19774
-
#19167 Csereltem. -
#19166 Alex, ha lesz időd, a fenti képet kicseréled erre? -
#19165 Sziasztok. Megválnék stem-es account-tól.
Assetto az alábbi plusszokat tartalmazza. Dream pack 1,2,3 Japanese pack, Triple 3 pack, Ready To Race -
#19164 Köszönöm, megpróbálok emailt irni hátha :) -
Adebayor #19163 Szerintem lehet írni a studio397-nek, hátha beváltják még ma is. Egy próbát megér
[email protected] -
bottleopener #19162 Volt egy kb. 1 éves időszak, amikor az ISI licenszedet be tudtad cserélni egy Steam kódra. Ez úgy 2015 körül volt, tudtommal ez azóta megszűnt.
Tehát számodra marad az offline singleplayer mód a játék akkori verziójával, vagy ha multizni - friss verziót szeretnél, zsákold be Steamen. Alapból 30 euró, de évente 2-3x 50%-os akcióban is adják. -
#19161 Hello, én még anno akkor vásároltam meg a játékot amikor ISI kezébe volt, de most látom, hogy csak a steamen elérhető, ilyenkor mi a teendő, hogyan tudom visszaszerezni az accountomat? Lifetime account volt. Köszönöm előre is. -
Hellboy76 #19160 De Codi F1.
RF2 is lesz megint, ami mult heten volt.
Nascar es Supercars pedig iracing-el lesz.
Talan lendit a fejleszteseken. -
bottleopener #19159 ööö, ez nem Codemasters F1?
Amúgy kínjukban nem fognak tudni mást tenni, mint online versenyezni, szóval az irány jó.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2020.03.20. 16:19:55 -
Hellboy76 #19158 https://the-race.com/formula-1/f1-to-run-online-races-with-current-f1-drivers/ -
#19157 Pénteken ingyenes home office Historic futam Monzában
-
#19156 megoldva -
#19155 valakinek van tippje, hogy a gyári Formula ISI 2012 gumifizikáját hogy lehetne megkaparintani? -
#19154 -
Hellboy76 #19153 https://the-race.com/esports/real-world-and-virtual-stars-to-race-in-special-esports-event/ -
Hellboy76 #19152 Töröltem őket, ugyanolyan maradt.
Tükörfényes az összes gumifal és visszacsillog rajta a nap. Mozgás közben pedig csak villódzik.
Ha más játékkal is játszik az ember, visszatérve az rF2-höz, meg lehet szokni, de ez a színvilág nem túl korszerű :). -
bottleopener #19151 Nem taglalták. Mivel nem belsős ember csinálja, van esély rá hogy időben jön.
Nálam amúgy minden OK a Kartsim pályákkal is, a szokásos cbash és shader törlést szerintem nézd meg.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2020.03.10. 12:22:07 -
Hellboy76 #19150 Mikor jönnek ezek az újdonságok?
A Kartsim-es palyakon nalam minden gumifal szikrázva csillog. Baromi zavaro. Mintha a fenykep vakus megoldas lenne. Valami csoda shader-t hasznalnak. Másnál is van hasonlo jelenség? -
#19149 itt egy tesztkör a készülő ligamodunkkal
-
bottleopener #19148 Portland International Raceway
"In the future this track will serve as a basis for modders to learn all about our new materials system for tracks."
Szóval ez a pálya az lesz, ami régebben a NOLA volt a moddereknek. Minden materialból a legfrissebbet tartalmazza, és ingyenes.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2020.02.29. 11:29:21 -
#19147 inkább csak külcsín
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2020.02.28. 22:54:09 -
#19146 copy/paste:
"Congratulations to the 15 drivers who made it into GT Pro, where they join the fight for a prize-pool of 15.000 Euro! We also have 120 driver enter the GT Challenge series!
586 drivers registered and put 10901 laps on the board, completing over 57 million competitive meters! "
Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.02.27. 20:28:20 -
#19145 Jelen álás szerint annak is örülnék, ha gurulna az autó rF2-ben. Talán egyszer sikerül. :D -
#19144 én már egyszer kb 3 heti munka után kurva anyázva hagytam egy ilyen projectet abba :D -
#19143 Most kezdtem neki a konvertálásnak, vagyis tanulgatom mi hogyan. Eddig se kép se hang. Kicsit Holdrszállásnak tűnik, de majdcsak megtanulom mi merre. -
#19142 Ahh, koszi korbenezegetek.
Kozben amit kerestem direktbe azt megtalaltam, csak en mindegyiket "spotternek" hivom hibasan.
Inkabb radar-nak mondjak.
De ha hihetek a kommenteknek, ez meg mar nem mukodik dx11 alatt.
Szoval vizualisan kellene csak nekem ez a "spotter"
Curs-o-Radar
curso radar
na ezt talaltam, kell hozaz simhub, nem tudom vr-ben mukodik-e.
radar
radar 2
Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.02.26. 13:33:10 -
#19141 +
HUD-ok
szerintem a gyári spotter jó, de ez kurva sok mindent tud
https://forum.studio-397.com/index.php?threads/crew-chief-v4-5-with-rfactor-2-support.54421/ -
#19140 modok egyre ritkábbak mert borzalmasan bonyolult lett minden.
itt lehet kutakodni, de az értelmesebb dolgok fent vannak a workshopban
http://www.internationalsimracing.com/forum/index.php?board=65.0 -
#19139 Megneztem vagyis probaltam a multit, de igazabol olyan halott, vagyis jobban mint az iracing-e, par gt3-mas nyitott szerveren voltak csak.
A tobbi jelszavas volt, ahol valami erdekes is lett volna szamomra.
Ha ennek is lenne akkkor rajongo bazisa, mint pl az ac-nak, ahol akar delben is tolhatok multis, szinte barmilyen kategoriaban versenyt (reszben hala a simracingsystemnek, olcsosaganak, osszkepi minosegenek akkor nem kerdes, hogy probalgatnek.)
Na majd figyelem, ha lesz ilyen ossznepi simco-s menes es jo idoben, felnezek a szerverre.
Ami nagyon hianyzott a minosegi kiegeszitok, lehet van valami mas gyujtoje, de pl a racedepartmenen sincs semmi hasznos, azok is tobb evesek, egy normalis deltabar-t nem talaltam, ami nekem bejonne. Olyat meg plane nem, ami meg is jegyezne az idom, vagyis ujbol betoltve, nem a 0-rol indulna.
Az az egyetlen spotter sem mukodott igazan amit talaltam, egy ac-s stilusu meg rohadtul jol jonne pedig, ha mar azt megszoktam. persze mindez vr-ben is mukodjon.
A steam-es workshopon kivul, ahova lathatoan atkoltozott az elet, van valami szuper gyujto hely ahol duskalhatok a joban?
-
#19138 ha multiban versenyeznél jobban élveznéd :D főleg ha változnak a körülmények, tapadás, időjárás -
#19137 Evente felevente mindig vegigporgetem a rfactor - iracing, most mar acc edesharmast, igy 1000 parszaz ora Ac utan mit is mutatnak fel.
Iracing hamar elverzett nalam ismet semmi extrat nem tud nyujtani szamomra vezetesi elmenyben, ugyanaz a jegen kocsikazas, orrtolos, mint igazabol AC-nal. Tegnap jott sorra az rfactor 2. miutan rutinosan szemet hunytam a sok-sok multszazadbeli dolga felett csak a "vezetesi elmenyre" fokuszaltam, na meg a ffb-re, nagyon elkapott a gepszij, koroztem 3 oran keresztul vele iszonyat elmeny volt, valahogy nagyon erezni azt, hogy az uton mesz, nem felette, illetve ahogy a gumi viselkedik.
Nem tudom, hogy mi volt az oka, de ha ma is igy erzek, akkor eddig a "leszarom, temessek mar el" hozzallasbol, kicsit kilendulok, hogy emberek, kapjatok mar ossze magatokat, hogy tuleljen a program, mert nagyon allat. a legizgibb talan valamilyen mercedes 190 e mod volt, 120%-os erossegen mar megizzasztott az a.i rendesen.
De hogy egy eppkezlab jatek nincs egen-foldon, ahol konzisztensen mennenek a gepi ellenfelek, legyen az barmilyen, palya, auto kombo, hihetetlen.
Igazabol tok ertelmetlenne teszi az osszes karriermod szeruseget, de ez legyen a legnagyobb bajuk,
Szoval hallelujah, ma is futok par kort, nem csak e az eszaki szel miatt velekedtem igy.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.02.26. 09:44:57 -
#19136 legalább látszik van valaki a vonal másék végén -
Adebayor #19135 Sokak számára érdektelen, de megint jött egy kisebb frissítés. Na, tényleg komolyan gondolják a havonta 2, vagy kéthetente 1 update dolgot. :)
https://www.studio-397.com/2020/02/build-1117-weekly-updates-2/
Nem lesz minden héten olyan update amik megváltják a világot, de azért kicsit tetszik. Maradjon a lendület. Legalább vannak hírek.
Most például VR update, ami nincs minden háztartásban. De ez van. -
#19134 na majd adj valami elérhetőséget hozzá és megnézem este, hogy mit tud :D -
#19133 Ha még nem lenne elegetek az Alfából, itt egy kéziváltós, kuplungos, gázfröccsös balfácánkodás Barcelonában. Még csak tanulom ezt a dolgot, nem is nagyon megy. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: zolee145, 2020.02.23. 23:40:29 -
#19132 köszi -
Hellboy76 #19131 Írtam privit -
#19130 akkor meg is van, ezt változtasd
RoadBumpLen=3.0
legyen
RoadBumpLen=2.0 -
#19129 általánosan változik néhány alap paraméter, lehet jobb lett, csak már kevesen használják -
#19128 Nagyon régóta nem használtam, most ránéztem, valamiért a Honda BTCC rohadt jó lett, Vagy én változtam azóta... :)