz, visszaharapok. Ha nem piszkálsz, én se piszkállak. Ennyi. -
Jól látod:) ilyet azért ritkán látni.. -
Screenracer #7471 Ne álmodozz, olyan nincs. :DDDDD -
Admin nem jár errefelé? Kitörölhetné ezt a fröcsögést... -
Lassan feladom, nem tudom legyűrni ,ez még nálam is sokkal hülyébb ! :) -
Mostanaban random-topic-damage van, a stabil resztvevo (CARS) mellett, naponta mas-mas szimes/autos topicban gyurik le egymast;)
-
Ne hagyjátok abba, így is pang a topik
-
Screenracer #7466 Boo Miller az anyád? Nem tudtam. Milyen anyázást láttál. A kis tájjelegüedény szólt be, majd biztos szó nélkül hagyom.
-
Ocsem , te mar mindenhol anyazol ????? Miert nem koltozol sms forumara, ott menyorszag van neked ? -
Ocsem , te mar mindenhol anyazol ????? Miert koltozol sms forumara, ott menyorszag van neked ? -
Screenracer #7463 Ne hisztizz köcsög, te kezdted! Nem te fogod megmondani, hogy hova mit írok, bunkókám. Ahhoz nagyon kevés vagy. -
Fáradj már vissza az óladba(cars topic) senki nem kíváncsi rád itt... főleg az óvodádra... -
Screenracer #7461 Mi van nyomi, eltörött a mécses?