Hallucinogén anyagok!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alcotb
"Olvasmányim alapján azt mondhatom, hogy 1 hajnalkamag 1 mikrogramm LSD-nek felel meg" ez mekkora baromság.....tudja ez mikrõl ír?

Minden ugyanaz másképpen.

alcotb
bolondk vagytok...én nem hajnalkáznék...menny el vedd meg,szívd el,rakd be nyelvedalá,rágd össze,nyeld le vagy dugd fel kis fenekedbe...de ilyen baromságokat ne csinálljatok....hajnalka.......íj.....majd összehányod magad meg megbolondulsz tõle...egy ismerõsöm teát csinállt belõle és 2 nap múlva került elõ póló és cipõ nélkül(legalábbis a fél pár a kezébe volt) kérdeztük tõle hol a fszba volt és azt mondta hogy elment az erdõbe virágokat számolni....😄...azért ez kicsit sok....ilyen még másféll laptól sem csinál az ember...habár ha jólesik<#vigyor2>

mila69en

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

bkvkbk
Most ép filmet nézek de utánna jüvük fórumozni..😊

Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"

bkvkbk
Uh.. az király, hallod, megadod az msn címed és ha akarod segitek neked hogyan kell használni és le is írhatod az élményedet, emrt ma én is kutattam egy csomót a növény uténd e sajnsos nem sikerült megtláalnom.

CsuTy89
Csakmert kiderült, hogy tele van ültetve a kert hajnalkákkal XD

Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

bkvkbk
És a Zöld paradicsom az melyik kerületben van?

bkvkbk
Köszi a tanácsot😛

mila69en
egyébként a hajnalka magot szerintem érdemes ledarálni és kiáztatni belõle az lsa-t😊 az íze iszony rossz😊 de ha mondjuk bele kotyvasztod joghurtba😊 úgy fincsi😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

De a chills-se rossz. Csak nekik sokszor nincs se salviájuk se kivonatuk se semmi. D e ha ott jársz, úgyis kapsz ilyen szórólapot amin rajta van még vagy 2 iylen bolt neve, címe, a közelben😉
Heló! Amelyik boltot keresed az a zöld paradicsom! Operánál van kb! Én próbáltam a hajnalkamagot, és ku**a jó volt! És bármelyik tesco, auchan-ban meg lehet venni a kertész részlegen, csak az vele a baj h egy évben egy szállitmány van tavasszal és azt elkakpkodják. Ugyh csak ilyen nagy növénykereskedéseknél érdemes megnézni
bkvkbk
Amúgy meg most ha kimennék a rétre, lehet találnék ilyen növényeket?

bkvkbk
Majd holnap megyek Pestre, igazából Szent-Endrére nyaralni, de pestekn kereszült és Pesten állítólag van egy Chillis nevû boltban, külömbözõ kivonattokkal -látnokzsálya,hawai törperósza, és lehet ha sikerül betévednünk veszek egyet és majd leírom a hatását.

bkvkbk
Én tegnap elõtt próbáltam minimális menyiségben egy ismerõssel, ki hozzá teszem 40 éves, és megittuk teában, éreztük a hatását, és röhögtünk egy keveset.

bkvkbk
Tudom, semmi okom nem volt a félésre, egy idú után ugy feloldódtam hogy a felhõk az én gondoatomra változtak meg, csak az érzés ilyesztett meg engem. És hogy vagytok a szerecsendioval?

bkvkbk
Én csak attól félek hogy túl adagolom magamat, leszarnám ha nagyon jól betépnék, érted ugye? csak attól félek mindig hogy meghalhatok..

bardocz
Fûnél mitõl?
bkvkbk
Mejgöttem, néztem a gyógyszertárban, virágboltokban, azt mondták hogy a csattanóbaszlag meg a Hajnalka az gyom növény, de lehet hogy mezõkön van. Köszi a tanácsot, amúgy télleg rossz ha parázok mert a fûnél is paráztam majdnem minden esetben.

N1ggA
menj ki a teszkóba

Spread De Love!

N1ggA
akkor mi a nagy büdös lófaszt keresel ebben a topicban? errõl beszéltem, hogy ha nem tetszik, kurvára el lehet menni

Spread De Love!

N1ggA
ha félsz tõle semmiképpen se használd. nagyon könnyû ráparázni, ez már nem könnyûdrog

Spread De Love!

bkvkbk
de olvastam hogy, kb 100 mag kell a hajnalka magjából hogy legyen valami eredmény..:S most egy nagy növényben menyi mag van?

bkvkbk
Hajnalkát még msot is tudok szedni?😮OOlehet kimegyekde télleg van a réten?

bkvkbk
Azt mondta hogy jövõre lesz midn a 4 növény, de msot nincsen mert egy nyéári növények 😞

bkvkbk
Nah pill, elugrok a boltba megnézem.

bkvkbk
Jah értem, herbária az egy üzlet,oks😄

bardocz
Ejj bazdmeg<#wilting>
bkvkbk
herbáriát? miért annak mi hatása van? elmondanád, mert kicsit kíváncsi vagyok!😄

mila69en
hajnalkát szedjél kint a réten😊 virágboltban? szerintem semelyik sem lesz! herbáriába keresd

bkvkbk
Besza***rok ha egyik sem lesz...:/ szerinetek menyi az esélyem h legalább egyet haza tudok hozni?

bkvkbk
Lehet mindjárt megnézem a virág boltban hátha van, ha meg nincs megkérdem hawai törperózsa van-e, vagy ha az sincs akkor a Hajnalka van-e..😄

mila69en
hát jahh az inkább az árny oldalt mutatja be, trip közbe, nem kell nézni:XD

bkvkbk
Szerintetek ha vennék a virágboltban Salviát, akkor az nem egyezne meg a salvia divinorumal?

zsutyesz
A requiem egy álomért elég hangulatgyilkos film <#idiota>
(egyébként egyik kedvencem.)

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

bkvkbk
Akkor valamit csúnyán elnéztem...<#zavart2>

bkvkbk
Ha már a csattanó maszlagot összekevertem akkor valaki kipróbálta már ?

mila69en
könyvekrõl beszéltünk! nem filmrõl😊
-trainspotting
-requiem egy álomért
-spun
is alap mûvek😊

bkvkbk
Szerintem is, nekem az volt fura hogy a ujságíró szájában állandóan ott lógott a cigaretta xD

bkvkbk
Lehet...baszuss télleg összekevertem.😞sry

bkvkbk
Nem feltétlenül lenének rossz élményeid az lsdtõl, igaz én még nem próbáltam de majd kiakarom, ha jókedved van nem lesz semmi gond, max ha meg rossz akkor furákat hallucinálsz de hidd el poénos lesz;D

zsutyesz
az egy nagyon jó film! 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

mila69en
nem kevered a csattanó maszlaggal?!😄

bkvkbk
Ha már a filmekrõl beszéltek akkor tudnám ajánlani a "Félelem és reszketés Las Vegasban - 1998" címü filmet, szerintem nagyon jól bemutatják, igaz régebbi készitésü a folm de nekem bejött.<#vigyor2>

bkvkbk
Én még nem, de azt olvastam, és szinte csak rosszakat hallotam felõl..az inkább egymérgezéses állapot? vagy nem? ha nem,bocsi, mert még nem próbáltam,csak szok fórumon olvastam róla.

bkvkbk
Tudom ajánlani ha valóban akarsz haluzni, a habpatront ha akarod leírhatom és nincs sok veszélye , így vana töltõgáz is csak az már veszélyes de ha természetes anyagot akarsz akkor tudom ajánlani még a szerecsendót, az is jó de ha már van egy kis pénzed amit rá költenél akkor vegyél ,interneten megtudod rendelni a Látnokzsyálát,salvia másnéven.

mila69en
Bajkeverõ csodagyerekem megvan nekem, is gondolom ezt meg félre fordították😊

alcotb
nah ilyen könyvérõl még nem halottam...a Bajkeverõ csodagyerekem cíMÛ az megvan 😛...jós csak kicsit sok benne a tudományos rizsa...de van benne sok élménybeszámoló meg leary bácsival folytatott levelezés is...ja és leary bácsitól is van könyvem (belsõ utazások)...bibibíííí😛

mila69en
Hoffmann meséli
"Az LSD jelentõségét elsõsorban abban látom, hogy kézzelfogható segítséget kínál a meditációhoz, amelynek révén misztikus tapasztalatot szerezhetünk egy mélyebb, teljesebb valóságról" - zárja Albert Hofmann, az LSD atyja az LSD, My Problem Child (Nehezen kezelhetõ gyermekem, az LSD) címû könyvét."

ruffirant
elkezdett érdekelni az LSD így utána is néztem kicsit jobban és elég meglepõ volt hogy egy csomó dolog amirõl azt gondoltam hogy igaz az LSD-rõl az alaptalan....szóval megint ennyit a médiáról...én tervezem hogy még életem folyamán kipróbálom.

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

mila69en