1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
  • bkvkbk
    Tudom, a gyógyszertárban értesültem hogy be van tiltva:D
  • bkvkbk
    Az biztos
  • cuxorkah
    Én is néztem a Chills nevü boltban, de nem volt, különféle pipák és füvezéshez való kellékek vannak ott. Különben is a "Látnokzsálya" be van tiltva, ha meg valaki meg tudta szerezni akkor az törvénybe ütközik, nah de jó ezt nem kell mondani :)
  • ruffirant
    hülye vagy ha ilyenekkel próbálkozol.:S
  • bkvkbk
    Majd lehet ma kipróbálom nagyobb dózisban a szerecsendiót, oszt lehet meghalok..:S:D
  • bkvkbk
    Majd még menézem a tescoba de ha ott se lesz feladom az egészet...
  • bardocz
    Kisszívednek szólítsd a gyerekeidet;-)

Aki minden drogos halálát kívánta.
  • bkvkbk
    Voltam pesten az emult 6 napban és a Chills nevü boltban nem lehetett kapni látnok zsályát
  • phoeboo
    mi volt nyúháuz kisszívem??
  • bardocz
    Szerintem az nyúháúz volt.Nekem úgy rémlik.
  • phoeboo
    jesszus, ez a topik de kemény próbáltam visszaolvasni, de pár oldal után eluntam, bár úgy tippelem újdonság azután sem volt, a drogos lelkendezés meg a fújolós gerjedés folytatódott gondolom... hát bevallom nekem egyik sem szimpi, bár a drogokat pártolókat legalább kicsit megértem. én is kipróbáltam minden szart anno (kivéve heroin természetesen, csak kíváncsi típus vagyok, nem láma) de bevallom egyetlen dolognál éreztem azt, hogy na, ez túl sok, és ez az lsd volt. na annyira szétcsúszni nem normális már, legalábbis nekem.
    igen, szánalmasak azok az emberek, akik rákapnak bármelyik drogra keményen. de legalább annyira szánalmasak azok is, akik zabszemmel a seggükben semmit sem kipróbálva élik végig az életüket. legalábbis nekem, én mindkét csoportot egyformán nyominak látom. de azért persze mindennek, a kíváncsiságnak is van értelmes határa, szerecsendió meg maszlag vagy miről volt itt szó, bazmeg ombre, gondolkodjál már! na mindegy, ez privát vélemény, akarna a tököm három napig fetrengeni víziók között, abban mi a jó, most komolyan? de amúgy az egész topikban a leghányingerkeltőbb figura az a csávó volt, meg nem mondom, hogy ki, az első pár oldalon valahol, aki csak annyit írt be, hogy a halálát kívánja itt mindenkinek vagy valami ilyesmi, na, majd ha ráérek, visszakeresem, hogy név szerint küldjem el az anyjába, ennyire nyomi pöcs hogy lehet bárki a világon?! gratulálok a szüleidnek a kedves, megértő neveléshez barátom.
    na mindegy. úgy érzem locsogok itt össze-vissza, szóval lényeg: az én életemben igenis jelen voltak a drogok, és nagyon-nagyon sok élményt adtak. nem bánom, azt bánnám, ha soha nem próbáltam volna ki. persze véletlen sem ajánlom senkinek, mert ha nincs eszed, rákattansz, ez tény. nekem van eszem, nem kattantam, csak jót kaptam majdnem kizárólag. végigdrogozva voltam évfolyamelső majdnem végig az egyetemen, aztán elég volt, abbahagytam, azóta van szép nagy házam, két szép gyerekem, két jól menő vállalkozásom, és igenis komoly része volt a drogoknak abban, hogy ilyen fasza személyiség lettem (jó, ha az önimádás hiba, vállalom, de van alapja, ez van ). viszont tényleg és komolyan, és alátámasztva tapasztalatokkal (és nem csak hörögve, azt sem tudva, hogy miről beszélek) azt mondom, hogy ez így nem jó, mert nagyon csúnya vége is lehet a drogozásnak, nem feltétlen a hepiend, mint nálam, ehhez azért komoly iq kell. de, hogy a topik témájánál maradjunk, én utoljára ajánlanám a gyerekeimnek a hallucinogén drogokat. a fű nem drog, kezdjük ezzel, a hátamon feláll a szőr a sok ostobától, akik a fű ellen hörögnek, fúj, idióták, szívjanak egyszer a nyomi kis életükben, aztán fröcsögjenek. én semennyire nem fogok kétségbeesni ha bármelyik gyerekem füvezni fog, mert ismerem, és az alkoholnál például sokkal veszélytelenebbnek tartom. viszont ha bármelyik gyerekem "komolyabb" drogokat is ki szeretne próbálni - és remélem elég király lesz a kapcsolatunk akkor is ahhoz, hogy ezt elmesélje nekem - akkor kizárólag a hallucinogén drogoktól óvnám... lehet, hogy tudat, meg tágulás, meg élmény, meg univerzum, de leszarom. mert akkor is sok, és egyáltalán nem biztos, hogy hasznos. szerintem. na mindegy, csak úgy éreztem van véleményem, és megírtam.
  • bkvkbk
    he.
  • njozef1984
    Hát én sajnos dohányzok, igaz szerencsére keveset, általában hetente másfél két doboz cigaretta megy el.
  • mangalány
    Muszáj volt...asthmás vok...(többek közt)de nem is bánom, csomó feleslegesen kidobott pénz...és még büdös is...és fújjjjj...
  • njozef1984
    na az nem semmi
  • mangalány
    Csak ismételni tudnám önmagam:a muszáj az nagy úr!!!ráadásul a dohányzást 8-9év után hagytam abba...holnaptól nem gyújtok rá...ezt mondtam tavaly nyár elején...és azóta nem is gyújtottam rá...
  • mangalány
    Sztem semmi!!! A pszichiáter szerint az segít!!!
    De nem kísérleteztem velük...ki tudja mit tudnak...jah, de amikor már egy hete nem aludtam, csak összeadva kb. 4órát, akkor a házi orvos írt fel nyugtatót...1szem és ha csak 4órát aludtam egy nap, akkor is kipihenten éreztem magam...de akkor is csak 1hétig szedtem kb...aztán már m1egetett az alvás...sajnos a muszáj az nagy úr...
  • mila69en
    "Sztem kevés olyan ember van, aki évek után úgy le tudta rakni,"

khm... én jelentkezem:) meg pár barátom
  • bardocz
    A nyugtatóban,meg antidepresszánsban mi a jó?
  • mangalány
    Kedves és aranyos, ezt játssza meg...de a hátad mögött...pfff...drogozik???Te nekem ne magyarázd már meg mit csinálok!!! Sztem kevés olyan ember van, aki évek után úgy le tudta rakni, hogy még a dohányzásról is 1ik napról a másikra szokott le...és 1általán nem volt minden napos, hogy kész voltam!!! Ilyet te mégis honnan vettél??? Fogalmad nincs az életemről, ne akarj már mégis regényt írni belőle...és nekem NE MONDD, hogy sosem voltál még mocsár részeg...pl.

jah és ha már mocskosul beszélek...te talán nem??? Hát nehogy már azt hidd, hogy bárki is jobb bárkinél...ugyan úgy meg vagy jelölve, mint egy marha...mint bárki más is...
  • Mor3llo
    Uramatyám :DDD
    FIgyelj már, szerintem Te még életedben nem voltál kinnt Fradi meccsen. Ha lettél volna, tudhatnád, hogy kurvára nem így működik az egész, hogy az életedért küzdesz...röhej!
    És az én értékrendem légyszíves ne Te határozd meg, mert köze nincsen ahhoz, amiket Te írtál. Mellesleg abban igazad van, hogy hamarabb egy szendeszűz, aki kedves és aranyos, mint egy olyan, aki drogozik, szarkész, és nem mellesleg néha ocsmányul beszél!
  • mangalány
    Áháááá!!! Most látom csak, Fradi drukker vagy? Szoktál meccsekre járni??? Mert ha igen, akkor ne mondj egy rossz szót se!!! Hát milyen balhék szoktak már lenni??? AZ talán nem gusztustalan ami egy fradi meccsen m1??? Régen szerettem én is, de mostmár el nem mennék egy meccsre, mert féltem kicsit az életemet hozzá...legalább olyan veszélyes, mint felszívni 10G spurit!!!
  • mangalány
    Mert te most naon szépen beszélsz ám velem, igaz!? Am...nem, rohadtul nem vok rá büszke, hogy hogy néztem ki néha, de ugyan olyan ember vok, mint te, vagy mint bárki más és gondolj arra, hogy veled is megeshet és milyen érzés, hogy ujjal mutogatnak rád, hogy fújj de gusztustalan, biztos egy szar ember!!!(azért, mert 1-2 alkalommal előfordul veled ilyen)...és ha kicsit jobb lennél szövegértésből, akkor rájöttél volna már legalább 14:00kor, hogy a szigetes csaj nem akkor volt szép, amikor tiszta hányás volt a seggig érő haja, hanem miután túl volt ezen a frenetikus sziget élményen és otthon volt megfürödve, kipihenve...mellesleg, hogy beszéljek azokkal, akik szardarabnak tartanak minden 1es olyan élőlényt, akinek akár a fejében megfordult valaha a drog(ha már itt tartunk te is beleszámítasz, mert azok után, hogy beszélsz róla, már megfordult a fejedben)...értékrendek, jah mások, neked biztos jobban tetszenek a szétmaszkírozott, szilikonozott cicababák, akik ugyan így beszélnek ha nincsenek ott mások és szétnarkózva úgy cumiznak egy bulin a wc-ben mintha muszáj lenne...ők valóban sokkal jobbak...igazad van...vagy a kis szende szüzek...akik olyanok, hogy jajj én olyan kis szerény vok és kedves és aranyos és mindenkit imádok, aztán hazam1 és szurkálja a babákat gombostűkkel, mert mindenki elnyomja és semmibe veszi...nézz már szét a világban...ha itt állnál előttem én megmondanám akkor is a véleményemet, de ezt elég kevesen tennék még meg...ott az iwiw-en az 1más szemében PFFFFF...név nélkül elhordanak minden rossznak, aztáén a szemedbe hazudják, hogy mekkora jó arc vagy...EZAZ!!! ÉLJÜNK TOVÁBB HAZUGSÁGBAN ÉS VAKON!!! Hát mert úgy aztán jó sok értelme van!!!
  • Mor3llo
    Figyelj már, hadd kérdezzek Tőled! Nem gondolod hogy gusztustalan módon beszélsz? Már csak annál is inkább förtelmes, ahogy kifejezed magad, és más emberekkel kommunikálsz, mert TE LÁNY VAGY. Ne is haragudj, de nem csodálom, hogy néha "szarkész" voltál. Büszke vagy erre? Biztos meseszép lehetett a saját hányásában fetrengő csaj...hiába, mások az értékrendek...
  • mangalány
    Abból itt akad bőven...^^'
  • njozef1984
    megint egy értelmes ember
  • mangalány
    Jó...de te nem is szereted a metallicát!!!
  • alcotb
    da 3.....nah az már valami
  • alcotb
    szerintem 2 se
  • mangalány
    ...egy fecske nem csinál nyarat...
  • mangalány
    Senki ne is akarja!!! Már úgyis késő lenne...
  • alcotb
    őőő...én jeleneleg nem a Metallica-ra vagyok ráhangolódva:D
  • alcotb
    Szavakkal kifejezni a kifejezhetetlent.
  • alcotb
    az sg.hu fórumon kerszetül(sem) lehet "megváltani" a világot....
  • mangalány
    Én a nyugtatókról magyaráztam...kell a ráknak az a szar...
  • mangalány
    Mégis mi a faszt képzel itt mindenki magáról??? Fasz ki van ezzel sok kis helyi raj csávóval, aki megmonja, hogy mekkora szar az aki narkózik, vagy csak eszébe jut a gondolat!!! Mindenki kipróbál vmit életében, nem mindenki kattan rá...és 1ébként is olyan rövid az élet, amit csak lehet érdemes KIPRÓBÁLNI(nem függővé válni)nézz már skins-t kicsit(mondjuk 3ik évadot...itt senki sem olyan, mint ott, na ők már majdnem narkósok, de ha az is vki, akkor mégis mi a fasz van!?)Itt mindenki ugyan olyan szar, vagy jó ember, nincs különbség senki közt, mindenki csak fújja a saját faszságát...gondolkodni is kéne, tudod mit, elítélek minden nem narkóst, azért mert én narkós vok!!! Na ez így jó??? Pont olyan, mint amikor engem ítélnek el!!! Jah, néztem már ki úgy partyn, mint egy darab szar...nem is 1szer...de láttam én a szigeten is meseszép lányt aki junkies koncerten belefeküdt a hányásába és!? Jah, kiábrándultam belőle, de miután megmosta a haját ismét meseszép volt!!! De a fasz ki van már ezzel az 1másra ujjal mutogatással...mindenki ugyan akkora lúzer...ez egész emberi faj, egy kibaszott nagy szar!!!

http://www.youtube.com/watch?v=EzgGTTtR0kc

Nem kéne köpködni 1mást!!! Miért nincs egy kis peace???
  • alcotb
    meg nem merd enni a maradék felemet mert kinyiffantalak...
  • alcotb
    te hülye pöcs...
  • mangalány
    De mi NEM vagyunk SENKIK!!! Mi mind vagyunk vkik!!! Jah...én is kurvára telibeszarom azt a rohadt hofit!!! De attól még nem mondom senkire, hogy ezért lúzer, mert picsakészen ilyet mondd...picsakészen senki nem tud mást mondani...Bazd...még ezt se tudod??? Mekkora lúzer vagy...
  • mangalány
    Na jó...lehet mégis csak megeszem én!!!De 1szerre mindet!!!