1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
-
#735 Na ezért érdemes elolvasnod azt,amire válaszoltam.Ha emlékeztél volna rá,akkor tudod,hogy egy kérdésedre válaszolok,és máris leesik a dolog.Ami érdekes módon egy másik korombelinek leesett. -
phoeboo #734 bazmeg de primitív vagy.... én írtam egy köcsög csávóról, aki nekem nagyon nem jött be, mert full szélsőséges volt, és a halálát kívánta minden drogosnak, nem tudtam a nevét, mert nem emlékszem, kurvára nem akarom erre verni magam, de két gyereket látok el folyamatosan itthon, a szabad perceimben netezek, idenéztem, olvasgattam, ellenszenves volt, nem emlékszem a nevére. erre te:
Kisszívednek szólítsd a gyerekeidet;-)
Aki minden drogos halálát kívánta.
szerinted ez semmiképpen nem jöhet le úgy, mintha az a fasz írta volna??!!! hogy szólítsam a gyerekeimet kisszívemnek, aláírásként, aki minden drogos halálát kívánta???!!!
eszembe nem jutott volna arra verni magam, hogy hány éves vagyok, ha nem ilyen osti hozzászólást kapok. na, tényleg csá. -
#733 De így sem fogod belátni, és csak fröcsögsz tovább, hogy 17 éves kis pöcs vagyok, és majd ha felnövök, akkor beszélhetünk, úgyhogy ezt le se írd inkább. -
#732 #686= Megírom,hogy ki írta ízt.
#687= Már fröcsög a nyálad, és kisszivezel.
#689= Elmondom ismét normálisan, hogy miről van szó.
#697= Ismét fröcsög a nyálad, holott elmondtam ki volt az, de te ezt nem vagy képes felfogni, és azt hiszed én voltam.
Innentől szerintem fölösleges a szájtépésed, meg dobálózni azzal, hogy ki hány éves. -
phoeboo #731 én kötöttem először beléd??? mit?? mikor??? komolyan, írd meg lécci, lehet, és akkor megkövetlek esküszöm -
#730 Max te szerinted fogalmaztam úgy, mintha én írtam volna. Az meg, hogy 10 évvel idősebb vagy, látszik, hogy nem jelent semmit. És te kötöttél először belém, de gondolom ez nem tűnik fel. Mindegy,majd máskor gondolkozol is, amikor írsz. -
phoeboo #729 bár akkor sem. én sokkal értelmesebb mint most (pedig ez nem kis dolog) te meg talán-talán-talán ott ahol én most, bár ez nem tuti. szóval hagyjuk a kettőnk párbeszédét. -
phoeboo #728 jaj bazmeg, rádkattintottam kíváncsiságból, minden visszavonva, fiú, 14 és 18 között okés, hagyjuk az egészet talán tíz év múlva egyenrangú vitapartnerek leszünk kisszívem -
phoeboo #727 okés bébi, de akkor fogalmazz szépen, egyértelműen. ne aláírásszerűen, mintha te lennél az, aki minden drogos halálát kívánja, mert emlékszik a faszom arra, hogy ki volt az a lúzer aki ilyesmiket írt, tőlem aztán lehettél volna te is, elolvastam, van fontosabb dolgom - elfelejtettem . na, hagyjuk, csá. tudnék még rengeteg dolgot írni, de ide, ilyen embereknek, akik abba is belekötnek, aki voltképpen az ő pártjukon?! na, tényleg csá, húztam más fórumokra. -
#726 Akkor goo cod2: vegyél fel xre xfirem: unknowthesolider -
cuxorkah #725 cod2zök -
#724 én is codzok cod2 v cod4,cod5?? esetleg cod1? XDDDDDD -
cuxorkah #723 elkéne menni codozni :/ -
#722 Bazd ezt nem bírom, ezek a buzi tücskök itt zugnak az ablak alatt és olyan mintha sípolna a fülem-.- -
cuxorkah #721 Majd felkerül -
#720 lekerült a topic a legnépszerübb topicokról :((((((( -
#719 Szerintem ott 1005 g van csak nem látjuk a 1-es számot:D -
cuxorkah #718 005 g netto XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#717 hm... nekem elég lenne egy zsák onnan :D -
cuxorkah #716 Nekem leginkább a középső kéne ami a leggfelül van :dddd Ott abba látszik hogy inkább gumós mint poros..szerintem az nekem elfogyna egy hónap allatt biztos x'D -
cuxorkah #715
EZ LOOOOOOL!! -
#714 Az messze van héééééélly -
cuxorkah #713 Nem..:D:D:D Balmazujvárosban -
#712 Te Pesten lax? -
cuxorkah #711 Nem tudom, nem hallottam róla de már látom a neten télleg az.. lol -
#710 nem igazán... ez hawaii törperózsának a magjai, amit meg kell enni és olyan hatása van mint körübelül a mariskának. -
cuxorkah #709 Ez nem véletlenül hajnalka magjai? vagy esetleg valami ritka kávé szemek? xD -
#708 -
cuxorkah #707 jaaah van egy pár mondjuk nem a legjobbak meg némelyiket nem is ismerem, monduk én sem szoktam meditálni sűrűn de voltam tanfolyamon. -
#706 Hát nem tudom, nem igazán tudom a meditációs gyakorlatokat..de gondolom sok gyakorlat van fent a neten.. :D -
#705 Yeah, elérte a topic a 700 üzenetet. (felfedezés-__-) -
cuxorkah #704 szerintem se próbáld ki azt a sza**rt, nem arra való az a növény hogy ilyen hatást generálj. Ha már anyira szükséged van arra a eufórikus állapotra, akkor tudok neked ajánlani egy jó meditációt és akkor azzalatt fel is frissülsz :) -
#703 Én is őt mondtam -.- Csak el kéne olvasnod a nevét,lehet ehhez már nem elég az iq-d... -
#702 Értem, most jöttem meg a kajából..átgondoltam nem éri meg. -
cuxorkah #701 Nem tudom, de nem most... szerintem már olyan 1-2 éve minimum bevan tiltva ha erre gondolsz. -
#700 ő is newhous-ra gondolt:P -
phoeboo #699 tényleg ne legyél idióta bazmeg, van arra szükséged, hogy három nap múlva ne tudd, hogy mi történt veled az elmúlt három napban??!!! inkább olyasmit nyomass, ha már, ami sok-sok plusszt ad. na, ez ami mindenkinek más, én nem is nyilatkozom, mert kit érdekel. -
phoeboo #698 na, megkerestem az általam fikázott illetőt, az n3whous3 néven fut. szóval ő kapja be. de te is, ha akarod -
phoeboo #697 az te voltál?! ne bassz, én valami pasifejes avatarra emlékeztem na, akkor te kabbe, te pöcs. de szerintem akkor se te voltál, na visszanézek. -
#696 mióta került fel a listásra?:)