19779
  • Joke1RS
    Épp most akartak megkérdezni, hogy lesz-e valami a mai napon, de ez akkor jó hír!
  • Ulvar
    Nya...Úgy tűnik ma lesz szerver! Részleteket sajnos később tudok mondani, eléggé elfoglaltak vagyunk.
  • Ingy2
    De remélem előtte még kijön a várva várt CTDP OSRM koprodukció: Megane Trophy V6 Ultimate Edition
  • Szabi #7617

de lassan inkább jöhetne az NSX, F40, F50 stb.. :D
  • Alexease
    WSGT2 Megane Trophy V6 mod V1.2 Update for rFactor 2
  • Ulvar
    Meglesz :)
  • Knife
    Na ott aztán kereshetsz aranyom :D
    G|-| -on esetleg megtalálsz.
    Majd írj egy privátot ha van valami, hátha lemaradok a hírről ;)
  • Ulvar
    NA TAKARODJ! TE MÉG ÉÉÉÉLSZ???? EMBEEEEEEEEEEEEEER!! ^^ Há bekönnyezik a szemem :D. De rég láttalak...édes istenem ... Facebookon kerestelek nem találtalak soha :).

Amúgy Tommy Angliában dolgozik és esti órákban ér haza, ráadásul ma rF1 bajnoki lesz, amin ő is indul. Péntek sem valószínű, a szombat lesz az a nap amikor lesz ideje Tommynak foglalkoznia ezzel (mindemellett rF1re csinál most F1 modot). Ha tudok részleteket azonnal megosztom, sajnos még én sem tudom hogyan telik a hétvégém, de megoldom hogy tudjatok a dolgokról. (IP cím jelszó + TS stb...)
  • Ulvar
    Amúgy is az elején FUNok lesznek.
  • Knife
    Mi lesz ezzel Ulvar bácsi? Semmi info pedig már csütörtök van, nyakunkon a hétvége!
  • Ulvar
    No para, ezek szépen kategorizálva lesznek hogy mely típusú autókhoz jó. Egyelőre így lesz zsír csinálni bajnokságot. + saját skin
  • Ulvar
    Lime Rock is. Ezek inkább TC pályák.
  • Ingy2
    De helyette ott van Malaysia, vagy nem tudom mi a baj Mills Metroparkal, azért mert fleo pálya attól még jó
  • Ingy2
    Moré az túl kicsi GT autóknak, ott nagy lesz a szitkozódás
  • Szabi #7606
    *van hozzá egyébként bőven valódi logós festés is, de ezt a mondatot úgy tűnik valamiért végül nem fejeztem be :D
  • Ulvar
    Ilyenek jöhetnek ötletnek!
  • Szabi #7604
    2013-as EnduranceGT 500hp mód

Aston Martin Vantage
    BMW Z4
    Porshe 991
    Dodge Viper
    Corvette C6.R GTE
    és hamarosan Corvette C7.R

van hozzá e

ajánlott pályák
    ISI Limerock Park 2012 - 1.43
    ISI Mores 2013 - 1.02
    ISI Portugal 2009 1.43
    ISI Silverstone 2012 1.01
    ISI Palmbeach 2012 1.43
    Feels3 Poznan Circuit 1.0
    Feels3 Putnam Park 1.0
    Feels3 Croft Circuit 1.0
    VLM Sebring 1.90
    VLM Mid-Ohio 1.91
    VLM Le Mans 1991-96 0.90
    Loch Drummond track Long

a festésekkel sincs gond, mert betöltésnél betölti a játékosok festséseit
  • Ulvar
    Én azért kérdeztem a modokról és pályákról (főleg pályákról), mert ha bajnokságot akarunk ahhoz úgy kell választani pályát, és nincs megfelelő mennyiségű pálya a különböző kategóriákhoz, tegnap átnéztem. Ha egy normális mondjuk 8 futamos bajnokságot szeretnénk, ahhoz vannak jó gyári pályák, de kevés. Pl: Croft kurva jó lenne pluszba stb...

Van gyári GT1 GT2 GT3 GT4, ezekkel is tudok mit kezdeni, másik 8 pályán stb. Van kis kategóriás Formula meg nagy is...de a kis kategória egyelőre a favorit. És ezeknek megvannak a templatejei nem kellenek valós festések, mert mindenki festhet magának. Na most röviden ennyi, megyek mert szaladnom kell egész nap.
  • Alexease
    WSGT2 Megane V6 Trophy 1.1
  • Alexease
    Nehany honapja Csige inditott szervert (mindenki masnak free, szabadon lehettet volna hasznalni), de szo szerint senkit nem erdekelt:/

Akkoriban probaltam kezdeni vele valamit, de cseppet beerdoztem;P Valoban megbonyolitottak, legalabbis en mar nem talaltam olyan lehetoseget, hogy MOST inditok ezzel-ezt-igy-megugy, aztan start. Midnekeppen Virtualis (vagy tartalmakkal rendelkezo) MOD-ot kellett "gyartani", es az alapjan inditani.

Igy ha barmi valtozik (autok, palyak, verziok), lehet ujragyartani az egeszet. Azert ez nem annyira gaz, elvileg 1-2 perc, de valahogy megsem ment, foltamatosan szivtam vele (oreg vagyok en mar ehhez:DDD).
    Az elony az lenne, hogy ezzel tuti nincs verzio kavaras, es a normal modoknal a letolteseket is felkinaljha azonnal.
  • PacsutaTibi
    Na pont ezt akartam írni, hogy végignézve a kocsikat, elég jó a felhozatal, de a pályákból igen kevés van.
    Így hogy megjött a Civic már tényleg jobb, de kevés a túraautó.

A korábban elkezdett magyar modokkal mi van? Suzuki kupa, 4gen Civic?

Nem ástam bele nagyon magam az Rf2be, (mert inkább RBRre koncentráltam az elmúlt évben, most meg a Piboso Dev cuccait nézegetem) de eléggé megbonyolították a mod készítést. Valahol azt olvastam talán, hogy az rfmbe bele kell írni minden pályát? Tehát ha kijön egy új pálya akkor ki kell adni a modnak egy új verzióját hogy lehessen menni azon a pályán?
  • Alexease
    Szerintem teljesen jok az gyari/ISI modok/autok. (Mar multkor irtam, de most raerek:P).
    Formulabol mindenfele van. Van GT1, GT2, GT3 es GT4. Es turaautobol is harom. OK, nincs komplett F1 vagy GT3 sorozat, nincsenek pilotak, festesek, foleg nem az idei full komplette:D
    De online-hoz nem teljesen mindegy? Foleg amikor az F1 bajnoksagokat, magukhoz idomitott egyen fizikaval futjak:D

Palyakbol kicsit szegenyes, ha csak a "szokasos" palyakbol kellene valasztani, de azert ott van: Silverstone, Estoril, LimeRock, Mores, Malaysia.
    De a mod palyak kozul Imola, Monza, MidOhio, Sebring, LeMans, Putnam, Poznam, Croft eleg jo.
  • Ingy2
    Bammeg jogos kiment a fejemből, intézkedem.
  • zolee145
    De abban nem is voltak ilyen gyári cuccok. Talán a BMW F1. Itt azért van jópár cucc amivel szívesen mennék.
  • bardocz
    Én szerintem rF1-ben sem láttam nagyon olyan ligát, ami gyári moddal ment volna, kivéve a pályát.
  • zolee145
    Nekem van pár dolog ami hiányzik a játékból (Ingy, te tudod az egyiket, de gondolom semmi előrelépés, szóval majd WTCC-n összeverekszünk ha jössz :D ), de szinte csak a gyári cuccok vannak fent, mégis jól elvagyok velük.
    Mondom, lenne pár ötletem, de elég jó a gyári felhozatal is, szóval egy bajnokság simán meglenne.
  • bardocz
    Akkor nem lehet úgy hirdetni, hogy saját moddal fut a bajnokság, amit jóska pista tesztelt, a falusi talicskavontató tavalyi bajnoka.
  • zolee145
    Azon agyalok, hogy miért nem jók a gyári autók, modok? Szóval mondjuk kéthetes váltásban egy Civic egy Camaro futam valamelyik gyári pályán. Aztán ha megvan egy ilyen bajnokság akkor majd lehet agyalni a modokon. Szerintem.
  • Alexease
    Autot nem csinaltam, nem is tervezek;)
    A palyakbol ami fent van, abbol harmat konvertaltam tesztnek, kiserletnek, gyorsba: Assen, Paul Ricard es Nordschleife.

A fent levo autok hasznalhatok.
    A DTM-et amugy penzert adjak (:P), a WSGT2 meg elvileg jo.
  • Alexease
    Amit feltoltottem, az mind hasznalhatonak minositettett:) De azon belul is vegyes minosegben vannak palyak.
    Gyari, ISI-jellegu, igenyesebb, haszalhatobb palyak:
    Aintree_v090.rfcmp
    Croft-Circuit_v100.rfcmp
    EuroRing-2007_v110.rfcmp
    Imola-2006_v101.rfcmp
    Longford-1967_v092.rfcmp
    Monza_v110.rfcmp
    Poznan-Circuit_v100.rfcmp
    Putnam-Park_v100.rfcmp
    Symmons-Plains-Raceway_v095.rfcmp
    Virtua_LM-LeMans-1991-1996_v090.rfcmp
    Virtua_LM-MidOhio_v191.rfcmp
    Virtua_LM-Nazareth_v100.rfcmp
    Virtua_LM-Sebring_v190.rfcmp

Ezek kozul ami erosen megkozeliti az ISI monoseget csak 3db (Croft, Poznan, Putnam). Elvileg nullarol keszultek, profi csinalta. Toobet nem csinal, mar a SimBin-nel dolgozik:D
  • Ulvar
    Alexease, amiket összegyűjtöttél autók és pályák, mind konvertált, viszonylag jó minőségű modok és pályák? Vagy van ami már saját kreáció. Őszintén, ezek közül csak azokra lennék kíváncsi, amik tökéletesen működnek, és viszonylag realisztikusak. Nem kellene semmilyen béta szarság belőle, már ha van. Széttudnád ezeket válogatni úgy, hogy melyek az igazán használhatóak?
  • Ulvar
    yes, megtörtént, csak addig nem működik, amíg nem rendszergazdaként indítod legalább is win 8.1-nél, de most már ezt is tudom és ti is, szóval erre ügyeljetek, BTW köszi Szabi! :)
  • Ulvar
    nem az volt a gond, hanem hogy nem rendszergazdaként lett indítva, és nem úgy lett aktiválva...kibaszott win 8.1...
  • Szabi #7587
  • Ulvar
    Srácok segítsetek mert most kapok agyrákot.

Feltettem az új buildet, belépek, köszön is hogy "HELLO ELVTÁRS" tök szupi, de minden felület szürke...online lejárási dátum 2014 jún 15. akkor mi a problémája úgy mégis? Mit kell hogy csináljak?
  • Ingy2
    Szólni kell Zoleenak hogy kupálja ki a fizikát oszt nincs baj.
    Pláne a most hétvégi adelaide-i futam miatt kedvet kaptam V8-azni.
  • Szabi #7584
    viszont másmilyen meg nincs :D

most akkor vehetek új online liszeenszt ?
  • Ulvar
    jajj neee...csak az FVR ne...még a pálya talán, de modot nem...soha..akkora irreális fos volt rF1re az összes moduk hogy félelmetes, mindemellé nagy halom bug is volt. Be is vallották hogy hasraütés szerűen csinálták az egészet...azóta nem bízom bennük. A pályáik is szarok voltak, de azt zolee anno kitudta javítani valamennyire.

MÁS TÉMA:

HÉTVÉGÉN LESZ RF2 SZERVER! Most beszéltem le a MaSzim egyik tagjával. Ha működni fog minden, akkor utána variálhatunk a dolgokon. A lényeg hogy megpróbáljunk embereket toborozni egy két FUNra, és ha látjuk értelmét, akkor bajnokságot is indíthatnánk valamikor a későbbiekben. Egyelőre ennyi.
  • Szabi #7582

FVR_V8Supercars_2012_v0401

FVR-v04-HiddenValley
  • Ulvar
    Legjobb Bahrain pálya volt emlékeim szerint régen, csak volt néhány bugja, remélem azok javítva lettek.