rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Szerintem ne szenvedj vele (G25 barkacs vs. Xbox, penzkiadas, intezkedes, es mashoz utana ugy sem tudod hasznalni), ha megteheted, inkabb vegyel egy Fanatec-et, az jo mindenhez es hasznalhato fajta😊
Elobb utobb lesz normalisabb rF2, nehany honap es megjelenik az AC, lesz uj RaceRoom.
De egy „egyszerubb” autosjatek is (pl. Forza) sokkal elvezetesebb tud lenni egy normalis vezerlovel.

Szamomra a Forza – akarmilyen tartalmas, szep es extra –, egy gagyi kormannyal sokkal kevesebb elvezetet nyujtana, mint hozza kepest egy tartalmatlan, ronda, gagyi, felkesz PC szim/autos korrekt kormannyal, pedalokkal, valtoval.

Gamepad-et nem irok, mert az szamomra telejsen ertelmetlen egy autoshoz😉
lac coo
Ez a Clio jó lenne a régi Lienz pályán ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Na meló szünetem van, gyors leírom mit tervezek. Láttam pár helyen valamit hogy rádugták g25-öt valahogy xboxra. Ha ezt nem tudom megoldani, akkor várok köv gen konzolokig és meglátom azokba mit hogy lehet dugni...

... mert tetszik ez a forza, igaza volt totti-nak, hogy ez tényleg felhõtlen szórakozás. Fizikával semmi gond nincs bár nyílván nem egy iR vagy netkar vagy rf2. FFb-t nem tudom milyen de az aszfalt tükör simának tûnik ránézésre, így max lfs szinten lehet ami nem rossz de nem is egy iR vagy ilyesmi, de tényleg csak tippelek. Szóval ez olyan, hogy leülsz, még kontorllerel is simán nyertem eddig mindent gyakorlás nélkül, talán 2-3x volt race restart mert túl nagyot estem 😊 Mondjuk lehet álítok majd egy minimalis abs-t mert a féket még nem igen érzem, lehetne kicsit hosszabb az útja a hátsó kis füleknek.
Poénnak jó hosszú idõre letudja kötni az embert, ami zavar, hogy hosszúak a töltési idõk. Egy-egy rövidebb verseny majdnem annyit tölt mint maga a verseny volt... (kis túlzással)

Szóval szerintem fogok venni még konzolt meg forza 5-öt...

b-type
😊
Tényleg egy szimes topokban azért olyan tanácsokat gondolna az ember kormánnyal kapcsolatban, ami alkalmas a szimes érzés közvetítésére 😊
A Forza-t még nem nyomtam (én is csak boxoltam-síugrottam meg ilyen hülyeségek konzolon, az tök poén...), de olyan dicsérte akinek a szavára adok szimes témában.
...egyébként én is kormánnyal játszottam kamionos fuvarozós játékot, meg a Mafia-t..meg mindent ami felismerte és kocsi. 😊
van egy nagyon hülye motor kontrollerem is..arra rá kell ülni...na az porosodik amióta megvettem, mert egy röhej...motoron senki nem úgy kanyarodik hogy elfordítja a kormányt <#zavart1>...max tologatásnál.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Dehogy lehet, iRacingben egyenesben jól beállított manual kuplunggal simán lehet verni a többieket, ha H-váltó van. Ha szekvenciális, akkor meg behúzva tartod, és amikor leszabályoz, akkor fel is vált<#zavart1> nKp-ben meg kikapcsolt auto kuplunggal nem kell semminél sem elvenni a gázt váltáshoz 😄DD
bardocz
Nem, ez még annál is szarabb lehet.
Adam Jonas
Persze, csak nekem valahogy lenullázódik az a vezetési élmény, amikor 100 FPS mellett elkezd eme csodás program szaggatni (tudom, hogy béta, de akkor is)

Totti5
Fogtál már a kezedbe olyat? játszottál már vele órákat? ráadásul 5khoz semmi köze, mert min. 10k ( bolttól függõen emelkedhet ).

Van kormány, olcsó is... ha minimálisan is érdekli a játék, akkor a legjobb ha néz MS Wireless Racing Wheel V2õt. Az FFBs, igaz már nem gyártják, de használkat piacon olcsó, kb 15-20k közt már lehet kapni. Nekem is van egy eladó, de mivel fontot emlegetett gondolom nem itthon lakik, így nem tudom neki felajánlani.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Az mindegy mit vesz, majd eldönti.
Csak megint ezzel a csacsisággal jössz, hogy mert nem szimulátor... Na és ...
elsõ kormányom nekem is valami ilyen gagyi volt, nem ffb-s , rugós, kormányozni lehetett vele, mégsem volt jó kb semmire, olyan szar volt az egész .Szerintem ez is olyan lehet, semmire való .
Amúgy meg ha vesz valaki jobbat, jó az PC-hez is.

Fehercsoki
Az rendben van, csak nem értem miért kellett leugatni amikor a wireless wheelt javasoltam, 5k forintért szerintem jó és lehet vele kormányozni. Aki 20k-ért vett konzolt nem hiszem hogy 100ks kormányt fog venni...

lac coo
Én pl kamionos játékot próbáltam ki, és sokkal jobb volt kuplunggal és H-váltóval.
Sziszeg morog puffog, a legjobb. Pedig minden csak nem szimulátor ....😊)

Alexease
<#zavart1><#idiota>
lac coo
Igen , rád gondoltam 😊)))

Alexease
Pl. en mindenhol kuplungolok, amelyik autoban igazabol is kell, meg ha a programban nem is lehet, akkor is😄
Mar 10 evvel ezelott is, amikor meg nem volt 3 pedalos szett, akkor a baloldali pillangot hasznaltam kuplungnak😊<#idiota><#zavart1>
lac coo
Butaságot beszélsz ...Akár egy NFS is sokkal élvezetesebb kormánnyal, váltóval, miért is ne lenne az ?!Forza azért meg messze van az NFS-tõl, ez gondolom nem titok elõtted, de szerintem még a PCARS-t is agyonveri ...ami ugye egy NFS Shift3 😄DD
Nyilván konzolhoz ( mint ahogy pc-hez is ! ) elég lenne egy olcsóbb cucc, de amennyire tudom XBOX-ra nincs nagy választék ....

Fehercsoki
Igazad van megyek H váltóval need for speedezni<#eljen>

lac coo
Az érzés a lényeg.
A legtöbb úgynevezett szimulátor sem úgy kezeli a H váltót ( meg egyik váltót se ...) ahogy kéne. Félig-meddig kinyomott kuplunggal simán lehet váltani, vagy akár kuplung nélkül, szekvenciális váltók meg kb úgy mûködnek mintha kontrollert nyomogatna az ember, semmi nem számít megnyomod és vált ....visszaváltáshoz kuplung az pl scifi ....
A legkeményebb szimulátorral is gyorsabban, jobban lehet menni autókuplunggal ( vagy pl rF1-ben általában autókuplung nélkül mentünk, gyorsabb volt és gond nélkül váltott úgy nem is volt kuplung pedál 😄 ), szóval igazából az érzésen túl semmi nem indokolja a H-váltót, pl ...

Ismerek olyan embert , aki olyan játékban is nyomkodja a kuplung pedált a G25-ön, amely játékban még a menüben sem szerepel a kuplung szó , nem hogy beállítani lehessen 😄DD<#eljen><#eljen><#taps>

Totti5
Ha sikerült túllépni az egresszív kismalac hozzáálláson, akkor érezdnéd és látnád, hogy ami mondasz az nem más csak valami trollkodás, gyûlölet, ugatás... kérdezzük már meg a többieket hogy pl az F1 2012 játékot lac coo szerint mivel érdemes/kell játszani? billentyûzettel? kontrollerrel? kormánnyal? hiszen az se szim, de még nem hallottam olyat hogy ne kormánnyal játszad.

Én csak annyit írtam hogy az U alakú kontroller nem annak a szegmensnek készült aki profi szinten játszik ótós játékokkal. Azok akik így teszik vagy kormánnyal vagy kontrollerrel játszanak, de nem azzal. Érted, akarod érteni? remélem...

Fehercsoki
Fanatec meg H váltó minek egy forzához?😮 Hiába írod le bármennyiszer, hogy szerinted forza egy szim, attól még nem lesz az... Ja bocs hogy te ráköltöttél 100k forintot és akkor már minimum hogy mindenki ennyiért vegyen hozzá kormányt<#falbav>

Totti5
Persze nem kell jobb... Fanatec, H váltó. A wireless kontroller ajánlása felér egy golyóval egy szimes kollegának, szóval inkább ne szakértsd meg. Kormány kell hozzá, vagy kontroller, ha más nincs.

lac coo
Hát azért a minden térennel vitatkoznék ! 😊

Max tartalomban több az rF1 , minden másban felejtõs ehhez képest .
Vezetési élményben meg aztán fõleg .....

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Fehercsoki
Wireless wheel éri meg pár ezer forint újan(Forza Horizon + kormány 10k ft), 180 fokban fordul, neked kell tartani a levegõben, de ahhoz sincsenek pedálok csak olyan kis karok mint a kontrolleren. Forzához szerintem nem kell jobb, fékezést meg majd megszokod.

rendicsek, megnézem akkor ezt vmi moddal

Adam Jonas
Nem nagyon érdemes még rF2-vel foglalkozni. Jó meg minden, de ha nem vagy nagyon fanatikus, akkor elsõre csalódás lesz. Kicsit még kiforratlan, vannak gyermekbetegségei, egyelõre még jobban jársz az rF1-gyel minden téren.

meg ez :

http://www.youtube.com/watch?v=PHwOq0dala4

az elsõ résszel még van értelme foglalkozni vagy már csak ezzel ? anno nem volt kormányom, de mostmár van. anélkül sztem ez felejtõs volt.

http://www.youtube.com/watch?v=zsO8yVCEeKw

meg ez is meghozta a kedvemet 😊

off:

Megsem néztem mit tud, gondltam mind 1forma.. 😊 Most láttam 18 fontért ilyen használt "kormányt" amit az ember az ölébe vesz, jó lehet az forzához? Csak mert tényleg nem az igazi controllerel, leginkább a fékkel van gondom, hozzáérek és már blokkol...

Totti5
Abból indulj ki máskor, hogy van olyan eszköz ami 7 év alatt ugyan úgy, ugyan olyan módon, ugyan olyan felszereltséggel gyártanak? nincs. Rengeteg modell évente! ( ájfón, valaki? ) változik. Konzolból is sok féle kiszerelés jelent már meg. Maga a teljesítmény nem változik, de a hardwer kb 1,5-2 évente átszabásra kerül. Új gyártási technológiák, kisebb méret, kisebb költségek, kevesebb fogyasztás. 360 már a kb az 5. revíziónál tart. Aztán HDD méret is más és más. Olcsóbb kiszerelésekben vagy nincs HDD vagy kisebb méret, drágább csomagoknál meg nagy HDD, plusz kontroller és egyebek is járnak. HDMI az elsõ szériánál nem volt... szánalmas, de nem volt.

Fehercsoki
Hát ha napi 120 fontot keresel lazán vehettél volna egy rendes konzolt is mivel az sem sokkal drágább használtan...

off:

elvileg 21ezer volt kb átszámítva. nem tudom mennyi most a font, de átlag 120 fontot keresek naponta ez meg 65 volt, szóval földhöz nemvág 😊

20gb-s fehér.

Nem értek én ezekhez. Abból indultam ki, hogy állandóan azt hallotam, hogy konzolok jók mert mind egy forma, nem kell szenvedni a hardwerrel, gondoltam megveszem legolcsóbb mûködõt meg egy forza 4-et erre nincs hdmi... 😊

Totti5
Miért nem néztél utána? legalább valami javított warezos, buherált szemétdomb? remélem 20knál többet nem adtál érte ( már ha hibátlan és nem lett belenyúlva ). HDD van benne, megkkora?

Fehercsoki
Ja csak bármelyik pillanatban tönkremehet, a régiek eléggé melegedtek.

occsó vót 😊))) Mindegy veszek hozzá valami kábelt aztán csak jó lesz forza4-re...

Fehercsoki
Hol találtál olyat?😄

off:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkora egy fos xbox-ot vettem amin nincs hdmi out...

cselt
Õõõ nem úgy van, hogy 900 fokra állítod a driverben az elfordulást és utána a beállításoknál tudod a Steering Wheel Range-el állítani, hogy mekkora elfordulást szeretnél? Szerintem nem kell mindig átkalibrálgatni, ha más elfordulást szeretnél használni.
lac coo
Real Roadnál mik azok a beállítások ?

lac coo
Nekem az IR féle jött be eddig a legjobban: egyszer végigállítgatom és onnantól az adott autóhoz igazodik .

Mondjuk ez az rF2-féle beállítás jól jöhet azoknál akiknél már nem középen érzékeli a közepet a kormány .

Totti5
Persze, mert következetes a program... valójában még autónként sem jegyzi meg.

lac coo
És gondolom modonként elmenti a beállításokat ? 😄DD

Amúgy köszi !!!

Totti5
Fõleg ha az ember el tudja indítani😊))

Alexease
Altalaban az rF2-ot szidjuk, de szerintem ez a Controls resz dicseretes! <#eljen>
Alexease
A kormanyzashoz nem kell, de a pedaloknal jol jon a Sensivity allitas, az is nagyon jo lett!
Alexease
Semmit nem kell a driverben allitani, most az rF2-ben van a legjobb kormanybeallitas!!!!

Az Options/Controller reszben, baloldalt felul, a kalibralas reszben, beallitod a kormanyt:
- bealitod kozepre, klikk CENTER
- eltekered balra, annak a felet amenyit hasznalni szeretnel, pl. 360-at szeretnel, akkor 180-at😄 Klikk MAX LEFT
- ugyanaz mint elobb, csak jobbra😄DD Es klikk MAX RIGHT! 😄D

Termeszetesen ezek alatt a Sensitivity 100% a Deadzone 0%.

Ha azt szeretned, hogy a virtualis kormany is annyit forduljon, mint amennyit beallitottal, akkor a kozepso reszen a Vehicle Set-et kapcsold ki, es Steering Wheel Range-hez allitsd be az ertekedet (az elobbi alapjan 360).
Adam Jonas
Asszem rF2-n belül is tudod állítani a szöget, ahol beállítod a vezérlõt/FFB-t (Settings/Controls asszem).

lac coo
Még annyit mondjon meg nekem valaki 8 most úgy tûnik full sikerült mindent updatelni ...), hogy az autókhoz hogyan lehet a kormány szögét beállítani ? Eddig szinte csak Clio-val mentem, oda jó a 900 fok, de más autónál elég a kormány driverében a szöget kisebbre venni ?

lac coo
Sikerült ...
Nekem ez így hirtelen elég túlbonyolítottnak tûnik 😊))

lac coo
A kéz Nissan 1.1 -est honnan lehet leszedni ? GTR mod 1.0 fennt van, 1.1-et meg nem engedi telepíteni mert hiányolja ez ta két autót ...