1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
  • samsung123
    ur isten aki itt szív,fuj,vagy valamit csinál és fórumba kommentel az luzer....foggalma sincs senkinek itt seemiről....
  • alcotb
    tyűűűűűbasszus...dejó ez a hofi:P
  • ruffirant
    ne higgy el mindent amit a TV-ben látsz:P
  • mila69en
    akkor hajrá!
  • Kinga19
    én tegnap láttam a south parkba a sajtolást: ha a macska aaz arcodba hugyoz:D sztem nagyon ütös próbálja ki mindenki
  • njozef1984
    Köszi de most megvagyok nélküle is :P
  • mangalány
    Nem kő vkinek egy doboz nyugtató, meg egy doboz antidepresszáns???
  • mangalány
    Beoffoltad apukám...
  • Mor3llo
    what a pity...
  • Dundidio
    áhh...még csak most telóznak az "embernek"...
  • TDantes
    Biztos mindenki elment beszívni
  • alcotb
    már megis halt a topikkk?
  • mangalány
    Amúgy...vhogy sejtettem, különben hogy viselted volna el ennyi időn keresztül a bunkó stílusomat???
    Am én is szerelmes vok beléd!
    De ne itt csöpögjünk már bazd!!! INkább nyissunk egy law topicot...
  • mangalány
    Úristen!!!Milyen narkót adtak neked azok a hitványok???
  • alcotb
    Szia kis szerelmem!Tudtad hogyszerelmes vagyok beléd baba?
  • mangalány
    Hejj...nem is oda szmájlíííztam...
  • mangalány
    Remélem legalább jól kiosztottad azt a seggfejt!!! Ha nem értette volna meg, még le is fejeltem volna(nem mintha sokmindent felérnék)...utálom az ilyet...
  • njozef1984
    Egyszer velem is megesett, összejött a társaság és éppen nem én voltam a házigazda. Volt ott egy srác aki még nem próbálta de mindenáron ki akarta. Minden fasza volt, tetszett neki, de később, pár hónap múlva engem azzal gyanúsítottak meg (nem a srác hanem a testvére), hogy én vittem bele a "rosszba", pedig a gyerek nem szokott rá. Talán ha havonta vagy 2 havonta belefut egy cigibe. De rajtam csattant az ostor. Pedig nem is én voltam az aki kínálta neki, csak ott voltam.
  • mangalány
    am...részben osztom a nemtomki(akinek ezt írtad véleményét)ha nem tetszik nem muszáj ide járni, de azért én nem ilyen durván adtam volna elő...senki sem akarja megmondani, hogy mit csinál, hiszen "szabad" emberek vagyunk(valójában madarak levágott szárnyakkal, legalábbis részemről+még egy szűk kis kalitkába is bezártak...)de ha tényleg nem érzed itt jól magad, akkor miért jössz mindig vissza, csak saját magadat bosszantod...felm1 a vérnyomásod és nem lesz jobb attól, hogy mérges vagy...
  • mangalány
    Búzdítani én sem szoktam senkit...nekem is meg volt ám a károm belőle rendesen, de ha 1szer vkit érdekel én nem fogok senkit visszatartani...mindent lehet, csak módjával és tudni kell használni...
  • mila69en
    haver is bele van habarodva ha nem zöldet szív a pipájában akkor ilyen illatos marhaságokat:D
  • njozef1984
    Az enyém csak kicsi olyan 40 cm lehet, de itt van haveromé is nálam, az 70 cm-es :D
  • ruffirant
    én szeretek vízipipázni.általában tök jól megnyugtat.leviszem kosapályara játszok egy kicsit és utána jöhet a vízipipa és a dumálás.nagyon hangulatos.
  • mila69en
    van is itthon egy szép nagy vízipipám de már csak ilyen emlék^^ használaton kívül van:D
  • ruffirant
    persze:P most nézem ezt a zöld paradicsom nevű boltot.egész jó dolgokat lehet ott kapni
  • mila69en
    meg a sörös doboz vagy kolás és alufólia:D és a flakonok házi barkács gyors vízipipa
  • njozef1984
    Azért nem próbáltam dohány nélkül mert úgy egy pillanat alatt elfogyna, és nekem kell az a fíling, mikor a barátokkal összeülsz és dumálás közben elpöfékelsz egy darabig.
  • njozef1984
    Simán sem próbáltam még
  • njozef1984
    Hát igazából én (meg még páran), úgy próbáltuk hogy vízipipába való dohánnyal kevertük össze, hogy milyen arányban az tetszés szerint. Sima dohánnyal elég szar volt mert ette a tüdőmet, úgy kapart.
  • ruffirant
    éljen a green peace!
  • mila69en
    zöldet semmilyen esetben sem szabad dohánnyal keverni:) kevésbé károsít
  • ruffirant
    vízipipába még nem próbáltam.azt am hogy kell?keverni a vp dohánnyal vagy ?????
  • njozef1984
    nekem eddig a bong-al jött be eddig a legjobban, legtöbbször úgy füstölök, bár van vízipipám is
  • mila69en
    ha jelentkezik az az ember aki eltud szívni annyi füvet hogy bele haljon én adok neki plusz 10 grammot xD
  • ruffirant
    most jobb esetbe már csak a normális emberek járnak ide
  • mila69en
    így szokott ez lenni minden ilyen kis látogatottságú topiknál:)
  • ruffirant
    legtöbb ember a saját kárán tanul...pl tejet se szabad előtte és közbe inni...:S
  • njozef1984
    Voltam már szarul, de az az én hibám volt mert kevertem piával. Nem kellett volna, de az ember a hibáiból tanul.
  • ruffirant
    nekem még nem volt bajom úgyhogy belehalni nem lehet:P
  • njozef1984
    lehet hogy 3 napig okádsz meg egy hétig fekszel de belehalni nem lehet, na jó ez a 3 nap meg egy hét csak vicc volt