rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azert ir t meg megvarom, mennyi siras lesz, hogy a csuszkalos gumikon eldobta a poros iven, vagy a tiszta palyan 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nagy a csend igen, mert nagyon jól tudják, hogy kur...a le vannak maradva a többi konkurenstől. Ez a Tim Vetli egy nagy kalap .... És a többi társa is. Pedig ez a szoftver lenne a világon a legprofibb cucc. Van egy sanda gyanúm, hogy az iR sokkal jobb lesz hamarosan, mint az rF2 és utána már csak Tim Vetli és barátai csak a szaros fékcsíkos fecskét cipelheti feleslegesen a nagyanyjához. Majd kiderül hamarosan.
Ja, mar multkor is elokerultek, talan Wheatley irt gyorban valami szossszenetet, amikor az iR bejelentette a realroad-ot😊 Aztan ennyibe maradtak😄
Persze ha az FM, CARS vagy valaki az egyre extrabb esos effekteket prezentalja, akkor nagy a csend😄DD
Persze ha az FM, CARS vagy valaki az egyre extrabb esos effekteket prezentalja, akkor nagy a csend😄DD
Ez az AI reakciodijet prezentalja jol !😊)
Most elokerulnek ezek higy jon IR ben is ...
Most elokerulnek ezek higy jon IR ben is ...
Csak hogy itt is az aktuális verzió legyen:
LaMorgalKart_v1.00
Apró javítás: a 3-as nyomvonal boxkijáratához került egy lámpa
LaMorgalKart_v1.00
Apró javítás: a 3-as nyomvonal boxkijáratához került egy lámpa
Az lehetseges, hogy a regebbi elmentett rrbin-ek mar nem kompatibilisek. Csinalj ujat😊 20 AI, 10x gumizodas, idogyorsitas, 1 perc, aztan save😄
Elvileg egy regebbi sajat mentesem van betoltve, ami mar eleg feketen kellene induljon de semmi....
A RealRoad shadereket folyamatosan fejlesztik, mar csereltek is egyszer-ketszer, de a korabbiak is benne vannak a csomagban, elvileg kompatibilis visszafele. Az inditasnal be volt allitva valami? Lehet allitgatni, hogy mi legyen a kezdo, milyen gyorsan gumizodjon stb.
Az lehetseges, hogy ahogy no a verzioszam, regebbi mod palyan nem latszik a gumizodas ?
Virtualm sebring, mentem rajta jo sokat de nem latok valtozast...
Virtualm sebring, mentem rajta jo sokat de nem latok valtozast...
Remélem jó lesz. Also ISI fórumon egy emberke Road Atlantán dolgozik LIDAR adatok alapján... <#buck>#buck> még egy Mosport kéne és engem semmi más nem érdekelne... <#finom>#finom>
Ez inkabb csak tajekoztato jellegu kep😉)) Ha a low/medium-rol feljebb allitanam a kep miatt a gepem, kicsivel jobb lenne, de neked akkor sem tetszene😄
Szerintem is mozgás közben van vele leginkább baj. Ezen képek alapján teljesen rendben lenne a cucc ezen a téren is, mármint ami a grafikát illeti 😊
Replaybol nekem nincs bajom vele, nem egy nextgen de jo.
Inkabb vezetes kozben csunyacska szegeny, egyreszt a fulkek rondak, altalaban lowpoly-k, de ha reszletes is kellene nehany normalis shader.
Plusz a szelvedo eleg idetlenul sotetit, kontraszttalan vacak lesz a latvany , ow -ben jobb.
Inkabb vezetes kozben csunyacska szegeny, egyreszt a fulkek rondak, altalaban lowpoly-k, de ha reszletes is kellene nehany normalis shader.
Plusz a szelvedo eleg idetlenul sotetit, kontraszttalan vacak lesz a latvany , ow -ben jobb.
Ja sejtettem, hogy ez a kanyar, csak a logó megzavart. 😄
szerk: btw a legjobb Bathurst amivel eddig találkoztam (iRacingen kívül) pCARS-ban van. Csak emiatt van a gépen. 😄
Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.09.06. 01:32:24
szerk: btw a legjobb Bathurst amivel eddig találkoztam (iRacingen kívül) pCARS-ban van. Csak emiatt van a gépen. 😄
Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.09.06. 01:32:24
A reklamtabla tuti kamu. Ha az ISI sajat eleressel adja ki 3thParty-nak, akkor a neve is kamu lesz. Ez is mod palya lesz, iRacing-szintu lezeres cuccra nem lehet szamitani😉 De meg tudjak oldani anelkul is eleg jora, ami az R3E-ben van, azert eleg jo.
Ez a kanyar lesz, ahol a tabla van (ahol indul a sikanos lefele menet).
Ez a kanyar lesz, ahol a tabla van (ahol indul a sikanos lefele menet).
Ezt mondják fb-on és twitteren is, de most néztem végig három 2015-ös onboardot Bathurstön és nincs sehol LPS logós tábla. Ezexerint ez csak fantázia vagy placeholder. 😄
3-4. kedvenc pályám, remélem jobb lesz mint a jelenleg elérhető verzió, a hegyről lefelé jövet azon lenne mit javítani.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.09.05. 23:20:04
3-4. kedvenc pályám, remélem jobb lesz mint a jelenleg elérhető verzió, a hegyről lefelé jövet azon lenne mit javítani.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.09.05. 23:20:04
Melyik pályáról van ez?
Sikerült a gjed-el beolvasni a pályát. Most azzal küzdök, hogy az scn-t hogyan mentsem le. Viszont a lementett gmt-kben 3dsimed-ben megnyitva total szethullanak a feluletek. A palyabirok pedig beolvashatatlanok lesznek mentes utan
Sajnos grafikailag "regi rendszer", igy az "extrak" sokat zabal(hat)nak. A tukrozodeseket mindenkeppen erdemes low-ra venni, legalabbis az autot tuti (az ugy sem latszik nenetkozben, legalabbis eleg ritka).
Normalis cockpitek hianyoznak leginkabb, meg egy kis tempo, mert nalam maxon,15 ai-val elottem alig eri el az 50 fpst, igaz elsimitassal....
AC meg a csicsaval is 100+.
AC meg a csicsaval is 100+.
rFactor2 Unedited Screenshot Series 😊
Probalkoznak, probalkoznak, de azert hianyzik az AC postprocess csicsa (melysegelesseg, komolyabb HDR, feny effektek, shine stb.)😛 De ha ezeket lehuzzuk, nem oloyan veszes a dolog.

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.05. 16:06:44
Probalkoznak, probalkoznak, de azert hianyzik az AC postprocess csicsa (melysegelesseg, komolyabb HDR, feny effektek, shine stb.)😛 De ha ezeket lehuzzuk, nem oloyan veszes a dolog.

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.05. 16:06:44
küldtem egy PM-et, csak mert úgysem jelzi ...😊
Már csak az új 1.0-ákra kellene ráhúzni ! 😄
Én nagyon bírom ezt a pályát (vezetni), de ez a changelog nem véletlenül ilyen hosszú, a pálya elég kakin nézett ki eddig. 😄 ha jól sejtem eléggé az rF2 elején adták ki szóval ráfért a frissítés.
Az ISI nagyon belehuzott, lassan mar minden napra van valami: 1966 Monza 2.0 😊
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.04. 18:42:58
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.04. 18:42:58
Annyira nem izgat az F1, codies az jó mert olyan a körítés amilyen, de magában csak az autó nem érdekel 😊))
De most megnézem a TT-t ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.04. 16:57:45
De most megnézem a TT-t ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.04. 16:57:45
Pedig igazabol mind jo. Most mar sok mod van, ami sokadik verzios, es azok is eleg jok.
Probald ki a Marussiat (hivatalos F1 2012, DRS is van). OK, nem Codies F1 2015 jatekmenet, de ha lenyomsz vele 20-30 pl. Silverstone-on vagy Mmalaysian-n AI-val, az mar jo;D
Probald ki a Marussiat (hivatalos F1 2012, DRS is van). OK, nem Codies F1 2015 jatekmenet, de ha lenyomsz vele 20-30 pl. Silverstone-on vagy Mmalaysian-n AI-val, az mar jo;D
En meg mindig csak a Cliot hasznalom 😊))
Vagyis bele lehet futni egy rossz komboba (regi/rossz/mod auto vs. palya), es ha az ember gyorsan lemond rola, es meg a szukseges allitgatas sincs meg, akkor gyorsan le lehet irni az rF2-ot, foleg az AC-hoz kepest, ami azonnal mindig jo, legyen barmilyen auto es kormany, pedig se kormany attetel allitas se semmi (pl. caster, ami durvan befolyasolja az FFB-t) nincs😉