Hallucinogén anyagok!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mangalány
Senki ne is akarja!!! Már úgyis késõ lenne...

A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...

alcotb
õõõ...én jeleneleg nem a Metallica-ra vagyok ráhangolódva😄

Minden ugyanaz másképpen.

alcotb
Szavakkal kifejezni a kifejezhetetlent.

alcotb
az sg.hu fórumon kerszetül(sem) lehet "megváltani" a világot....

mangalány
Én a nyugtatókról magyaráztam...kell a ráknak az a szar...<#mf1>

mangalány
Mégis mi a faszt képzel itt mindenki magáról??? Fasz ki van ezzel sok kis helyi raj csávóval, aki megmonja, hogy mekkora szar az aki narkózik, vagy csak eszébe jut a gondolat!!! Mindenki kipróbál vmit életében, nem mindenki kattan rá...és 1ébként is olyan rövid az élet, amit csak lehet érdemes KIPRÓBÁLNI(nem függõvé válni)nézz már skins-t kicsit(mondjuk 3ik évadot...itt senki sem olyan, mint ott, na õk már majdnem narkósok, de ha az is vki, akkor mégis mi a fasz van!?)Itt mindenki ugyan olyan szar, vagy jó ember, nincs különbség senki közt, mindenki csak fújja a saját faszságát...gondolkodni is kéne, tudod mit, elítélek minden nem narkóst, azért mert én narkós vok!!! Na ez így jó??? Pont olyan, mint amikor engem ítélnek el!!! Jah, néztem már ki úgy partyn, mint egy darab szar...nem is 1szer...de láttam én a szigeten is meseszép lányt aki junkies koncerten belefeküdt a hányásába és!? Jah, kiábrándultam belõle, de miután megmosta a haját ismét meseszép volt!!! De a fasz ki van már ezzel az 1másra ujjal mutogatással...mindenki ugyan akkora lúzer...ez egész emberi faj, egy kibaszott nagy szar!!!

http://www.youtube.com/watch?v=EzgGTTtR0kc

Nem kéne köpködni 1mást!!! Miért nincs egy kis peace???

alcotb
meg nem merd enni a maradék felemet mert kinyiffantalak...

alcotb
te hülye pöcs...

mangalány
De mi NEM vagyunk SENKIK!!! Mi mind vagyunk vkik!!! <#mf1> Jah...én is kurvára telibeszarom azt a rohadt hofit!!! De attól még nem mondom senkire, hogy ezért lúzer, mert picsakészen ilyet mondd...picsakészen senki nem tud mást mondani...Bazd...még ezt se tudod??? Mekkora lúzer vagy...

mangalány
Na jó...lehet mégis csak megeszem én!!!<#nyes>De 1szerre mindet!!! <#vigyor5>

samsung123
ur isten aki itt szív,fuj,vagy valamit csinál és fórumba kommentel az luzer....foggalma sincs senkinek itt seemirõl....

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

alcotb
tyûûûûûbasszus...dejó ez a hofi😛

ruffirant
ne higgy el mindent amit a TV-ben látsz😛

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

mila69en
akkor hajrá!

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

én tegnap láttam a south parkba a sajtolást: ha a macska aaz arcodba hugyoz😄 sztem nagyon ütös próbálja ki mindenki

Köszi de most megvagyok nélküle is 😛

Nem mind arany, ami fénylik... attól, hogy sárga, még lehet szar is.

mangalány
Nem kõ vkinek egy doboz nyugtató, meg egy doboz antidepresszáns???<#vigyor2>

mangalány
Beoffoltad apukám...<#beka3><#nyes>

Mor3llo
what a pity...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Dundidio
áhh...még csak most telóznak az "embernek"...<#eplus2>

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

Biztos mindenki elment beszívni

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

alcotb
már megis halt a topikkk?

mangalány
Amúgy...vhogy sejtettem, különben hogy viselted volna el ennyi idõn keresztül a bunkó stílusomat???<#nevetes1>
Am én is szerelmes vok beléd!<#law>
De ne itt csöpögjünk már bazd!!! INkább nyissunk egy law topicot...<#nyes>

mangalány
Úristen!!!<#ijedt>Milyen narkót adtak neked azok a hitványok???<#crazya><#vigyor>

alcotb
Szia kis szerelmem!Tudtad hogyszerelmes vagyok beléd baba?<#love11>

mangalány
Hejj...nem is oda szmájlíííztam...<#merges3>

mangalány
Remélem legalább jól kiosztottad azt a seggfejt!!! Ha nem értette volna meg, még le is fejeltem volna(nem mintha sokmindent felérnék)...utálom az ilyet...<#vigyor5><#violent>

Egyszer velem is megesett, összejött a társaság és éppen nem én voltam a házigazda. Volt ott egy srác aki még nem próbálta de mindenáron ki akarta. Minden fasza volt, tetszett neki, de késõbb, pár hónap múlva engem azzal gyanúsítottak meg (nem a srác hanem a testvére), hogy én vittem bele a "rosszba", pedig a gyerek nem szokott rá. Talán ha havonta vagy 2 havonta belefut egy cigibe. De rajtam csattant az ostor. Pedig nem is én voltam az aki kínálta neki, csak ott voltam.

mangalány
am...részben osztom a nemtomki(akinek ezt írtad véleményét)ha nem tetszik nem muszáj ide járni, de azért én nem ilyen durván adtam volna elõ...senki sem akarja megmondani, hogy mit csinál, hiszen "szabad" emberek vagyunk(valójában madarak levágott szárnyakkal, legalábbis részemrõl+még egy szûk kis kalitkába is bezártak...)de ha tényleg nem érzed itt jól magad, akkor miért jössz mindig vissza, csak saját magadat bosszantod...felm1 a vérnyomásod és nem lesz jobb attól, hogy mérges vagy...

mangalány
Búzdítani én sem szoktam senkit...nekem is meg volt ám a károm belõle rendesen, de ha 1szer vkit érdekel én nem fogok senkit visszatartani...mindent lehet, csak módjával és tudni kell használni...

mila69en
haver is bele van habarodva ha nem zöldet szív a pipájában akkor ilyen illatos marhaságokat😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Az enyém csak kicsi olyan 40 cm lehet, de itt van haveromé is nálam, az 70 cm-es 😄

ruffirant
én szeretek vízipipázni.általában tök jól megnyugtat.leviszem kosapályara játszok egy kicsit és utána jöhet a vízipipa és a dumálás.nagyon hangulatos.

mila69en
van is itthon egy szép nagy vízipipám de már csak ilyen emlék^^ használaton kívül van😄

ruffirant
persze😛 most nézem ezt a zöld paradicsom nevû boltot.egész jó dolgokat lehet ott kapni

mila69en
meg a sörös doboz vagy kolás és alufólia😄<#idiota> és a flakonok házi barkács gyors vízipipa<#alien>

Azért nem próbáltam dohány nélkül mert úgy egy pillanat alatt elfogyna, és nekem kell az a fíling, mikor a barátokkal összeülsz és dumálás közben elpöfékelsz egy darabig.

Simán sem próbáltam még

Hát igazából én (meg még páran), úgy próbáltuk hogy vízipipába való dohánnyal kevertük össze, hogy milyen arányban az tetszés szerint. Sima dohánnyal elég szar volt mert ette a tüdõmet, úgy kapart.

ruffirant
éljen a green peace!

mila69en
zöldet semmilyen esetben sem szabad dohánnyal keverni😊 kevésbé károsít<#idiota>

ruffirant
vízipipába még nem próbáltam.azt am hogy kell?keverni a vp dohánnyal vagy ?????

nekem eddig a bong-al jött be eddig a legjobban, legtöbbször úgy füstölök, bár van vízipipám is

mila69en
ha jelentkezik az az ember aki eltud szívni annyi füvet hogy bele haljon én adok neki plusz 10 grammot xD

ruffirant
most jobb esetbe már csak a normális emberek járnak ide

mila69en
így szokott ez lenni minden ilyen kis látogatottságú topiknál😊

ruffirant
legtöbb ember a saját kárán tanul...pl tejet se szabad elõtte és közbe inni...:S

Voltam már szarul, de az az én hibám volt mert kevertem piával. Nem kellett volna, de az ember a hibáiból tanul.

ruffirant
nekem még nem volt bajom úgyhogy belehalni nem lehet😛

lehet hogy 3 napig okádsz meg egy hétig fekszel de belehalni nem lehet, na jó ez a 3 nap meg egy hét csak vicc volt